2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkımızda hayırlısı ben senin gibi vesvese yapıyorum ama dr. güveniyorum bide benim bebiş L şeklinde kafa aşağıda ayaklar yana doğru sol tarafımda öylr doğabilir mi bilmiyorum

aynen canım benimkide öyle duruyor kafa aşağıda sırtı sağ yanımda ayaları solda..doktor bişe demedi mani olsa derdi heralde..kafasının aşağıda olması yeterli sanırım..doğum kanalına girince kafası düzelir

aras at kılı mı onu bilmem ama aras nehrimiz var doğu anadoluda.

hatta eşim aras olsun dediydi de ordan aklımda kaldı

canım bence aras ismi çok güzel
bende senin gibi aras nehrinden bilyorum
sen güzel anlamını düşün güzel olsun
bırakalım atın kılını :))

banada bişey demedi bende merak ediyorum . genelde ayakları yukarı doğru olur ama bebek yan duruyo dedi enteresan çocuklar

nehir haricinde oda varmış.

canim ikinamazsam diye niye korkuyosun ki, ikinmayi zaten zamani gelince otomatik olarak yapicaksin.
ikinma hissi geliyo zaten ister istemez ikiniyosun. bi de ebe ya da doktor soyluyo simdi ikin simdi serbest birak kendini diye, hayirlisi olsun, kolay ve cabuk bi dogum olur insallah. dayanilmayacak bir aci degil tabi ama epiduralle de cok kolay oluyo...

yorumun için teşekkürler tekrar.inşallah bi karar verces artık ya tek,ya çift isim olcak.sağlıklı olsunlar da....

Allah kısmet ederse ben de normal doğum istiyorum..inşallah Allah kolaylığını verir.

arkadaşlar bir arkadaşım kafamı karıştırdı bana yardımcı olursanız sevinirim

32.haftamda 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım
şimdi 35.haftamdayım mesela şimdi doğum yapsam benim doğum öncesi iznim yanıyor mu yoksa
16 haftalık iznim bu günden itibaren mi başlıyor

lütfen bileniniz varsa cevaplasın kafam karıştı valla kime soracağımı bilmiyorum:26::26:

dr doğru sölemiş canım korkçak bişey yok zaten sancılar başlayınca bebiş çıksında rahatlayım diceksin ben doğum yapıca sanki yeniden doğmuşum gibi rahatladım kuş gibi hafifledim önceki doğum 5 bçk aylık olmuştu balkalım şimdikinde zorlancammı hiç bilmiyorum ama ıkınma kuvvetli olması lazım bebiş çıkması için kilosuda 3 geçmese iyi olur rahat çıksın

canım 8+8 haftalık izin hiçbişekilde yanmıyo torba yasaya göre kullanmadığın 1 gün bile olsa doğum sonrasına aktarabiliyosun diye biliyorum

evet policim günlerimiz aynıydı ama benim bebiş artık gelmek istiyo sanırım. nst de sancım çıktı. dr 24 ü dedi ama ben 1 hafta daha kalsın dedim. dr 24 ne kadar ancak taşıyabilirsin daha erken bile olabilir yat dinlen dedi :18: bakalım sana ne tarih verecek? hayırlısı olsun. bel ağrılarına takılma benimde var feci şekilde. ama ben bi de çalışıyorum ona yoruyorum birazda. hadi bakalım şimdi 22 sinde senden haber bekliyoruz:))

Çok sağol canım. Bugün doktora da sordum dayanamadım. Su içersen moralin iyi olursa, çaba da gösterirsen sütün olur, özel bişey yapmana gerek yok dedi.

Hemşirelerini bilmiyorum canım hiç sormadım, ama nöbettir vsdir artık hangisine denk gelirsen, kötüsü de olabilir tabi, her yerde olabilir şans. Ben de medicanayı hiç bilmiyorum mesela, doktorum acıbademden bize en yakın o hastaneyi önerdi, odaları falan çok güzel ama hemşirelr nasıl hiç bilmiyorum, inşallah iyilerine denk geliriz. Ben normal istiyorum, bebişimizin kordonu vardı boynunda 2 sıra, o yüzden sezaryen olabilir demişti doktor, şimdi bir sırasını açmış, kilosuda normal sınırlarda olcak gibi, o yüzden normal istiyorum şuan. Aslında epidural normal istiyorum ama doktor tamamen normal olmasını tavsiye ediyor bakalım. eşim de sezaryen istiyor, ben korkmuyorum o korkuyor normal doğumdan:) Evet tarihlerimiz aynı, inşallah sorunsuz,sağlıklı kolay doğumlar geçiririz canım.

Yok ben almadım, almayı da düşünmedim hiç, belki zamanla iytiyaç duyarsam alırım dedim, ama bu pek güzelmiş, hele deniz figürlü olaması daha da hoş.

Ana kucağı olması falan hoşuma gitti, aslında başlta çok da gerekli değil tabi.

Canım ismi çok güzel aslında, sen hangi ismi istiyorsun.

kızlar bebikimin şekerleri geldi bu gün kargodan

çok tatlıymış canım, ismi de çok güzel maşşallahç

yok canım yanmaz o eskidendi, artık torba yasayla aktarılıyor öncekü günler.

umutsuzum alıntılayamamışım, tacın çok güzel

Kızlar siz daha tecrübelisiniz diye size sormak istedi:)

13.haftam ve 2li test sonuçlarım aşağıdaki gibi. cumada testle birlikte doktora gidcem,sizce nasıl sonuçlar?

CRL:68 MM
BİPARİYATEL ÇAP:19 CM
NUKAL TRANS. ENSE KALINLIĞI SANIRIM:) 2,00 MM

BAŞ:NORMAL
KALP:MEVCUUT
BURUN KEMİĞİ:GÖRÜLDÜ
BATIN DUVARIÜZGÜN
MİDE:GÖRÜLDÜ
BÖBREKLER:GÖRÜLDÜ
MESANE:GÖRÜLDÜ
EKSTREMİTELER:GÖRÜLDĞ
ANOMALİ:GÖZLENMEDİ (BU RİSK DEMEK SANIRIM DİMİ=?

Kızlar bugün bebişimi gördük, maşşallah kordonundan birisini açmış kuşum diğeri de gevşek duruyordu çok sevindim. Çok az kilo almış ama doktor normal doğum için böylesi daha iyi, kilosu normal dedi. Saçlarını falan gördük çok şirindi. Yalnız doktorum bebiş biraz aşağıya inmiş dedi, fazla da yorum yapmadı, bu doğum yaklaştı mı demek acaba? Öyle olsa uyarırdı ama dimi, ben hala çalışıyorum çünkü:S

canım bence aras ismi çok güzel
bende senin gibi aras nehrinden bilyorum
sen güzel anlamını düşün güzel olsun
bırakalım atın kılını :))

bende zaten isimden vazgeçsin die söylemedim aras ismi güzel bende seviyorum kendine de söyledim zaten o an aklıma geldi öyle de bi anlamı varmış diye bende sonradan öğrendim

BİZİMKİ 34 TE 2200 GRDI ŞİMDİ PERŞEMBE GİTCEZ BAKALIM KAÇ KİLO OLMUŞ ANASINA ÇEKTİYSE ZATEN MİNNACIK BİŞEY OLUR BENDE 2700 DOĞMUŞUM :)

NT 3 MM DEN FAZLA OLURSA RİSKLİ ANOMALİ GÖZLENMEDİ DİYOSA RİSKLİ DEĞİL DEMEK
AMA YİNEDE EN SAĞLIKLI CEVABI DOKTORUN VERİCEKTİR.

CANIM GÖZÜN AYDIN KORDONU ÇIKARMIŞ MAŞALLAH SAĞLIKLI OLMASI DAHA ÖNEMLİ ZATEN KİLOYU TAKMAMAK GEREK KOLAY Bİ DOĞUM OLUR İNŞ. BENCEDE UYARIRDI ÖYLE Bİ DURUMDA AMA SEN RAPOR ALMICAKMIYDIN ZATEN

ya kızlar bişey sorucam..buara doktora gitcek olan var mı...emla krem die bi krem var ya..haftaya doğurucam die ağda yapiim dedim ama çok acıyo..ondan sürsem bi zararı olur mu acaba yaaa..

o uyuşturucu bir krem, prospektüsünde yazıyodur belki fakat şu varki alerji de yapabilir, bence kullanma.. ben hamile olmadan önce bir kere kullanmıştım çok kötü alerji oldum...
hazır ağda bantlarından kullanmayı denesen çok fazla acıtmıyo onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…