2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım banada ebe önerdi şimdiden günde 9 damla kullan dedi ama hiç devletin karşıldığını söylemedi hatta ben dr yazdırayım mı dedim yok zaten ucuz direk eczaneden alabilirsin dedi.

Evet canım ben yazmıştım, GATA da doktorum yazdı bana, sonra da kalsiyum hapına başlayınca bıraktık, ucuz 1.20 tl ama Ankarada bulunmuyor, ecza depolarında bile yokmuş.

Bence şekerin gayrt güzel olmuş, çok para harcama yanlısı değilim ben de, ben de 50 tanesini 35 tlye aldım.

Kuzum ben okudam yazını da fikrim olmadığı için yazamadım, gidip BİMe bakmam da mümküm değil, benim eve pek sapa, ama ben de bekliyorum, birileri yorum yapsa da biz de alsak mı karar versek dimi.

Gamzeciğim, berranın iyi olmasına o kadar sevindim ki, akıllı kuş o, daha hastanedeyken bile ne kadar akıllı ve tatlı olacağı belliydi, Allah mutluluğunuzu ve uyumunuzu bozmasın.

ben o korseyi gördüm ama incelemedim hiç.bugün çıkınca bakayım,aslında hemen korse kullanılmıyomuş diye almayı düşünmemiştim.

Bence şekerin gayrt güzel olmuş, çok para harcama yanlısı değilim ben de, ben de 50 tanesini 35 tlye aldım.

şekerlerimizi beğenmenize çok sevindim.teşekkürler

selam kızlar:)
2 günlüğün ankaraya gittim geldim,sayfaları okuyup geleyim dedim kaç gündür ancak yetiştim:)her sayfayı okumaya çalışıyorum artık heran her sayfada sürprizler olabiliyor..kontrolümüz güzel geçti,gelişimimiz suyumuz iyiydi şükür..nsteye de girdim herşey normal dedi doktormuz..tek sıkıntım ben yozgatta doktorum ankarada..artık 2 haftalık kontolü burda yaptırıp,sonrakine ankarada olucam..zaten sonrada doğum olur gibi..planlı bir zamanda olsun diye ben sezeryan yapmayı düşünüyorum..tabi normalde korkmamın da etkisi çok bunda..hayırlısı bakalım..alışverişimizi de tamamladık,artık çanta hazırlıklarına ben de başlamış bulunuyorum,son derece yavaş çıktım bu konuda
bizde ana şeyler böyle
gelelim siz arkadaşlarımza
gaye ve amerda sizi tebrik ediyorum.. çok geniş bilgi geçmemiş elimize,ama iyi olmanıza sevindim
ceylincim inşallah sen de atlatmışsındır doğumu hayırlıca..bebişinle iyisinizdir
uhde ve mag günleriniz belli oluş..inşalla sağlıklıca atlatır alırsınız kucaklarınıza minişleri
güneşcim kontrolün iyi geçmesine sevindim..demek annenneye gitmek yasaklandı hason haftalarda kiloları takip etmek daha zorlaşıyor hepimiz için

masivacım eşine geçmiş olsun hayli üzülmüşsün kıyamam..derslerini de geçmişsin tebrik ederim

ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..inşallah hepimiz sayılı günlerimizi sıkıntısız atlatırız

Son düzenleme:
merabalar herkese,foruma giremiyorum bende kaç gündür.ankaraya geldik alışverş faslı bitmek bilmiyo.keşke bu kadar sonlara bırakmasaydım gezmesi gerçekten çok zor oluyo.(35.haftada )onun için her gün kısa kısa alışverş yapıp eve dönüyoruz.bir arkadaş doğuma girmiş allah yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda..bu arada quinny marka bebek arabası beğendim gerçekten çok güzel açılışı,sürüşü,sağlam ve konforlu aklım kaldı.alan kullanan varsa aranızda bilgi verirse sevinirim.girmem ve çıkmam bir olacak:) herkese mutlı sağlıklı günler diliyorum....

ben o korseyi gördüm ama incelemedim hiç.bugün çıkınca bakayım,aslında hemen korse kullanılmıyomuş diye almayı düşünmemiştim.

şekerlerimizi beğenmenize çok sevindim.teşekkürler

aslında alsam iyi olur yaa.. sonuçta ucuz bişey.. ilerde sezeryandan çok sonra bile bi yere giderken elbisenin altına giyilebilir.
ben çıkayım en iyisi havayı da güzel bulmuşken.. inşallah bedeni kalmıştır :26:

kızz çıkma dur
kilon kaç,hangi beden almayı düşünüyosun
beğenirsem belki bende alırım
fikir olsun

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık,hem kendi el emeğinin değeri apayrı
Almışız hem de nasıl tosuncuk olmuşuz ikimizde bugünden itibaren rejime başladım bakk yazıyorummm tam burayaKarbonhidratı azaltım bebiş için yararlı olan şeyleri yicess bakalım becerebilces mi:)Ama dediğin gibi doğumdan sona da veriris kilocukları bi gelsinler sağlıkla da...
Rüya süpermiş,hepimiz aynı hastanede olsak ne güzel olurdu korku can sıkıntısı kalmazdı

Pollycimm hava cidden güzel biz de çıkıcaz böcümle birazdan,iyi alışverişler kuzum
Life84 çümmm Asell nasıl bayadır yoksun sen de merakta bırakma bizi aşağıda görüyorum seni
Gelelim bizeee,evi bi toparlayalım arkadaşlarla Misi Köyüne gidices çay içmeye hadi bize kolay gelsinnn.Alayım süpürgemi elimeee başlıyayım temizliğeee Öptük hepiniziii

el emeği olunca ayrı bi anlamı var tabi :) insan yaparken sevindirik oluyo beğenmene sevindim.
kolay gelsin işlerin balım

canım iyiyiz yaramaz bişey yok...bu arada karbonhidrata hayır diyetine ben de katılıyorumşimdi bize buğday unundan ekmek yapıyorum..pişince ekleyim hatta:)güzelce gezin ne güzel eşinle,iyi gelir canımdün az bizde çıktık açıldık iyi oldu

ceylinmelek Allah yardımcın olsun. inşallah iyi geçiyordur doğumun ... 34+6 benim benden geride olup doğuma gidenleri duydukça heyecan yapıyorum :) sanki hiç bişey hazır değilmiş herşey çok zor olacak gibi.... resmen tırstım :))) başlarda korku yoktu ama yaklaştıkça korkuluyormuş..

merhaba güzel anneler nasılsın heyecan artmış biraz önce okudum ceylin melek de doğuma giriyormuş bugün allah kolaylık versin sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
mart ayı yaklaştıya benimde içim bi tuhaf.. heyecanınızı paylaşıyorum ve sizden birşey rica ediyorum doğuma giderken aklınıza gelirsem dua edin bana ne olur tahlillerim temiz çıktı dr. yumurta tembelliği var dölleniyor büyümüyor dedi ilaç tedavisine başladım aynı zamanda da korunmayı bırakıyorum bu ay 11 mart benim tahmini doğumumdu şimdi ise nasip olursa o tarihlerde kardeşinin gelip gelmeyeceğini öğreneceğim.. allahım bana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin sağlıklıca miniklerinize kavuşmanızı diliyorum..

Aldıklarnı güzel günlerde kullan tatlım, biz de az biraz eksiğimiz olmasına rağmen hala otruyoruz bakalım, Ankarada havalar ne zaman fırsat verirse alıcam ben de.

valla yaaa,çok kullanışlıydı çizelgeler,ilerlemesi ne hoş oluyo ayrıca kim kaç haftadaymış sormadan bilmek iyiydi,tekrar eskiye dönsün ....oynayıp durmasınlar görünümle

cnm senin şekerlerin ne güzel olmuş öle bence insanları düşünüp onlar için özel bişey hazırlaman bile bir değer ucuzu pahalısı olurmu hiç....

polim cok sağol cnm evde can sıkıntısından yapıyorum bişeyler kendimi keçelere vurdum....bir doğursakta bebeklerimizle uğraşsak bu arada bim bana uzak ama sen aldıysaysan bize bildirde bizde alalım ben alttan cıtcıtlı olsun istiyorum aslında ama buda ucuzmuş birtanede böle alırız olmadı....

cnm ben herdayim isteyen herkuluna dua ediyorum rabbimin doğuma girerkende inşallah o heyecanla unutmam ama sanmam unutucağmı ederim mutlaka bu arada tahlillerinin temiz cıkmasına cok sevindim...dr verdiği ilaçlarla umarım kaliteli yumoşların olucak ve beklenen zamanda meleğine kavuşacaksn...

Aynı şekilde ben de tırsıyorum, ceylinle aramızda iki gün var,
Çizelgelerimizin kaybolması ne kötü, ben şimdi kendi haftamı bile ona bakıp söylüyordum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…