2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende arada anneme gittim 1 2 hafta kaldım daha ilk günden eşimi özlüyodum sizide ALLAH kavuştursun hem eşineee hem bebişineeee

merhaba canımmm, söylemiştin hatırlıyorum annem görümcem bizde olcaklar dye. ohhh bak Allah a şükür hersey yoluna girmiş bunca zaman sonra,ufacık minicik bebişin nelere vesile oldu cok sevindim Allah bir daha uzaklık sokmasın aileler arasına inşallah. cok önemli böyle zamanlarda aile destegi. Allah razı olsun annenden de kayınvalidenden de.

Ay senin de vuslat belli olmuş, hayırlı olsun.

Ben bi merak ettim, okulda dayak derken, müsait zamanda özel değilse anlatsana şekerim.

Kızlar selam

az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler herkese kocam bilg bekliyo

saol canım. bu son ayrılıklarda birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi daha çok anladık zaten. hamieliğimin başında da 1 aylık bi aayrı kalma olmustu şimdide 1 ay oldu onunda aklı sürekli bizde ama mecburen katlanmak zorundayız sonucta herşey vatan için:) inşallah bende kavuşacağımız günü bekliyorum sezaryen olsa doğum için birgün önce gelebilir ama suanlık normal gözüküyor belki yetişemez doğum haberini alınca gelir onu nasıl karşılamalıyım diye şimdiden hayaller kuruyorum :))))

Kızlar selam

az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler herkese kocam bilg bekliyo

amanınn bir bebişimiz daha geliyor desene Rabbim suan ceyline de ve tüm doğum yapanlara yardım et bir avazda kurtulsunlar inşallahh AMİNN

Maşallahhh canım benim Allah nazarlardan saklasın zaten araya uzaklık girince insan okdr ii anlıyor ki herşeyi, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. az kaldı bak sen iyisin bebişin iyi eşin iyi Allah baska dert vermesin,hayırlısı ile miniğini kucagına al,kocan gelsin bu geçen zor zamanların hepsi silincek zihninden. bebiş nasıl gelecegini bilir sen düşünme,normal de olsa sezeryanda saglıklı olsun yeter,eşin o an yetişemese bile ailen yanında. bende hep normal derdim kasık fıtıgı cıktı,bebişin boynunda kordon cıktı mecburen sezeryan olcam
Eşini karşılamak için özel birşeye gerek yok zaten ennn büyük mucizeniz yolda geliyor insan başka ne ister kiii

arkadaşlar bende çıkıyorum bukadar oturmak yeter zaten belime inceden sancı şeklinde ağrılar giriyor bütün gün. gittikçe artıyr bakalım Allah sonumuzu hayreylesin :) iyi uykular Allah rahatlık versin hepinize .

Ay senin adına sevindim, bak bebeğinin şansı, tekrar aynı stresi yaşayacağın aona vakit ayıracaksın, ne güzel.

kızlar çizelgeye baktım ceylinmelek in doğum 14 martmış yani 36 haftada doğum yapmış oluyo yine erkenci bebişimiz geliyooo hayırlısıııı

Kızlar selam

yaaaaaaa bir bebiş daha geliyo demekkkk Allah ın izni ile kavussun yavrusuna hemencecik. Darısı bizim basımıza inşallahh. dualarımız onlarlaa.

Canım yeni bir uygulamaymış, bana da GATA da doktorum vermişti, hem de yaklaşık 3 ay kadar önce, günde 8-9 damla suya damlatıp içiyordum, sonra kalsiyum hapına geçince onu bıraktım son aylarda, taklıma bence prospektüse. İçin rahat olsun. Kemikler için sanırım.

Canım ucuzdan kastın ne, ne kadarlık istiyorsun ki, ben Ulusa gittim, astarı yüzünden pahalıya geliyordu, ben de uygun bi yer buldum sipariş verdim, istersen adresini verebilirim, ama sen ne kadarlık istiyorsun, tane fiyatı olarak.

saolasın cnm:) evet bak bizlerin yapamadıgını daha doğmamış sabi yapıo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…