2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kol ağrın geçsinde canım o çok zor yaşıyorum bende zaman zaman,elini kaldıramıyorsun bile. Gebelik ağrılarına da alıstık artık ne kaldı ki şunun şurasında,hayırlısı ile onlarda geçer inşallah kuzum
Evet benm ameliyat sorunuda çözüldü Allah a şükür. İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız ve bollcaa vakit geçiririz birlikte.

ay ne bereketli bi günmüş bu gün..topiğimizin bir sürü bebeği olmuş.Allah anne babalarına bağışlasın hepsini..sütlüçörek arkadaşımıza da diyecek bişey bulamıyorum.inşallah bir an önce eşi aklını başına toplar.Allah hepsinin yardımcısı olsun..

mecburen pollycim benim paşa oturuo dönmek bilmedi mecburen tarihini aldık artıkk
hayırlısı olsun canım, bende sat göre senden bir gün küçüğüm:) doktor banada 28 şubat verir belki :))

sağol canım.. valla senin ameliyat sorunun çözüldüya sanki benim üstümden bi yük kalktı gibi sevindim.. sezeryanı biliyorum çünkü, bide 45 gün sonra tekrar bıçak altına yatmak o anları tekrar yaşamak.. hemde evde sana muhtaç bi bebek varken.. Rabbime şükürler olsun çözüldü işin.

canum umudum doğru diyorsun şuana kadar herkesin zorunluydu ama
baksana bundan sonrası bir çok kişinin planlı bende dahil olmak üzere :)
canım eğer bebek iri olursa erken alınır sıkma canını
kız bizim bir komşunun torunu doğduğunda bir kaç dişi vardı

Selam kızlar.. Nolmuş burası böle şaka gibi arka arkaya 3 doğum haberi okudum :S bebişlerin hepsi hoş gelmişler.. Allah analı babalı büyütsün... Sütlüçöreğin durumuna da çok üzüldüm inşalah en kısa zamanda düzene girer hayatı (

Geçmişten aklımda kalanlara cvp yazcaktım ama son doğum haberlerinden sonra aklımda bişey kalmadı valla :26:

Polly çizelgene bakınca 18 gün kalmış diye sevindim hemen kendi çizelgeme baktım bende gün daha fazla niye öle yaa? ( zaten doğmak bilmiyo çizelgem bile gün ekliyo galiba :44:

bende faceden mesaj atmıştım sana :)))

ben çizelgeyi nasılsa sezeryan olacam diye 7-8 gün öne çektim de ondan:)))
10lu hanelerde görmek mutlu ediyo insanı

size iyi muhabbetler arkadaşlar, bugünlük bu kadar yeter.. hepinizi bebişlerini kocaman öpüyorum.. yesin onları teyzesiiiiii

şimdi sağ salim yapılan dogumlara cok sevindim ama
sütlücörek arkadaşımızın başına gelenlere inanamıorum:S
okudugum andan beri içim içimi yiyor
yani yanına gidip destek olmak istiyorum
nasıl bi zihniyettir bu, sen nasıl bi eşsinki karın lohusayken ve
üstüne üstlük dogumda ölümden dönmüşken karını sokağa
atarsın!!! sen nasıl bi babasınki bikaç günlük yavrunu sokağa atarsn!!!
ve sen nasıl bi insansınki günlerdir karını yavrunu merak edip sormassın!!
off üzüntüden kasıldım valla:S yazıklar olsun ya!!
sütlücörek kardeşim rabbim yardımcın olsun inan senin derdin benm
derdimmiş kadar üzüldüm, nolursun sen imkansızda olsa moralini
bebeğin için yüksek tut, unutmaki rabbim bu halinizi görüo,
muhakkakki o zalimlere gereken cezayı verecek olandır ve muhakkaki o
ezilenlerin hakkını soracak olandır.

bende faceden mesaj atmıştım sana :)))

ben çizelgeyi nasılsa sezeryan olacam diye 7-8 gün öne çektim de ondan:)))
10lu hanelerde görmek mutlu ediyo insanı

Bende burdan yazıyodum o esnada :)))

Ben de öne çeksem önce gelir mi acaba? :26: patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum kendimi salı günü gelmek bilmedi hayırlısıyla şu doktora gidip çatımı dötümü bi gösteriyim de artık normal mi dicek sezeryan mı dicek bişey desin nolur nefes alamıorum patlıcaaaaaam

Öslem kaçağıda gelmiş aşşada görüorummmmmmm

hadi ya...bizde bugün haberlerde gördük bebeğin anne karnında dişleri çıkmış yavrum ya şimdi çekiceklermiş onları....geçen konuşuyorum bnde hem karnımı seviyorum sık dişini oğlum az kaldı dedim...sonra oğlumun şu an için sadece damakları olduğu aklıma geldi....

sağol hayatım yaaa zaten sezeryandan korkuyorum birde fıtık zor olcaktı. Melike yazınca farkettim senin doguma bir şey kalmamıs ayyy yaaaa çok heyecanlı 18 gün Allah kavuştursunnn miniginle inşallahhh. Defne de yavrum cok heyecanlıdırrr şimdi kendisi minik daha birde kardeşş gelcekkk

kızlar bu arada sehpanın üzerindeki oda termometresini görünce aklıma geldi, muhakkak alın, evin sıcaklığını öğrenmeniz doğalgaz masrafınızı azaltır, bebeği kat kat giydirmek zorluğundan kurtulursuz ve acaba üşüyor mu endişesi taşımazsınız :)

24-26 aralığı en uygun sıcaklık ve ellerini ısıtmak için uğraşmayın ve eldiven giydirmeyin, eller ısınmıyor en azından bizimkisi ve bizimkinin küvöz arkadaşının elleri öyle ayrıca bugün hastaneden eve ziyarete geldiler , ortam uygun mu bebek için, banyosunu söyle yaptır vs diye uygulamalı bebek yıkadık :) işte gelen hemşirelerde söyledi ki bende daha önce okumuştum bunu ve eldiven takmıyorum o yüzden, dokunmaları hissetmeleri gerekiyormuş bu sayede güven ve motor sinir sistemleri gelişiyormuş ,eldiven taksanda ısınmayacak elleri dedi, bende bunu 1 haftadır gözlemliyordum zaten...

kız valla dediğim komşu kadın
bütün mahalleliyi gurp grup milleti toplayıp bebeğin dişini gösteriyordu
benimde annem yengelerim falan herkes gidip görmüştü aylarca
bu olayı doğaüstü bir durum gibi bu olayı anlatıp durdular hehehe
minik arenimiz sadece topaç gibi olucak annesi dişş falan yok tabiki

Ne zaman takcaz peki Gamze?? Bi de elini yüzünü çizmesin diye takıyolar sanıyodum ben o kadar eldivenli takım aldık boşa mı gitti eldivenler? :))

cnm bende annemlere bugün dedim eldiven takmıyalım

diye ama ne mümkün:) kundakta yapmıyalım dedim
ama kundagıda annem ütüledi ve cantaya koydu bugün:)
daha anne olmamış bize annelik taslıo diolar dicek bişeyim kalmıo:)

cnm bende şimdi anneme sordum oda ince tırnaklarıyla yüzlerini yırtıyolar sonrada ağlıyolar dedi ya

RONYACIM geçmiş olsun..tansiyonun nasıl şimdi yine yükseliyormu? bide yükseldiğini hangi belirtiler gösteriyor? bnim son bikaç gündür ellerin balon gibi şiş tansiyondan falanmı acaba?

Ne zaman takcaz peki Gamze?? Bi de elini yüzünü çizmesin diye takıyolar sanıyodum ben o kadar eldivenli takım aldık boşa mı gitti eldivenler? :))

benim annemde öyle yüzünü gözünü çizmesin , aman elleri soğuk ısınsın diye takıyor ben çıkarıyorum sonuç olarak o benim bebeğim aylardır o kadar okudum ettim ve şimdi kızımın ruh hiline ve fiziksel durumuna göre içgüdüsel olarak en uygun olanını yapmaya çalışıyorum ve beim yaptıkalrımı bebek hemşireleri ve doktorları onaylıyor varsın eskiler onaylamasın :)
ayrıca tırnaklarını hiç uzun bırakmazsan çizmiyorda , 1 haftadır hiçbir yeri çizik değil melikecim , yarın birkaç tane uzayan tırnağı var onları törpüleyeceğim , hatta dur şimdi yapayım uyandı bakalım zor olacakmı , yoğunbakımdayken kesip bana öyle teslim ettiler kızımı.

banyo yapımı ile ilgilide bilgiler veririm bir ara, hemşirenin tekniği oldukça güzeldi...

canım mümkünse büyükleri çokk karıştırmamam gerek
bende ilk doğumumda bayan çok bilmişlerin sayesinde çokk zorlu günler yaşadım
her kafadan bir ses çıkıyor herkes kendi bildiğini yapıyor
ben şimdi herkese haber saldım kırkım çıkana kadar kimseyi evime kabul etmiyorum
zaten lohusasın psikolojin bozuk ota çöpe ağlıyorsun
birde akıl hocaları olunca iyice çıldırcak gibi olmuştum ben
en güzeli çok çok yakının biri olacak etrafında tabi onuda usulünce uyaracaksın
birde herkesin bebek bakımını detaylı anlatan bir kitap alması çok işe yarayacaktır
ben ikinci gebeliğim olmasına rağmen bir kiat edineceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…