- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.501
Yazarım tabi canım.. Ben de merak ediyorum nasıl olcak.. Adama bi de telefonda sordum yapcak mısınız ona göre hazırlıklı geliyim diye :)) hazırlıktan ne anladı bilmiorum ama sen anladın
herkese iyi geceler kızlar...doğum yapan hanımlara geçmiş olsun,darısı bizim gibi doğum yapayımda kurtulayım diyenlere inşallah..ben şimdi 35. haftadayım,özel doktora filan da gitmiyorum gittim suratımıza bakmadı çünkü.başkada yok açıkcası..neyse şu ana kadar fakülteye muayene oldum hep her ay gittik.ama hiç sen normal doğurcaksın yada sezeryan demediler..bebek de dönmedi henüz.ben çok korkuyoyorum çatı muayenesi yapar mı bu 36. haftada??neye göre sezeryan der ,bilen arkadaşlar nolurr cevap yazın bu süreç nasıl işliyo siz nasıl yaşadınız???merakla cevap bekliyorum..
Merhaba bana cevapyazanlara çok teşekkür ederim eşimle aramızda gerçekten hiçbişeyyoktu bir gece önce ben sana tapıyorum diye sarılıp yattık annemi istemmiş senelerdir gizligizlionukovunca banada defoldedi kolumdan tutup yalvarırım kalayım dicemi sandı bana söyleseydi başından ben ona göre ikisinin arasına mesafe koyardım üzerimdeki pijamayı bile değişemedim bana muhtaçsın bu hayatta ben sana çokiibir ders vericem deyip durdu kızımın bikaç parça eşyasını aldım izin vermedi çok sıkıntıdayım bebeğim zaten prematüre bakımı zor derken Rabbim beni bunlarla sınadı nolur özellikle lohusa olanlar bana nolur dua edin hiçbeddua vermedim ama bir haftada 20 yıl yaşlandım 30 kilo almıştım35 kilo vermişşim
orda normal de sezeryan da aynı ücret canım... ama doktor genelde normal yaptırıyo.. bizimki de kısmetse normal olcak...anladım normal mi sezeryan mı?
:)) yazık yaaa öle deme şarkı sölerken akıcıdır oAnladım kuşum anlamammı:)) ben de yarın soriim doktora bari ne zaman yapcan diyim benimki bi de kekeme bazen öle sorular soruyorumki zaten kekeme olan adam bana cevap verecek takati bulamıyo böle bakışıoz:))
orda normal de sezeryan da aynı ücret canım... ama doktor genelde normal yaptırıyo.. bizimki de kısmetse normal olcak...
:)) yazık yaaa öle deme şarkı sölerken akıcıdır o
orda normal de sezeryan da aynı ücret canım... ama doktor genelde normal yaptırıyo.. bizimki de kısmetse normal olcak...
:)) yazık yaaa öle deme şarkı sölerken akıcıdır o
hımmm sağlıkla sıhhatle inş.. ben sezeryan istiyorum :)
Merhaba bana cevapyazanlara çok teşekkür ederim eşimle aramızda gerçekten hiçbişeyyoktu bir gece önce ben sana tapıyorum diye sarılıp yattık annemi istemmiş senelerdir gizligizlionukovunca banada defoldedi kolumdan tutup yalvarırım kalayım dicemi sandı bana söyleseydi başından ben ona göre ikisinin arasına mesafe koyardım üzerimdeki pijamayı bile değişemedim bana muhtaçsın bu hayatta ben sana çokiibir ders vericem deyip durdu kızımın bikaç parça eşyasını aldım izin vermedi çok sıkıntıdayım bebeğim zaten prematüre bakımı zor derken Rabbim beni bunlarla sınadı nolur özellikle lohusa olanlar bana nolur dua edin hiçbeddua vermedim ama bir haftada 20 yıl yaşlandım 30 kilo almıştım35 kilo vermişşim
cnm benm bunu sağlamam cok cok zor
inşallah herkes anlayışlı olmasını bilir
bu arada benden bigün öndesin sanırım cnm
bana doktor sezaryende 23 martı verdi, sende
sezaryen yaptrcksn bldgm kadarıyla
22 mart falanmı dedi doktorun bellimi cnm
daha önce varmıydıki böle yükseliyomuydu? hamişlikte kimyamız şaştı yaben hiç ölçmüyorum..ölçmem gerek aslında..ben tuzu çok seven biriyim ama son zamanlar azalttım baktım ellerim ayaklarım şişiyo..bi değirmen alıp kaya yada deniz tuzu kullancam artık en sağlıklısı..
birşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?
amin inşallah hepimizinkiler sağlıkla gelsin... sen nerde yapcaksın?
kızlar ben kacıyorum hepinize ii geceler tatlı bebişli rüyalar sabah görüşürüz sütlüçörek aklım hep sende nolur üzme kendini Allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin
Ben de kaçıorum uyuyalım artık sabah görüşürüz... Herkese iyi geceler
canım benimde 21-22 mart gibi olur dedi
ama daha günü netleşmedi
canım benim koltukaltımdan göğsüme doğru olan yerde
bir sürü küçük küçük et beni çıktı
çok çok ufak hatta birini sivilce sanıp kopardım
bende kaçtım hepinize iyi uykular tabi uyuyabilirsek. Allaha emanetsiniz. sütlüçörek güsel haberlerini bekliyoruz kendini üzme sakın.
slnaras, lebis452, pancem, skr1606, streetpit, hulyab27, sertap_73, nigoli, fernur, mervishko, tubish01, umutluyum78
cümleten iyi geceler hanımlar! Allah rahatlık versin...
birşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?