2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum eşim sabh ekmek almaya çıktı, görünüşe aldanma hava pek soğuk dedi, sen de dikkat et aman, zaten kolun belin falan ağrıyordu.

Aman ne güzel ya, ben de kilo almadığım için daha da çok oğlana kilo aldıramadığım için üzülüyorum, yiyin yiyin yarasın, bal şeker olsun.

kızz çıkma dur
kilon kaç,hangi beden almayı düşünüyosun
beğenirsem belki bende alırım
fikir olsun
ayyyy ben seni görmedn fırlayıp çıktyım canım yaa.. ben normalde 40 beden (bazen 38 bile oluyor) giyiyorum.. boy 1,60 kilo 59-60 civarıydı. korseye baktım kapışmış millet beden kalmamış.. bi tane 42 beden buldum inceledim bayağı sıkı ve 42 bedene göre dar kalıbı. bende aldım :)))

sağol canım, ayyy nasıl özendim varya şimdi size...imkan olsada bizde böle arkadaşlarla buluşup şu son günleri değerlendirsek..

Canııııımmm inşallah o güzel haberi alman çok ama çok yakındır.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Aldıklarnı güzel günlerde kullan tatlım, biz de az biraz eksiğimiz olmasına rağmen hala otruyoruz bakalım, Ankarada havalar ne zaman fırsat verirse alıcam ben de.

tatlım nugün hava çok güzel, çıkın işte sizde dışarı.. haftaiçi kar geliyo yine bak..
ben 2 gündür çıkıyorum dışarı çok şükür. bi bebeem elimde, bi bebeem karnımda buzlarda erimiş çoğunlukla.. valla oturmayın evde fırsat varsa çıkın derim.

Kız du bakiiim, yoksa benim ki benim dışarıya çıkartmamak için mi soğuk dedi, bak köftehora bak, hava güzel demekki.

herkese iyi pazarlar

ceylinmelek arkadaşımız Rabbim yardımcın olsun
inşallah sağ salim yavrunu alırsın kucağına

gidip aldım canım, çıtçıtlı değil ama güzel..
her bimde varmı bilmiyorum ocak ayının sonunda gelmiş galiba, o zaman fiyatı farklıymış.. bizim burdaki şubede ürünler iyi gidiyo diye buraya göndermişler..ve dün gittiğimde doluydu, bugün bi kaç tane kalmıştı sadece.. sizin oralarda da vardır belki.

yasemince34,
şekerleriniz gayet güzel olmuş bence. güle güle dağıtın inşallah...

ben de az önce market alışverişindeydim kocişle. bu hafta son haftam olduğu için son hazırlıklarımı bitirmeye çalışıcam evdeki. lohusa şerbeti için kırmızı boya aldım. ama nasıl yapılır bu şerbet hiç bir fikrim yok. aslında mevlütte yapıcam ama şimdi de eve gelenlere yapalım hiç olmazsa die düşündüm.. netten bi araştırayım bakalım nasıl yapılıyormuş.
SON 8 GÜNÜM KALDIIIIII...... iyice strese girdim ve sanırım kocişe de kapris yapıyorum bikaç gündür farkında olmadan..

ayy çok heyecanlı yaa.. bende derim inşallah 7-8 günüm kaldı diye..

lohusa şerbeti için boya değilde, onun özel şekeri var diye biliyorum.. aktarlarda satılıyormuş lohusa şekeri diye..
stres yapma canım.. relaxxx

lohusa şekerimi?? kırmızı bi şekermi bu? ben sanırım nişanlarda bizim yörede dağıtılan şerbetle karıştırdım gittim kırmızı gıda boyası aldım neyse bi ara da şekerini alırım artık

canım hadi hayırlısı olsun inşallah
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin stresi at üzerinden
ilerde emin olki bu gebiş günlerini özlücen
ben ilk gebeliğimde uff puff bir an evvel bitse diyorudum
ama şimdi her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum
zorluk olarak bu gebeliğim çok daha zor geçiyor
ama hayatımızdaki en özel zamanımız bir daha kaç kere böyle şişko olucaz sanki :))
canım senin bebiş tam olarak kaçıncı haftada alıncak
umarım çok güzel sağlıklı bir doğumun olur

evet canım kırmızı bi şeker.. böyle kalıp kalıp..

ben ilk kızımda bayağı bi araştırmıştım ama alıp şerbet yapmak nasip olmadı

kızlar selam geçmişi okuyamadım size ceylinmelekle bilgi veriyim die girdim

35+3 te doğmuş kızımız 3190 gr gece iyiymiş ama emme problemi olduğu için küvezdeymiş dularınızı esirgemeyim olur mu inş. biran önce anneciğine kavuşur minik selincik.

görüşürüz kendinize iyi bakın

39.haftamda alınıcak cnm
benm hamileliğim biraz stresli geçti, sona kadar dayandım ama son 1 haftadır dışa vuruyorum galiba. biraz hırçınlaştım.. ayaklarımın şişmesi, çatlaklarım, ağrılarım derken bir bıkkınlık oluştu. neyseki az kaldı.

maşallah selin bebeğe
umarım fazla kalmaz kuvezde
maşallah kilosu yerindeymiş emmeye başladığını gibi
taburcu ederler diye düşünüyorum

maşallah cnm benim yaaa....
dualarımız onunla, inşallah en yakın zamanda annesinin kollarına gelir selin bebek

SELENcim haber verdiğin için çok sağol..
inşallah selin bebek çabucak çıkar küvözden.. maşallah kilosuda pek güzelmiş.. Rabbim nazarlardan esirgesin.. hemencecikte emmeye başlasın anneciğini..

sancısı gelip normal doğum mu yaptı, yoksa sezeryanmı oldu?

Ay yapılmaz mı ya, 1 hafta, düşünsene ne stres, doğum gibi mucizevi bir olayı gerçekleştireceğiz, bu arada şerbet tarifini bize de versene.

ay canımm senin de az kalmış,farketmemişimstres normaldir heralde ya..Rabbim kolayca kucağına minişini almayı nasip etsin

sağol canım haber verdiğin için
İnşallah bir an önce emmeye başlar..Allah analı bablı büyütsün inşallah ceylin..kilosu da iyiymiş maşallah hiç erken gibi değil

polycim güle güle kullan,tez vakitte küçülsün göbüşün içinde:)biz tecrübesizler de başımıza gelceklerden haberiz hiç bir çözüm düşünmeyelim bakalım

kızlar ekmeğimin fotosu az önce çıkardım fırından..neden bilmiyorum ama,ne zaman ekmek yapsam kendimle ayrı bir gurur duyuyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf0076.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 35

sağol canım haber verdiğin için maşşallah iyiymiş selin bebeğin kilosu inşallah bir an önce emmeye başlarda çıkarırlar küvözden.Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla evlerine gelirler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…