2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın darısı başıma benimde son sene lisans tamamlama ama hiç çalışamadım bebek gelene kadar ne kadar çalışsam kardır. sınav nisanda allahtan

35 hafta bitti 36 nın içindeyim
oooo maşallah az kalmış senin :) Allah hepimizi sağ sağlim kurtarsın inş.

iyi akşamlar canımm
o linkteki büyükmüşş sen deyince fark ettim.jeton paraşütlü. :) kesin gerekir mi kullanmak?

Kızlar yeri burası değil ama dayanamadım buraya da ekledim.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
Babasıyla birlikte kendi elimizle yaptık.

ellerinize sağlık güzel olmuş..

İyi akşamlar arkadaşlar bu çizelgelere ne oldu acaba kimsenini görünmüyor mu yıksa bende mi böyle acaba?

bebek şekeri yaptıran var mı?
fiyatar çok pahalı geldi bana araştırdım da baya. bildiğiniz uygun fiyatlı yapan var mı ki? yarın ulusa gidipbakıcm belki kendim yapabilirim, yapamazsam uygun olursa ya netten yada dışardan alırım..

canım normal doğum mu düşünüyosun?sancılara dayanabilir miyiz..

şimdilik çıkıyorum ben hanımlar! görüşürüz yarına inşallah. iyi geceler. size ve meleklerinize :) Allah rahatlık versin.

canım doğumdan 2 ay evvel kullanılması gerekiyormuş
emzirmeye başlayınca göğüs ucunda baya yara oluyor
umarım faydasını görürüz

canım ben bu siteden almayı düşünüyorum fiyatları baya uygun
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ

arkadaşlar ben uykuda çok terliyorum.sırtım değil.boynum ve iki göğsümün arası.neden acaba sizde de oluyor mu.doktora sorcam.bi de tansiyonum genelde 9 a 6 çıkıyor.normal doğumda birden düşerse diye daha da korkuyorum onu da söyleyeceğim.geçen nst çektirirken hastanede doğumhaneye çıktım doktor nöbetciymiş orda.biri normal doğum için suni sancıların gelmesini bekliyodu.biri bağırıyodu.birinin bebeği tersmiş suyu ve kanaması gelmiş.acilen ameliyata alacaklardı.biri de sezeryanı bekliyodu.çarşamba yine nöbetci yine oraya gitcem.gidip normal doğum mu izlesem.bayılıp kalırım herhalde..

canım normal doğum mu düşünüyosun?sancılara dayanabilir miyiz..

canım suanlık gözüken normal. 37. haftam bitti 38. haftaya giriyorum sancılarımda yavaş yavaş başladı. ve ben doğumu hiçdüşünmek istemesemde aklımdan çıkmıyor rüyalarıma giriyor. her görüştüğüm bana doğumunun nasıl geçtiğini anlatıyor. herkese ben normal doğuracam göreceksiniz diyorum ama hastaneye doğum için gidince hemen vazgeçecekmişim gibi geiyor. kendime hiç güvenemiorum ama ne olursa olsun kolay vazgeçmicem diyorum umuyorum ki de öyle olur. Rabbim hepimize yardım etsin bir ıkınmada çıkıversin bebişlerimiz inşallah :18::18:

canım çoooooooookkkkk sıkılıyo kızlar yaaaaaa bebişim doğsada bütün zamanımı alsa emzirmesiydi uykusuydu gazıydıı hayali bile çokkk güzellll sıkıntı falan kalmazzzzzz

canım doğumdan 2 ay evvel kullanılması gerekiyormuş
emzirmeye başlayınca göğüs ucunda baya yara oluyor
umarım faydasını görürüz

canı yakın zamanda doğum yapan bikaç arkadaşım var hepsi lansinoh kullanmalarına rağmen göğüslerindeki yralardn dolayı emziremiyorlar ve bir arkadaşım zeytinyağını sürmüş çok iyi geldi dedi krem falan hikaye yani hem bebeğede faydası oldu dedi tuvalete çıkma konusunda. Deneyebiliriz

Sağol canım, kurtarmasına çok sevindim valla:) 36 artı 3 te çıkıcam izne, ya işyerinde yorulmuyorum da, evde dayanamayıp yoruyorum kendimi. Çalışırsam da şu dert var, hastane işe çok uzak, gerçi 1-2 saatte bebiş doğmaz diyor doktor, ben yine de korkuyorum biraz tabi:S

canım bedenini neye göre aldın ben de alıp kullanmak istiyorum ama hamilelikten önceki bedenime göre mi alcam? bilemiyorum....

ben m aldım canım. önceden 58 kiloydum, şuan 73üm. üzerindeki kilo değerlerine göre m oluyordu.

cnm bu krem eczanelerde 20 tl zaten. büyük boyu hatta daha uygun 35 tl falan.

Bu indirimde olan büyük boymuş işte canım. RONYAcım çok sağol canım, ben de vardı krem ama ucuz görünce aldım ben de, poşette aldım.

Kızlar yeri burası değil ama dayanamadım buraya da ekledim.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
Babasıyla birlikte kendi elimizle yaptık.

Güle güle kullanın canım, çok güzel olmuş.

bende de geceleri terleme çok oluyor aynı dediğin yerler bide arada bütün ensemden başıma sanki ateş çıkıyormus gibi oluyor kulağım yüzüm falan kıpkırmızı oluyor. alev patlaması yaşıyorum

geçmiş olsun canım ben uykumda terlemiyorum ama çok sıkıntı basıyo sanki üstümde biri varmış gibi bebiş çok rahatsızlık veriyo bide dönerken aşağısının kemikleri ağrıyo sabaha kadar fırıldak gibi dönüyorum buarada doğuma girme olumsuz etkilenirsin kötü bişe görürsün kendinede aynı olacak sanırsın herkesin doğumu aynı olmuyo çünkü normal doğum anında sabırlı olcaksın korkmıcaksın hep dua ediceksin yaşamış biri olarak yazıyorum canım derin nefes al verr olayı yaniii

walla kızlar çatlak olacaksa olur yine.ben de 2 ay kadar.sürülmesi gerektiğini duymuştum.
ama bazılarının hiç çatlağı falan da olmayabilir miş boşuna almayın şimdiden.
en iyisi sütünüzden sürmekmiş o göğüs kalkanının içine biriken sütten olabilir mesela.
yine de o dönemlerde çok hassas olacak tabi bunu minimuma indirmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…