2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

isim konusunda ben de kararsızım ama benim derdim 2 isim mi olsun tek isim mi olsun.

Bizim soyadı ispanyol adları gibi (13 harfli)olunca tek isim olacak mecburen, yazık yoksa çocuğa, ama ben iki ismin daha iyi olduğunu, duymuştum, her ismin enerjisi farklıymış, birirnden alacağı olası negatiflik diğerinden alacağı pozitiflik ile nötürleniyormuş, ben ce anlamı güel ve içine sinen iki isim olabilir.

biizm soyisim de pek kısa sayılmaz 8 harfli öyle olunca da 19 harf oluyor :))

cnm içtenlikle cevep yazdıgın ıcın cok mutlu oldum bacagının ölçüsünden ne demek ıstedıgını anlıyamadım ama bence kafaya hıc takma sende dogurana kadar allahın ıznıyle 3 kıloyu gecer rabbım saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın zayıf bebekler dogumdan sonra daha hızlı kılo alıyolar cnm bızımkı bıraz genetık sanırım yemeyle ıcmeyle alakası yok

kızlar hala beşik almadım acaba ınternetten beşik sparişi veren oldumu ?bende ınternetten sparıs vermeyı dusunuyorum bıldıgınız uygun bır sıte varmı acaba?

lızlar nasılsınız geçmiş yeni bitti ama alıntı yapmadığım için aklımda bişey kalmadı
semra koldan sonra belinde ağrımış geçmiş olsun rahatsızlığı olan diğer arkadaşlarada geçmiş olsun benim de sol dizimin arkasında çok az bi yerde varis oldu galiba eğildiğim zaman kalkarkende çok acıyo sol bacak
çitlenbik şekerlerin çok güzelmiş hayırlı olsun.
umutluyum senin tacın çok hoş eline sağlık güle güle kullan.

kızlar hala beşik almadım acaba ınternetten beşik sparişi veren oldumu ?bende ınternetten sparıs vermeyı dusunuyorum bıldıgınız uygun bır sıte varmı acaba?
canım biz görğp beğenerek aldık ama yine defolu gibi bi sürüde para allahtan parasının hepsini vermedik Allah yüzümüze güldü kredi kartına 2+8 taksitti eşimde çok fazla diye istemedi senet yaptık taksit güya tanıdıktan aldık gerçi oda bi üreticiden aldı ama ilgi sıfır int. nasıl olur hiç bilemiyorum canım çok sıkkın sabah montaj yapıldı nevresim takımını yıkıcaktım ama kaldı öylece :2::2::2: dişin ağrıyomuş bu arada geçmiş olsun

selam arkadaşlar..

37 + 0 yani 38 e girdim artık..

bu arada p.be gittim dr a. ve son kararı verdim..
Allah izin verirse 24 şubata cuma sezaryen tarihi verdi dr..
tabi bunun öncesinde 20 sinde bi kontrol daha verdi dr.

hepimiz için hayırlısını diliyorum..

çok sağol canım.sanada çokkk geçmiş olsun

eline sağlık,çok güzel olmuş,fikir olarak da güzelmiş..arkadaş demişya adenin becerikli annesi diye,çok doğru bu güle güle kullan

kızlar bebikimin şekerleri geldi bu gün kargodan

hayırlı olsun,iyigünlerde kullannın,çok güzelmiş,bebişinb ismi de güzel :)

iki isim olayına son zamanlarda ben de takıldım..ama 2isim koyunca tekiyle seslencez çocuğa,bi ismi bilen diğerini bilmicek,resmiyette yazacak ama kullanılmıcak gibi geliyo bana.anlatabilmişimdir umarım..2 isim olunca bizdeki tartışa da biter aslında,iyi olur...ay bilemedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…