2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum da artık kullanmaya başla dedi, lansinoh kullan dedi hatta. Ben bu geceden itibaren her gece sürmeyi düşünüyorum.

canım hele ben nasıl terliyorum
aman Allahım her yerim terliyor benim
yatağın içinde su gibi oluyorum

walla kızlar çatlak olacaksa olur yine.ben de 2 ay kadar.sürülmesi gerektiğini duymuştum.
ama bazılarının hiç çatlağı falan da olmayabilir miş boşuna almayın şimdiden.
en iyisi sütünüzden sürmekmiş o göğüs kalkanının içine biriken sütten olabilir mesela.
yine de o dönemlerde çok hassas olacak tabi bunu minimuma indirmek lazım...

canım hele ben nasıl terliyorum
aman Allahım her yerim terliyor benim
yatağın içinde su gibi oluyorum

EVETTTTT bende deli gbi terliyorum üstüm giyinik yatarsam 1 gecede 3 pijama degiştiriyorum. baktım pijama yetmiyorrr bende boxer ve straplez ile yatıyorum napimmm
kocacımmm yavrum benim bide üşümeyim diye battaniye örtüyo yorganın üzerinee ahh ahhh laf anlamıyor ki içimm yanıyo içimmmm

yok canım asla girmem.öle bişey yapar mıyım.ama doğum katında olmak bile geriyo insanı..

Benim doktorum da artık kullanmaya başla dedi, lansinoh kullan dedi hatta. Ben bu geceden itibaren her gece sürmeyi düşünüyorum.

benimde eşim lanolin diye almıs onu sürdüm bikere ama unutuyorum bu konuda tembelim biraz göbeğime de bebeyağını hiç düzenli sürmedim suan karnım turkiye haritasını geçti çatlaklar ege bölgesi gibi :)) vve fena halde kasınıyor sivilce gibi oldular kızardı

sanırım ondan gece tuvalete kalkıyorum bütün battaniye yorgan üzerimde bi de.eşimin üzeri açık benim sadece ayaklar dışarda...

sanırım ondan gece tuvalete kalkıyorum bütün battaniye yorgan üzerimde bi de.eşimin üzeri açık benim sadece ayaklar dışarda...

yavrum yaaa kıyamam bizi düşünüyorlar ama işte ahh ahhh bide anlasalar açıyorum üstümü gizlice ne zaman uyanıp görüyo bilmiyorum ama tuvalete kalkınca bakıyorum boynuma kadar örtülmüşüm düşünüyorum da ya Yaz annesi olsaydık napcaktık biz yaaa smdi bile 3 lt geçti içtigim su yazın herhalde tuvalette yatardım ciddi ciddi

yok canım asla girmem.öle bişey yapar mıyım.ama doğum katında olmak bile geriyo insanı..

aynen canım ben sancı odasında 6 saat geçirmiş biri olarak hala normal doğum istiyorum hatta 1 ay önce acile gitmiştim hastaneye acile gelenlerin doğum sancıları başlamış inleyenler oflayanlar baştan korktum ama sonradan çok komik geldi halbuki bende öle olcam kızım sağ olsun yeterki

canım kıymetini bilin eşlerinizin ben hamileliğimin son haftalarını tek bşıma geçiriyorum ailemin yanında kalıyorum eşim doğu görevinde doğumdan sonra ancak yanıma gelebilecek. keşke bu günlerimizi de beraber geçirebilseydik onu çok özlüyorum

Ay canım ya, spor gibi antibiyotik gibi bu tür ürünlerde de düzenlilik esastır, her gece sürmeye çalış lanolini. Göbeğin için biraz geç kalmışsın ama onu da arada nemlendir ki kasıntısını acısını alsın. Ay bir de göğüsler daha çok acır, aman ihmal etme. Zaten lanolin koyu bişey azcık alıp 2 sn de sürersin.

meraba güzel hamişler
gece terlemesi bendede oluo ve göğüslerim büyüdüğü için altları kokuo
eskiden hiç kokmazdı cünkü küçükdü şmdi kokunca cok şaşırıorum,
sabah işe gitmek için hazırlanırken siliorum yıkanıp gidersem hasta olurum die
ama akşamları işden gelir gelmes doooğru bıcı bıcı
bugün kaynvaldem görümcem ve annem bizdeydi, yıllar snra barışdılar bugün
ve bebişin bütün cicilerini yıkayıp ütülediler

rabbim kavuştursun cnm bnm bidaha asla ayrlmayın inş

evet canım bu akşam süreyim yine. inşallah göğüslerimde o hüsranı yaşamam.

canım ailenlerin barışmasına çok sevindim dünde bahsetmiştin gelecekler diye güsel geçmesi iyi olmuş bundan sonra da inşallah ağız tatları bozulmdan güzelce geçinirler ailelerin anlaşması eşler için çok önemli yoksa eşler içinde büyük bir soruna yol açabiliyor.

Ya ben normal doğumdan korkmuyorum, eşim korkuyor, ne yapıcaz bilmiyorum:S

merak etme canım sen 1 doğurursun kocan 9 doğurur benim eşimde vardiyeli çalışıyo ya o yokken sancılar başlarsa gerçi arabamızda yok ama 112 arasam ayıp olurmu acaba gece başlarsa doğummmm ay çok heyecanlı sezo olsa randevulu doğum olur ama normal olunca ne zaman geleceğini bilmiyosunnn

hepimiz bilelim haklısın canım benim. ama ailen yanında en önemlisi, tecrübeliler bilgililer, eşinde üzülüyordur orda,oda senin bu günlerinde yanında olmak ister. ama görev işte ne napcaksın ki seçim şansı vermiyo kimseye. ama döndügüne bebişin ve sen onu cok güzel karsılayacaksınız düşünsene,ayrı gecen onca zamanın acısını cıkarcaksınız. cok daha fazla kıymetli olcaksınız birbiriniz için. Allah hayırlısı ile bebişine ve eşine kavuşmanı nasip etsin canım benimm.

saol cnm bnm:) evet gercekden aileler anlaşamayınca bizde eşimle cok gerilioruz:/
3 sene kaynvaldemlerde oturdum evliliğin başında, başlarda cok iyidik snradan kötü olduk,
neyseki şmdi herşey yolunda, Allah kimsenin aile düzenini evinin tadını tuzunu kaçırmasın.

Geçmiş olsun ya üzülme, nazarlıkdır de geç, hallolur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…