- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.201
kızlar eczanemizde.com da göğüs ucu kremi baya indirime girmiş
birde lansilohun süt saklama poşetleride indirimde
ihtiyacı olan alabilir
Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 21,98 TL
merhaba iyi akşamlarr bende geldim.. nasılsınız hanımlar? benlede iki muhabbet edin yaa :)
hoşşbuldum :) nasılsın?
cnm bu krem eczanelerde 20 tl zaten. büyük boyu hatta daha uygun 35 tl falan.
kaç haftalıksın? bende bi bel ağrısı var ama çok yürüyünce yorulunca falan tutuyor. felç gibi oluyorum.iyiyim çok aşırı sırt ağrrım falan yok o konuda biraz şanslıyım ama artık nefes alamıyo gibi oluyorum. o baya bi sıkıntı yapıyo.
benim dediğimde küçüktü 10gr.büyügü kaç grm bilmiyom ama baya büyüktü gösterdi de. musella nında var çok güzlmiş onunda fiyatı o civarlarda. cnm seni yanlış hatırlamıyorsam pko lularda takılıyordun değil mi?canım 56 gramdan daha büyüğüde varmı
ben baya araştırdım senin dediğin fiyat 10 gr. olanın fiyatıydı
kızlar hala beşik almadım acaba ınternetten beşik sparişi veren oldumu ?bende ınternetten sparıs vermeyı dusunuyorum bıldıgınız uygun bır sıte varmı acaba?
kaç haftalıksın? bende bi bel ağrısı var ama çok yürüyünce yorulunca falan tutuyor. felç gibi oluyorum.
benim dediğimde küçüktü 10gr.büyügü kaç grm bilmiyom ama baya büyüktü gösterdi de. musella nında var çok güzlmiş onunda fiyatı o civarlarda. cnm seni yanlış hatırlamıyorsam pko lularda takılıyordun değil mi?
evet hayatım oraya takılıyordum bende seni ordan hatırlıyorum
canım senin dediğin 10 gr. olanın fiyatı
benim deidğim büyük olanı yani baya avantajlı
10 gr. aldım bir ara şaka gibi bir şey minnacık bir tüpte
o kadar para verince kendimi enayi gibi hissettim açıkcası
35 hafta bitti 36 nın içindeyim
kaç haftalıksın? bende bi bel ağrısı var ama çok yürüyünce yorulunca falan tutuyor. felç gibi oluyorum.
hı anladım cnm.
nese kzılar annem istiyor pc kalk kalk diyip duruyo :) . gene girerim kalkınca. iyi geceler.görüşrüzz
selam herkese geçtiğimiz hafta içi sağlık ocağınagitmiştim ebe bebğin başı bayagı aşağı inmiş 10güne kalmaz gelir demişti. Devit 3 diye vitamin verdi doğumdan sonra 6 ay kullanacaksın bunu dedi ama sen şimdiden al başla günde 9 damla olarak söyledi. bugün eczaneden aldırttım prospektusune bakayım dedim gebelerde kullanılması tavsiye edilez diyor kafam karıstı ebe neden şimdiden başla dedi. aranızda bilgisi olan dru tavsiye eden var mı ?
canım ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum
yani benim bildiğim bu damla hamilelikte değilde
bebeğe veriliyor
istersen doktoruna sor yinede
senin bebişindi iri maşallah sezomu olcaksınnn
kızlar eczanemizde.com da göğüs ucu kremi baya indirime girmiş
birde lansilohun süt saklama poşetleride indirimde
ihtiyacı olan alabilir
Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 21,98 TL
bende sonradan görmüştüm anlamını bizim soyisim ARAS o yüzden bende istemeyerek değiştirsemde seviyorum :) oğlumun adı yusuf selim aras olucak bizde de var yani .36 haftam yarın biticek inş. hayırlı evlatlar olurlar inş.cnm cok tsk ederım bıgılendırdıgın ıcın detaylı bır sekılde arastırmadım oyle bır anlamıda var olabılır ama arkadasımın dedıgı gıbı bız ıyı tarafını dusunursek
daha cekıcı gelebılır aras ismi sen kac haftalıksın ne ısım dusunuyorsun cnm :)
canım banada dr 32 haftada kasılmalar var dinlen 36 ya kadar demişti moralini bozma hiç kendine dikkat et çok fazla yorma hiç bişey olmaz merak etmeherkese merhaba
yorımlarınızı okudum çok hoş şeyler yazdıklarınız allah hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin.ben de mart annesi olmayı umut ediyorum.kızımla 33.haftamdayım fakat erken doğım riskim varmış nst den ağrılarım görünüyor hastane de yattım akabinde doktor ilaç tedavisi verdi evde istirahatle yatarak geçiriyorum inş bebeğim erken doğmaz.ebenim bebeğimnde 42 cm 2200 dedi doktorum bi 15 gün sonra 2500 kiloyu geçer dedi o zman doğsada bi sıkıntn olmaz diyor.bilmiyorum arkadaşlar moralim çok bozuk benim gibi olan var mı?ben çok ağrı hissetmiyorım sadece bebeğim aşırı hareketli çok kasılıyor beni de kasıyor rahatsız ediyor.bu erken doğum belirtisimidir?bu arada daha önce sezeryan olduğum için yine sezeryan olacağım...
önemli değil canım yani sen öyle yazınca keşke söylemeseydim dedim kimsenin fikrini değiştirmek istemem sonuçta ikimsenin o yüzden içgüdüsel olarak savunmaya geçtim tanıyoruz o kadar aydır birbirimizi yanlış anlamayızhayatım ben senin öyle bir yorumda bulunduğunu bilmiyordum
yani buna istinaden yazmadım
tabi dediğin gibi bir ismin bütün anlamlarını bilmek gerek
Herkese iyi akşamlar
Haller keyfler yerindedir umarım, biz çok şükür iyiyiz, bugün biraz kabaca temizlik yaptık, burada açıköğretim sonuçalrı açıklanmış, çok şükür hepsinden geçmişim, yeteri kadar çalışamadım, daha doğrusu konsantre olma sorunu yaşadım(araya hamilelik girince kolay değil) İktisattan kalırım diyordum, çünkü yüzüne bile bakmamıştım, ama onuda ortalamam sayesinde şartlı geçmişim
neyse ben şöyle geçmişe bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?