2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam

az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler herkese kocam bilg bekliyo

Ayyy çok heyecanlı, inşallah sorunsuz kolay bir doğum olur, sağlıkla gelir bebişi:)

Emzirirken doktorlar papatya çayını da öneriyorlar aklında olsun, iyileştirici özelliği varmış. Çayı kaynatıp göğsünü onunla sil dediler bana hamilelik eğitiminde. Bir de ilk başlarda ped çok kötü yapıyormuş hep kalkan kullanmak lazımmış.

Herkesin kendi kalbindeki isim canım tabi ki, önemli olan o. Sen biraz geç kalmışsın eşin çok alışmış demekki isime ondan itiraz ediyordur. Başta söyleseydin belki ikna olurdu.
Ama sana birşey söyliyim mi, herkesin kendi fikri tabi ki karışmak istemem ama Hayal çok daha güzel Sudenaz, peri ismi gibi çok hoş. Bir de benim çevremde çok Sudenaz var, sıkıldım galiba. Aaaa bir de neden iki isim koymuyorsunuz. Sudenaz Hayal de güzel olur. Biz iki isim koyduk eşimle anlaşmazlık olmasın diye, birini o birini ben koydum:)

hepinize merhaba arkadaşlar.bikaç gündür foruma giremedim.kayınvalidem yanımda.öyle çok yardımcı oluyo ki her konuda allah razı olsun.hatta bana hiçbir şey yaptırmıyo diyebilirim.neredeyse bütün işlerim bitti..foruma giremediğim için geçmişden bihaberim...ama okuycam inş hepsini..girip iyi olduğumuzu haber vermek istedik.hepinizi seviyoruz.

Aman ne güzel iyi olun, her zaman, ama bu arada da kıskandırmayın demi bizi, bizde ne ana var ne kaynana, yuvarlanıyoz bi başımıza,

Bu arada rüyamı anlatayım unutmadan,
Sadece bizim topiğin kızlarının geldiği, doğumlarının yapıldığı bir hasatane varmış, ne ilginç demi, girerken kapıdan topikteki isim söylenip giriliyormuş, ay diyorum ne güzel hepsini birden görücem ve hepsinin de bebişine ilk ben şahitlik edicem, ben artık hastanenin neyiysem, ilginç demi.

kızlar günaydın hepinize,33+4 olduk bugün oglumla:) oğlumda tembel olcak galiba benim gb pazar günü uyuması gerektiğini biliyor yeni uyandı beyimiz:)gaamzecim kızın nasıl haberlerini bekliyorum..

Ay ne güzel, önemli olan büyüyünce de böyel akıllı ve anlaşıylı olmaları, gerçi benim tosunum da o kadar kolay hamilelik geçirtti ki bana.

Kızlar merhaba,

Kaç gündür ne girebildim ne yazabildim, dün akşam okan bayülgenini programını izleyen varsa orada "uykusuz anneler kulübu" kurucuları vardı ve birşeyler anlattılar işte öyleyiz bizde, uykusuzluktan tüm eklem yerlerim hatta etim ağrıyor ((

öncelikle uykusuz anneler kulübü sitesini inceleyin çok güzel bir site hazırlamışlar ve bebekle beraber orada yazanların en az %60 'ını yaşayacağınızı aklınızadna hiç çıkarmayın :) facebook ve twiter gruplarıda varmış takibiniz altında olsun , ben uyku eğitimine başlıcam mesela incelerseniz anlarsınız ne demek olduğunu...

Berra oldukça iyi ve fazla akıllı , bilinçli olarak neler yapıyor anlatamam bildiğiniz parmağında oynatıyor , öyle boş ağlaması yok hepsi bilinçli , bazen test ediyoruz ve oyuncağı olduğumuzu anlıyoruz :)))

perşembe doktor kontrolümüz vardı, herşey yolunda, önümüzdeki hafta çok önemli kontrolleri var, göz-kalça çıkıklığı-batın ultrason vs vs baya bir hırpalanacak kızım.

uykusuzluktan pek birşey gelmiyor aklıma kızlar, geçmişe çok ciddi bakamadım birşey kaçırdıysam, birşey sorduysanız kusura bakmayın kaçırmış olabilirim, dediğim gibi günlerdir ilk kez bilgisayarı aldım kucağıma.

birkaç şey yakaladım geçmişe bakarken alıntı yaptım onlarıda,

canım bir yanlış anlaşılma var galiba, devit 3 senin için değil bebek için bir damla, ben 1 yaşına kadar günde 10 damla şeklinde kullanıcam mesela, a-c-d vitamini o , doktoruna sor derim ama hiç hamilenin onu kullandığını duymadım, ufacık damla zaten sana bir faydası olmaz onun...

ben emzirmeye daha doğrusu süt sağmaya başladığım ilk günden beri lansinoh kullanıyorum ve ciddi anlamda rahatlatıyor, zeytinyağı elbet faydalıdır mesela ben bebişin altını her değiştirdiğimde saf zeytinyağı sürüyorum, çay tabağına koydum alt değiştirme ünitemizin üzerinde duruyor elimle hemen sürüyorum ve kızarlıklı bir sonraki alt değiştirmede yok olmuş oluyor, göğüs ucunada iyi gelir mutlaka ama bir krem desteğide gerekir, benimki pek hırpalanmamasına rağmen (ağırlıklı sağıyorum, emdiği zaman ucuna mecburen göğüs ucu takıyorum ve ped yerine kalkan kullanıyorum) ihtiyacım oluyor, günde hiç sürmezsem 3 kere sürüyorum...

kızlar günaydın hepinize,33+4 olduk bugün oglumla:) oğlumda tembel olcak galiba benim gb pazar günü uyuması gerektiğini biliyor yeni uyandı beyimiz:)gaamzecim kızın nasıl haberlerini bekliyorum..

canım benim sanada mail atamadım sonradan kusura bakma, biraz fazla ilgi istiyorda bu aralar ufaklık :) yukarıda yazdığım gibi gaz sancısı dışında herşey yolunda, sen iyisin dimi ?

benim bütçeyi zorladığı için tülünü,kurdelesini,şekerini alıp kendim yaptım,biraz basit oldu belki ama hiç olmamasından iyidir diye düşündüm.100 tanesi şekerleri dahil 25tlye maloldu.üzerine biblo alsam pahalıya gelirdi,hazır almak daha iyi derdim ozaman

terleme bende de oluyo,hormonlar yüzündenmiş..doğum normal olsun istiyorum ve çok düşünmemeye çalışıyorum bu konuyu.Allah yardımcımız olsun.aminn

doktora sorduğumda o da lanolin yazmıştı,bir ay kala kullanmaya başlayabilirsin demişti ama pek de ısrarcı olmadı niyeyse,doğumdan sonra belli olur o dercesine konuşmuştu.ben daha almadım krem.sanırım göğüs kalkanı alcam öncelikle

ay çok sevindim,çok şükür gerginlik olmamaş.bak işte büyükler derler ya bebek eve huzur neşe getirir diye,doğru demekki :)

maşalah annesinin kuzusuna :) sen biyandan kilo al,o biyandan alsın,sonra neden uyuyamıyos diyoruz doğsunlar da beşiklerinde uyusunlar artık inşallah

burdaki arkadaşlar aklımıza takılıyo,gerçekten görüşmek istiyoruzya ondan rüyana o şekilde girmiş,okurken güldüm valla hayır olsun diyelim...hastaneye ilk kimler giriyodu,belki doğum sırasını görmüşündür

ceylinmelek doğumdamı? sezeryanmı,ay nolur cevap verin,geçmişten çözemedim olayı..sağlıcakla alsın yavrusunu kucağına

Devit 3 vitamini hakkında bilgi veriyim arkadaşlar.sağlık ocağından benim için de yazıldı.sağlık bakanlığının yeni bir uygulaması.önceleri bebek doğduktan sonra bebeğe veriliyormuş.artık bebek doğmadan önce ,anne karnındayken bu vitamine başlanmaya karar verilmiş...doktorlar uzun zamandır sağlık bakanlığından bu yasanınn çıkması için baskı yapıyolardı.sonunda çıktı..doktorunuzla kunuşun.ona göre kullanın.ben sordum druma.dedi ki benim sana yazdığım kalsiyum,vitamin ilaçları aynı vazifede.ekstra onu kullanmana gerek yok dedi...zaten istanbulda bi çok eczane piyasada yok diyor...başka ilaca yönlendirmeye çalışıyor.çünkü devlet devit 3 ü karşılıyor.diğerini değil..bşilgilendirmek istedim.şimdi çıkıyooruz.hepinizi öptük

evet canım bende öyle düşündüm ama dünde bir arkadaş burda yeni bi uygulama oldugunu yazmıs kafam karıstı zaten dra göstermeden kullanmayı düşünmüyorum perş inşallah soracam. Sana da kolay gelsin canım bebeğinle eşinle mutluluğunuz hep daim olsun.

evet canım banada ebe önerdi şimdiden günde 9 damla kullan dedi ama hiç devletin karşıldığını söylemedi hatta ben dr yazdırayım mı dedim yok zaten ucuz direk eczaneden alabilirsin dedi.

maşallah berraya yeni nesil bebekler çok akıllı oluyomuş,annem öyle diyo :) bizler öyle değilmişiz,şimdikiler parmağında oynatıyomuş,aynısını da sen yazmışsın.ama seninki de erken başlamış açıkgözlülüğe.maşşallah tekrar.kolaylıklar dilerim muayenesinde annesi

Kızlar selam

az önce ceylinmelek mesaj attı doğuma giriyomuş herkesten dua bekliyo Allah yardımcısı olsun. İyi geceler herkese kocam bilg bekliyo

tünaydın mart annecikleri

allah yardımcısı olsun ceylin arkadaşın inşallah herşey yolundadır...çabucak bebişini kucağına alır inşallah

bu arada çizelgeler niye kayboldu yaa

Son düzenleme:
bence çok güzel canım ben beğendim...bende bir kısmını sade yapmayı düşünüyorum çok yakınlarıma hatıra olarak saklayacaklara özel bişi yaptırmayı düşünüyorum...
bir çok bebek ziyaretinde şahit oldum 3 er 4 er alıyolar yok şunun için bunun için die sayıyı fazla tutmakta yarar var

Son düzenleme:

yerim ben senide giza ipekide kg aldınız olsun cancazın can boğazdan gelir ne ypalaımdoğuralımda veririz bak ebru gündeş dal gibi olmuş zaten yazda geliyo alırız bebişleri yürüyüşe çıkarız bolbol....taç için teşekkürederiz cnm...

ya bu cizelgeleri geri getirin k.k ay psikomu bozdunuz doğuma 15 gün kala olcak işmi bu 9 aydır biz onun üstündeki bebeler ilerlesin diye bakıp duruyoruz ..........

teşekkür ederimdediğin gibi çok yakınlarım için paketli bebek biblolarından aldım ben de ,şekersiz yani,vitrinde saklamalık tipten.100tane yaptım bunlardan,bol bol alsın gelenler,öyle alan çok oluyo,düşüncesiz çok var ...

ya bu cizelgeleri geri getirin k.k ay psikomu bozdunuz doğuma 15 gün kala olcak işmi bu 9 aydır biz onun üstündeki bebeler ilerlesin diye bakıp duruyoruz ..........

valla yaaa,çok kullanışlıydı çizelgeler,ilerlemesi ne hoş oluyo ayrıca kim kaç haftadaymış sormadan bilmek iyiydi,tekrar eskiye dönsün ....oynayıp durmasınlar görünümle

YASEMİN canım şekerlerin çok güzel olmuş, hiçde öyle basiy durmuyor.. hem maliyette az olmuş ne güzel. ellerine sağlık..

NİGOLİcim artık burayla yatıp burayla kalkınca böyle rüyalar görmek normal oldu :))) hayır olsun inşallah.. pek bi güzelmiş rüyan..

IŞILcım dün arada kaynadı yaw, tacın pek hoş olmuş, ellerine sağlık.. doğum geldi çattı ben daha keçe işine giremedim.. sözde kızlarımın isimlerini yazacaktım ( neyse artık doğumdan sonra bile olsa yatak başlarına yazıp asıcam cimcimelerimin

MASİVA canım derslerden geçmişsin hadi gözün aydın.. maşallah sana

Dün BİMdeki toparlayıcı korse ile ilgili inceleyen varmı diye yazmıştım arada kaynadı.. ürün çok güzel çok hoşuma gitti alsammı acaba.. fiyatıda çoooook ucuz. 7,5 tl idi. sezeryanda 40ım çıktıktan sonra giyebilirim heralde.. ilkinde bişey kullanmadım göbek kaldı.. bundan sonra dikkat etmem lazım artık.. fit bi anne olmak istiyorum Allah izin verirse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…