- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.281
herkese iyi geceler kızlar ben yatıyorum uyuyabilirim inşallahhh döne döneee
saol canım. bu son ayrılıklarda birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi daha çok anladık zaten. hamieliğimin başında da 1 aylık bi aayrı kalma olmustu şimdide 1 ay oldu onunda aklı sürekli bizde ama mecburen katlanmak zorundayız sonucta herşey vatan için:) inşallah bende kavuşacağımız günü bekliyorum sezaryen olsa doğum için birgün önce gelebilir ama suanlık normal gözüküyor belki yetişemez doğum haberini alınca gelir onu nasıl karşılamalıyım diye şimdiden hayaller kuruyorum :))))
Kızlar selam
az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler herkese kocam bilg bekliyo
rabbim kavuştursun cnm bnm bidaha asla ayrlmayın inş
Ay inanmıyorum, 4. bebeğimiz geliyor, Allahım yardım et.
Ay inanmıyorum, 4. bebeğimiz geliyor, Allahım yardım et.
İyi geceler kızlar, uyuyamasam da vücut dinlenir en azından, ben kaçayım.
qcanım benim dr um en başıdan beri zeytinyağı sür dedi masaj yaparak dedi. başka bir şey gerek yok dedi..ben gene de lansinoh sipariş ettim..ablam lansinohun çok faydasını görmüş. tabi göğüs kalkanı da çok iyiyiymişcanı yakın zamanda doğum yapan bikaç arkadaşım var hepsi lansinoh kullanmalarına rağmen göğüslerindeki yralardn dolayı emziremiyorlar ve bir arkadaşım zeytinyağını sürmüş çok iyi geldi dedi krem falan hikaye yani hem bebeğede faydası oldu dedi tuvalete çıkma konusunda. Deneyebiliriz
tatlım ahhh o göğüs altı terlemesi bende de var ama sadece göğüs altı.. acaip büyüdüler ne yapacaz süt doluyorlar...şifa olsun yavrularımıza
meraba güzel hamişler
gece terlemesi bendede oluo ve göğüslerim büyüdüğü için altları kokuo
eskiden hiç kokmazdı cünkü küçükdü şmdi kokunca cok şaşırıorum,
sabah işe gitmek için hazırlanırken siliorum yıkanıp gidersem hasta olurum die
ama akşamları işden gelir gelmes doooğru bıcı bıcıbugün kaynvaldem görümcem ve annem bizdeydi, yıllar snra barışdılar bugün
ve bebişin bütün cicilerini yıkayıp ütülediler
rabbim yardımcısı olsun ceylinmeleğe...4 cü kez teyze oluyorussssss...ne zaman doğuracaz bizKızlar selam
az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler herkese kocam bilg bekliyo
Tşk ederim,hadi canım gözün aydın ne güzel geçmişsin bütün derslerden..
tşk ederim, canım ya darısı sana inşaAllah sende geçersincanım gözün aydın darısı başıma benimde son sene lisans tamamlama ama hiç çalışamadım bebek gelene kadar ne kadar çalışsam kardır. sınav nisanda allahtan
Canım ben 50 şeker ve arabalı bebek sepetini toplam 80 liraya yaptırdım, suluhandan, oraya bak istersen, her model varbebek şekeri yaptıran var mı?
fiyatar çok pahalı geldi banaaraştırdım da baya. bildiğiniz uygun fiyatlı yapan var mı ki? yarın ulusa gidipbakıcm belki kendim yapabilirim, yapamazsam uygun olursa ya netten yada dışardan alırım..
canım bende doğumdan sonra kullanmak istemiyorum, çünkü her emzireceğimiz zaman silmek zor olacak, belki silsek bile kalıntılar olacak... bu yüzden şimdi kullanıyorum, sabahları ayva çekirdeğinden yaptığımı, akşamlarıda lansinohu kullanıyorum, doğumdan sonra emziriken ayvaya devam edeceğim, eğer acı-çatlak olursa saf zeytinyağı düşünüyorum...Benim doktorum da artık kullanmaya başla dedi, lansinoh kullan dedi hatta. Ben bu geceden itibaren her gece sürmeyi düşünüyorum.
canım yaa çok sevindim, bebeişin ne güzel, hayırlı bir işe vesile oldu, inşaAllah ömrü boyunca da ailenzde güzelliklere vesile olurbugün kaynvaldem görümcem ve annem bizdeydi, yıllar snra barışdılar bugün
ve bebişin bütün cicilerini yıkayıp ütülediler
ayyy doğumlar iyice hızlandıKızlar selam
az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler
tşk ederim, ama işin garip tarafı bu ilk dönem sınavlarıydı, ikinci dönem vizeleri doğumdan bir hafta sonra, inşaAllah üstesinden gelirimAy senin adına sevindim, bak bebeğinin şansı, tekrar aynı stresi yaşayacağın aona vakit ayıracaksın, ne güzel.
Canım ismi çok güzel aslında, sen hangi ismi istiyorsun.
Kızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?