- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.381
ay canım ne hamaratlığıNe güzel, ellerine sağlık, ben bi yemek yapıyorum kendimi bişey zannediyorum, sen pek hamaratsın maaşallah.
sağol canım... ben bi sitedeki tariften yapıyorum,az değiştirerek..siteden alıntı yaptım canım..amin cnm inşallah hepimiz kurtuluruz sağ salim meleklerimize kavuşuruz. ekmeğin güzel görünüyor bu arada. nasıl yapıyorsun tarifini verirmisin? ben de yapmak istiyorum. eskiden ananemler yapardı, mis gibi olurdu
Eki Görüntüle 345392 Eki Görüntüle 345393
kızlar yardım lütfen. kızımın şekerlerini hazırlıcama ama hangisi daha güzel sizce? ondan da bundan da alınmasın diye tek tip hazırlamak istiyorum ama karar veremedim hangisi daha güzel?
bir an herkes şubatta dogurcak martın kapanışını ben tek yapıcam sanıyodum:):)ama yaşasın mert sonu annelerı artmış benımde nasıpse 27-30 mart görünüyor bakalım artık hayırlısı:):)
cümleten selam hanımlar. nasılsınız? ya benim midem baya çok yanıyor sizde de bu sıkıntı varmı? bide yediklerimi hazmedemiyorum. çok mu yiyorum acaba .sizdede varmı böyle sorunlar?
hım anladım cnm bende alayım o zaman inş. bebek şekeride ulusta aldım bugün biberon şeklinde hoşumada gitti.sağol..
ewet farkettim büyük boymuş baya gider.. bit kadar diğeri.
ulusta çıkrıkçılar yokusunda buldum cnm. biberon şeklinde tüllü, tüylü müylü bişi hoşumuza gitti annemle. 75 tanesi 80 tl. pahalı değil değil mi?
kremleri silmeye gerek yok muş öle diyorlar.çıktıkçılarda biryere sipariş verdim.
ellerine sağlık gayet güzel olmuş. bende nikah şekerlerimi böyle yapmıştımtül kurdela şeker bir sürü yapmıştım. bunun parasınıda annem verdi sağolsun..
biz geldik kızlar.......
oğlumu gördüm dr gittik bugün itibariyle 3.590 kg olmuş....dr gayet iyi gelşimi dedi suyumuz ve hareketleride iyiymiş fakat bebeğin kg 4.000 kg olursa sanırım haftaya bende ameliyata giriyorum...:18::18::18: pazar günü kontrol var eğer pazartesi yani 20 şubatta alalım derse doğumgünü hediyem cok güzel olucak...sanırım önümüzdeki haftaya kadar oğlum 4 kg olur..........Allah yardımcımız olsun inşallah rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ........bu arada artık ilaçları bırak dedi dr bebeğin gelişimi güzel doğucaksa engellemiyelim artık dedi...
Eki Görüntüle 345392 Eki Görüntüle 345393
kızlar yardım lütfen. kızımın şekerlerini hazırlıcama ama hangisi daha güzel sizce? ondan da bundan da alınmasın diye tek tip hazırlamak istiyorum ama karar veremedim hangisi daha güzel?
biz geldik kızlar.......
oğlumu gördüm dr gittik bugün itibariyle 3.590 kg olmuş....dr gayet iyi gelşimi dedi suyumuz ve hareketleride iyiymiş fakat bebeğin kg 4.000 kg olursa sanırım haftaya bende ameliyata giriyorum...:18::18::18: pazar günü kontrol var eğer pazartesi yani 20 şubatta alalım derse doğumgünü hediyem cok güzel olucak...sanırım önümüzdeki haftaya kadar oğlum 4 kg olur..........Allah yardımcımız olsun inşallah rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ........bu arada artık ilaçları bırak dedi dr bebeğin gelişimi güzel doğucaksa engellemiyelim artık dedi...
cnm cok fazla gecmısı okuyamadım yenı katıldım aranıza mumkunse bısey sormak ıstıyorum arkadasımız neden erken dogum yapmıs sebebı nedır acaba? bu arada dualarım minik selen için rabbım bır an evvel annesının sıcacık kollarına kavustursun
tabıkı kalplı olan dıgerı yalnış anlama ama akbile benzıyor sankii,bunları senmı yaptın?
bir an herkes şubatta dogurcak martın kapanışını ben tek yapıcam sanıyodum:):)ama yaşasın mert sonu annelerı artmış benımde nasıpse 27-30 mart görünüyor bakalım artık hayırlısı:):)
biz geldik kızlar.......
maşallah canım oğluna benim kızımda önceleri iyiydi kilosu gerçi maşallah yine çok iyi 3190 gr mış ama son haftalarda biraz az kilo alıyo sen neler yiyosun iştahsızlık problemi yaşıyorum birde bu ara ben ya canım hiç bişey istemiyo senin özellikkle yediğin bişey var mı canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla gelsinler inşallah dünyaya hepsi
canım benimde martın 20 si gibi olacak doğumum
yani hep beraber kısmetse mart ayını yaşıcaz
oyy maşallahh erkeğime
canım bu işin sırrı nedir ne yiyorsunsöyle bakimm
benimki 31. haftada 1880 gramdı sanırım biraz küçük doğacak
genelde haftada 150 gr. alıyor zaten 38. haftadada doğum olacak
umud teyzesi söyle biz neler yiyelimm
lifeeee becerikli hatun ellerine sağlık
güzel görünüyor ekmeğin
bende şimdi kalkıp tahinli kek yapıcam
hep kendimi doyurucak şeyleri canım çekiyor :97:[/QUOTE=
sağol canım..bana diyene bak diyorum..tahinli kek de kulağa hoş geliyor..tatlı bişeyler istiyor insanın canı dimi
şimdiden ellerine sağlık,afiyet olsun canım
sağol ronicim özel bişey yapmıyorum inan sen ne yiyosan bende onu yiyorumdur ama az önce arkadaşada söyledim kg cok iyi bişeydedeğilmiş bebek kg aldıkca anne karnında sıkıntıya düşüyomuş...aslında canımda sıkıldı umarım haftaya kadar herşey yolunda gider....
sağol ronicim özel bişey yapmıyorum inan sen ne yiyosan bende onu yiyorumdur ama az önce arkadaşada söyledim kg cok iyi bişeydedeğilmiş bebek kg aldıkca anne karnında sıkıntıya düşüyomuş...aslında canımda sıkıldı umarım haftaya kadar herşey yolunda gider....
sağol cnm ama bebeğin cok kg olmasıda iyi değil aslında dr hem anne için hemde bebek için iyi değil dedi ...bence bebeğinin kg gayet iyi ..hatta bu hafta diyet yapmayı planlıyorum...özellikle yediğim bişy yok ...süt meyve peynir standart şeyler..çerez et tavuk yani hamilelikte yenmesi gereken şeyler cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?