2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi merak ettim, okulda dayak derken, müsait zamanda özel değilse anlatsana şekerim.
canım babamın ilk ismi dedesinin kavgalı olduğu biriyle aynı olduğu için dedesi ismi değiştirin demiş küçükkken o yüzden hep 2. ismi kullanmış ilk ismi bilmiyomuş kimlikte 2. isimi yazmadığı ve babamında kimlikteki ismini bilmediği için öğertmen seslendiği zaman babam cvp vermez diye okula başlarken isim ekletilmiş kimliğe :)
canım çok güzel olmuş bence keşke bizde gidip alabilseydik malzeme yapardık ben mevlütte yaptırıcam şimdilik bişey yapmadık.

canım konuşamadık sadece mesajlaştık ama hatırladdığım kadarıyla 9 marta sezeryann tarihi almıştı.

canım inş. sende bebeğine kavuşursun tez zamanda ibrahim saraçoğlunun kürü var yumurta tembelliği için
8-9 inciri ikiye bölüp yarım kilo suda kaynat 15 dk incirleri kaynatmadan soğuk suda yıka ayrı bi kapta 3 havucu ince ince doğra 1/2 lt suda 20 dk bu karışımı günde 1 bardak içiliyomuş ama prolaktin hormonun yüksekse bu karışım olmazmış daha yüksek olurmu
geçen gün anlatıyodu sen yinede bi araştır. musluk suyuyla yapılmasın ama

canım maşallah kilosu çok iyiymiş hayırlısıyla gelsin bebişler dünyaya

slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe

canım gözünüzü aydın Allah analı babalı büyütsün inş.
nihalim seninde gözün aydın en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

canım gözün aydın inş. fıtığınıda aldırdıktan eski sağlığına kavuşup bebeğinle daha güzel ilgilebebilirsin .

canım kendi adıma söyliyim ben hep senden ilk doğum haberini bekliyodum ama çok şükür sen bu haftalara kadar geldin.

canım doğum esnasında da bakarbilirler çatıya heralde 2 dk şeymiş
kaan kocatepe ilk doğumlarda böyle bişey olmaz dr.a yetişilir diyo. merak etme sen yetişiriz allahın izniyle hastaneye ama sonrakilerde dikkatli olmak lazım bende az kalsın takside doğuyomuşum

birşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?
benimde boynumda çıktı minik minik yanlışlıkla koparıcam diye ödüm kopuyo
slnaras, lebis452, pancem, skr1606, streetpit, hulyab27, sertap_73, nigoli, fernur, mervishko, tubish01, umutluyum78
cümleten iyi geceler hanımlar! Allah rahatlık versin...
canım sanada iyi geceler iyi uykular

Son düzenleme:
Amanın ceylincim doğum mu yaptı ya inşallah iyilerdir bebişle kendisi.bu gn misafir vardı allak bullak oldum net açamadım hiç bi şeden haberim yok.sersem gibiyim başım çok dönüyor.ceylincimin haberlerini yazın kızlar

cnm benim çok sevindim allahım seni sevindirsin en kısa zamanda göbişini doldursun inşallahh

gözü aydın ve bebeği sağlıklı olsun inşallahh

anam nasıl yanibu ne kilo böyl hep böyle yüksek miydi kilosu cnm ya ah benim oğlum da kilolanır inşallah doğuma kadar

slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe

bu 3 habere çok şaşırdım allahım hepinize ve bebişlerinize mutlu ve sağlıklı yarınlar versin inşallah
kızzlar slm nasılsınız bend dün dr a gittim 27 şubatta geliyor oğluşum
gözün aydın tatlımm
ya bir lohusaya bu yapılırmı ben anlamadım aklım hiç almadı bu olayı allah sabır versin yüreğini ferah tutmaya çalış kardeşim zor bir durum.....
birşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?

yaa ben de ensemdeki benler neyin nesi diye düşünüyordum peki sonradan gidecek mi acaba onlar ben nefret ediyorum benlerden gitmezlerse hepsini aldırıcamm

iyi geceler hanimlar allah bir nefeste dogurmayi nasip eder insallah hepimize,
bende yavas yavas kasilmalar asagiya bastirmalar oluyo,
yarin doktorda terminim var ve akupunktur yaptiricam dogumu hizlandiriyormus,
ayni zamanda bögürtlenyapragi sallama cayi alicam eczaneden oda yumusatiyomus agriyi hissettirmiyormus,
sizlerle paylasmak istedim, denemekte fayda vardir umarim iyi geceler

tam olark kaç haftalıksın erkenmı dogacak bu gidişle?

Herkese merhaba topic i hamileligimin ilk gununden itibaren takip ediyorum su anda 35 haftalik hamileyim 17 mart dogum tarihim gozukuyor yaklasik 3 hafta once dogum icin Amerika ya geldim burda gunleri sayiyorum :)

Bu arada istanbulda ki dr.um Teksen camlibel di jinemede gidiyordum.buraya gelince tabii ki biraktim cok memnun kaldim cok sevdim kendisini.gecen gun kontrolum vardi burada oncede soyledigim gibi 35 haftaligim ve bir kizimiz olacak su an da kizim 2300 gr olmus.adini Lina koymaya karar verdik.Bildigim kadariyla Lina Kuranda hurma fidesi olarak geciyor...hepinize saglikli mutlu haftalar diliyorum.

Arkadaşım inan dünden beri okudukça dehşete kapılıyorum inan çok çok üzüldüm. bide öğretmenmişsin eğitimli birisin. nasıl sana böyle davranabiliyor aklım almıyor... inşallah herşey güzel olur... dualarımız seninle sen üzme kendini bebeğini ve kendini düşün... inan yapılanlar cezasız kalmaz Allah görüyor yapılanları sadece biraz sabır arkadaşım....

hrs hastanesinde yapıcam bende 2012 fiyatlarını bilmiyorum ama eskisi normal 2300 normal epidural 2800 sezeryan 2800

günaydın kızlarrrr biz erkenden kalktık yine babamızı gönderdik az sonra hazırlanıp doktora gitcess bugün kızımla görüş günümüz:)) cok özledim kuzumu gidiim bi göriim bi ihtiyacı falan varmıymış sorayım siz de biz gelene kadar uyanın güzel güzel kahvaltılarınızı yapın biz hemen gelios tamammı:)))

gunaydın kızlar,

bızde babamızı işe gnderdıkten sonra kahvaltımızı yaptık. çamaşır makınasında oglumun cıcılerını yıkıyoruz. hazır hava guzelken bıde evımı temızlıycem. ogleden sonrada bıraz carsıya gıdıp dolasıcaz oglumla.. çalışmayınca ne guzelmış ya pazartesı sendromu falan vız gelıo artık :)

Canim su onundeki iki hafta daha yap yapabildigin kadar 36 haftadan sonra ben agirlastim hic birseye gucum yetmiyor artik yapmak istiyorum ama yapamiyorum valla son haftalar bunaltiyormus gercekten

günaydın arkadaşlarlar

inanınn sabah kalktm şoookkk..3 doğum olmuşş son sayfaya kahdar acaba bir kaç tane daha doğum oldu mu diyerek okudumm.. Bize daha çoook varrr martınsonu sizin yavrularınız nerdeyse okula başlayacak biz anca doğuracaz bu gidişle

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın darısı bizlerin başına...

bu arada yüksek tansiyondan bahsedilmiş...KANAL D DE DOKTORUM DA BUG
NKİ KONU TANSİYON VE YENİ BAŞLADI İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.tabi gebeler için tansiyona geçici diyorlar hep ama izlemekte fayda var...

bugün sabun tozumuzu babamız marketten alırsa kıyafetlerimizi yıkayacaz...

Canim su onundeki iki hafta daha yap yapabildigin kadar 36 haftadan sonra ben agirlastim hic birseye gucum yetmiyor artik yapmak istiyorum ama yapamiyorum valla son haftalar bunaltiyormus gercekten

evet cnm haklısın. ben nedense kendımı gunduzlerı cok enerjık ve rahat hıssedıyorum ama gece olunca noluyo bılmıyorum hareket ederken bıle zorlanıyorum helekı yatınca kamyon gıbıyım yattıgım yerde kalıom donmek bıle ıskence ama nedense gunduzlerı hıc oyle bısey hıssetmıyorum belkıde ben anlamıyorum gunduzun yorgunlugunu. yuzduk yuzduk en zor kısmına geldık artık

Günaydınnnn canlarımmm. Günümüz güzel geçsin inşallahhh
Özlemcim gör güzeller güzeli kızını,valla bende cok özledim ama daha 1 haftam var
Gece herzamanki gbi uyuyamadım,sabah eşimi yolladım,sızmışım 1-2 saat ama kötü uyandım,hiç hoş rüya görmedim,başladılar yine rüyamda korkutmaya lohusada degilim ki anlamıyorum ben yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…