- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.641
yok gülüm koymayım kendi moralim bozuluyo görünce bide sizin göz zevkinizi katletmiyim
kızlar göbiş işine çok takmayın benim ilk hamileliğimde ilk 3 ay koca bi göbiş vaardı sonra indi 5.5 aylıkken tekrar başladı şişmeye.psikolojik olarak ve gazdan oluyo üzmeyin kendiniz yaaa
kızlar selam..bu hafta ne kadar zor geçiyo benim için yaaa...şimdide vajinit oldum..crinone jel kullanıyodum ondan oldu sanırım..dr. umu aradım ilaç kullanamazmışım sirkeli suyla sil dedi..off ne zor yaa çok rahatsız bi durum...
ayy neden moralin bozulacak aşk olsunn mutlu olman lazım orda bebişin var sağlıklı annesinin göbüşünde ne güzel valla bende hiç göbek neyim olmamasına ragmen şimdi çıkan göbeğimi çok beğeniyorum mutlu ediyor benii o göbek benii bebişlerimin varlıklarını hissediyorummm
kızlar yazdıklarınızı okudukça kendimi normal hissetmeye başladım. Biz de yarın akşam dışarıda buyuk bi grupla iftara davetliyiz ama benim morelim bozuk istediğim gibi bir kıyafetim yok olmuyo kimse hamile olduğumuda bilmiyo(12 hafta dolmadan söylemicem öncekilerden tecrübe) önüne gelen yaz ii gellmiş kilo almışsın diyo kafayı yememek elde değil bu arada güneşlenmekte yasak evin dibinde havuz var ama ben bembeyazım neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda bide bu dönemini geçirsek rahatlıcaz tam şiş olsak şöyle o zaman güzel ama şimdiden bu kilo ne :))) bu kadar sağlıklı beslenirsek bünye alışık değil işte sağlıklı besini görünce gelsin kilolar
ben hiç olmassa kışın da giyebileceğim tarzda şeyler baktım geçenlerde ama yok sezonu deilmiş daha maalesef. bide bayramda kuzenim evlenior ve ben hiç bir abiye kıyafetimin içine giremiyorum. yenisini almak istemiorum çünkü boyutlarım değişiyor giderek. doğumdan sonra şimdi aldıım kıyafeti giyemeyeblrm. napıcam bilmiorum düğüne hamile tişörtümle katılabilirim büyük ihtimal
bu arada esprili hamile tişörtleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz? ben eskiden hep özenrdm hamiş olsamda bende giysem die ama herkesin üstünde gördükçe bööö geldi
Allahım nasip ederse 6. aydan sonra giymeyi düşünüyorum hamile kıyafeti o zamana kadar artık naparım o da ayrı bi dert tabi .. zaten o zamanda kış gelmiş olcak tşört falan yiyemeyiz herhalde canım
İYİ DİLEKLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN
Bebişim kocaman olmuş kızlarve kıpır kıpır maşallah hiç durmuyo.Doktorumuz durumu ve gelişimi gayet iyi şuan için düşük riskini atlatmış gibi gözüküyorsun ama yinede bu haftalar için kesin konuşmamak lazım çok narinler çünkü dedi.
Kalp atışları gayet iyi.CRL(başpopo mesafesi) 18.4mm buda normal nette baktığım kadarıyla.netteki sitelerde genelde haftaya göre genel uzunlu veriyo yani bacaklarıda dahil ediyo.geçen hafta tsh için kan vermiştim 3.11 çıkmış doktorum normal olduğuınu söledi.anlicanız şimdilik herşey çok güzelAllahım herkese böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.
Belki yine kan alınır diye sabah bişey yemeden çıktım evden ben bişeyler atıştırayım hemen gelcem tabiikide sohbete :))
teşekkür ederim arkadaşlar. ağlamaktan gözlerim şişti...şuan bilgisayara bile bakmakta zorluk çekiyorum...benim kist sürekli büyüdüğü için hormonalrın etkisi ile doğumu beklemek değil 3 ay bile beklenemiyor. çünkü sabit bir ölçüsü yok. patlayabilir yada ters dönüp kanamaya sebep olup anneye hemde bebeği riske atabilrmiş.kisitin ağrısına rağzıyım hatta 45 gün sonra türkiyeye tatile gelme planının yatmasına bile rağzıyım...ama dursun artık büyümesi küçülsün kistim
bu cümleleri nasıl yazıyorum bilmiyorum hiç tahmin bile etmezdim...kalp atşını duymamza bile sevinemedim şöyle adam akıllı
belki kolay bir operasyon dr un dediğine göre ama benim korkum narkoz ve sonrası bebek için...
çok dua edin ne olur.... ağlamaktan mahvoldum. kendimi tanıyamaz oldum...
Teşekkür ederim canım. Seninde çok şükür akıntı sarıya döndüyse korkulacak bişey kalmamıştır hayırlısıyla.
Canım süt yerine yoğurt peynir yiyebiliyosan kafi. cevizi bademi sütlü tatlılara, veya kek yapıp içine koysan yine farkedermisin :26:
nasılsınız annecikler,
ben dün akşam dra gittim üstten baktı bebiş kese herşey normal şükürler olsun kanamanın az da olsa devam ettiğini söyledim çamaşırımıda gösterdim sanki önceki kanamanın kalıntıları gibi dedi 10 gün istirahat et ve ilaca devam et dedi acil durumlar için kanamam artarsa diye iğne verdi al bulunsun dedi...beklemekten ve dua etmekten başka çarem kalmadı bu sabah yine az da olsa lekelenme vardı wc ye korka korka gidiyorum...yaa herkes üzülme diye teselli veriyor ama elimde deil üzülmemek...bu ara o kadar duygusalımki sayfada bebeğini kaybeden arkadaşlara 2 satır yazı yazamadım içim acıdı dünyanın en zor en büyük acısıdır bebeğini kaybetmek aklımdasınız kendimi bi toparlayabilirsem yazacağımallahtan sabır diliyorum ve tez zamanda sağlıkla yeni bebeğinize kavuşursunuz inşallah allahın izni ile...dün akşam durup durup ağladım hiç bi sebebi nedeni yok iken :26:herkesin bebeğini korusun rabbim çünkü bizlerin elinden malesef bir şey gelmiyor sabahtan beri netten jinekologlara mail atıyorum yorumlarını almak için ama kimseden cvp gelmedi henüz bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?