- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.161
hakkımızda hayırlısı ben senin gibi vesvese yapıyorum ama dr. güveniyorum bide benim bebiş L şeklinde kafa aşağıda ayaklar yana doğru sol tarafımda öylr doğabilir mi bilmiyorum
Eki Görüntüle 344817 Eki Görüntüle 344819 Eki Görüntüle 344814
kızlar bakın bakalım beğenicekmisiniz ben yaptım....
aras at kılı mı onu bilmem ama aras nehrimiz var doğu anadoluda.
hatta eşim aras olsun dediydi de ordan aklımda kaldı
banada bişey demedi bende merak ediyorum . genelde ayakları yukarı doğru olur ama bebek yan duruyo dedi enteresan çocuklaraynen canım benimkide öyle duruyorkafa aşağıda sırtı sağ yanımda ayaları solda..doktor bişe demedi mani olsa derdi heralde..kafasının aşağıda olması yeterli sanırım..doğum kanalına girince kafası düzelir
aras at kılı mı onu bilmem ama aras nehrimiz var doğu anadoluda.
hatta eşim aras olsun dediydi de ordan aklımda kaldı
bende normal istiyorum aslına bakarsan en sağlıklısı şüphesiz ..herşeyin normalse..bide diyorum madem normal istiyorum bari bütünüyle yaşıyım onu diyorum..doktorumda normal diyo..sonra düşünüyorum korkuya kapılıyorum..ya yapamazsam paniklersem yorulursam ıkınamazsam..doğum zamanı yaşlaktıkça iyice vesvese yapıyorum elimde değil napim
sabah benimde belim ve kasıklarım ağrıyodu korktum biraz ama geçti hemen artık ne olsa tırsıcaz sancının nasıl bişey olduğunu bilmediğimiz için
sağol canım sizin isimlerde çok güzel iki şekilde de olur aslında erdem miraç veya miraç erdem . eşimin ailesi alıştılar isme Yusuf Selim diyolar ben hiç ismin söylemedim henüz ama alışınca kolay oluyo babamın ismini söylerken alıştım 18 yaşından sonra
kızlar topikte bikaç kişi normal doğum yapmaya niyetli heralde...herkes sezaryen olcak sanırım..ya ben çok kararsızım tamam diyorum sonra vazgeçiyorum..gittiğim hastane özel ama normal doğuma teşvik heryerde broşürler filan falan..doktorda hiç sezaryenden bahsetmedi..herşey normal gidiyo normal yap dedi..randevuyu 27 sine vermişti ama bu haftaiçi gidicez doğum işini detaylı görüşmeye..normal yapan arkadaşlarım var ama hepsi epidural normal yaptılar ve çok memnun kaldılar..ben normal yaparsam tamamen normal yapıcam çünkü enteresan özel olmasına rağmen gittiğim hastanede normal doğumda epidural yapmıyolar..ben ne yapcam dün gece oturduk eşimle normali sezeryanı araştırdık..eşim normalden yana ama ben bilmiyorum..birinin beni ikna etmesini bekliyorum sanırım..
güzel isim canım aras ismi güzelde ama at kılı demekmiş bizimki de Yusuf Selim Aras olucakama bizim aras mecburi
olucak
canım bama dr sordu ne düşünüyosun die normal dedim dr.da bizde genelde öyle istiyoruz dedi ama tam bişey söylemedi doğum için çatı falan işleri var . ablamda aynısını söyledi epidural yapmıyolarmış hastanede bebeğin küçükse doğum daha kolay olur bizimki minik dr her seferinde büyük olması istediğimiz bişey değil diyo. bide adet sancısından birz fazla diyolar dayanabiliriz inş.
arkadaşlar bir arkadaşım kafamı karıştırdı bana yardımcı olursanız sevinirim
32.haftamda 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım
şimdi 35.haftamdayım mesela şimdi doğum yapsam benim doğum öncesi iznim yanıyor mu yoksa
16 haftalık iznim bu günden itibaren mi başlıyor
lütfen bileniniz varsa cevaplasın kafam karıştı valla kime soracağımı bilmiyorum:26::26:
PİLEOOOOOOO senle günlerimiz aynıydı, maşallah sen erken kavuşacaksın oğluşuna.
kilosunu da dert etme.. sen ne kadar yersen ye, bebiş istediği kadarını alıyor. ve 37 den sonra bebişlerin kilo alımı iyice yavaşlıyormuş.
Hayırlı doğumlar canım.. benimde günüm 22sinde belli olacak.
bana gelince...
kalktığımdan beri belim fena ağrıyortotoma doğru, ordan da altıma doğru yayılıyor..
kafamda doğum senaryoları yazıyorum... eşimde işe gitti, bişey olursa annemi çağır dedi..
inşallah olmaz..
her ihtimale karşı yine de ben kalkıp etrafı bi toparlayım.. öpüldünüz arkadaşlar.
rüyan hayırlara çıksın inşallah canım..
süt üretimimiz başlayalı çok oldu ama şimdiden süt yapıcı şeylerin bi faydası olacağını sanmıyorum. bol sıvı tüketimi en iyisi.. birde doğuma kadar yeşil mercimek haşlayıp (çıkan suyuyla beraber) yemeyi düşünüyorum. kan yapıcı ve kas rahatlatıcı özelliği varmış.
ya aslinda karar vermedim sezeryanmi normalmi gidisata biraktim suanda ama bu sirada tabii paketleri sordum hastaneleri gezdim.. gecen bir arkadasim amerikanda yapti bebek hemsireleri iyi degildi dedi umarim bizim sansimiz iyi gider:) tabiii bu arada suyum falan gelirse kostura kostura medicanaya giderim heralde korkudan, dr da ole bisi olursa beni ara hic panik yapma bisi olmaz diye rahatlatiyo:)
sen normalmi istiyorsun? tarihlerimizde ayni:)
Yok ben almadım, almayı da düşünmedim hiç, belki zamanla iytiyaç duyarsam alırım dedim, ama bu pek güzelmiş, hele deniz figürlü olaması daha da hoş.
kızlar doğumuma nerdeyse 1 hafta kaldı ve ben bebişimin ismini değiştirmek istediğimi farkettim. bunu eşimle de paylaştım, pek istemiyor değiştirmeyi. şekerleri fln hazırlandı zaten üstüne ismi de yazıldı. napıcam bilmiyorum... iki isim arasında kaldım. eşimin koyduğu ismi de çok beğeniyorum ama son anda aklım karıştı işte annemin sayesinde
kızlar bebikimin şekerleri geldi bu gün kargodan
arkadaşlar bir arkadaşım kafamı karıştırdı bana yardımcı olursanız sevinirim
32.haftamda 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım
şimdi 35.haftamdayım mesela şimdi doğum yapsam benim doğum öncesi iznim yanıyor mu yoksa
16 haftalık iznim bu günden itibaren mi başlıyor
lütfen bileniniz varsa cevaplasın kafam karıştı valla kime soracağımı bilmiyorum:26::26:
canım bence aras ismi çok güzel
bende senin gibi aras nehrinden bilyorum
sen güzel anlamını düşün güzel olsun
bırakalım atın kılını :))
BİZİMKİ 34 TE 2200 GRDI ŞİMDİ PERŞEMBE GİTCEZ BAKALIM KAÇ KİLO OLMUŞ ANASINA ÇEKTİYSE ZATEN MİNNACIK BİŞEY OLUR BENDE 2700 DOĞMUŞUM :)dr doğru sölemiş canım korkçak bişey yok zaten sancılar başlayınca bebiş çıksında rahatlayım diceksin ben doğum yapıca sanki yeniden doğmuşum gibi rahatladım kuş gibi hafifledim önceki doğum 5 bçk aylık olmuştu balkalım şimdikinde zorlancammı hiç bilmiyorum ama ıkınma kuvvetli olması lazım bebiş çıkması için kilosuda 3 geçmese iyi olur rahat çıksın
NT 3 MM DEN FAZLA OLURSA RİSKLİ ANOMALİ GÖZLENMEDİ DİYOSA RİSKLİ DEĞİL DEMEKKızlar siz daha tecrübelisiniz diye size sormak istedi:)
13.haftam ve 2li test sonuçlarım aşağıdaki gibi. cumada testle birlikte doktora gidcem,sizce nasıl sonuçlar?
CRL:68 MM
BİPARİYATEL ÇAP:19 CM
NUKAL TRANS. ENSE KALINLIĞI SANIRIM:) 2,00 MM
BAŞ:NORMAL
KALP:MEVCUUT
BURUN KEMİĞİ:GÖRÜLDÜ
BATIN DUVARIÜZGÜN
MİDE:GÖRÜLDÜ
BÖBREKLER:GÖRÜLDÜ
MESANE:GÖRÜLDÜ
EKSTREMİTELER:GÖRÜLDĞ
ANOMALİ:GÖZLENMEDİ (BU RİSK DEMEK SANIRIM DİMİ=?
Kızlar bugün bebişimi gördük, maşşallah kordonundan birisini açmış kuşum diğeri de gevşek duruyordu çok sevindim. Çok az kilo almış ama doktor normal doğum için böylesi daha iyi, kilosu normal dedi. Saçlarını falan gördük çok şirindi. Yalnız doktorum bebiş biraz aşağıya inmiş dedi, fazla da yorum yapmadı, bu doğum yaklaştı mı demek acaba? Öyle olsa uyarırdı ama dimi, ben hala çalışıyorum çünkü:S
cok cok teşekkürler arkadaşlar beğenmenize sevindim sizede fikir olsun istedim ....
ya kızlar bişey sorucam..buara doktora gitcek olan var mı...emla krem die bi krem var ya..haftaya doğurucam die ağda yapiim dedim ama çok acıyo..ondan sürsem bi zararı olur mu acaba yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?