2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM GÖZÜN AYDIN KORDONU ÇIKARMIŞ MAŞALLAH SAĞLIKLI OLMASI DAHA ÖNEMLİ ZATEN KİLOYU TAKMAMAK GEREK KOLAY Bİ DOĞUM OLUR İNŞ. BENCEDE UYARIRDI ÖYLE Bİ DURUMDA AMA SEN RAPOR ALMICAKMIYDIN ZATEN

Sağol canım, ben çalışabilir raporu aldım canım, 36ya kadar çalışmak istiyorum yani 2 hafta daha.

bebişinin kilosu normal canım bizde pazartesi dr gittik 2250 grdı ama kaç kilo doğcanı tahmin edemiyorum bende 4 kilo doğmuşum benimki o kadar olursa çıkaramam heraldeee

gözünaydın canım bebiş aşağıda nedemekmiş niye sölemiyo ama doğum yaklaşmış olsa yat dinlen derdi bende pazartesi gittim bebiş doğum kanalına girmemiş dedi yani ben beklemiyoum daha gelmez benimki

bende zaten isimden vazgeçsin die söylemedim aras ismi güzel bende seviyorum kendine de söyledim zaten o an aklıma geldi öyle de bi anlamı varmış diye bende sonradan öğrendim

cnm cok tsk ederım bıgılendırdıgın ıcın detaylı bır sekılde arastırmadım oyle bır anlamıda var olabılır ama arkadasımın dedıgı gıbı bız ıyı tarafını dusunursek
daha cekıcı gelebılır aras ismi sen kac haftalıksın ne ısım dusunuyorsun cnm :)

bende de kan pıhtılaşması var. 2 düşüğüm oldu daha doğrusu ilki kürtajla alındı 2. kendisi düştü. 2. den sonra ünv. hastanesinde genetik tahlillerim yapıdı bazı genlerde heterezigot mutasyon saptandı ve hamile kaldıktan sonra iğneye başladım. hamile kalmadan önce de coraspirine başlamıştım. detaylı tahliller yapıldı ama doğumdan sonra nasıl bi şey yapabilirim bilmiyorum neyi kastettin?
benim doktorum normal doğum yapabilirsin bi engelin yok iğne kullanıyor olman normal doğuma engel değil diyor. iki dr. gidiyorum ikisi de aynısını söyledi. ama sezeryan derse de olurum korkuyorum bu kan pıhtılaşması durumundan dolayı. artık son haftalar yakında belli olur doğum şeklim.

üzülme berkerdemcim hepsi hallolur merak etme.alınır elbet. biz de daha küvet almadık alsak kocaman yer tutcak evde. hem zaten doğsa bile göbeği düşene kadar yıkanmıcak eksik olsa ne olur arkadaşların da dediği gibi koyarız leğene yıkarız.
ayrıca maşallah geldin bu haftalara. kızını sağ salim alıcaksın kucağına kısmetse. artık bi korkumuz kalmadı doğarsa ne olcak diye endişelenmiyoruz. sevin tabi. olucak mı acaba derken bu günleri gördün. daha güzell günler de görüceksin. için ferah olsun

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar

Haller keyfler yerindedir umarım, biz çok şükür iyiyiz, bugün biraz kabaca temizlik yaptık, burada açıköğretim sonuçalrı açıklanmış, çok şükür hepsinden geçmişim, yeteri kadar çalışamadım, daha doğrusu konsantre olma sorunu yaşadım(araya hamilelik girince kolay değil) İktisattan kalırım diyordum, çünkü yüzüne bile bakmamıştım, ama onuda ortalamam sayesinde şartlı geçmişim

neyse ben şöyle geçmişe bakayım

cnm benım tam 5 dusugum oldu butun tahlıllerım temız cıktı genetıgede bakıldı en sonunda allah razı olsun bır dr bu ıgneyı baslattı bana ve faydasını gordumdıyecegım su benım halalarım babam kalp hastası damar tıkanıklıgı var kalp amelıyatı oldular insallah oyle degıldır ama ben dogumdan sonra bır anju yaptırıcam bu kan pıhtılasması damar tıkanıklıgına sonrasında senden uzak felc kalmaya ve hatta kalp krızıne sebep olabılıyormus o acıdan dedım cnm dogumdan sonra kendımızıde dusunup arastırmamız ve bır caresıne bakmamız lazım ben boyle dusunuyorum her ıhtımale karsı..

anomali gözlenmedi demek risk yok demek canım. ense ölçüsüde 3 den büyük olursa risk diye biliyorum.
bakalım doktor ne diycek_??

Maşallah miniğine canım, oynaya oynaya açmış kordonu demekki yaramaz:))
sen 37 ye kadarmı çalışacaksın.. eğer öyleyse şu 2 haftada daha çok dinlenmeye bak canım.. çok ayakta duruyosan ondan olabilir.

anladım canım. hele bi doğsunlar sağ salim kendimize de zaman ayırmamız lazım tabi

eksikler çok valla artık düşünmücem korka korka bu haftalara geldik çok şükür hala inanamıyorum bide kucağıma alsam daha inandırıcı olcak

canım bedenini neye göre aldın ben de alıp kullanmak istiyorum ama hamilelikten önceki bedenime göre mi alcam? bilemiyorum....

buda benim ilk denemem :)
maaş. canım çok hoş.

canm çatı muayenesi deneyimini paylaş lütfen olur mu?

canm sakin ol olur çatlak ne yapalım az kalmış günü belli ne güzel gelcek meleğin inş.

evet canm o sağlıklı olsun da varsın olmasın bazen dünya malına çok kapılıyoruz Rabbim imtihan vermesin de imtihanımız eksiklerimiz olsun inş.

maaş. ellerine sağlık

düşünme canm ben de normal istiyorum epiduralden korkuyorum ben bir aksilik olmazsa normal yapcam epiduralsiz normal.

canım izninin hiçbir kısmı yanmaz toplamda 16 hafta izin kullanıyorsun.

Görünürde hersey normal ama 1000 de degerınınde yazılması lazım yanı 1000/??? dıye,beta hcg kaç çıkmış cnm ?

herkese merhaba

yorımlarınızı okudum çok hoş şeyler yazdıklarınız allah hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin.ben de mart annesi olmayı umut ediyorum.kızımla 33.haftamdayım fakat erken doğım riskim varmış nst den ağrılarım görünüyor hastane de yattım akabinde doktor ilaç tedavisi verdi evde istirahatle yatarak geçiriyorum inş bebeğim erken doğmaz.benim bebeğimnde 42 cm 2200 dedi doktorum bi 15 gün sonra 2500 kiloyu geçer dedi o zman doğsada bi sıkıntn olmaz diyor.bilmiyorum arkadaşlar moralim çok bozuk benim gibi olan var mı?ben çok ağrı hissetmiyorım sadece bebeğim aşırı hareketli çok kasılıyor beni de kasıyor rahatsız ediyor.bu erken doğum belirtisimidir?bu arada daha önce sezeryan olduğum için yine sezeryan olacağım...

bugün BİMde toparlayıcı korse gördüm arkadaşlar.. gidip inceleyen varmı??
40 beden alıcaktım, karar verip alamadım.. sezeryandan sonra pek tavsiye edilmiyomuş diye duydum ama 40 çıktıktan sonra kullanılabilir gibi geldi. göğüse kadar uzun olanlardan. dokusu da hoşuma gitti ama kararsız kaldım işte. BİMin tekstil ürünleri genelde güzel oluyor.. bunun fiyatıda çok uygundu 7,5 tl

bende zaten isimden vazgeçsin die söylemedim aras ismi güzel bende seviyorum kendine de söyledim zaten o an aklıma geldi öyle de bi anlamı varmış diye bende sonradan öğrendim

hayatım ben senin öyle bir yorumda bulunduğunu bilmiyordum
yani buna istinaden yazmadım
tabi dediğin gibi bir ismin bütün anlamlarını bilmek gerek

evet bencede doğum yaptı.. yoksa girer haber verirdi diye düşünüyorum..

site rengi ve yazı karakteri eski haline dönmüş yine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…