2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebek şekerlerini yaptrdm ama cok üzüldüm sonradan keşke bu kadar masraf etmeseydim die
çünkü tanesini 2 tl den yaptrdık, eşim illede bu olsun dedi yaptrdk ama snradan düşündüm
ona verilen parayla bebeğe neler alırdım
neyse oldu bitti sonucda ama içim acıdı valla

Nsıl olacak tatlım, kucağında dünya güzeli meleğin ve sen. Yeter de artar.

herkese hayırlı geceler, uzun zamandır saat 11 dedi mi uyuyan ben bu gün bir türlü uyuyamadım, koyunları saydık,, kitap okuduk ama yinede uykuyu getiremedik, bizde vakit geçirmek için buraya geldik neyse ben geçmişi okuyayım

qcanım benim dr um en başıdan beri zeytinyağı sür dedi masaj yaparak dedi. başka bir şey gerek yok dedi..ben gene de lansinoh sipariş ettim..ablam lansinohun çok faydasını görmüş. tabi göğüs kalkanı da çok iyiyiymiş

tatlım ahhh o göğüs altı terlemesi bende de var ama sadece göğüs altı.. acaip büyüdüler ne yapacaz süt doluyorlar...şifa olsun yavrularımıza
Kızlar selam
az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler herkese kocam bilg bekliyo
rabbim yardımcısı olsun ceylinmeleğe...4 cü kez teyze oluyorussssss...ne zaman doğuracaz biz

ben daha 33 e yeni grdim 35 de doğurabilrim gibime geliyor çünkü serviksim yumuşak ve kısalma olmuş..kasılmalarla açılablirmiş..bebek de baskı yapıyorrr...

hadi canım gözün aydın ne güzel geçmişsin bütün derslerden..
Tşk ederim,

canım gözün aydın darısı başıma benimde son sene lisans tamamlama ama hiç çalışamadım bebek gelene kadar ne kadar çalışsam kardır. sınav nisanda allahtan
tşk ederim, canım ya darısı sana inşaAllah sende geçersin

Canım ben 50 şeker ve arabalı bebek sepetini toplam 80 liraya yaptırdım, suluhandan, oraya bak istersen, her model var

Benim doktorum da artık kullanmaya başla dedi, lansinoh kullan dedi hatta. Ben bu geceden itibaren her gece sürmeyi düşünüyorum.
canım bende doğumdan sonra kullanmak istemiyorum, çünkü her emzireceğimiz zaman silmek zor olacak, belki silsek bile kalıntılar olacak... bu yüzden şimdi kullanıyorum, sabahları ayva çekirdeğinden yaptığımı, akşamlarıda lansinohu kullanıyorum, doğumdan sonra emziriken ayvaya devam edeceğim, eğer acı-çatlak olursa saf zeytinyağı düşünüyorum...

bugün kaynvaldem görümcem ve annem bizdeydi, yıllar snra barışdılar bugün
ve bebişin bütün cicilerini yıkayıp ütülediler
canım yaa çok sevindim, bebeişin ne güzel, hayırlı bir işe vesile oldu, inşaAllah ömrü boyunca da ailenzde güzelliklere vesile olur

Kızlar selam

az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler
ayyy doğumlar iyice hızlandı Rabbim yar ve yardımcısı olsun, Bebişini sağlıcakla kucağına alsın

Ay senin adına sevindim, bak bebeğinin şansı, tekrar aynı stresi yaşayacağın aona vakit ayıracaksın, ne güzel.
tşk ederim, ama işin garip tarafı bu ilk dönem sınavlarıydı, ikinci dönem vizeleri doğumdan bir hafta sonra, inşaAllah üstesinden gelirim

Sağa döndük olmadı sola döndük o hiç olmadı Babamıza yazık yok battaniye düştü yok sırtım açıldı o biraz uyusun bari diye oturma odasına geldik kuzumla o uyudu ben uyanık demin tekmelerken pek bi uyanıktı kendileri yerim ben onu.
Biz bugün doktorumuza gittik maşallah herşeyi normal kuzunun 15 gün sonraya da yeni randevumuzu aldık,anneannesi bizi iyi beslemiş ben almışım bir sürü kilo o da almış yarım kilo.Doktor ilk defa uyardı bizi az yeeee Güneş diee:)Anneanneye gitmek yasaklandı zaten:)Hastane için eksik kalan çamaşırları da aldık.Artık alışverişe son dedik durdukça bişiler çıkıo valla.
Ceylinmelek doğuma giriyormuş sağlıkla gelsin kuzusu zaman yaklaştıkça insan daha çok heyecanlanıyor.
Işıl'cım taç süper olmuş sırada kurabiyeler varrrrr:))

Günaydıınnnn....

Canım ismi çok güzel aslında, sen hangi ismi istiyorsun.

ben sudenaz istiyorum canım. aslında hayal'i de beğeniyorum ve çok alıştık bu isme ama aklımın bir tarafı sudenaz diyor.. eşim asla değiştirmek istemior bebişin ismini. sanki o çekti okadar sıkıntıyı 9 ay

aaaaa ceylinmelek doğuma girmiş, şimdi okudum. inşallah güzel haberlerini alırız bir an önce

Son düzenleme:
kızlar günaydın hepinize,33+4 olduk bugün oglumla:) oğlumda tembel olcak galiba benim gb pazar günü uyuması gerektiğini biliyor yeni uyandı beyimiz:)gaamzecim kızın nasıl haberlerini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…