2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok gülüm koymayım kendi moralim bozuluyo görünce bide sizin göz zevkinizi katletmiyim

ayy neden moralin bozulacak aşk olsunn mutlu olman lazım orda bebişin var sağlıklı annesinin göbüşünde ne güzel valla bende hiç göbek neyim olmamasına ragmen şimdi çıkan göbeğimi çok beğeniyorum mutlu ediyor benii o göbek benii bebişlerimin varlıklarını hissediyorummm

kızlar selam..bu hafta ne kadar zor geçiyo benim için yaaa...şimdide vajinit oldum..crinone jel kullanıyodum ondan oldu sanırım..dr. umu aradım ilaç kullanamazmışım sirkeli suyla sil dedi..off ne zor yaa çok rahatsız bi durum...

kızlar göbiş işine çok takmayın benim ilk hamileliğimde ilk 3 ay koca bi göbiş vaardı sonra indi 5.5 aylıkken tekrar başladı şişmeye.psikolojik olarak ve gazdan oluyo üzmeyin kendiniz yaaa

kızlar yazdıklarınızı okudukça kendimi normal hissetmeye başladım. Biz de yarın akşam dışarıda buyuk bi grupla iftara davetliyiz ama benim morelim bozuk istediğim gibi bir kıyafetim yok olmuyo kimse hamile olduğumuda bilmiyo(12 hafta dolmadan söylemicem öncekilerden tecrübe) önüne gelen yaz ii gellmiş kilo almışsın diyo kafayı yememek elde değil bu arada güneşlenmekte yasak evin dibinde havuz var ama ben bembeyazım neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda bide bu dönemini geçirsek rahatlıcaz tam şiş olsak şöyle o zaman güzel ama şimdiden bu kilo ne :))) bu kadar sağlıklı beslenirsek bünye alışık değil işte sağlıklı besini görünce gelsin kilolar

canım şimdiden bu kadar çıkması bebekten değil zaten tabi bende hamiş olduğum için mutluyum ama daha kimseye söylemedim bayramdan sonra söyliyeceğim bide kıyafetlerim sıkıyor kiloya alışık değilim rahatsız oluyorum işte elimde değil napayım bebekle ilgisi yok yani tamamen kendi görüntümden memnun değilim

bende haftaya işe başlıycam..pantolonlarımın beli kapanmıyo ne giycem diye düşünüyorum kara kara..hamile kıyafeti içinde erken daha..bi an önce büyüse göbekler....

ben hiç olmassa kışın da giyebileceğim tarzda şeyler baktım geçenlerde ama yok sezonu deilmiş daha maalesef. bide bayramda kuzenim evlenior ve ben hiç bir abiye kıyafetimin içine giremiyorum. yenisini almak istemiorum çünkü boyutlarım değişiyor giderek. doğumdan sonra şimdi aldıım kıyafeti giyemeyeblrm. napıcam bilmiorum düğüne hamile tişörtümle katılabilirim büyük ihtimal

bu arada esprili hamile tişörtleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz? ben eskiden hep özenrdm hamiş olsamda bende giysem die ama herkesin üstünde gördükçe bööö geldi

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum bende görünce çok özeniodum bana sıra gelene kadar tüm hamileler aynı tişörtü giyio forma gibi:) ama içimde kalmasın bi tane alırım benm bebeişimi,n neyi eksik kıh kıh

Allahım nasip ederse 6. aydan sonra giymeyi düşünüyorum hamile kıyafeti o zamana kadar artık naparım o da ayrı bi dert tabi .. zaten o zamanda kış gelmiş olcak tşört falan yiyemeyiz herhalde canım

Allahım nasip ederse 6. aydan sonra giymeyi düşünüyorum hamile kıyafeti o zamana kadar artık naparım o da ayrı bi dert tabi .. zaten o zamanda kış gelmiş olcak tşört falan yiyemeyiz herhalde canım

ben de eksik kalmamak için alırım bitane die düşünüorum aynen Holaa gibi:) ama uzun kollu olanlarından alıcam kışın da giyeyim die

adına çok sevindim canım..böyle güzel haberler bizede iyi geliyor. umut doluyor içim vallahi. bende doktora gittiğimde 8artı 1 olucam kısmetse. şu 10 günlük istirahat bitse hayırlısıyla. yattıkça lekelenme geçmiyor. üzülüyom çok..
böyle devam etsin hep maşallah

selam kızlaaaarrr. valla ben de yazacak fazla şey yok. bulantım, yok, sıkıntım yok. üst olmasada hamile pantalonu 4. ay gibi alınabilir. sıkamdığı için insan rahat ediyor. benim 4-5 tane kazağım vardı geçen seferden ama pantalonların ağları sürtünmekten eridi. yenisi alcam bir de tabiii 39-40 numara ayakkabı alınacak. 36 numara olan ayaklarım son 2 ayda 40 a çıkmıştı da. bir de son 2 ay cayır cayır yanacağımız için kalın şeyler bakmayın. ben ocak-şubatı cam açık yatarak geçirmiştim. şimdiden bol bol su için. 4 litreye yakın. şişliğinizi daha kolay atarsınız.

seni anlıyoruz hepimiz ama üzülmek kendini böyle hırpalamak bi işe yaramaz. biliyorum böyle olmak istemezsin. ama allah ne kararladıysa o. ama ben iyi düşünememnin. iyiyi çağırmanın işe yaradığını düşünüyorum. her boş kaldığımda elimi karnıma koyup kulhuvalla okuyorum ve sağlıklı olmasını diliyorum allahtan. tıp çok gelişti .iyi düşün lütfen doktorlar en iyisini bilir... ama başak doktorada görünmen bencede en iyisi..
sağlıkla kal..

uhde cim ben de mardindeyim. eşim dr a diyarbakır agidelim diyor ama ben burada doğuracam. bi arkadaşında batman a tayini çıkmış. batman sağlık sektöründe türkiye 7. orada alman hastanesi var, buradan bi arkadaşım oraya doğuma gidiyor. epidural sezeryana 450 demişler. 1 gece yatırıp çıkarıyorlar. kalırsan gecesi 80 lira.

benimde lekelenmem var. lekelenmemin rengi önemli mi? benim çamaşırımı kadar geçecek kafar çok değil sadece tuvalet kağıdında pembeli oluyor bazen. 3 öğün 2 tane yani 6 tane içiyom ama geçmeyince çok ta üzülüyom açıkçası.
bir dahaki pazartesiye kadar maalesef yatıcam..

bende istirahatteyim 6 gün oldu. 5 gün sonra doktora gidicez. beklemek çok zooooooooor. ne güzel sen güze haberleri almışsın. böyle devam eder inşallah.. herşey yolunda gitsinde yatalım napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…