- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.341
aslında alsam iyi olur yaa.. sonuçta ucuz bişey.. ilerde sezeryandan çok sonra bile bi yere giderken elbisenin altına giyilebilir.
ben çıkayım en iyisi havayı da güzel bulmuşken.. inşallah bedeni kalmıştır :26:
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık,hem kendi el emeğinin değeri apayrı
Almışız hem de nasıl tosuncuk olmuşuz ikimizde bugünden itibaren rejime başladım bakk yazıyorummm tam buraya Karbonhidratı azaltım bebiş için yararlı olan şeyleri yicess bakalım becerebilces mi:)Ama dediğin gibi doğumdan sona da veriris kilocukları bi gelsinler sağlıkla da...
Rüya süpermiş,hepimiz aynı hastanede olsak ne güzel olurdu korku can sıkıntısı kalmazdı
Pollycimm hava cidden güzel biz de çıkıcaz böcümle birazdan,iyi alışverişler kuzum
Life84 çümmm Asell nasıl bayadır yoksun sen de merakta bırakma bizi aşağıda görüyorum seni
Gelelim bizeee,evi bi toparlayalım arkadaşlarla Misi Köyüne gidices çay içmeye hadi bize kolay gelsinnn.Alayım süpürgemi elimeee başlıyayım temizliğeeeÖptük hepiniziii
ayyyy ben seni görmedn fırlayıp çıktyım canım yaa.. ben normalde 40 beden (bazen 38 bile oluyor) giyiyorum.. boy 1,60 kilo 59-60 civarıydı. korseye baktım kapışmış millet beden kalmamış.. bi tane 42 beden buldum inceledim bayağı sıkı ve 42 bedene göre dar kalıbı. bende aldım :)))kızz çıkma dur
kilon kaç,hangi beden almayı düşünüyosun
beğenirsem belki bende alırım
fikir olsun
sağol canım, ayyy nasıl özendim varya şimdi size...imkan olsada bizde böle arkadaşlarla buluşup şu son günleri değerlendirsek..Pollycimm hava cidden güzel biz de çıkıcaz böcümle birazdan,iyi alışverişler kuzum
Gelelim bizeee,evi bi toparlayalım arkadaşlarla Misi Köyüne gidices çay içmeye hadi bize kolay gelsinnn.Alayım süpürgemi elimeee başlıyayım temizliğeeeÖptük hepiniziii
Canııııımmm inşallah o güzel haberi alman çok ama çok yakındır.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.merhaba güzel anneler nasılsın heyecan artmış biraz önce okudum ceylin melek de doğuma giriyormuş bugün allah kolaylık versin sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
mart ayı yaklaştıya benimde içim bi tuhaf.. heyecanınızı paylaşıyorum ve sizden birşey rica ediyorum doğuma giderken aklınıza gelirsem dua edin bana ne olur tahlillerim temiz çıktı dr. yumurta tembelliği var dölleniyor büyümüyor dedi ilaç tedavisine başladım aynı zamanda da korunmayı bırakıyorum bu ay 11 mart benim tahmini doğumumdu şimdi ise nasip olursa o tarihlerde kardeşinin gelip gelmeyeceğini öğreneceğim.. allahım bana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin sağlıklıca miniklerinize kavuşmanızı diliyorum..
Aldıklarnı güzel günlerde kullan tatlım, biz de az biraz eksiğimiz olmasına rağmen hala otruyoruz bakalım, Ankarada havalar ne zaman fırsat verirse alıcam ben de.
ayyyy ben seni görmedn fırlayıp çıktyım canım yaa.. ben normalde 40 beden (bazen 38 bile oluyor) giyiyorum.. boy 1,60 kilo 59-60 civarıydı. korseye baktım kapışmış millet beden kalmamış.. bi tane 42 beden buldum inceledim bayağı sıkı ve 42 bedene göre dar kalıbı. bende aldım :)))
sağol canım, ayyy nasıl özendim varya şimdi size...imkan olsada bizde böle arkadaşlarla buluşup şu son günleri değerlendirsek..
Canııııımmm inşallah o güzel haberi alman çok ama çok yakındır.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
tatlım nugün hava çok güzel, çıkın işte sizde dışarı.. haftaiçi kar geliyo yine bak..
ben 2 gündür çıkıyorum dışarı çok şükür. bi bebeem elimde, bi bebeem karnımdabuzlarda erimiş çoğunlukla.. valla oturmayın evde fırsat varsa çıkın derim.
gidip aldım canım, çıtçıtlı değil ama güzel..cnm senin şekerlerin ne güzel olmuş öle bence insanları düşünüp onlar için özel bişey hazırlaman bile bir değer ucuzu pahalısı olurmu hiç....
polim cok sağol cnm evde can sıkıntısından yapıyorum bişeyler kendimi keçelere vurdum....bir doğursakta bebeklerimizle uğraşsak bu arada bim bana uzak ama sen aldıysaysan bize bildirde bizde alalım ben alttan cıtcıtlı olsun istiyorum aslında ama buda ucuzmuş birtanede böle alırız olmadı....
cnm ben herdayim isteyen herkuluna dua ediyorum rabbimin doğuma girerkende inşallah o heyecanla unutmam ama sanmam unutucağmı ederim mutlaka bu arada tahlillerinin temiz cıkmasına cok sevindim...dr verdiği ilaçlarla umarım kaliteli yumoşların olucak ve beklenen zamanda meleğine kavuşacaksn...
Kız du bakiiim, yoksa benim ki benim dışarıya çıkartmamak için mi soğuk dedi, bak köftehora bak, hava güzel demekki.
yasemince34,
şekerleriniz gayet güzel olmuş bence. güle güle dağıtın inşallah...
ben de az önce market alışverişindeydim kocişle. bu hafta son haftam olduğu için son hazırlıklarımı bitirmeye çalışıcam evdeki. lohusa şerbeti için kırmızı boya aldım. ama nasıl yapılır bu şerbet hiç bir fikrim yok. aslında mevlütte yapıcam ama şimdi de eve gelenlere yapalım hiç olmazsa die düşündüm.. netten bi araştırayım bakalım nasıl yapılıyormuş.
SON 8 GÜNÜM KALDIIIIII...... iyice strese girdim ve sanırım kocişe de kapris yapıyorum bikaç gündür farkında olmadan..
ayy çok heyecanlı yaa.. bende derim inşallah 7-8 günüm kaldı diye..
lohusa şerbeti için boya değilde, onun özel şekeri var diye biliyorum.. aktarlarda satılıyormuş lohusa şekeri diye..
stres yapma canım.. relaxxx
yasemince34,
ben de az önce market alışverişindeydim kocişle. bu hafta son haftam olduğu için son hazırlıklarımı bitirmeye çalışıcam evdeki. lohusa şerbeti için kırmızı boya aldım. ama nasıl yapılır bu şerbet hiç bir fikrim yok. aslında mevlütte yapıcam ama şimdi de eve gelenlere yapalım hiç olmazsa die düşündüm.. netten bi araştırayım bakalım nasıl yapılıyormuş.
SON 8 GÜNÜM KALDIIIIII...... iyice strese girdim ve sanırım kocişe de kapris yapıyorum bikaç gündür farkında olmadan..
lohusa şekerimi?? kırmızı bi şekermi bu? ben sanırım nişanlarda bizim yörede dağıtılan şerbetle karıştırdım gittim kırmızı gıda boyası aldımneyse bi ara da şekerini alırım artık
canım hadi hayırlısı olsun inşallah
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin stresi at üzerinden
ilerde emin olki bu gebiş günlerini özlücen
ben ilk gebeliğimde uff puff bir an evvel bitse diyorudum
ama şimdi her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum
zorluk olarak bu gebeliğim çok daha zor geçiyor
ama hayatımızdaki en özel zamanımız bir daha kaç kere böyle şişko olucaz sanki :))
canım senin bebiş tam olarak kaçıncı haftada alıncak
umarım çok güzel sağlıklı bir doğumun olur
kızlar selam geçmişi okuyamadım size ceylinmelekle bilgi veriyim die girdim
35+3 te doğmuş kızımız 3190 grgece iyiymiş ama emme problemi olduğu için küvezdeymiş dularınızı esirgemeyim olur mu inş. biran önce anneciğine kavuşur minik selincik.
görüşürüz kendinize iyi bakın
35+3 te doğmuş kızımız 3190 grgece iyiymiş ama emme problemi olduğu için küvezdeymiş dularınızı esirgemeyim olur mu inş. biran önce anneciğine kavuşur minik selincik.
yasemince34,
yasemince34,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?