2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim çok aşırı sırt ağrrım falan yok o konuda biraz şanslıyım ama artık nefes alamıyo gibi oluyorum. o baya bi sıkıntı yapıyo.
kaç haftalıksın? bende bi bel ağrısı var ama çok yürüyünce yorulunca falan tutuyor. felç gibi oluyorum.

canım 56 gramdan daha büyüğüde varmı
ben baya araştırdım senin dediğin fiyat 10 gr. olanın fiyatıydı
benim dediğimde küçüktü 10gr.büyügü kaç grm bilmiyom ama baya büyüktü gösterdi de. musella nında var çok güzlmiş onunda fiyatı o civarlarda. cnm seni yanlış hatırlamıyorsam pko lularda takılıyordun değil mi?

Son düzenleme:
kızlar hala beşik almadım acaba ınternetten beşik sparişi veren oldumu ?bende ınternetten sparıs vermeyı dusunuyorum bıldıgınız uygun bır sıte varmı acaba?

canım ben kraftın park yatak olan beşiklerinden aldım ama mağazadan. intten değil internetten beşik alan arkadaşlar olması laızm burda sana yardımcı olurlar.

evet hayatım oraya takılıyordum bende seni ordan hatırlıyorum
canım senin dediğin 10 gr. olanın fiyatı
benim deidğim büyük olanı yani baya avantajlı
10 gr. aldım bir ara şaka gibi bir şey minnacık bir tüpte
o kadar para verince kendimi enayi gibi hissettim açıkcası

selam herkese geçtiğimiz hafta içi sağlık ocağınagitmiştim ebe bebğin başı bayagı aşağı inmiş 10güne kalmaz gelir demişti. Devit 3 diye vitamin verdi doğumdan sonra 6 ay kullanacaksın bunu dedi ama sen şimdiden al başla günde 9 damla olarak söyledi. bugün eczaneden aldırttım prospektusune bakayım dedim gebelerde kullanılması tavsiye edilez diyor kafam karıstı ebe neden şimdiden başla dedi. aranızda bilgisi olan dru tavsiye eden var mı ?

hı anladım cnm.
nese kzılar annem istiyor pc kalk kalk diyip duruyo :) . gene girerim kalkınca. iyi geceler.görüşrüzz

canım ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum
yani benim bildiğim bu damla hamilelikte değilde
bebeğe veriliyor
istersen doktoruna sor yinede

canım ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum
yani benim bildiğim bu damla hamilelikte değilde
bebeğe veriliyor
istersen doktoruna sor yinede

annemde öyle dedi bebebklere veriliyor bu diye. bn en iyisi hiç başlamayım perşembe kontrolum var zaten ozaman sorarım ona göre kullanırım.

bende sonradan görmüştüm anlamını bizim soyisim ARAS o yüzden bende istemeyerek değiştirsemde seviyorum :) oğlumun adı yusuf selim aras olucak bizde de var yani .36 haftam yarın biticek inş. hayırlı evlatlar olurlar inş.
canım banada dr 32 haftada kasılmalar var dinlen 36 ya kadar demişti moralini bozma hiç kendine dikkat et çok fazla yorma hiç bişey olmaz merak etme
hayatım ben senin öyle bir yorumda bulunduğunu bilmiyordum
yani buna istinaden yazmadım
tabi dediğin gibi bir ismin bütün anlamlarını bilmek gerek
önemli değil canım yani sen öyle yazınca keşke söylemeseydim dedim kimsenin fikrini değiştirmek istemem sonuçta ikimsenin o yüzden içgüdüsel olarak savunmaya geçtim tanıyoruz o kadar aydır birbirimizi yanlış anlamayız

hadi canım gözün aydın ne güzel geçmişsin bütün derslerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…