- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.321
evet canım banada ebe önerdi şimdiden günde 9 damla kullan dedi ama hiç devletin karşıldığını söylemedi hatta ben dr yazdırayım mı dedim yok zaten ucuz direk eczaneden alabilirsin dedi.
benim bütçeyi zorladığı için tülünü,kurdelesini,şekerini alıp kendim yaptım,biraz basit oldu belki ama hiç olmamasından iyidir diye düşündüm.100 tanesi şekerleri dahil 25tlye maloldu.üzerine biblo alsam pahalıya gelirdi,hazır almak daha iyi derdim ozaman
Eki Görüntüle 345313
terleme bende de oluyo,hormonlar yüzündenmiş..doğum normal olsun istiyorum ve çok düşünmemeye çalışıyorum bu konuyu.Allah yardımcımız olsun.aminn
doktora sorduğumda o da lanolin yazmıştı,bir ay kala kullanmaya başlayabilirsin demişti ama pek de ısrarcı olmadı niyeyse,doğumdan sonra belli olur o dercesine konuşmuştu.ben daha almadım krem.sanırım göğüs kalkanı alcam öncelikle
ay çok sevindim,çok şükür gerginlik olmamaş.bak işte büyükler derler ya bebek eve huzur neşe getirir diye,doğru demekki :)
maşalah annesinin kuzusuna :) sen biyandan kilo al,o biyandan alsın,sonra neden uyuyamıyos diyoruzdoğsunlar da beşiklerinde uyusunlar artık inşallah
burdaki arkadaşlar aklımıza takılıyo,gerçekten görüşmek istiyoruzya ondan rüyana o şekilde girmiş,okurken güldüm vallahayır olsun diyelim...hastaneye ilk kimler giriyodu,belki doğum sırasını görmüşündür
ceylinmelek doğumdamı? sezeryanmı,ay nolur cevap verin,geçmişten çözemedim olayı..sağlıcakla alsın yavrusunu kucağına
YASEMİN canım şekerlerin çok güzel olmuş, hiçde öyle basiy durmuyor.. hem maliyette az olmuş ne güzel. ellerine sağlık..
NİGOLİcim artık burayla yatıp burayla kalkınca böyle rüyalar görmek normal oldu :))) hayır olsun inşallah.. pek bi güzelmiş rüyan..
IŞILcım dün arada kaynadı yaw, tacın pek hoş olmuş, ellerine sağlık.. doğum geldi çattı ben daha keçe işine giremedim.. sözde kızlarımın isimlerini yazacaktım( neyse artık doğumdan sonra bile olsa yatak başlarına yazıp asıcam cimcimelerimin
MASİVA canım derslerden geçmişsin hadi gözün aydın.. maşallah sana
Dün BİMdeki toparlayıcı korse ile ilgili inceleyen varmı diye yazmıştım arada kaynadı.. ürün çok güzel çok hoşuma gitti alsammı acaba.. fiyatıda çoooook ucuz. 7,5 tl idi. sezeryanda 40ım çıktıktan sonra giyebilirim heralde.. ilkinde bişey kullanmadım göbek kaldı.. bundan sonra dikkat etmem lazım artık.. fit bi anne olmak istiyorum Allah izin verirse
YASEMİN canım şekerlerin çok güzel olmuş, hiçde öyle basiy durmuyor.. hem maliyette az olmuş ne güzel. ellerine sağlık..
Dün BİMdeki toparlayıcı korse ile ilgili inceleyen varmı diye yazmıştım arada kaynadı.. ürün çok güzel çok hoşuma gitti alsammı acaba.. fiyatıda çoooook ucuz. 7,5 tl idi. sezeryanda 40ım çıktıktan sonra giyebilirim heralde.. ilkinde bişey kullanmadım göbek kaldı.. bundan sonra dikkat etmem lazım artık.. fit bi anne olmak istiyorum Allah izin verirse
Bence şekerin gayrt güzel olmuş, çok para harcama yanlısı değilim ben de, ben de 50 tanesini 35 tlye aldım.
ben o korseyi gördüm ama incelemedim hiç.bugün çıkınca bakayım,aslında hemen korse kullanılmıyomuş diye almayı düşünmemiştim.
şekerlerimizi beğenmenize çok sevindim.teşekkürler
aslında alsam iyi olur yaa.. sonuçta ucuz bişey.. ilerde sezeryandan çok sonra bile bi yere giderken elbisenin altına giyilebilir.
ben çıkayım en iyisi havayı da güzel bulmuşken.. inşallah bedeni kalmıştır :26:
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık,hem kendi el emeğinin değeri apayrıbenim bütçeyi zorladığı için tülünü,kurdelesini,şekerini alıp kendim yaptım,biraz basit oldu belki ama hiç olmamasından iyidir diye düşündüm.100 tanesi şekerleri dahil 25tlye maloldu.üzerine biblo alsam pahalıya gelirdi,hazır almak daha iyi derdim ozaman
Eki Görüntüle 345313
terleme bende de oluyo,hormonlar yüzündenmiş..doğum normal olsun istiyorum ve çok düşünmemeye çalışıyorum bu konuyu.Allah yardımcımız olsun.aminn
doktora sorduğumda o da lanolin yazmıştı,bir ay kala kullanmaya başlayabilirsin demişti ama pek de ısrarcı olmadı niyeyse,doğumdan sonra belli olur o dercesine konuşmuştu.ben daha almadım krem.sanırım göğüs kalkanı alcam öncelikle
ay çok sevindim,çok şükür gerginlik olmamaş.bak işte büyükler derler ya bebek eve huzur neşe getirir diye,doğru demekki :)
maşalah annesinin kuzusuna :) sen biyandan kilo al,o biyandan alsın,sonra neden uyuyamıyos diyoruzdoğsunlar da beşiklerinde uyusunlar artık inşallah
burdaki arkadaşlar aklımıza takılıyo,gerçekten görüşmek istiyoruzya ondan rüyana o şekilde girmiş,okurken güldüm vallahayır olsun diyelim...hastaneye ilk kimler giriyodu,belki doğum sırasını görmüşündür
ceylinmelek doğumdamı? sezeryanmı,ay nolur cevap verin,geçmişten çözemedim olayı..sağlıcakla alsın yavrusunu kucağına
yerim ben senide giza ipekide kg aldınız olsun cancazın can boğazdan gelir ne ypalaımdoğuralımda veririz bak ebru gündeş dal gibi olmuş zaten yazda geliyo alırız bebişleri yürüyüşe çıkarız bolbol....taç için teşekkürederiz cnm...
ya bu cizelgeleri geri getirin k.k ay psikomu bozdunuz doğuma 15 gün kala olcak işmi bu 9 aydır biz onun üstündeki bebeler ilerlesin diye bakıp duruyoruz ..........
Rüya süpermiş,hepimiz aynı hastanede olsak ne güzel olurdu korku can sıkıntısı kalmazdıBu arada rüyamı anlatayım unutmadan,
Sadece bizim topiğin kızlarının geldiği, doğumlarının yapıldığı bir hasatane varmış, ne ilginç demi, girerken kapıdan topikteki isim söylenip giriliyormuş, ay diyorum ne güzel hepsini birden görücem ve hepsinin de bebişine ilk ben şahitlik edicem, ben artık hastanenin neyiysem, ilginç demi.
aslında alsam iyi olur yaa.. sonuçta ucuz bişey.. ilerde sezeryandan çok sonra bile bi yere giderken elbisenin altına giyilebilir.
ben çıkayım en iyisi havayı da güzel bulmuşken.. inşallah bedeni kalmıştır :26:
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık,hem kendi el emeğinin değeri apayrı
Gelelim bizeee,evi bi toparlayalım arkadaşlarla Misi Köyüne gidices çay içmeye hadi bize kolay gelsinnn.Alayım süpürgemi elimeee başlıyayım temizliğeeeÖptük hepiniziii
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık,hem kendi el emeğinin değeri apayrı
Almışız hem de nasıl tosuncuk olmuşuz ikimizde bugünden itibaren rejime başladım bakk yazıyorummm tam buraya Karbonhidratı azaltım bebiş için yararlı olan şeyleri yicess bakalım becerebilces mi:)Ama dediğin gibi doğumdan sona da veriris kilocukları bi gelsinler sağlıkla da...
Rüya süpermiş,hepimiz aynı hastanede olsak ne güzel olurdu korku can sıkıntısı kalmazdı
Pollycimm hava cidden güzel biz de çıkıcaz böcümle birazdan,iyi alışverişler kuzum
Life84 çümmm Asell nasıl bayadır yoksun sen de merakta bırakma bizi aşağıda görüyorum seni
Gelelim bizeee,evi bi toparlayalım arkadaşlarla Misi Köyüne gidices çay içmeye hadi bize kolay gelsinnn.Alayım süpürgemi elimeee başlıyayım temizliğeeeÖptük hepiniziii
merabalar herkese,foruma giremiyorum bende kaç gündür.ankaraya geldik alışverş faslı bitmek bilmiyo.keşke bu kadar sonlara bırakmasaydım gezmesi gerçekten çok zor oluyo.(35.haftada )onun için her gün kısa kısa alışverş yapıp eve dönüyoruz.bir arkadaş doğuma girmiş allah yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda..bu arada quinny marka bebek arabası beğendim gerçekten çok güzel açılışı,sürüşü,sağlam ve konforlu aklım kaldı.alan kullanan varsa aranızda bilgi verirse sevinirim.girmem ve çıkmam bir olacak:) herkese mutlı sağlıklı günler diliyorum....
valla yaaa,çok kullanışlıydı çizelgeler,ilerlemesi ne hoş oluyoayrıca kim kaç haftadaymış sormadan bilmek iyiydi,tekrar eskiye dönsün ....oynayıp durmasınlar görünümle
polim cok sağol cnm evde can sıkıntısından yapıyorum bişeyler kendimi keçelere vurdum....YASEMİN canım şekerlerin çok güzel olmuş, hiçde öyle basiy durmuyor.. hem maliyette az olmuş ne güzel. ellerine sağlık..
NİGOLİcim artık burayla yatıp burayla kalkınca böyle rüyalar görmek normal oldu :))) hayır olsun inşallah.. pek bi güzelmiş rüyan..
IŞILcım dün arada kaynadı yaw, tacın pek hoş olmuş, ellerine sağlık.. doğum geldi çattı ben daha keçe işine giremedim.. sözde kızlarımın isimlerini yazacaktım( neyse artık doğumdan sonra bile olsa yatak başlarına yazıp asıcam cimcimelerimin
MASİVA canım derslerden geçmişsin hadi gözün aydın.. maşallah sana
merhaba güzel anneler nasılsın heyecan artmış biraz önce okudum ceylin melek de doğuma giriyormuş bugün allah kolaylık versin sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
mart ayı yaklaştıya benimde içim bi tuhaf.. heyecanınızı paylaşıyorum ve sizden birşey rica ediyorum doğuma giderken aklınıza gelirsem dua edin bana ne olur tahlillerim temiz çıktı dr. yumurta tembelliği var dölleniyor büyümüyor dedi ilaç tedavisine başladım aynı zamanda da korunmayı bırakıyorum bu ay 11 mart benim tahmini doğumumdu şimdi ise nasip olursa o tarihlerde kardeşinin gelip gelmeyeceğini öğreneceğim.. allahım bana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin sağlıklıca miniklerinize kavuşmanızı diliyorum..
ceylinmelek Allah yardımcın olsun. inşallah iyi geçiyordur doğumun ... 34+6 benim benden geride olup doğuma gidenleri duydukça heyecan yapıyorum :) sanki hiç bişey hazır değilmiş herşey çok zor olacak gibi.... resmen tırstım :))) başlarda korku yoktu ama yaklaştıkça korkuluyormuş..
biz de çıkalım biraz ,güneşlenelim,yürüyelim....
öptüm sizi,oğluşum da ellerinizden öpüyo teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?