- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.181
CANIM GÖZÜN AYDIN KORDONU ÇIKARMIŞ MAŞALLAHSAĞLIKLI OLMASI DAHA ÖNEMLİ ZATEN KİLOYU TAKMAMAK GEREK KOLAY Bİ DOĞUM OLUR İNŞ. BENCEDE UYARIRDI ÖYLE Bİ DURUMDA AMA SEN RAPOR ALMICAKMIYDIN ZATEN
BİZİMKİ 34 TE 2200 GRDI ŞİMDİ PERŞEMBE GİTCEZ BAKALIM KAÇ KİLO OLMUŞ ANASINA ÇEKTİYSE ZATEN MİNNACIK BİŞEY OLUR BENDE 2700 DOĞMUŞUM :)
NT 3 MM DEN FAZLA OLURSA RİSKLİ ANOMALİ GÖZLENMEDİ DİYOSA RİSKLİ DEĞİL DEMEK
AMA YİNEDE EN SAĞLIKLI CEVABI DOKTORUN VERİCEKTİR.
CANIM GÖZÜN AYDIN KORDONU ÇIKARMIŞ MAŞALLAHSAĞLIKLI OLMASI DAHA ÖNEMLİ ZATEN KİLOYU TAKMAMAK GEREK KOLAY Bİ DOĞUM OLUR İNŞ. BENCEDE UYARIRDI ÖYLE Bİ DURUMDA AMA SEN RAPOR ALMICAKMIYDIN ZATEN
Kızlar bugün bebişimi gördük, maşşallah kordonundan birisini açmış kuşum diğeri de gevşek duruyordu çok sevindim. Çok az kilo almış ama doktor normal doğum için böylesi daha iyi, kilosu normal dedi. Saçlarını falan gördük çok şirindi. Yalnız doktorum bebiş biraz aşağıya inmiş dedi, fazla da yorum yapmadı, bu doğum yaklaştı mı demek acaba? Öyle olsa uyarırdı ama dimi, ben hala çalışıyorum çünkü:S
bende zaten isimden vazgeçsin die söylemedim aras ismi güzel bende seviyorum kendine de söyledim zaten o an aklıma geldi öyle de bi anlamı varmış diye bende sonradan öğrendim
bende de kan pıhtılaşması var. 2 düşüğüm oldu daha doğrusu ilki kürtajla alındı 2. kendisi düştü. 2. den sonra ünv. hastanesinde genetik tahlillerim yapıdı bazı genlerde heterezigot mutasyon saptandı ve hamile kaldıktan sonra iğneye başladım. hamile kalmadan önce de coraspirine başlamıştım. detaylı tahliller yapıldı ama doğumdan sonra nasıl bi şey yapabilirim bilmiyorum neyi kastettin?cnm bu benim ıkıncı gebeliğim ılkınde 38 haftam doldugu gece vuruldum ıgnemı sabahı amelıyat oldum dr um rıske atmamamız gerektıgını soyledı bızım gıbı ıgne kullananlar ıcın sezeryan bence daha dogru bır karar bu gebelıgımıde yıne ılkı gıbı 38 haftam doldugunda alıcak,cnm sendedemı kan pıhtılasması var daha oncedusuk yaptınmı dogumdan sonra arastırmayı dusunuyormusun.
üzülme berkerdemcim hepsi hallolur merak etme.alınır elbet. biz de daha küvet almadık alsak kocaman yer tutcak evde. hem zaten doğsa bile göbeği düşene kadar yıkanmıcak eksik olsa ne olur arkadaşların da dediği gibi koyarız leğene yıkarız.annemde öle diyo canım ama doğmadan herşeyi hazır olsun istiyorum doğduktan sonra eksiklerini tamamlayabiliriz inşallah az kaldı çoğumuz 37 haftalara geldi 10 güne kalmazz doğumlistesi dolarr benimde ereken doğum tehlikem vardı artık korkmıyorum haftaya 9 aya gircem hala inanamıyorum bari ona sevineyimmm hepimize sağlıklı doğumlarrrr inşallahhh
bebişinin kilosu normal canım bizde pazartesi dr gittik 2250 grdı ama kaç kilo doğcanı tahmin edemiyorum bende 4 kilo doğmuşum benimki o kadar olursa çıkaramam heraldeee
bende de kan pıhtılaşması var. 2 düşüğüm oldu daha doğrusu ilki kürtajla alındı 2. kendisi düştü. 2. den sonra ünv. hastanesinde genetik tahlillerim yapıdı bazı genlerde heterezigot mutasyon saptandı ve hamile kaldıktan sonra iğneye başladım. hamile kalmadan önce de coraspirine başlamıştım. detaylı tahliller yapıldı ama doğumdan sonra nasıl bi şey yapabilirim bilmiyorum neyi kastettin?
benim doktorum normal doğum yapabilirsin bi engelin yok iğne kullanıyor olman normal doğuma engel değil diyor. iki dr. gidiyorum ikisi de aynısını söyledi. ama sezeryan derse de olurum korkuyorum bu kan pıhtılaşması durumundan dolayı. artık son haftalar yakında belli olur doğum şeklim.
üzülme berkerdemcim hepsi hallolur merak etme.alınır elbet. biz de daha küvet almadık alsak kocaman yer tutcak evde. hem zaten doğsa bile göbeği düşene kadar yıkanmıcak eksik olsa ne olur arkadaşların da dediği gibi koyarız leğene yıkarız.
ayrıca maşallah geldin bu haftalara. kızını sağ salim alıcaksın kucağına kısmetse. artık bi korkumuz kalmadı doğarsa ne olcak diye endişelenmiyoruz. sevin tabi. olucak mı acaba derken bu günleri gördün. daha güzell günler de görüceksin. için ferah olsun
anomali gözlenmedi demek risk yok demek canım. ense ölçüsüde 3 den büyük olursa risk diye biliyorum.Kızlar siz daha tecrübelisiniz diye size sormak istedi:)
13.haftam ve 2li test sonuçlarım aşağıdaki gibi. cumada testle birlikte doktora gidcem,sizce nasıl sonuçlar?
CRL:68 MM
BİPARİYATEL ÇAP:19 CM
NUKAL TRANS. ENSE KALINLIĞI SANIRIM:) 2,00 MM
BAŞ:NORMAL
KALP:MEVCUUT
BURUN KEMİĞİ:GÖRÜLDÜ
BATIN DUVARIÜZGÜN
MİDE:GÖRÜLDÜ
BÖBREKLER:GÖRÜLDÜ
MESANE:GÖRÜLDÜ
EKSTREMİTELER:GÖRÜLDĞ
ANOMALİ:GÖZLENMEDİ (BU RİSK DEMEK SANIRIM DİMİ=?
Maşallah miniğine canım, oynaya oynaya açmış kordonu demekki yaramaz:))Kızlar bugün bebişimi gördük, maşşallah kordonundan birisini açmış kuşum diğeri de gevşek duruyordu çok sevindim. Çok az kilo almış ama doktor normal doğum için böylesi daha iyi, kilosu normal dedi. Saçlarını falan gördük çok şirindi. Yalnız doktorum bebiş biraz aşağıya inmiş dedi, fazla da yorum yapmadı, bu doğum yaklaştı mı demek acaba? Öyle olsa uyarırdı ama dimi, ben hala çalışıyorum çünkü:S
cnm benım tam 5 dusugum oldu butun tahlıllerım temız cıktı genetıgede bakıldı en sonunda allah razı olsun bır dr bu ıgneyı baslattı bana ve faydasını gordumdıyecegım su benım halalarım babam kalp hastası damar tıkanıklıgı var kalp amelıyatı oldular insallah oyle degıldır ama ben dogumdan sonra bır anju yaptırıcam bu kan pıhtılasması damar tıkanıklıgına sonrasında senden uzak felc kalmaya ve hatta kalp krızıne sebep olabılıyormus o acıdan dedım cnm dogumdan sonra kendımızıde dusunup arastırmamız ve bır caresıne bakmamız lazım ben boyle dusunuyorum her ıhtımale karsı..
bende de kan pıhtılaşması var. 2 düşüğüm oldu daha doğrusu ilki kürtajla alındı 2. kendisi düştü. 2. den sonra ünv. hastanesinde genetik tahlillerim yapıdı bazı genlerde heterezigot mutasyon saptandı ve hamile kaldıktan sonra iğneye başladım. hamile kalmadan önce de coraspirine başlamıştım. detaylı tahliller yapıldı ama doğumdan sonra nasıl bi şey yapabilirim bilmiyorum neyi kastettin?
benim doktorum normal doğum yapabilirsin bi engelin yok iğne kullanıyor olman normal doğuma engel değil diyor. iki dr. gidiyorum ikisi de aynısını söyledi. ama sezeryan derse de olurum korkuyorum bu kan pıhtılaşması durumundan dolayı. artık son haftalar yakında belli olur doğum şeklim.
üzülme berkerdemcim hepsi hallolur merak etme.alınır elbet. biz de daha küvet almadık alsak kocaman yer tutcak evde. hem zaten doğsa bile göbeği düşene kadar yıkanmıcak eksik olsa ne olur arkadaşların da dediği gibi koyarız leğene yıkarız.
ayrıca maşallah geldin bu haftalara. kızını sağ salim alıcaksın kucağına kısmetse. artık bi korkumuz kalmadı doğarsa ne olcak diye endişelenmiyoruz. sevin tabi. olucak mı acaba derken bu günleri gördün. daha güzell günler de görüceksin. için ferah olsun
canım bedenini neye göre aldın ben de alıp kullanmak istiyorum ama hamilelikten önceki bedenime göre mi alcam? bilemiyorum....Ben aldım canım, elija marka doğum sonrası toparlayıcı korse aldım e bebekten, tabi sezaryen olursa hemen takamayabilirim. Bir de yazın giyilmiyormuş isilik yapıyormuşAma yine de lazım bence, çok pahalı birşey değildi zaten.
Linktekinin siyahından aldım.
Elija Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse - e-bebek.com
maaş. canım çok hoş.buda benim ilk denemem :)
canm çatı muayenesi deneyimini paylaş lütfen olur mu?ay bugün sanki bahsi geçti bu konunun,arkadaş sormuştu dr.a,hatırlayamadım şimdi.ben ağdayla uğraşmıcağım için pek dikkatli okumamışım.neyse pazartesi ben gitcem,çatı muayenesi aklımı almassa,unutmazsam sorarım
canm sakin ol olur çatlak ne yapalım az kalmış günü belli ne güzel gelcek meleğin inş.offf öyle sıkıldım öyle sıkıldım ki anlatamam yaa..
son 12 gün...ama o kadar zor geçiyor ki...eşimle zaman geçirmeyi çok özledim(!)onu çok seviyorum yaaa...o kadar anlayışlı ki...cnm benim
artık bir an önce doğurup büyütüp bakımlı hale geri dönmeyi çok istiyorumm..şu son zamanlarda ortaya çıkan hemoroidi,akıntısı,ağrısı flnn filan çok canımı sıktı yaa ayrıca kızımda 1 tane bile çatlağı olmayan benim göbeğimde bugün çatlak keşfettim tam deliğin çevresinde yaaa ne olurdu 10 gün daha olmasaydı ne olur o kadarla kalsa yaaa...of kendime dair bir ümidim kalmadı sanki hep böyle kalacakmışım bir daha toparlanamayacakmışım gibi hissediyorum of of of ama offf
bugüne kadar hiç böyle hissetmemiştim doğum yaklaştığı için midir nedir çok gerginleştim ben ...bugün böyleyim işte hadi iyi geceler herkese...(
evet canm o sağlıklı olsun da varsın olmasın bazen dünya malına çok kapılıyoruz Rabbim imtihan vermesin de imtihanımız eksiklerimiz olsun inş.günaydın kıslar herkese en güzel hafta sonları olsun ben yine hap evdeyim ALLAHtan pazar yakın eşimle alış veriş yapıyoruz ama hala hastane çantam hazır değil eksikler var açıkçası borçlardan sıra gelmiyo çocuğumun bezini ve banyo küvetini alamadım daha çok canım sıkılıyotam almaya gitçez elimizdeki paraları borçlara vermek zorunda kalıyoruzz yinede halimize şükür en önce kızımın sağlığı
maaş. ellerine sağlıkEki Görüntüle 344817 Eki Görüntüle 344819 Eki Görüntüle 344814
kızlar bakın bakalım beğenicekmisiniz ben yaptım....
düşünme canm ben de normal istiyorum epiduralden korkuyorum ben bir aksilik olmazsa normal yapcam epiduralsiz normal.bende normal istiyorum aslına bakarsan en sağlıklısı şüphesiz ..herşeyin normalse..bide diyorum madem normal istiyorum bari bütünüyle yaşıyım onu diyorum..doktorumda normal diyo..sonra düşünüyorum korkuya kapılıyorum..ya yapamazsam paniklersem yorulursam ıkınamazsam..doğum zamanı yaşlaktıkça iyice vesvese yapıyorum elimde değil napim
canım izninin hiçbir kısmı yanmaz toplamda 16 hafta izin kullanıyorsun.arkadaşlar bir arkadaşım kafamı karıştırdı bana yardımcı olursanız sevinirim
32.haftamda 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım
şimdi 35.haftamdayım mesela şimdi doğum yapsam benim doğum öncesi iznim yanıyor mu yoksa
16 haftalık iznim bu günden itibaren mi başlıyor
lütfen bileniniz varsa cevaplasın kafam karıştı valla kime soracağımı bilmiyorum:26::26:
BİZİMKİ 34 TE 2200 GRDI ŞİMDİ PERŞEMBE GİTCEZ BAKALIM KAÇ KİLO OLMUŞ ANASINA ÇEKTİYSE ZATEN MİNNACIK BİŞEY OLUR BENDE 2700 DOĞMUŞUM :)
NT 3 MM DEN FAZLA OLURSA RİSKLİ ANOMALİ GÖZLENMEDİ DİYOSA RİSKLİ DEĞİL DEMEK
AMA YİNEDE EN SAĞLIKLI CEVABI DOKTORUN VERİCEKTİR.
cnm benım bebegim 34+0 da 2950 gr dı dr 3500 kılo olur dedı ama benımkını 38. haftada alıcak yanı daha 4 haftam var
bende zaten isimden vazgeçsin die söylemedim aras ismi güzel bende seviyorum kendine de söyledim zaten o an aklıma geldi öyle de bi anlamı varmış diye bende sonradan öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?