- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.461
RONYACIM geçmiş olsun..tansiyonun nasıl şimdi yine yükseliyormu? bide yükseldiğini hangi belirtiler gösteriyor? bnim son bikaç gündür ellerin balon gibi şiş tansiyondan falanmı acaba?
doğum kilosu 1800 dü, 1900 oldu ya bakalım, çok küçük yadoğum kilosu kaç, ve şuan ki kilosu nedir ?
Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe
Bende burdan yazıyodum o esnada :)))
Ben de öne çeksem önce gelir mi acaba? :26: patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum kendimisalı günü gelmek bilmedi hayırlısıyla şu doktora gidip çatımı dötümü bi gösteriyim de artık normal mi dicek sezeryan mı dicek bişey desin nolur nefes alamıorum patlıcaaaaaam
Öslem kaçağıda gelmiş aşşada görüorummmmmmm
doğum kilosu 1800 dü, 1900 oldu ya bakalım, çok küçük ya
kızlar cok misafirim var ama az önce sağolsun mervishko merak etmiş msj attı topikte de bi sürü doğum var dedi anaaam dedim milleti salonda bırakıp kactım topiğe girdim nolmuş bi bakiim diye ve şoktayımm
geldim kuzum geldim de ağzım 5 karış acık gecmişi okuyodum anaam noolmuş bizim kızlara ay bi gün girmedim kaç kişi doğurmus yarına kadar girmesem bütn topik doğururdu herhalde Allah sağlık sıhhat versin tüm bebişlerimize ve annelerine darısı başımıza bize de cok kalmadı herhalde kız melike ne dersin...
canım mümkünse büyükleri çokk karıştırmamam gerek
bende ilk doğumumda bayan çok bilmişlerin sayesinde çokk zorlu günler yaşadım
her kafadan bir ses çıkıyor herkes kendi bildiğini yapıyor
ben şimdi herkese haber saldım kırkım çıkana kadar kimseyi evime kabul etmiyorum
zaten lohusasın psikolojin bozuk ota çöpe ağlıyorsun
birde akıl hocaları olunca iyice çıldırcak gibi olmuştum ben
en güzeli çok çok yakının biri olacak etrafında tabi onuda usulünce uyaracaksın
birde herkesin bebek bakımını detaylı anlatan bir kitap alması çok işe yarayacaktır
ben ikinci gebeliğim olmasına rağmen bir kiat edineceğim
canım aslında benimde hala ellerim çok şiş korkmuyor değilim :97:
canım benim başım çok döndü ve gözlerim kapanıyordu yani açamıyordum
uykum geliyor gibi sarhoş gibi oldum
o arada tansiyonum 15-9 olmuş
umarım bundan sonra yükselmez baya dikkat etmek gerek
sende dikkat et cnaım sürekli ölçtür
Kim geldi misafiiiiiir
Ya Öslemim geçmiyo vakit anlamadım ben doğuramıcam gibi geliyo yaapatlıcam şiştim iyiceee sanki salı doktora gidince rahatlıcam gibi geliyo aslında sıradan bi kontrol ama niyeyse iyi olcak herhalde bakalım :26:
amaan hiç sorma kuzum ya eşimin iş yerinden amirleriyle eşleri cocukları falan 6 ay davet ettim gelmediler son bir aydır ben de davet etmeyi bırakmıştım cıkmış gelmişler kıllarını bile kıpırdat madılar butun gece hizmet ettim de sen 9 aylık hamilesin dur sunu da biz getirelim demediler ya kocacım nasıl utandı nasıl ezildi yazık kendini paraladı ama onun ne sucu var işte iice gıcık oldum aman buraya girdim de kendime geldim kız valla nasıl özlemişim sizi ben de yarın gtcem doktora valla zaman gecmiyo ay ben de diyorum doğmaz bu cocuk herhalde bekle bekle gecmiyo catlıcam valla hayırlısı artık
Canım yaa keşke kabul etmeseydin( neyse gelmişler artık aradan çıkmış boşver...
sende hayırlı haberlerle gel inşallah yarın.. bende pztsine alcaktım randevuyu ama salı günü haftamız dönüyo diye salı ya aldım sonra her hafta aynı gün bakcakmış.. tabi ben salıdan sonra kaç hafta dayanırım bilmiyorum :))
MAG34
cnm senin de sayılı günün kaldı, sen de benm gibi streslimisin? ben çok fenayım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?