2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazarım tabi canım.. Ben de merak ediyorum nasıl olcak.. Adama bi de telefonda sordum yapcak mısınız ona göre hazırlıklı geliyim diye :)) hazırlıktan ne anladı bilmiorum ama sen anladın

Anladım kuşum anlamammı:)) ben de yarın soriim doktora bari ne zaman yapcan diyim benimki bi de kekeme bazen öle sorular soruyorumki zaten kekeme olan adam bana cevap verecek takati bulamıyo böle bakışıoz:))

canım ben baştan beri çok dr deiştirdim şehir deiştirdiğim için ilk özele gidiyordum şimdi devlete gidiyorum. 30. haftalarda bebek daha dönmemişti sezaryen diyordu ama şuan başı aşağıda oldugu için normal diyor hep. ama benim gittiğim hastanede anladıgım kadaıryla çatı muayenesi yapılmıyor eğer nrmal gözüküyorsa sancın gelince gittiğinde alttan muayene ediliyor gerekirse son raddede sezaryene alınıyor son ana kadar normal düşünülüyor. benimde devleti tercih etmemdeki büyük sebep bu. özelee gitsem korkup sezaryen isticem drunda işine glicek ama devlette ben yalvarsamda normal yapmak isteyecekler o an hoşuma gitmesede sonradan çok iyi olmuş dicem tabi inş dediğim gibi olurda normal olur :)

canım benim yasadıgın seyler hiç kolay degil ama dedigin gbi sınanıyorsun. Allah yardımcın olsun inşallah,tez vakitte bu kötü günleri atlatırsın. dualarımız herzaman seninle. sen bebegin için güçlü ol,dimdik dur ayakta. ailen yanında. adam nasıl anneni istemez ki var mı böyle birşey,bir insana annesinden yakın kim olabilir,Allah yokluklarını göstermesin. yaptıgı sey gerçekten çok kötü,lohusa bir kadınsın,hastanede yaşam savaşı vermişsin,Allah cok büyük sen dua et o seni görüyor hakkında hayırlısı ne ise onu versin Rabbim. biz her zaman yanındayız ne zaman olursa. bebegin sana güç versin,sende ona. sen kimseye muhtaç degilsin,biz kimseye muhtaç degiliz. Allaha sukur elimiz ayagımız var,Rabbim sana ve meleğine saglık sıhhat versin.

anladım normal mi sezeryan mı?
orda normal de sezeryan da aynı ücret canım... ama doktor genelde normal yaptırıyo.. bizimki de kısmetse normal olcak...
Anladım kuşum anlamammı:)) ben de yarın soriim doktora bari ne zaman yapcan diyim benimki bi de kekeme bazen öle sorular soruyorumki zaten kekeme olan adam bana cevap verecek takati bulamıyo böle bakışıoz:))
:)) yazık yaaa öle deme şarkı sölerken akıcıdır o

Her şeye gücü yeten Rabbim senin ve bebeğinin bütün sıkıntılarını gidersin her şeyi eskisinden de daha iyi yapsın en hayırlı şekilde, sen sabret inşaallah düzelir. Gerçekten çok üzüldüm ama sen mümkün olduğunca üzme kendini bebeğin için güçlü ol.

kızlar ben kacıyorum hepinize ii geceler tatlı bebişli rüyalar sabah görüşürüz sütlüçörek aklım hep sende nolur üzme kendini Allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin

kızlar ben kacıyorum hepinize ii geceler tatlı bebişli rüyalar sabah görüşürüz sütlüçörek aklım hep sende nolur üzme kendini Allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin

canım benimde 21-22 mart gibi olur dedi
ama daha günü netleşmedi

canım daha evvel hep tansiyonım düşüktü
ilk defa yükseldi
bende tuzu azalttım umarım dahada yükselmez

birşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?

canım benim koltukaltımdan göğsüme doğru olan yerde
bir sürü küçük küçük et beni çıktı
çok çok ufak hatta birini sivilce sanıp kopardım

bende kaçtım hepinize iyi uykular tabi uyuyabilirsek. Allaha emanetsiniz. sütlüçörek güsel haberlerini bekliyoruz kendini üzme sakın.

amin inşallah. ben ya zekai tahir burakta ya da zübeyde hanımda bilmiyorum hangisi sezeryana olur derse artık. dr rıdvan ege diye bi hastane varmış orada sezeryan uygunmuş 400 civarı falan belkide oraya giderim. küçük bir ihtimal ama nasip artık..
amin inşallah hepimizinkiler sağlıkla gelsin... sen nerde yapcaksın?

iyi geceler sizee... bende çıkarım birazdan.. Allah rahatlık versin ikinizede..

Ben de kaçıorum uyuyalım artık sabah görüşürüz... Herkese iyi geceler

benimde koltuk altımda 2 tane yan yana göğsümün üstünde 2 tane göbeğimde 1 tane cıktı küçücük ama sinir oldum. kalıcımıdır ki bunlar? bi zara ziyan olmaz değil mi? doktoruna falan sordun mu hiç?

slnaras, lebis452, pancem, skr1606, streetpit, hulyab27, sertap_73, nigoli, fernur, mervishko, tubish01, umutluyum78
cümleten iyi geceler hanımlar! Allah rahatlık versin...

allah yardımcın olsun bende 3 aylık hamile idim annem ve kayınvelidem arasında geçen olaylar yüzünden kesin bu evlilik bitti diye düşünürken kahrolmuş bir vaziyette çaresizken eşim bu hayatı biz yaşıycaz ama birbirimiz ailesine de saygı ve sevgi göstermek zorundayız diyerek olayı tatlıya bagladık.Allah senin eşinede akıl fikir versin ve hiç kimseye ev tatsızlıgı yaşatmasın.Sen rabbime sıgın İnan yaptıgı hatayı vicdan sahibi olan insan lohusa kadına yaptıgını bir gün anlar ve eminim pişman olur.Kendini üzme herşeyin hayırlısı.

slnaras, lebis452, pancem, skr1606, streetpit, hulyab27, sertap_73, nigoli, fernur, mervishko, tubish01, umutluyum78
cümleten iyi geceler hanımlar! Allah rahatlık versin...

iyi geceler bebeğimmmmm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör. İnşallah bu gece güzellll bir uyku çekeriz ( Gerçi benim minik kızımın uyanma saati geldi ama ) belki siz uyursunuz

bebişi doğan annnelre gözleri aydın dioorumm (darısı başımıza)
sütlüçörekcim canım arkadaşım allah yardımcınız olsun bundan böle dualarımdasın hepsi geçicek sanırım senin yerine eşin lohusalık depresyonuna girmiş sana yapılan hiç bişey yerde kalmaz heleki lohusa halinlee bebeğine sarıl dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…