2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemmmmm bize de mi yapılcak çatı muayenesi? ama bizim sezeryan olcakkkk
ya kuzum benim uyusuk herseyi normal doğuma göre sürdürüyo ya belki yapılsın catı muayenesi der bi de onun için tartısmak istemiyorum hem bide aklıma şu geliyo sezeryan beklerken aniden sancılanabilirim sezeryana bile zaman kalmadan bebiş cıkmak isteyebilir o yüzden bilinsin catı darmı diilmi müsaitmiyim normal doğuma haberleri olsun ha ben cok uc noktada düşünüyorum biliyorum ama bazen içimdeki ses bana cok değişik seyler söleyip kafamı karıstırıyo:))

maşallah sana hamarat anne:)) canım biz şu ufo tarzı olan infrared ısıtıcılardan aldık markası ufo diil ama vestel aldık ve coook memnunuz düşün evi sadece onunla ısıtıyoruz malum marmariste yaşıyoruz ve kalorifer doğalgaz gibi seyler yok bizim evlerde klima almadık onun yerine bu sobayı aldık ve cok işimiz gördü elektirik faturası da öle cok kabarık gelmiyo aklında olsun

Doğum yapan arkadaşların gözü aydın ve hepsine maşşallah, en kısa zamanda bebişleriniz ve sizler toparlanır normal hayatına dönersiniz inşallah. Sütlüçörek arkadaşımıza çok üzüldüm, yapacak yorum bile bulamadım. Allah yardımcın olsun canım.
Minikler canım Allah yardımcın olsun seninde inşallah güzel haberlerini alırız, sana hep dua ediyorum.

Bir sayfa alıntı yapmıştım herkese yazıcaktım, sayfa sonuna geldiğimde birden strese girdim, hiçbirşey yazamadım. İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider kızlar

iyi geceler kızlar bende geldim.nasılsınız?

benim inanılmaz çok yanıyor. öyle böyle değil. süt müt hak getire bir kaç dakika iyi geliyor sonra gene başlıyor.soda da içiyorum oda öyle sakız falan :) en son ilaç aldım gaviskon haftada 2 şişe bitiyor umarım bir zararı olmaz. doktor iç dedi aa bu kadar çok içtiğimi sölemedim.. sağoll inşallah hayırlı olur..
benim de bazı akşam ları mide yanmam oluyo,süt içtiğimde hafifletiyor biraz.senin de aldıkların hayırlı olsun inşallah.

sağol inşallah hayırlı olur. evet biraz uygun gibi şükür.
Şekerin hayırlı olsun canım, halledivermişsin, ve bence ucuza da almışsın, tanesi 1 lira gibi bir şey, ben tanesini 75 kuruşa aldım ama senin anlattığın kadar güzel değil.

gerçekten film gibi.Allah yar ve yardımcın olsun. eşinin derdi ne? ben geçmişi bilmiyorum gerçi. hani bebeğinle seni annenin evine gönderecek kadar ne oldu? bu kadar hain olamaz bir insan. Allahım kalbine vicdan merhamet versin inşallah. bol bol dua et şşu zamanlarında.

Allah seninde yardımcın olsun.. bebeğinide en kısa zamanda küvezden çıkartırlar inşallah. sağlıkla sıhhatle gidersiniz evinize. bu tansiyon yüksekliğini nasıl anlıyorsunuz?

slm kızlar bir süredir giremiyordum neler olmuş öyle melekler gelmişler...bebişine kavuşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allahım analı babalı büyütmek nasip etsin.sütlüçörek'e çok üzüldüm...allahım yardımcın olsun canım sakın kendini bırakma,söylemek kolay bize belki ama kendimi senin yerine koydum tarif dahi edemiyorum.umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.

herkese iyi geceler kızlar...doğum yapan hanımlara geçmiş olsun,darısı bizim gibi doğum yapayımda kurtulayım diyenlere inşallah..ben şimdi 35. haftadayım,özel doktora filan da gitmiyorum gittim suratımıza bakmadı çünkü.başkada yok açıkcası..neyse şu ana kadar fakülteye muayene oldum hep her ay gittik.ama hiç sen normal doğurcaksın yada sezeryan demediler..bebek de dönmedi henüz.ben çok korkuyoyorum çatı muayenesi yapar mı bu 36. haftada??neye göre sezeryan der ,bilen arkadaşlar nolurr cevap yazın bu süreç nasıl işliyo siz nasıl yaşadınız???merakla cevap bekliyorum..

Ankaradaki hanımlar hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz? ücretleri ne kadar? normal? sezeryan?

Son düzenleme:

napiim bacım normal hamile olmak bi işe yaramadı azcık da psikopata bağliim dedim:)) annem beni ambulansta doğurmuş tutamadım diyo :))ben de öle olursam diye yıllardır hep aklımdadır o yuzden acaba erken sancılanırsam fıtık mıtık belki herbişey akar gider doğumda diye hayaller kuruyorum da bunlar hep içimdeki sesin halt yemesi dediğin gibi gerceklerle yüzleşsem ii olcak:))

ooo senin neden böle panik oldugun belli :18: kızın sana çekmez kuzum korkma senn. istanbulda olsan neyse ama sizin orda trafik falanda yok hastaneler de öyle cook uzak degil ambulansta dogurmazsın merak etme sen

canım öncelikle gözn aydın hayırrlı olsun Rabbim sanada bebeğine de sağlık sıhhat versin eşinle de en yakın zamanda aranızda problemi çözersiniz ve eşin hatasını anlamış olur Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi canım.

slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe

canım seninde nihalimsininde gözü aydın ne güsel kavusmussunuz bebişlerinize Rabbim sağlık sıhhat versin mutluluğunuzu arttırsın inşalah.

Merhaba bana cevapyazanlara çok teşekkür ederim eşimle aramızda gerçekten hiçbişeyyoktu bir gece önce ben sana tapıyorum diye sarılıp yattık annemi istemmiş senelerdir gizligizlionukovunca banada defoldedi kolumdan tutup yalvarırım kalayım dicemi sandı bana söyleseydi başından ben ona göre ikisinin arasına mesafe koyardım üzerimdeki pijamayı bile değişemedim bana muhtaçsın bu hayatta ben sana çokiibir ders vericem deyip durdu kızımın bikaç parça eşyasını aldım izin vermedi çok sıkıntıdayım bebeğim zaten prematüre bakımı zor derken Rabbim beni bunlarla sınadı nolur özellikle lohusa olanlar bana nolur dua edin hiçbeddua vermedim ama bir haftada 20 yıl yaşlandım 30 kilo almıştım35 kilo vermişşim

ooo senin neden böle panik oldugun belli :18: kızın sana çekmez kuzum korkma senn. istanbulda olsan neyse ama sizin orda trafik falanda yok hastaneler de öyle cook uzak degil ambulansta dogurmazsın merak etme sen

kız sorma manyak manyak şeyler seyler düşünmeye başladım Allah sonumuzu hayır etsin ne diim:))

İyi akşamlar kızlar,

Şöyle bi bakıyım dedim okuduklarıma şok oldum resmen, Sütlüçörek Allah yardımcın olsun canım en itiyacın olduğun anda yapılanlar zor tabii, inşallah en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur, içine atma sakın ama çok önemli dönemdesin sütün kesilmesin bebeğin sana ihtiyacı var, nasıl rahatlayacağını hissediyorsan oşekilde davranmaya çalış.

Doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun, biran önce sağlklı kucaklarına almak nasip etsin mevlam...

bana gelince bende yarın iznimi başlatıyorum. 37. haftam haftaya salı 21 Şubatta başlıyordu ama geçen hafta çrşambadan beri evdeyım maalesef, sormayın zor attım kendimi eve. bir önceki gün hastaneye gitmiştim bir kaç gundur byılma hissi vardı kontrollerde doktor olabilir cok yorma kendını şekeri azalt falan dedi, ama işten izne ayrıl demedi tansıyonum da normal çıkmıstı diye ben ciddiye almadm. Ertesi gün sabahdan 2 ye kadar zor dayandım işte, bayıldım bayılıcam hiçbir yerim tutmuyor sankı aylardır uyumuyormus gıbı uyku bastırıyor bıranda ter boşalıyor falan atladım taksıye eve kactım hemen. düne kadar da devam etti bugun cok ıyıydım sukur ama rıskeatmak ıstemıyorum artık yarın gidip izni başlatıyorum ve kendımı de yormuyorum artık

Bu arada gecen hafta gıttıgımızde 2850 çıkmıstı oglum nst de sancı cıkmadı. doktor her haftaya ındırdı kontrolu ama catı muayenızınde basetmedı. Yalnız bebek iri olabilir 4 kiloyu zorlarsa 5 mart gıbı suni sancıyla deneriz olmadı sezeryana donerız dedi. Bebeğin gelişimine bakıcaz dedi.

Yalnız yukarıda basettıgım bayılma hissi yaşıyan var mı? doktor tansıyon olmadıgını söyledi ama sebebini de tam soylemedı. Özellikle yemek yedıkten sonra cok oluyor 1 saat falan gozlerım kapalı yatıyorum, yarın yıne soylıcem tahlıl falan ıstıcem.

En zor donemı sanırım hamılelıgın bu son donem Allah saglıklı kucagımıza almak nasip etsin hepimizin inşallah...

Yazarım tabi canım.. Ben de merak ediyorum nasıl olcak.. Adama bi de telefonda sordum yapcak mısınız ona göre hazırlıklı geliyim diye :)) hazırlıktan ne anladı bilmiorum ama sen anladın
Ankaradaki hanımlar hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz? ücretleri ne kadar?
Koru Hastanesi - 2012 fiyatlarını bilmiyorum ama 2750 sanırım

birşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?

Ben gitti gidiyordan yaptıracağım.

Kına gecem için de ordan yaptırmıştım çok çok uygun tavsiye ederim.

gör bak kuzum herşey nasılda düzelecek Allahın izniyle, sen yeterki kendini
üzmemeye çalış, bu zor olsada yapmak zorundasın, inşallah ailen
sana destek oluyordur, bir de onlar acı sözlerle seni üzmüyordur.
görüceksin bak bikaç güne kapına dayancak nolur sabret kuzum hepimizin
duasındasın sen, senden güzel haberler bekliorum cnm bnm

Allah yardımcın olsun ne denir ki başka..

anladım normal mi sezeryan mı?

yapma be güzelim üzme kendini belliki anasının gazına gelip kendini bi şey zannetmeye başlamış bana muhtaçsın bilmem ne dediğine göre burnu kaf dağına cıkmış bırak birazcık oralarda dolansın senden yalvarmanı falan beklesin ailesi gaz vermeye devam etsin ama anlayacak böle gitmeyeceğini sensiz olamayacagını herseyden önce bebeğine cok büyük haksızlık ettiğini anlayacak ve o yalvarıcak sana sen dua et ve nolur üzme kendini bak bebeğinin hiç bir günahı yok onu da strese sıkıntıya sokma ona cok ii bakmak için öncelikle kendine cok ii bakman gerektiğini unutma emi kuzum Allah yardımcın olsun hepimizin duaları seninle...

canım Rabbim biran önce seni bu sıkıntıdan kurtarsın hakkında en hayırlı olan şekilde. eğer barışmanız sizin için hayırlı olacaksa inşallah arısırsınız ama sizin için hayırlı olan ailenin yanında kalmaksa o kaybetmiş olur. sakın üzülme bebeğini düşün çok zor zamandan geiyorsun bu da senin imtihanın belki de bu şekilde kaazanıcaksın. tamm biliyorum çok zordur ama suan sütünün kesilmemesi daha önemli bebeğin ve sen herseyden önemlisin ailene sığın. sürekli dua et Rabbim yar ve yarddımcın olsun dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…