- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.361
ay canımm senin de az kalmış,farketmemişimstres normaldir heralde ya..Rabbim kolayca kucağına minişini almayı nasip etsin
sağol canım haber verdiğin için
İnşallah bir an önce emmeye başlar..Allah analı bablı büyütsün inşallah ceylin..kilosu da iyiymiş maşallah hiç erken gibi değil
polycim güle güle kullan,tez vakitte küçülsün göbüşün içinde:)biz tecrübesizler de başımıza gelceklerden haberiz hiç bir çözüm düşünmeyelim bakalım
kızlar ekmeğimin fotosu az önce çıkardım fırından..neden bilmiyorum ama,ne zaman ekmek yapsam kendimle ayrı bir gurur duyuyorum
Ay yapılmaz mı ya, 1 hafta, düşünsene ne stres, doğum gibi mucizevi bir olayı gerçekleştireceğiz, bu arada şerbet tarifini bize de versene.
amin cnm inşallah hepimiz kurtuluruz sağ salim meleklerimize kavuşuruz. ekmeğin güzel görünüyor bu arada. nasıl yapıyorsun tarifini verirmisin? ben de yapmak istiyorum. eskiden ananemler yapardı, mis gibi olurduay canımm senin de az kalmış,farketmemişimstres normaldir heralde ya..Rabbim kolayca kucağına minişini almayı nasip etsin
sağol canım haber verdiğin için
İnşallah bir an önce emmeye başlar..Allah analı bablı büyütsün inşallah ceylin..kilosu da iyiymiş maşallah hiç erken gibi değil
polycim güle güle kullan,tez vakitte küçülsün göbüşün içinde:)biz tecrübesizler de başımıza gelceklerden haberiz hiç bir çözüm düşünmeyelim bakalım
kızlar ekmeğimin fotosu az önce çıkardım fırından..neden bilmiyorum ama,ne zaman ekmek yapsam kendimle ayrı bir gurur duyuyorum
hım anladım cnm bende alayım o zaman inş. bebek şekeride ulusta aldım bugün biberon şeklinde hoşumada gitti.sağol..canım doğumdan 2 ay evvel kullanılması gerekiyormuş
emzirmeye başlayınca göğüs ucunda baya yara oluyor
umarım faydasını görürüz
canım ben bu siteden almayı düşünüyorum fiyatları baya uygun
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ
ewet farkettim büyük boymuş baya gider.. bit kadar diğeri.Sağol canım, kurtarmasına çok sevindim valla:) 36 artı 3 te çıkıcam izne, ya işyerinde yorulmuyorum da, evde dayanamayıp yoruyorum kendimi. Çalışırsam da şu dert var, hastane işe çok uzak, gerçi 1-2 saatte bebiş doğmaz diyor doktor, ben yine de korkuyorum biraz tabi:S
ben m aldım canım. önceden 58 kiloydum, şuan 73üm. üzerindeki kilo değerlerine göre m oluyordu.
Bu indirimde olan büyük boymuş işte canım. RONYAcım çok sağol canım, ben de vardı krem ama ucuz görünce aldım ben de, poşette aldım.
Güle güle kullanın canım, çok güzel olmuş.
ulusta çıkrıkçılar yokusunda buldum cnm. biberon şeklinde tüllü, tüylü müylü bişi hoşumuza gitti annemle. 75 tanesi 80 tl. pahalı değil değil mi?Canım ucuzdan kastın ne, ne kadarlık istiyorsun ki, ben Ulusa gittim, astarı yüzünden pahalıya geliyordu, ben de uygun bi yer buldum sipariş verdim, istersen adresini verebilirim, ama sen ne kadarlık istiyorsun, tane fiyatı olarak.
kremleri silmeye gerek yok muş öle diyorlar.çıktıkçılarda biryere sipariş verdim.Tşk ederim,
tşk ederim, canım ya darısı sana inşaAllah sende geçersin
Canım ben 50 şeker ve arabalı bebek sepetini toplam 80 liraya yaptırdım, suluhandan, oraya bak istersen, her model var
canım bende doğumdan sonra kullanmak istemiyorum, çünkü her emzireceğimiz zaman silmek zor olacak, belki silsek bile kalıntılar olacak... bu yüzden şimdi kullanıyorum, sabahları ayva çekirdeğinden yaptığımı, akşamlarıda lansinohu kullanıyorum, doğumdan sonra emziriken ayvaya devam edeceğim, eğer acı-çatlak olursa saf zeytinyağı düşünüyorum...
canım yaa çok sevindim, bebeişin ne güzel, hayırlı bir işe vesile oldu, inşaAllah ömrü boyunca da ailenzde güzelliklere vesile olur
ayyy doğumlar iyice hızlandıRabbim yar ve yardımcısı olsun, Bebişini sağlıcakla kucağına alsın
tşk ederim, ama işin garip tarafı bu ilk dönem sınavlarıydı, ikinci dönem vizeleri doğumdan bir hafta sonra, inşaAllah üstesinden gelirim
ellerine sağlık gayet güzel olmuş. bende nikah şekerlerimi böyle yapmıştımbenim bütçeyi zorladığı için tülünü,kurdelesini,şekerini alıp kendim yaptım,biraz basit oldu belki ama hiç olmamasından iyidir diye düşündüm.100 tanesi şekerleri dahil 25tlye maloldu.üzerine biblo alsam pahalıya gelirdi,hazır almak daha iyi derdim ozaman
Eki Görüntüle 345313
terleme bende de oluyo,hormonlar yüzündenmiş..doğum normal olsun istiyorum ve çok düşünmemeye çalışıyorum bu konuyu.Allah yardımcımız olsun.aminn
doktora sorduğumda o da lanolin yazmıştı,bir ay kala kullanmaya başlayabilirsin demişti ama pek de ısrarcı olmadı niyeyse,doğumdan sonra belli olur o dercesine konuşmuştu.ben daha almadım krem.sanırım göğüs kalkanı alcam öncelikle
ay çok sevindim,çok şükür gerginlik olmamaş.bak işte büyükler derler ya bebek eve huzur neşe getirir diye,doğru demekki :)
maşalah annesinin kuzusuna :) sen biyandan kilo al,o biyandan alsın,sonra neden uyuyamıyos diyoruzdoğsunlar da beşiklerinde uyusunlar artık inşallah
burdaki arkadaşlar aklımıza takılıyo,gerçekten görüşmek istiyoruzya ondan rüyana o şekilde girmiş,okurken güldüm vallahayır olsun diyelim...hastaneye ilk kimler giriyodu,belki doğum sırasını görmüşündür
ceylinmelek doğumdamı? sezeryanmı,ay nolur cevap verin,geçmişten çözemedim olayı..sağlıcakla alsın yavrusunu kucağına
kızlar selam geçmişi okuyamadım size ceylinmelekle bilgi veriyim die girdim
35+3 te doğmuş kızımız 3190 grgece iyiymiş ama emme problemi olduğu için küvezdeymiş dularınızı esirgemeyim olur mu inş. biran önce anneciğine kavuşur minik selincik.
görüşürüz kendinize iyi bakın
Eki Görüntüle 345392 Eki Görüntüle 345393
kızlar yardım lütfen. kızımın şekerlerini hazırlıcama ama hangisi daha güzel sizce? ondan da bundan da alınmasın diye tek tip hazırlamak istiyorum ama karar veremedim hangisi daha güzel?
tabıkı kalplı olan dıgerı yalnış anlama ama akbile benzıyor sankii,bunları senmı yaptın?
tabıkı kalplı olan dıgerı yalnış anlama ama akbile benzıyor sankii,bunları senmı yaptın?
:)))) çok güldüm akbil ha. evet ben yaptım..
ya ne olur yalnıs anlama aklımdan gecenı yazmak ıstedım sadece samımıyetıme ver ayrıca cok guzeller hamarat arkadasım keske bende yapabılsem
mag34 dogum cızelgesıne baktım senınle aynı gun dogum tarıhımız aynı gunu sayıcaz senınkıde sezeryanmı cnm?
17 şubat mı seninde...evet sezaryen
yok cnm sayfanın basındakı lıstede 11 mart yazıyor yanılmıyorsam tabıı
gamzonur
bence de kalpli olan daha güzel cnm. ellerine sağlık bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?