- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.221
Herkese iyi akşamlar
Haller keyfler yerindedir umarım, biz çok şükür iyiyiz, bugün biraz kabaca temizlik yaptık, burada açıköğretim sonuçalrı açıklanmış, çok şükür hepsinden geçmişim, yeteri kadar çalışamadım, daha doğrusu konsantre olma sorunu yaşadım(araya hamilelik girince kolay değil) İktisattan kalırım diyordum, çünkü yüzüne bile bakmamıştım, ama onuda ortalamam sayesinde şartlı geçmişim
neyse ben şöyle geçmişe bakayım
oooo maşallah az kalmış senin :) Allah hepimizi sağ sağlim kurtarsın inş.35 hafta bitti 36 nın içindeyim
o linkteki büyükmüşş sen deyince fark ettim.jeton paraşütlü. :) kesin gerekir mi kullanmak?iyi akşamlar canımm
Kızlar yeri burası değil ama dayanamadım buraya da ekledim.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
Babasıyla birlikte kendi elimizle yaptık.
Kızlar yeri burası değil ama dayanamadım buraya da ekledim.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
İyi akşamlar arkadaşlar bu çizelgelere ne oldu acaba kimsenini görünmüyor mu yıksa bende mi böyle acaba?
gayet güzel olmuş,elinize sağlık :)
selam herkese geçtiğimiz hafta içi sağlık ocağınagitmiştim ebe bebğin başı bayagı aşağı inmiş 10güne kalmaz gelir demişti. Devit 3 diye vitamin verdi doğumdan sonra 6 ay kullanacaksın bunu dedi ama sen şimdiden al başla günde 9 damla olarak söyledi. bugün eczaneden aldırttım prospektusune bakayım dedim gebelerde kullanılması tavsiye edilez diyor kafam karıstı ebe neden şimdiden başla dedi. aranızda bilgisi olan dru tavsiye eden var mı ?
oooo maşallah az kalmış senin :) Allah hepimizi sağ sağlim kurtarsın inş.
o linkteki büyükmüşş sen deyince fark ettim.jeton paraşütlü. :) kesin gerekir mi kullanmak?
ellerinize sağlık güzel olmuş..
bebek şekeri yaptıran var mı?
fiyatar çok pahalı geldi banaaraştırdım da baya. bildiğiniz uygun fiyatlı yapan var mı ki? yarın ulusa gidipbakıcm belki kendim yapabilirim, yapamazsam uygun olursa ya netten yada dışardan alırım..
canım normal doğum mu düşünüyosun?sancılara dayanabilir miyiz..
canım doğumdan 2 ay evvel kullanılması gerekiyormuş
emzirmeye başlayınca göğüs ucunda baya yara oluyor
umarım faydasını görürüz
Maşallah miniğine canım, oynaya oynaya açmış kordonu demekki yaramaz:))
sen 37 ye kadarmı çalışacaksın.. eğer öyleyse şu 2 haftada daha çok dinlenmeye bak canım.. çok ayakta duruyosan ondan olabilir.
canım bedenini neye göre aldın ben de alıp kullanmak istiyorum ama hamilelikten önceki bedenime göre mi alcam? bilemiyorum....
cnm bu krem eczanelerde 20 tl zaten. büyük boyu hatta daha uygun 35 tl falan.
arkadaşlar ben uykuda çok terliyorum.sırtım değil.boynum ve iki göğsümün arası.neden acaba sizde de oluyor mu.doktora sorcam.bi de tansiyonum genelde 9 a 6 çıkıyor.normal doğumda birden düşerse diye daha da korkuyorum onu da söyleyeceğim.geçen nst çektirirken hastanede doğumhaneye çıktım doktor nöbetciymiş orda.biri normal doğum için suni sancıların gelmesini bekliyodu.biri bağırıyodu.birinin bebeği tersmiş suyu ve kanaması gelmiş.acilen ameliyata alacaklardı.biri de sezeryanı bekliyodu.çarşamba yine nöbetci yine oraya gitcem.gidip normal doğum mu izlesem.bayılıp kalırım herhalde..
arkadaşlar ben uykuda çok terliyorum.sırtım değil.boynum ve iki göğsümün arası.neden acaba sizde de oluyor mu.doktora sorcam.bi de tansiyonum genelde 9 a 6 çıkıyor.normal doğumda birden düşerse diye daha da korkuyorum onu da söyleyeceğim.geçen nst çektirirken hastanede doğumhaneye çıktım doktor nöbetciymiş orda.biri normal doğum için suni sancıların gelmesini bekliyodu.biri bağırıyodu.birinin bebeği tersmiş suyu ve kanaması gelmiş.acilen ameliyata alacaklardı.biri de sezeryanı bekliyodu.çarşamba yine nöbetci yine oraya gitcem.gidip normal doğum mu izlesem.bayılıp kalırım herhalde..
canı yakın zamanda doğum yapan bikaç arkadaşım var hepsi lansinoh kullanmalarına rağmen göğüslerindeki yralardn dolayı emziremiyorlar ve bir arkadaşım zeytinyağını sürmüş çok iyi geldi dedi krem falan hikaye yani hem bebeğede faydası oldu dedi tuvalete çıkma konusunda. Deneyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?