- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.441
mervecim canım benim, şükür geçti kolum bitanem.. kol geçti diğer gebelik ağrıları başladı.. bel, kasık karın.. yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :)
seninde ameliyat doğumda yapılacakmış çok sevindim. hiç değilse ikisininde iyileşme süresi eşitlenmiş olur.. bebeğinle daha iyi daha çok vakit geçirirsin..
hayırlısı olsun canım, bende sat göre senden bir gün küçüğüm:) doktor banada 28 şubat verir belki :))mecburen pollycim benim paşa oturuo dönmek bilmedi mecburen tarihini aldık artıkk
Kol ağrın geçsinde canım o çok zor yaşıyorum bende zaman zaman,elini kaldıramıyorsun bile. Gebelik ağrılarına da alıstık artık ne kaldı ki şunun şurasında,hayırlısı ile onlarda geçer inşallah kuzum
Evet benm ameliyat sorunuda çözüldü Allah a şükür. İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız ve bollcaa vakit geçiririz birlikte.
roni cim sağlık bakanlığı topiğe baksa ne olucakki herkez zorunlu sezeryan oldu şu ana kadar .....ben keyfi sezeryan istiyodum bşlarda ama baksana zaten bebğin çift eşi çıktı e birde bebek 4 kg olursa 37 haftada 40 haftayı düşünmek bile istemiyorum sanırım dişleri çıkar yavrumun tayzesi...
canım beizim 34 haftalıkkken oldu, 1 haftadır küvözde bilmiorum ne zaman çıkarırlar, sölemiolar35 hafta dolunca mı çıkarıolar,
Selam kızlar.. Nolmuş burası böle şaka gibi arka arkaya 3 doğum haberi okudum :S bebişlerin hepsi hoş gelmişler.. Allah analı babalı büyütsün... Sütlüçöreğin durumuna da çok üzüldüm inşalah en kısa zamanda düzene girer hayatı(
Geçmişten aklımda kalanlara cvp yazcaktım ama son doğum haberlerinden sonra aklımda bişey kalmadı valla :26:
Polly çizelgene bakınca 18 gün kalmış diye sevindim hemen kendi çizelgeme baktım bende gün daha fazla niye öle yaa?( zaten doğmak bilmiyo çizelgem bile gün ekliyo galiba :44:
bende faceden mesaj atmıştım sana :)))
ben çizelgeyi nasılsa sezeryan olacam diye 7-8 gün öne çektim de ondan:)))
10lu hanelerde görmek mutlu ediyo insanı
canum umudum doğru diyorsun şuana kadar herkesin zorunluydu ama
baksana bundan sonrası bir çok kişinin planlı bende dahil olmak üzere :)
canım eğer bebek iri olursa erken alınır sıkma canını
kız bizim bir komşunun torunu doğduğunda bir kaç dişi vardı
sağol canım.. valla senin ameliyat sorunun çözüldüya sanki benim üstümden bi yük kalktı gibi sevindim.. sezeryanı biliyorum çünkü, bide 45 gün sonra tekrar bıçak altına yatmak o anları tekrar yaşamak.. hemde evde sana muhtaç bi bebek varken.. Rabbime şükürler olsun çözüldü işin.
hadi ya...bizde bugün haberlerde gördük bebeğin anne karnında dişleri çıkmış yavrum ya şimdi çekiceklermiş onları....geçen konuşuyorum bnde hem karnımı seviyorum sık dişini oğlum az kaldı dedim... sonra oğlumun şu an için sadece damakları olduğu aklıma geldi....
kızlar bu arada sehpanın üzerindeki oda termometresini görünce aklıma geldi, muhakkak alın, evin sıcaklığını öğrenmeniz doğalgaz masrafınızı azaltır, bebeği kat kat giydirmek zorluğundan kurtulursuz ve acaba üşüyor mu endişesi taşımazsınız :)
24-26 aralığı en uygun sıcaklık ve ellerini ısıtmak için uğraşmayın ve eldiven giydirmeyin, eller ısınmıyor en azından bizimkisi ve bizimkinin küvöz arkadaşının elleri öyle ayrıca bugün hastaneden eve ziyarete geldiler , ortam uygun mu bebek için, banyosunu söyle yaptır vs diye uygulamalı bebek yıkadık :) işte gelen hemşirelerde söyledi ki bende daha önce okumuştum bunu ve eldiven takmıyorum o yüzden, dokunmaları hissetmeleri gerekiyormuş bu sayede güven ve motor sinir sistemleri gelişiyormuş ,eldiven taksanda ısınmayacak elleri dedi, bende bunu 1 haftadır gözlemliyordum zaten...
kızlar bu arada sehpanın üzerindeki oda termometresini görünce aklıma geldi, muhakkak alın, evin sıcaklığını öğrenmeniz doğalgaz masrafınızı azaltır, bebeği kat kat giydirmek zorluğundan kurtulursuz ve acaba üşüyor mu endişesi taşımazsınız :)
24-26 aralığı en uygun sıcaklık ve ellerini ısıtmak için uğraşmayın ve eldiven giydirmeyin, eller ısınmıyor en azından bizimkisi ve bizimkinin küvöz arkadaşının elleri öyle ayrıca bugün hastaneden eve ziyarete geldiler , ortam uygun mu bebek için, banyosunu söyle yaptır vs diye uygulamalı bebek yıkadık :) işte gelen hemşirelerde söyledi ki bende daha önce okumuştum bunu ve eldiven takmıyorum o yüzden, dokunmaları hissetmeleri gerekiyormuş bu sayede güven ve motor sinir sistemleri gelişiyormuş ,eldiven taksanda ısınmayacak elleri dedi, bende bunu 1 haftadır gözlemliyordum zaten...
Ne zaman takcaz peki Gamze?? Bi de elini yüzünü çizmesin diye takıyolar sanıyodum beno kadar eldivenli takım aldık boşa mı gitti eldivenler? :))
cnm bende annemlere bugün dedim eldiven takmıyalım
diye ama ne mümkün:) kundakta yapmıyalım dedim
ama kundagıda annem ütüledi ve cantaya koydu bugün:)
daha anne olmamış bize annelik taslıo diolar dicek bişeyim kalmıo:)
cnm bende annemlere bugün dedim eldiven takmıyalım
diye ama ne mümkün:) kundakta yapmıyalım dedim
ama kundagıda annem ütüledi ve cantaya koydu bugün:)
daha anne olmamış bize annelik taslıo diolar dicek bişeyim kalmıo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?