- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.481
ya kuzum benim uyusuk herseyi normal doğuma göre sürdürüyo ya belki yapılsın catı muayenesi der bi de onun için tartısmak istemiyorum hem bide aklıma şu geliyo sezeryan beklerken aniden sancılanabilirim sezeryana bile zaman kalmadan bebiş cıkmak isteyebilir o yüzden bilinsin catı darmı diilmi müsaitmiyim normal doğuma haberleri olsun ha ben cok uc noktada düşünüyorum biliyorum ama bazen içimdeki ses bana cok değişik seyler söleyip kafamı karıstırıyo:))Özlemmmmm bize de mi yapılcak çatı muayenesi? ama bizim sezeryan olcakkkk
Herkese iyi akşamlar;bugün sabahtan beri mutfağımla uğraştım, dolapları sildim, örtüleri değiştirdim, perdelerini yıkadık, tertemiz oldu mutfağım
maşaAllah arka arkaya doğum haberleri gelmiş,hepsininde gözü aydın, inşaAllah yavrucaklarını sağlıcakla büyütürler, darısı hayırlısıyla bizlere, bu arada sütlü çörek canım seninde Rabbim yar ve yardımcın olsun, eşinle aranızda sorun ne bilmiyorum ama bunu ancak aileleri saf dışı bırakırsanız çözebilirsiniz, aileler müdahale ederlese iyice karışır ve çözülmez hal alır, bu arada gamze tavsiyelerin içinde çok tşk ederim
arkadaşlar bizde elektrikli soba almayı düşünüyoruz, nasıl birşey tavsiye edersiniz..
Neyse geçmişi daha ayrıntılı okuyayım şimdi,az önce üstünkörü geçmiştim
ya kuzum benim uyusuk herseyi normal doğuma göre sürdürüyo ya belki yapılsın catı muayenesi der bi de onun için tartısmak istemiyorum hem bide aklıma şu geliyo sezeryan beklerken aniden sancılanabilirim sezeryana bile zaman kalmadan bebiş cıkmak isteyebilir o yüzden bilinsin catı darmı diilmi müsaitmiyim normal doğuma haberleri olsun ha ben cok uc noktada düşünüyorum biliyorum ama bazen içimdeki ses bana cok değişik seyler söleyip kafamı karıstırıyo:))
heee sen bağladın iice piskoyakuzum doktorun fıtık ameliyatına da ok dedi nasıl olcak hem normal hem fıtık
ben doktoruma bir de baska bir kaç doktora onu sordum,fıtık varken sancılansan bile acil sezeryana alınırsın dediler,bagırsak fıtıgın içine kaçmasın diye.hemen sancı girdi pırtt diye dogmuyor ki bebekama aklında kalmasıın kontrolünü yaptır. en cok korktugum bir çatı muayenesi bir de sonda meselesi sen içindeki sesi dinleme,benmkine bakarsam diyorki; saftrik sancıların bile baslamadı,sen degil 40 hafta 45 i beklesen doguramazsın diyorr
benim de bazı akşam ları mide yanmam oluyo,süt içtiğimde hafifletiyor biraz.senin de aldıkların hayırlı olsun inşallah.
Şekerin hayırlı olsun canım, halledivermişsin, ve bence ucuza da almışsın, tanesi 1 lira gibi bir şey, ben tanesini 75 kuruşa aldım ama senin anlattığın kadar güzel değil.
Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandil günü eşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
perşembe gecesi çok mutluyduk seni seviyorum diye sarılıp yattık cuma akşam beni de annemide kovdu kızını bile istemedi kardeşi beni dövmeye kalktı dikişlerim patlıyodu bana baban seni istemicek geri dönüceksin dedi ailesi beni demekki hiç sevmememiş doldurmuşlar aklım dondu ruh gibiiyim
geçen cumartesi tansiyon yükselmesi ile doktora gittim bana dediği preklampsi olmuşun , 24 saaat içinde çocuğu almalıyız yoksa ya sen ya da çocuk öllür dediler!!!!!!!!Yaşadığım şoku düşününhemn amliyata aldılar , bebeğim ve ben de sağlıklıyız şükür, ama bebebğim küçük olduğu için küvözde Allah ın takdiri diorum ,onun için kızlar siz de tanisyonlarınıza dikkat edin derim, Allah a emanetiz unutmayın, paylaşmak istedim
heee sen bağladın iice piskoyakuzum doktorun fıtık ameliyatına da ok dedi nasıl olcak hem normal hem fıtık
ben doktoruma bir de baska bir kaç doktora onu sordum,fıtık varken sancılansan bile acil sezeryana alınırsın dediler,bagırsak fıtıgın içine kaçmasın diye.hemen sancı girdi pırtt diye dogmuyor ki bebekama aklında kalmasıın kontrolünü yaptır. en cok korktugum bir çatı muayenesi bir de sonda meselesi sen içindeki sesi dinleme,benmkine bakarsam diyorki; saftrik sancıların bile baslamadı,sen degil 40 hafta 45 i beklesen doguramazsın diyorr
napiim bacım normal hamile olmak bi işe yaramadı azcık da psikopata bağliim dedim:)) annem beni ambulansta doğurmuş tutamadım diyo :))ben de öle olursam diye yıllardır hep aklımdadır o yuzden acaba erken sancılanırsam fıtık mıtık belki herbişey akar gider doğumda diye hayaller kuruyorum da bunlar hep içimdeki sesin halt yemesi dediğin gibi gerceklerle yüzleşsem ii olcak:))
Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe
ooo senin neden böle panik oldugun belli :18: kızın sana çekmez kuzum korkma senn. istanbulda olsan neyse ama sizin orda trafik falanda yok hastaneler de öyle cook uzak degil ambulansta dogurmazsın merak etme sen
Yazarım tabi canım.. Ben de merak ediyorum nasıl olcak.. Adama bi de telefonda sordum yapcak mısınız ona göre hazırlıklı geliyim diye :)) hazırlıktan ne anladı bilmiorum ama sen anladıninşallah kuzum hepimiz hayırlı haberlerle gelelim zaten en fazla 1-2 kez daha gitcez doktora sonra da bebişler geliceeeek hele de miray :)) bizden daha az kaldı sizin sağlıkla gelsinler inşallahh melikem senin catı muayenen de salı mı yapılcaktı yapıldıgında nası bişi oldugunu anlat ami senden 1 hafta sonra da bana yapılır herhalde
Koru Hastanesi - 2012 fiyatlarını bilmiyorum ama 2750 sanırımAnkaradaki hanımlar hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz? ücretleri ne kadar?
bebek şekeri yaptıran var mı?
fiyatar çok pahalı geldi banaaraştırdım da baya. bildiğiniz uygun fiyatlı yapan var mı ki? yarın ulusa gidipbakıcm belki kendim yapabilirim, yapamazsam uygun olursa ya netten yada dışardan alırım..
Merhaba bana cevapyazanlara çok teşekkür ederim eşimle aramızda gerçekten hiçbişeyyoktu bir gece önce ben sana tapıyorum diye sarılıp yattık annemi istemmiş senelerdir gizligizlionukovunca banada defoldedi kolumdan tutup yalvarırım kalayım dicemi sandı bana söyleseydi başından ben ona göre ikisinin arasına mesafe koyardım üzerimdeki pijamayı bile değişemedim bana muhtaçsın bu hayatta ben sana çokiibir ders vericem deyip durdu kızımın bikaç parça eşyasını aldım izin vermedi çok sıkıntıdayım bebeğim zaten prematüre bakımı zor derken Rabbim beni bunlarla sınadı nolur özellikle lohusa olanlar bana nolur dua edin hiçbeddua vermedim ama bir haftada 20 yıl yaşlandım 30 kilo almıştım35 kilo vermişşim
Merhaba bana cevapyazanlara çok teşekkür ederim eşimle aramızda gerçekten hiçbişeyyoktu bir gece önce ben sana tapıyorum diye sarılıp yattık annemi istemmiş senelerdir gizligizlionukovunca banada defoldedi kolumdan tutup yalvarırım kalayım dicemi sandı bana söyleseydi başından ben ona göre ikisinin arasına mesafe koyardım üzerimdeki pijamayı bile değişemedim bana muhtaçsın bu hayatta ben sana çokiibir ders vericem deyip durdu kızımın bikaç parça eşyasını aldım izin vermedi çok sıkıntıdayım bebeğim zaten prematüre bakımı zor derken Rabbim beni bunlarla sınadı nolur özellikle lohusa olanlar bana nolur dua edin hiçbeddua vermedim ama bir haftada 20 yıl yaşlandım 30 kilo almıştım35 kilo vermişşim
Yazarım tabi canım.. Ben de merak ediyorum nasıl olcak.. Adama bi de telefonda sordum yapcak mısınız ona göre hazırlıklı geliyim diye :)) hazırlıktan ne anladı bilmiorum ama sen anladın
Koru Hastanesi - 2012 fiyatlarını bilmiyorum ama 2750 sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?