2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım inanmıyorum
bir ara aklıma geldin hatta topicte arkadaşlra sordum seni
ama hiç erken doğum olacağı aklıma gelmedi
canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun
ve yaşadığın sıkıntılar içinde çok geçmiş olsun
benimde geçen gün tansiyonum yükseldi
Allah muhafaza inşallah erken doğum falan olmaz
canım eşinmi seni evden kovdu yanlışmı okuyorum anlamadım :97:
umarım herşey yoluna girer

slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt yavrunu

canım hayırlı uğurlu olsun şuan çok şaşkınım ard arda 3 doğum haberi aldım
bebeğin umarım tez zamanda kuvezden çıkar
sağlıkla büyüt inşalah yavrunu

Aman Ronya'cım çok dikkat et tansyon hiç şakaya gelmiyor,stres yapma hiç,tuzu da azalt biraz dikkat et kendine ve kuzuna
kızzlar slm nasılsınız bend dün dr a gittim 27 şubatta geliyor oğluşum

Amanın marta kimse kalmayacak ben beklicem galiba topiği Martın sonu bizim doğum tarihi yaf hepimiz kucağımıza alacağız inşallah sağlıkla:nazar:

mesajlarınıza teşekkür ederm bu lohusa halimle bununla nasıl başedicem zaten sütüm çok az bu evlilik nasıl düzelicek 5günlük bebeğiimle baba evindeyim eşlerinize sarılın neler yaşadımı tarif edemem

canım prensesimm bende şimdi eşime anlattım
bak beni üzme dedim adam beni hiç hamile görmüyor
hala ufak kaprisime bile sinir oluyor
dedim azcık altta al hormonlardan böyleyim
canım o gün benide preeklemsi odasına yatırdılar
ve doktor stres yapma dedi
hala sinirlenince beynim sanki birden zonk diye atmaya başlıyor

Allah yardımcın olsun,güç kuvvet versin,bu dönemde bebeğine odaklanmaya çalış,akışına bırak bakalım neyapıyo eşin ,çok zor cidden,inşsllsh düxene girer tez vakitte

kızzlar slm nasılsınız bend dün dr a gittim 27 şubatta geliyor oğluşum

ooooohh hadi gözün aydın seninde tarih belli olmuş.. benimde bi belli olsaydı hayırlısıyla.. senle aramız 1-2 gün filan olur diye tahmin ediyorum

anam topikcek sezeryancı çıktık yaw:)))

canım hiç üzme kendini artık sen yalnız değilsin
senin bir evladın var artık dahada güçlü olman gerekir
eşine geilince bu yaptğı çok ayıp
sakın bu yapılanları unutma aranız muhakka düzelecektir
ama sakın öyle hemen yelkenleri suya indirme
madem seni sokağa atıyor hemde bu durumda
oda hakettiğin yaşasın burnunu sürttür

Evet iyi yapmışsın kuzum anlatmakla işin ciddiyetini anlasınlar,gerçekten tansiyon hamilelikte çok ama çok önemli.Kıymetimizi bilsinler ona göre davransınlar bize.Sen de kuzuyu düşün sakin olmaya çalış,sürekli yüksek seyreden bir tansiyonsa doktorun ilaç da versin sana.Aman çok az kaldı sona dikkat et kendine

ooooohh hadi gözün aydın seninde tarih belli olmuş.. benimde bi belli olsaydı hayırlısıyla.. senle aramız 1-2 gün filan olur diye tahmin ediyorum

anam topikcek sezeryancı çıktık yaw:)))

pollycim sağlık bakanlığı topiğimizi takip edip
sezeryandaki türkiye gerçeğini daha iyi tespit edebilir
malesef doktorların hemen hemen hepsi sezeryan taraftarı
bizlerde azcık korkak olunca sezeryan kaçınılmaz oluyor

sağol hayatım şimdi iyiyim
sürekli takip ediyorum
umarım bir aksilik çıkmadan bitiririz şu süreci

canım doktor bana doğumdan 1 hafta sonra korseyi kullanmaya başlayacaksın dedi, bende başladım ama 10 gün sonra, bir zararı ameliyat ile ilgili yerlere olmuyor, yalnız benim belimde zaten disk kayması vardı, korseyi taktığımda sıkıştırıyor galiba ağrım artıyor, demem o ki 40 ını beklemene gerek yok 1. hafta itibariyle doktor izni var kullanılabiliyor, sen ne zaman kendini iyi hissedersen kullanırsın

canım neler diyorsun sen ya, ağzım açık kaldı hemen eşimede okuduım , ne olabilir ki diyor, ne olursa olsun ama sonuç 1 haftalık lohusaya bu olamaz diyip duruyor şoktayız, allah yardımcın olsun, çok zor eminimki ama sütün olması için kendini hemen toparlamalısın bebeğinin gelişimi ile senin psikolojin çok ilişkiliymiş geçen çocuk doktoru söyledi, ne diyeyim ya allah yardımcın olsun, hep dua edicem senin için, bebeğinden allah yüzünü güldürsün...

söyleyecek çok şey geçiyor aklımdan ama uygun olmaz... keşke yardımcı olabilsem sana ya, lohusasın ah ah ....

slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe

gözün aydın canım, huzurlu ve mutlu bir bebek olur inşallah...herşey yolundadır umarım haber ver mutlaka...

doğum ne zaman oldu canım, kaçıncı haftada doğdu bebeğin...

benim bebeğim 33 haftalık doğdu 18 gün kaldı küvözde ve 1 haftadır evimizde şuan 36+4 deyiz doğalıda 25 gün oldu , inanılmaz güçlü sağlıklı senin bebeğinde öyle olacak hiç moralini bozma, eğer hafta olarak 35 e ne kadar yakınsan o kadar kısa sürede çıkıyorlar küvözden, ağızdan beslenmeye başlamasını bekliyorlar, sağlık durumunda bir problem yoksa...

canımm öncelikle geçmiş olsun..kızınıda kucağına almışssın gözünaydın Allah bağışlasın..eşinle neolduki bu duruma geldiniz?? ama herneolursa olsun sen güçlü durmaya çalış sen iyi ol öncelikle ki kızınada iyi bakabilesin..zor zamanlar yaşıyosun rabbim yardıncın olsun..tez zamanda herşey yoluna girsin inşallah..

aynen canım, burayı takip etse yeter :))

GAMZEcim bu bilgiye bayıldım.. 1 hafta içinde toparlanabilirsem inşallah takarım bende.. dediğin gibi sonuçta kesi yerinde bi zararı yok. ilkinde toparlanmam geç olduğu için hiçbişey kullanmamıştım

Semracımm sen nasıl oldun ağrıların vardı,çok zorluyordu seni, özellikle kolun,hala devam ediyor mu ??
mervecim canım benim, şükür geçti kolum bitanem.. kol geçti diğer gebelik ağrıları başladı.. bel, kasık karın.. yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :)

seninde ameliyat doğumda yapılacakmış çok sevindim. hiç değilse ikisininde iyileşme süresi eşitlenmiş olur.. bebeğinle daha iyi daha çok vakit geçirirsin..

slm kızlar nabersiniz

gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün..

canım inşallah en kısa zamanda bebeğin çıkar küvözden..Allah analı babalı büyütsün..

canım beizim 34 haftalıkkken oldu, 1 haftadır küvözde bilmiorum ne zaman çıkarırlar, sölemiolar35 hafta dolunca mı çıkarıolar,

roni cim sağlık bakanlığı topiğe baksa ne olucakki herkez zorunlu sezeryan oldu şu ana kadar ..... ben keyfi sezeryan istiyodum bşlarda ama baksana zaten bebğin çift eşi çıktı e birde bebek 4 kg olursa 37 haftada 40 haftayı düşünmek bile istemiyorum sanırım dişleri çıkar yavrumun tayzesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…