- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.121
Eki Görüntüle 344817 Eki Görüntüle 344819 Eki Görüntüle 344814
kızlar bakın bakalım beğenicekmisiniz ben yaptım....
isim konusunda ben de kararsızım ama benim derdim 2 isim mi olsun tek isim mi olsun.
Bizim soyadı ispanyol adları gibi (13 harfli)olunca tek isim olacak mecburen, yazık yoksa çocuğa, ama ben iki ismin daha iyi olduğunu, duymuştum, her ismin enerjisi farklıymış, birirnden alacağı olası negatiflik diğerinden alacağı pozitiflik ile nötürleniyormuş, ben ce anlamı güel ve içine sinen iki isim olabilir.
kızlar bebikimin şekerleri geldi bu gün kargodan
Çok güzel, hayırlı uğurlu olsun, yazısı da çok güzel, yıldızı hep parlar inşallah.
Ay kuzucuğum ne inceden, ne içli sitem etmişsin öyle, olur mu hiç, burada gruplaşma pek hatta hiç olmaz, ben kendi adıma alakalı alakasız herkese cevap yazmaya çalışırım, ama bazen açık bırakıp başka yerlere gidiyorum, sonra da üstünden çok sayfa geçmiş oluyor,
Bu arada bebişin de maaşallah pek datlı ve kocaman olmuş,
Ya bak işte, takılmayayım diyorum ama takılmadan da edemiyorum, benim ki kedi yavrusu ya sizlerinkinin yanında, 35+1 de daha 2200 idi, ne bu şidi, sadece bir bacağının ölçüsü mü?
çok güzel olmuş canım ben de bunu çoık beğenmiştim ama hangi site olduğunu bilemediğim için bakamamıştım.adres verir misin bir de ne kadar ödedin yazabilir miisn
taç mı bu ayol...
sağol canım verdiğim adreste fiyatları yazıyor.benim ki tanesi 1.60
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ
ewet cnm taç ...bu arada senin bebek şekerlerinde cok güzel olmuş...
teşekkür ederim canım :))
canım biz görğp beğenerek aldık ama yine defolu gibi bi sürüde para allahtan parasının hepsini vermedik Allah yüzümüze güldü kredi kartına 2+8 taksitti eşimde çok fazla diye istemedi senet yaptık taksit güya tanıdıktan aldık gerçi oda bi üreticiden aldı ama ilgi sıfır int. nasıl olur hiç bilemiyorum canım çok sıkkın sabah montaj yapıldı nevresim takımını yıkıcaktım ama kaldı öylece :2::2::2: dişin ağrıyomuş bu arada geçmiş olsunkızlar hala beşik almadım acaba ınternetten beşik sparişi veren oldumu ?bende ınternetten sparıs vermeyı dusunuyorum bıldıgınız uygun bır sıte varmı acaba?
lızlar nasılsınız geçmiş yeni bitti ama alıntı yapmadığım için aklımda bişey kalmadı
semra koldan sonra belinde ağrımış geçmiş olsun rahatsızlığı olan diğer arkadaşlarada geçmiş olsun benim de sol dizimin arkasında çok az bi yerde varis oldu galiba eğildiğim zaman kalkarkende çok acıyo sol bacak
çitlenbik şekerlerin çok güzelmiş hayırlı olsun.
umutluyum senin tacın çok hoş eline sağlık güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?