2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde 2 isim koyucaz ve söyledik şimdiden ikisini birden kullanıcaz yoksa bi tanesini kullanıcaksak koymanın ne anlamı var benim babamın ismi kimlikte 7 yaşından sonra ekletilmiş okulda dayak yemesin diye babamın ilk ismi bize çok yabancı geliyo resmi yerlerde kullanıyoruz sadece :)

Son düzenleme:
kızlar ıyı aksamlarrrr nasılsınız bız ıyıyız pazartesı kontrolumuz var bakalım ne dıyecek doktor
dun saglık ocagından aradılar oraya gıttım kan tahlılı yaptırdı doktor 9.6 cıktı cok dusuk dedı 10 antında olunca amellıyata alınmıyormus hemen doktorunla gorus dedı pazartesıyı beklıyoruz bakalım ne dıyecek

canım tacın cok guzel olmus adenın annesı :))

benım ılk oglum ıkı ısımlı bunuda ıkı ısımlı koyacagımm

semracım gecmıs olsun tatlım nappıcaz bu agrılarla bılmıyorum ılk hamılelıgımde hıc boyle olmamaıstım

artık dogsun bebgımde eskı benlıgıme donmek ıstıyorum kendıme bakmak ıstıyorummmm :))

iştre sadece resmiyette olmasın diyoruz biz de.listede baktım bebişin ismine,güzelmiş,adıyla yaşasın.iki ismi söylemek zor mu olur

canım senin ilk sayfadaki listede tek isim var,sonradan değişti herhalde,şimdi ne karardasınız,merak ettim

biz hamileliğimi miraç kandilinde öğrendik..bide rüğyamda doktora göbek adı miraç diyodum,etkisindeyim halen,bide diğer isim erdem hoşumuza gidiyo
şimdi çok kararsızız.miraç mı olsun,erdemmi,yoksa miraç erdemmi? eşim de fazla kafa yormayı sevmiyo,

canım daha hamıle kalmadan once ısmımız bellıydı bızım abımızın adı ahmet arda bunuda mehmet tuna koyacagız dıye konusmustuk esımle oylede olacak ınsallahh
bende mırac ısmı cok guzel

ılk oglumda bızımde herkez arda dıyordu ama krese baslayınca degıstı kızla arkadasları ahmet arda dıyo :)) yanı ıkı ısımde kullanılıyor onun ıcın bu oglumda ıkısını bır kullanıcam ben sonradan dıger ısmını kabullenmek ıstemıyor

selencim, esmacım sağolun arkadaşlar.. artık doğum ağrıları yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı..
öğlen kızımı uyuytunca bende uyudum biraz belimin ağrısı belki tamamen geçer diye ama geçmemiş.. hafiften adet ağrısı gibi alt karın bölgemde ağrımaya başladı.. sayılı günler kala çekicem artık bu ağrıları.. inşallah erkenden gelmek istemez miniğim

canım daha hamıle kalmadan once ısmımız bellıydı bızım abımızın adı ahmet arda bunuda mehmet tuna koyacagız dıye konusmustuk esımle oylede olacak ınsallahh
bende mırac ısmı cok guzel

kreşde kızlar ahmet arda diyo haa :) vay zilliler,çocuğu tavlamak için neler yaparlar kimbilir :)iki oğlunun da ismi güzel,yani sence iki isim konsa çok yormaz insanı...

adenin annnesi tacina ve yaraticiligina bayildim
Kizlar ben bu sabah siddetli bir kasik agrisiyla uyandim iki dakika falan surdu gecti sanci dedikleri sey bu sekildemi acaba ya

kızlar topikte bikaç kişi normal doğum yapmaya niyetli heralde...herkes sezaryen olcak sanırım..ya ben çok kararsızım tamam diyorum sonra vazgeçiyorum..gittiğim hastane özel ama normal doğuma teşvik heryerde broşürler filan falan..doktorda hiç sezaryenden bahsetmedi..herşey normal gidiyo normal yap dedi..randevuyu 27 sine vermişti ama bu haftaiçi gidicez doğum işini detaylı görüşmeye..normal yapan arkadaşlarım var ama hepsi epidural normal yaptılar ve çok memnun kaldılar..ben normal yaparsam tamamen normal yapıcam çünkü enteresan özel olmasına rağmen gittiğim hastanede normal doğumda epidural yapmıyolar..ben ne yapcam dün gece oturduk eşimle normali sezeryanı araştırdık..eşim normalden yana ama ben bilmiyorum..birinin beni ikna etmesini bekliyorum sanırım..

sabah benimde belim ve kasıklarım ağrıyodu korktum biraz ama geçti hemen artık ne olsa tırsıcaz sancının nasıl bişey olduğunu bilmediğimiz için
sağol canım sizin isimlerde çok güzel iki şekilde de olur aslında erdem miraç veya miraç erdem . eşimin ailesi alıştılar isme Yusuf Selim diyolar ben hiç ismin söylemedim henüz ama alışınca kolay oluyo babamın ismini söylerken alıştım 18 yaşından sonra

Canim allah kismet ederse bende normal yapacagim aksi bir durum olmadikca ben herseyin dogalindan yanayim bende epidural dusinmuyorum sifa hastanesine gidiyorum yasemin yakuta ve doktorumda epidurale karsi

oğlumun ismini ALP ARAS koymayı düşünüyorum sizce güzelmi?

güzel isim canım aras ismi güzelde ama at kılı demekmiş bizimki de Yusuf Selim Aras olucak ama bizim aras mecburi
olucak

canım bama dr sordu ne düşünüyosun die normal dedim dr.da bizde genelde öyle istiyoruz dedi ama tam bişey söylemedi doğum için çatı falan işleri var . ablamda aynısını söyledi epidural yapmıyolarmış hastanede bebeğin küçükse doğum daha kolay olur bizimki minik dr her seferinde büyük olması istediğimiz bişey değil diyo. bide adet sancısından birz fazla diyolar dayanabiliriz inş.

Canim allah kismet ederse bende normal yapacagim aksi bir durum olmadikca ben herseyin dogalindan yanayim bende epidural dusinmuyorum sifa hastanesine gidiyorum yasemin yakuta ve doktorumda epidurale karsi

bende normal istiyorum aslına bakarsan en sağlıklısı şüphesiz ..herşeyin normalse..bide diyorum madem normal istiyorum bari bütünüyle yaşıyım onu diyorum..doktorumda normal diyo..sonra düşünüyorum korkuya kapılıyorum..ya yapamazsam paniklersem yorulursam ıkınamazsam..doğum zamanı yaşlaktıkça iyice vesvese yapıyorum elimde değil napim

Allahin izni ile yapariz:13:

ben çatı muayeneside olmadım..doğum sancıları geldğinde açılma başladığında bakacak..bende dayanırım diye düşünüyorum ama ben biraz paniktirim..çok panik yapmaktan korkuyorum insan bilmediği şeyden korkuyo işte..en son 36+2 de gittim kontrole 2300 gr dı..benimki de minik olcak doktorda doğum kolay olur diyo o yüzden..

hakkımızda hayırlısı ben senin gibi vesvese yapıyorum ama dr. güveniyorum bide benim bebiş L şeklinde kafa aşağıda ayaklar yana doğru sol tarafımda öylr doğabilir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…