- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.401
Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
sıkılmasın kuzumm herşey eminim yolundadır
aman bu doktorlarda ilginç iri olur ayrı bir şey derler
zayıf olur başka bir şey derler
Rabbime emanet hepsi sağlıkla gelsin melekleirmiz
canım sıkma canını..sıkıntılı bir durum olsa daha da erken alınırdı..yediklerine dikkat edersin.. 4 kilo da çok fazla değil zaten..benim yeğenim 3.600 doğdu maşallah çok iyi
cnm inan bugün hep aklıma geldin ...demekki senden haber alıcakmışız neler yaşamışsın öyle rabbim korumuş ama cok zor olmuş allahım tez günde evinize huzur versin inşallah eminim eşinde sende cok stresliydiniz bundan kaynaklandı şimdi güzel güzel büyütün yarunuzu cnm...Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah ikinizinde sağlığı yerinde anladığım kadarıylaslm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe
Canım inanamıyorum, gerçek mi bunlar, gerçekten şaka yapmıyorsun değil mi, filmden beter bu olanlar, her şeye ayrı ayrı üzüldüm, eşinle ne oldu, neden bu noktaya geldiniz, bebiş nasıl, sen nasılsın en önemlisi, önce annenin sağlığı gelir bence, sen sağlıklı ve hayatta ol ki o da mutlu ve sağlılı olsun, ben de seni merak ediyordum, yoksun kaç zamandır diye, neyse canım kendini iyi hissettiğin zaman tekrar yazışalım, bu arada dualarımız seninle.
slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe
canım öncelikle tebrik ederim kızını kucağına almışsın..Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
canım seni de tebrik ederim gül güle büyütün bebeğinizi.. mart bebişleri erkenci çıktı valla.. maşallahslm kızlar nabersiniz
geçen cumartesi tansiyon yükselmesi ile doktora gittim bana dediği preklampsi olmuşun , 24 saaat içinde çocuğu almalıyız yoksa ya sen ya da çocuk öllür dediler!!!!!!!!Yaşadığım şoku düşününhemn amliyata aldılar , bebeğim ve ben de sağlıklıyız şükür, ama bebebğim küçük olduğu için küvözde Allah ın takdiri diorum ,onun için kızlar siz de tanisyonlarınıza dikkat edin derim, Allah a emanetiz unutmayın, paylaşmak istedim
Aldıklarnı güzel günlerde kullan tatlım, biz de az biraz eksiğimiz olmasına rağmen hala otruyoruz bakalım, Ankarada havalar ne zaman fırsat verirse alıcam ben de.
Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
geçen cumartesi tansiyon yükselmesi ile doktora gittim bana dediği preklampsi olmuşun , 24 saaat içinde çocuğu almalıyız yoksa ya sen ya da çocuk öllür dediler!!!!!!!!Yaşadığım şoku düşününhemn amliyata aldılar , bebeğim ve ben de sağlıklıyız şükür, ama bebebğim küçük olduğu için küvözde Allah ın takdiri diorum ,onun için kızlar siz de tanisyonlarınıza dikkat edin derim, Allah a emanetiz unutmayın, paylaşmak istedim
Canlarımmm ii akşamlarr
Dünden beri çok iyiyim doktorumu ikna ettim,genel cerrahla da anlaştım, sezeryan ameliyatımda fıtık ameliyatı da olcammmyani bir kez daha kesilmem gerekmicekkk. ama 38 haftamın dolmasını beklemem lazımmış,yarın 35 olcam daha zaman nasıl geçicekkk
ohhh sonunda uzun zaman sonra ii haber almıs oldum. Haftaya da miniğimi görcem doppler de :) belki bir kaç güzel poz verir bize
Ferplex i günde 3 e cıkartcakmısım kanım düşmeye devam ediyormus,nabzım da yükseklerde seyrediyor,düzelmezse onun içinde ilaç alcakmısımm,böggg kusucam ilaç içmekten artık
miniğim ii olsunda ben dayanırım,annelik zor zanaat
slm kızlar nabersiniz
şuan sadece duaya ihtiyacım var neden kovuldumu bende bilmiyorum ailesiyle birlikte kovdular anlaşmışlar demekki ölseymişim mutlu olucaklarmış
Ay Işılllllllllll heyecanlandım ama iyice ben şimdii,haftaya doğum olursa Ayşen'le geliris bizz yafffbiz geldik kızlar.......
oğlumu gördüm dr gittik bugün itibariyle 3.590 kg olmuş....dr gayet iyi gelşimi dedi suyumuz ve hareketleride iyiymiş fakat bebeğin kg 4.000 kg olursa sanırım haftaya bende ameliyata giriyorum...:18::18::18: pazar günü kontrol var eğer pazartesi yani 20 şubatta alalım derse doğumgünü hediyem cok güzel olucak...sanırım önümüzdeki haftaya kadar oğlum 4 kg olur..........Allah yardımcımız olsun inşallah rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ........bu arada artık ilaçları bırak dedi dr bebeğin gelişimi güzel doğucaksa engellemiyelim artık dedi...
Kilosu çok iyi aslında en kısa zamanda annesinin kucağında fotolarını görürüz inşallah canımkızlar selam geçmişi okuyamadım size ceylinmelekle bilgi veriyim die girdim
35+3 te doğmuş kızımız 3190 grgece iyiymiş ama emme problemi olduğu için küvezdeymiş dularınızı esirgemeyim olur mu inş. biran önce anneciğine kavuşur minik selincik.
görüşürüz kendinize iyi bakın
Çok teşekkür ederimel emeği olunca ayrı bi anlamı var tabi :) insan yaparken sevindirik oluyobeğenmene sevindim.
kolay gelsin işlerin balım
Süpersin ben de deniyeyim,unonun çok tahıllı ekmeğini seviyorum ben de.Tam buğdayını sevemedim gitti,cidden dikkat etmem lazım zaten kilolu hamile kaldım daha fazla almamalıyım.canım iyiyiz yaramaz bişey yok...bu arada karbonhidrata hayır diyetine ben de katılıyorumşimdi bize buğday unundan ekmek yapıyorum..pişince ekleyim hatta:)güzelce gezin ne güzel eşinle,iyi gelir canım dün az bizde çıktık açıldık iyi oldu
Hiç üzülme nigolicim,sen sütünle beslersin kuzuyu hemen tosuncuk oluyorlar zatenAman ne güzel ya, ben de kilo almadığım için daha da çok oğlana kilo aldıramadığım için üzülüyorum, yiyin yiyin yarasın, bal şeker olsun.
Pollycim, gerçekten ii geldi,biz de kuzular bi olsun toparlansın topic çe buluşuruz ortak bir noktada nasıl güzel olur kuzularlaaaayyyy ben seni görmedn fırlayıp çıktyım canım yaa.. ben normalde 40 beden (bazen 38 bile oluyor) giyiyorum.. boy 1,60 kilo 59-60 civarıydı. korseye baktım kapışmış millet beden kalmamış.. bi tane 42 beden buldum inceledim bayağı sıkı ve 42 bedene göre dar kalıbı. bende aldım :)))
sağol canım, ayyy nasıl özendim varya şimdi size...imkan olsada bizde böle arkadaşlarla buluşup şu son günleri değerlendirsek..
Canııııımmm inşallah o güzel haberi alman çok ama çok yakındır.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
tatlım nugün hava çok güzel, çıkın işte sizde dışarı.. haftaiçi kar geliyo yine bak..
ben 2 gündür çıkıyorum dışarı çok şükür. bi bebeem elimde, bi bebeem karnımdabuzlarda erimiş çoğunlukla.. valla oturmayın evde fırsat varsa çıkın derim.
Ben seni çok merak etmiştim zaten sütlüçörekçim,öncelikle kızına maşallah 41 kere sağlıkla dünyaya gelmiş,ama sana çok üzüldüm kuzum ya,keşke genel değil de epidural yapsalarmış acil mi aldılar ameliyata.Eşine de diyecek söz bulamıyorum ama sebep ne acaba.Dualarımız seninle,kuzunu düşün sen güçlü olmalısın ki o da iyi olsun.Öptüm kocaman sizi.Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
slm kızlar nabersiniz
ayyyy ben seni görmedn fırlayıp çıktyım canım yaa.. ben normalde 40 beden (bazen 38 bile oluyor) giyiyorum.. boy 1,60 kilo 59-60 civarıydı. korseye baktım kapışmış millet beden kalmamış.. bi tane 42 beden buldum inceledim bayağı sıkı ve 42 bedene göre dar kalıbı. bende aldım :)))
yasemince34,
şekerleriniz gayet güzel olmuş bence. güle güle dağıtın inşallah...
ben de az önce market alışverişindeydim kocişle. bu hafta son haftam olduğu için son hazırlıklarımı bitirmeye çalışıcam evdeki. lohusa şerbeti için kırmızı boya aldım. ama nasıl yapılır bu şerbet hiç bir fikrim yok. aslında mevlütte yapıcam ama şimdi de eve gelenlere yapalım hiç olmazsa die düşündüm.. netten bi araştırayım bakalım nasıl yapılıyormuş.
SON 8 GÜNÜM KALDIIIIII...... iyice strese girdim ve sanırım kocişe de kapris yapıyorum bikaç gündür farkında olmadan..
kızlar selam geçmişi okuyamadım size ceylinmelekle bilgi veriyim die girdim
35+3 te doğmuş kızımız 3190 grgece iyiymiş ama emme problemi olduğu için küvezdeymiş dularınızı esirgemeyim olur mu inş. biran önce anneciğine kavuşur minik selincik.
görüşürüz kendinize iyi bakın
kızlar ekmeğimin fotosu az önce çıkardım fırından..neden bilmiyorum ama,ne zaman ekmek yapsam kendimle ayrı bir gurur duyuyorum
ellerine sağlık gayet güzel olmuş. bende nikah şekerlerimi böyle yapmıştımtül kurdela şeker bir sürü yapmıştım. bunun parasınıda annem verdi sağolsun..
değerli fikirleriniz için teşekkürler esperanzaa ve eylul_tugrul..
gerçekten vakit azaldıkça streste heyecanda artıyo. beni bide korku sarıyor daha doktorla doğum şeklini konuşmadık ama galiba yapamıcam normal doğum ben. eşimede diyemiyorum. ama sezeryan olucam galiba bende(
kaçayım ben. kalıp malıp çıkarıp seri üretime geçeyim.150 tane yapıcam((
biz geldik kızlar.......
oğlumu gördüm dr gittik bugün itibariyle 3.590 kg olmuş....dr gayet iyi gelşimi dedi suyumuz ve hareketleride iyiymiş fakat bebeğin kg 4.000 kg olursa sanırım haftaya bende ameliyata giriyorum...:18::18::18: pazar günü kontrol var eğer pazartesi yani 20 şubatta alalım derse doğumgünü hediyem cok güzel olucak...sanırım önümüzdeki haftaya kadar oğlum 4 kg olur..........Allah yardımcımız olsun inşallah rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ........bu arada artık ilaçları bırak dedi dr bebeğin gelişimi güzel doğucaksa engellemiyelim artık dedi...
slm kızlar nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?