2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin

slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe

geçen cumartesi tansiyon yükselmesi ile doktora gittim bana dediği preklampsi olmuşun , 24 saaat içinde çocuğu almalıyız yoksa ya sen ya da çocuk öllür dediler!!!!!!!!Yaşadığım şoku düşünün hemn amliyata aldılar , bebeğim ve ben de sağlıklıyız şükür, ama bebebğim küçük olduğu için küvözde Allah ın takdiri diorum ,onun için kızlar siz de tanisyonlarınıza dikkat edin derim, Allah a emanetiz unutmayın, paylaşmak istedim

Canım inanamıyorum, gerçek mi bunlar, gerçekten şaka yapmıyorsun değil mi, filmden beter bu olanlar, her şeye ayrı ayrı üzüldüm, eşinle ne oldu, neden bu noktaya geldiniz, bebiş nasıl, sen nasılsın en önemlisi, önce annenin sağlığı gelir bence, sen sağlıklı ve hayatta ol ki o da mutlu ve sağlılı olsun, ben de seni merak ediyordum, yoksun kaç zamandır diye, neyse canım kendini iyi hissettiğin zaman tekrar yazışalım, bu arada dualarımız seninle.

Canlarımmm ii akşamlarr
Dünden beri çok iyiyim doktorumu ikna ettim,genel cerrahla da anlaştım, sezeryan ameliyatımda fıtık ameliyatı da olcammm yani bir kez daha kesilmem gerekmicekkk. ama 38 haftamın dolmasını beklemem lazımmış,yarın 35 olcam daha zaman nasıl geçicekkk
ohhh sonunda uzun zaman sonra ii haber almıs oldum. Haftaya da miniğimi görcem doppler de :) belki bir kaç güzel poz verir bize
Ferplex i günde 3 e cıkartcakmısım kanım düşmeye devam ediyormus,nabzım da yükseklerde seyrediyor,düzelmezse onun içinde ilaç alcakmısımm,böggg kusucam ilaç içmekten artık
miniğim ii olsunda ben dayanırım,annelik zor zanaat

sıkılmasın kuzumm herşey eminim yolundadır
aman bu doktorlarda ilginç iri olur ayrı bir şey derler
zayıf olur başka bir şey derler
Rabbime emanet hepsi sağlıkla gelsin melekleirmiz

canım sıkma canını..sıkıntılı bir durum olsa daha da erken alınırdı..yediklerine dikkat edersin.. 4 kilo da çok fazla değil zaten..benim yeğenim 3.600 doğdu maşallah çok iyi

off kızlar son haftalar acayip stresli geçiyo insan ne yapacağını hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğunu bilemiyo kafayı yemek üzereyim....

cnm inan bugün hep aklıma geldin ...demekki senden haber alıcakmışız neler yaşamışsın öyle rabbim korumuş ama cok zor olmuş allahım tez günde evinize huzur versin inşallah eminim eşinde sende cok stresliydiniz bundan kaynaklandı şimdi güzel güzel büyütün yarunuzu cnm...

slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe
cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah ikinizinde sağlığı yerinde anladığım kadarıyla

şuan sadece duaya ihtiyacım var neden kovuldumu bende bilmiyorum ailesiyle birlikte kovdular anlaşmışlar demekki ölseymişim mutlu olucaklarmış

slm kızlar nabersiniz

Ay hoş gelmiş prenses, bununla beraber 6 oldu galiba, ya neden erken oldu, sağlığı yerinde mi, senin sağlığın yerinde mi, hadi iyi olduğunda tekrar gel, kendinize iyi bakın.

anaaaaam şaka gibi peşpeşe 1 dk içinde 3 doğum haberi!!!

canım öncelikle tebrik ederim kızını kucağına almışsın..
ama eşinin yaptığı içinde çok üzüldüm.. neden böyle oldu.. işi bu raddeye getiren neydi bilmiyorum ama el kadar bebekle seni bu hale getirmesi çok ayıp
slm kızlar nabersiniz
canım seni de tebrik ederim gül güle büyütün bebeğinizi.. mart bebişleri erkenci çıktı valla.. maşallah

Allah analı babalı büyütsün canım, hakkınızda hayırlısı olsun. şükürki geç olmadan tedbir alınıp doğumunu yapmışsın.. maşallah size de

Allah yardımcın olsun..... sen bebeğine ve kendine dikkat et... dualarımız seninle

perşembe gecesi çokmutluduk seni seviyorum diye sarılıp yattık cuma akşam beni de annemide kovdu kızını bile istemedi kardeşi beni dövmeye kalktı dikişlerim patlıyodu bana baban seni istemicek geri dönüceksin dedi ailesi beni demekki hiç sevmememiş doldurmuşlar aklım dondu ruh gibiiyim

cnm ya cok geçmiş olsun allahım arka arka hem güzel hem üzücü habermi demek lazım bunlara ...cnm rabbim tez zamanda kızına kavuştursun seni inşallah .....Allah analı babalı büyütsün inşallah...

Anam ne oluyor size, yarım saat içinde 3 doğum haberi, canım hayırlı uğurlu olsun bebişin, allah ikinize de sağlıklı ve birlikte geçireceğiniz ömürler versin.

Senin adına sevindim, fıtığın pek acı veriyordu sana, doktorunda ayrıca fıtık ediyordu seni, neyse hallaoldu böylece.

çokkkk geçmiş olsun canım benim Allah a bin şükür ki suan iyisiniz, gerçekten basından geçenler hiç akla sıgmayacak şeyler,Allah sabrını versin inşallah. sen kendine ve minik kızına dikkat et yeter. Dualarımm her zaman seninle.

slm kızlar nabersiniz

canımmm hayırlı ugurlu olsun inşallahhh. Allah nazarlardan saklasın sizi.

Canımmmm saglıklı oldugunuza cok sevindim,erken dogumda bebeklerin cogu küvöze alınıyor zaten. sen içini rahat tut Can veren Allah ım en kısa zamanda sıhhatinide verir bebişine sen merak etme.

şuan sadece duaya ihtiyacım var neden kovuldumu bende bilmiyorum ailesiyle birlikte kovdular anlaşmışlar demekki ölseymişim mutlu olucaklarmış

Ay kuzum benim deme öyle, dme öyle, sen lohusasın, sağlığını ve bebeğini düşün, emin ol ben ve diğer arkadaşlar dualarımızda eksik etmeyeceğiz seni.

Ay Işılllllllllll heyecanlandım ama iyice ben şimdii,haftaya doğum olursa Ayşen'le geliris bizz yafffMaşallah Aden'e kocaman olmuş kuzu.
Kilosu çok iyi aslında en kısa zamanda annesinin kucağında fotolarını görürüz inşallah canım

el emeği olunca ayrı bi anlamı var tabi :) insan yaparken sevindirik oluyo beğenmene sevindim.
kolay gelsin işlerin balım
Çok teşekkür ederim
Süpersin ben de deniyeyim,unonun çok tahıllı ekmeğini seviyorum ben de.Tam buğdayını sevemedim gitti,cidden dikkat etmem lazım zaten kilolu hamile kaldım daha fazla almamalıyım.
Aman ne güzel ya, ben de kilo almadığım için daha da çok oğlana kilo aldıramadığım için üzülüyorum, yiyin yiyin yarasın, bal şeker olsun.
Hiç üzülme nigolicim,sen sütünle beslersin kuzuyu hemen tosuncuk oluyorlar zaten
Pollycim, gerçekten ii geldi,biz de kuzular bi olsun toparlansın topic çe buluşuruz ortak bir noktada nasıl güzel olur kuzularlaaa
Ben seni çok merak etmiştim zaten sütlüçörekçim,öncelikle kızına maşallah 41 kere sağlıkla dünyaya gelmiş,ama sana çok üzüldüm kuzum ya,keşke genel değil de epidural yapsalarmış acil mi aldılar ameliyata.Eşine de diyecek söz bulamıyorum ama sebep ne acaba.Dualarımız seninle,kuzunu düşün sen güçlü olmalısın ki o da iyi olsun.Öptüm kocaman sizi.

Ay kızlar şok üstüne şok yaşıyorum yalnız ağzım açık kaldı.Maşallah sağlıkla gelmiş kuzucuklar,dualarımız sizinle.En kısa zamanda kucağına alman dileğiyle sağlıkla.

merhaba herkese.. nasılsınız ?

canim epeydir gorunmuyordun... öncelikle cok geçmiş olsun. epey zorluk atlatmissin bebeğin ve sen şimdi sağlıklısin ya canim . cok üzüldüm gerçekten eşinin yaptığına da. belki o da kötü bir psikolojiden geçmiştir babalık psikolojisine henüz girememistir. belki hatasını anlar canim biraz zaman tanı .

slm kızlar nabersiniz

canim tebrik ederim . forumda kim ne zamandır girmiyo takibini yapmak cok zor sanırım . ancak yakın olanlar birbirlerini yokluyor sanırım. böyle de olunca doğum yapanlar haber verince ancak haberimiz oluyor . seninde erken gelmiş sağlık durumkarinizi bildir canim müsait olduğunda..

canim tebrik ederim . umarim bebeğin kuvozden çıkar. kaç haftalık kaç kg doğdu . senin sağlığın iyi mi ? cok cok geçmiş olsun sutlucorek de yüksek tansiyondan almislar . neden böyle oluyor ki normalde tansiyon sıkıntınuz var miydi?

gülegüle kullan canım,ben de gittim ama s beden vardı sadece,çok sıkydı o da

teşekkürler,beğenmene sevindim.stres yapma dicem ama 8 gün epey az kalmış,ben bile stres yaptım şimdi aman şaka haa,son hazırlıklarınızı yapın,8gün sonra ailenize 1 kişi daha eklenmiş olcak,gerçi şimdiden o bir birey ama kokusunu almak,dokunmak ayrı bi güzelliktir

maşallah,Allah analı babalı büyütsün,kilosuna bakılırsa hemen çıkar gibime geliyor küvezden.allah yardımcısı olsun..inşallah senin de mutlu haberini alırız böyle

kızlar ekmeğimin fotosu az önce çıkardım fırından..neden bilmiyorum ama,ne zaman ekmek yapsam kendimle ayrı bir gurur duyuyorum

ellerine sağlık,son günlerde ekmeği çoook azaltmaya çalışıyorum,bu enfes görünüyo,fırından yeni çıkmış...tambuğday ekmeğimiydi yaptığın.

ellerine sağlık gayet güzel olmuş. bende nikah şekerlerimi böyle yapmıştım tül kurdela şeker bir sürü yapmıştım. bunun parasınıda annem verdi sağolsun..

benim de bazı akşam ları mide yanmam oluyo,süt içtiğimde hafifletiyor biraz.senin de aldıkların hayırlı olsun inşallah.

yorum için geç kalmışım ama yine de deyim,kalpli olanlar daha güzel sanki.kolay gelsin,tez bitsin inşallah :)

maşallah oğlunakocaman delikanlı olmuş :) sen sezeryanmı istiyodun peki?inşallah allah gönlüne göre versin,kolay olsun doğumun.hepimizin kolay olsunn.amin

öncelikle kızın sağlıklı,analı babalı,uzun ömürler dilerim.zor zamanlar geçirmişsin ve geçiriyorsun,rabbim yardımcın olsun,inşallah herşey yoluna girer

slm kızlar nabersiniz

maşallahAllah sağlıklı,uzun ömürler versin.alıntılar yaparken 3.doğum haberi senden geldi....marta kimse kalmıcakmı :) hayırlısı olsun

bundan sonra her okuduğum yazı doğum haberimi olacak yoksa tez zamanda küvezden çıkar inşallah bebeğin,kaç haftalıkken oldu ?siz de Allaha emanet olun..hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…