- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.261
canım kıymetini bilin eşlerinizin ben hamileliğimin son haftalarını tek bşıma geçiriyorum ailemin yanında kalıyorum eşim doğu görevinde doğumdan sonra ancak yanıma gelebilecek. keşke bu günlerimizi de beraber geçirebilseydikonu çok özlüyorum
meraba güzel hamişler
gece terlemesi bendede oluo ve göğüslerim büyüdüğü için altları kokuo
eskiden hiç kokmazdı cünkü küçükdü şmdi kokunca cok şaşırıorum,
sabah işe gitmek için hazırlanırken siliorum yıkanıp gidersem hasta olurum die
ama akşamları işden gelir gelmes doooğru bıcı bıcıbugün kaynvaldem görümcem ve annem bizdeydi, yıllar snra barışdılar bugün
ve bebişin bütün cicilerini yıkayıp ütülediler
selam arkadaşlar..
37 + 0 yani 38 e girdim artık..
bu arada p.be gittim dr a. ve son kararı verdim..
Allah izin verirse 24 şubata cuma sezaryen tarihi verdi dr..
tabi bunun öncesinde 20 sinde bi kontrol daha verdi dr.
hepimiz için hayırlısını diliyorum..
bizde 2 isim koyucaz ve söyledik şimdiden ikisini birden kullanıcaz yoksa bi tanesini kullanıcaksak koymanın ne anlamı var benim babamın ismi kimlikte 7 yaşından sonra ekletilmiş okulda dayak yemesin diye babamın ilk ismi bize çok yabancı geliyo resmi yerlerde kullanıyoruz sadece :)
hepimiz bilelim haklısın canım benim. ama ailen yanında en önemlisi, tecrübeliler bilgililer, eşinde üzülüyordur orda,oda senin bu günlerinde yanında olmak ister. ama görev işte ne napcaksın ki seçim şansı vermiyo kimseye. ama döndügüne bebişin ve sen onu cok güzel karsılayacaksınız düşünsene,ayrı gecen onca zamanın acısını cıkarcaksınız. cok daha fazla kıymetli olcaksınız birbiriniz için. Allah hayırlısı ile bebişine ve eşine kavuşmanı nasip etsin canım benimm.
canım bende arada anneme gittim 1 2 hafta kaldım daha ilk günden eşimi özlüyodum sizide ALLAH kavuştursun hem eşineee hem bebişineeee
Kızlar selam
az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler herkese kocam bilg bekliyo
Kızlar selam
az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler herkese kocam bilg bekliyo
saol canım. bu son ayrılıklarda birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi daha çok anladık zaten. hamieliğimin başında da 1 aylık bi aayrı kalma olmustu şimdide 1 ay oldu onunda aklı sürekli bizde ama mecburen katlanmak zorundayız sonucta herşey vatan için:) inşallah bende kavuşacağımız günü bekliyorum sezaryen olsa doğum için birgün önce gelebilir ama suanlık normal gözüküyor belki yetişemez doğum haberini alınca gelir onu nasıl karşılamalıyım diye şimdiden hayaller kuruyorum :))))
Herkese iyi akşamlar
Haller keyfler yerindedir umarım, biz çok şükür iyiyiz, bugün biraz kabaca temizlik yaptık, burada açıköğretim sonuçalrı açıklanmış, çok şükür hepsinden geçmişim, yeteri kadar çalışamadım, daha doğrusu konsantre olma sorunu yaşadım(araya hamilelik girince kolay değil) İktisattan kalırım diyordum, çünkü yüzüne bile bakmamıştım, ama onuda ortalamam sayesinde şartlı geçmişim
neyse ben şöyle geçmişe bakayım
Kızlar selam
Kızlar selam
selam herkese geçtiğimiz hafta içi sağlık ocağınagitmiştim ebe bebğin başı bayagı aşağı inmiş 10güne kalmaz gelir demişti. Devit 3 diye vitamin verdi doğumdan sonra 6 ay kullanacaksın bunu dedi ama sen şimdiden al başla günde 9 damla olarak söyledi. bugün eczaneden aldırttım prospektusune bakayım dedim gebelerde kullanılması tavsiye edilez diyor kafam karıstı ebe neden şimdiden başla dedi. aranızda bilgisi olan dru tavsiye eden var mı ?
Kızlar yeri burası değil ama dayanamadım buraya da ekledim.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
Babasıyla birlikte kendi elimizle yaptık.
bebek şekeri yaptıran var mı?
fiyatar çok pahalı geldi banaaraştırdım da baya. bildiğiniz uygun fiyatlı yapan var mı ki? yarın ulusa gidipbakıcm belki kendim yapabilirim, yapamazsam uygun olursa ya netten yada dışardan alırım..
saolasın cnm:) evet bak bizlerin yapamadıgını daha doğmamış sabi yapıo:)merhaba canımmm, söylemiştin hatırlıyorum annem görümcem bizde olcaklar dye. ohhh bak Allah a şükür hersey yoluna girmiş bunca zaman sonra,ufacık minicik bebişin nelere vesile olducok sevindim Allah bir daha uzaklık sokmasın aileler arasına inşallah. cok önemli böyle zamanlarda aile destegi. Allah razı olsun annenden de kayınvalidenden de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?