- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.521
slnaras, lebis452, pancem, skr1606, streetpit, hulyab27, sertap_73, nigoli, fernur, mervishko, tubish01, umutluyum78
cümleten iyi geceler hanımlar! Allah rahatlık versin...
Hepinize iyi geceler kızlar, Allah rahatlık versin.
canım babamın ilk ismi dedesinin kavgalı olduğu biriyle aynı olduğu için dedesi ismi değiştirin demiş küçükkken o yüzden hep 2. ismi kullanmış ilk ismi bilmiyomuş kimlikte 2. isimi yazmadığı ve babamında kimlikteki ismini bilmediği için öğertmen seslendiği zaman babam cvp vermez diye okula başlarken isim ekletilmiş kimliğe :)Ben bi merak ettim, okulda dayak derken, müsait zamanda özel değilse anlatsana şekerim.
canım çok güzel olmuş bence keşke bizde gidip alabilseydik malzeme yapardık ben mevlütte yaptırıcam şimdilik bişey yapmadık.benim bütçeyi zorladığı için tülünü,kurdelesini,şekerini alıp kendim yaptım,biraz basit oldu belki ama hiç olmamasından iyidir diye düşündüm.100 tanesi şekerleri dahil 25tlye maloldu.üzerine biblo alsam pahalıya gelirdi,hazır almak daha iyi derdim ozaman
Eki Görüntüle 345313
ceylinmelek doğumdamı? sezeryanmı,ay nolur cevap verin,geçmişten çözemedim olayı..sağlıcakla alsın yavrusunu kucağına
SELENcim haber verdiğin için çok sağol..
inşallah selin bebek çabucak çıkar küvözden.. maşallah kilosuda pek güzelmiş.. Rabbim nazarlardan esirgesin.. hemencecikte emmeye başlasın anneciğini..
sancısı gelip normal doğum mu yaptı, yoksa sezeryanmı oldu?
merhaba güzel anneler nasılsın heyecan artmış biraz önce okudum ceylin melek de doğuma giriyormuş bugün allah kolaylık versin sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
mart ayı yaklaştıya benimde içim bi tuhaf.. heyecanınızı paylaşıyorum ve sizden birşey rica ediyorum doğuma giderken aklınıza gelirsem dua edin bana ne olur tahlillerim temiz çıktı dr. yumurta tembelliği var dölleniyor büyümüyor dedi ilaç tedavisine başladım aynı zamanda da korunmayı bırakıyorum bu ay 11 mart benim tahmini doğumumdu şimdi ise nasip olursa o tarihlerde kardeşinin gelip gelmeyeceğini öğreneceğim.. allahım bana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin sağlıklıca miniklerinize kavuşmanızı diliyorum..
canım maşallah kilosu çok iyiymiş hayırlısıyla gelsin bebişler dünyayabiz geldik kızlar.......
oğlumu gördüm dr gittik bugün itibariyle 3.590 kg olmuş....dr gayet iyi gelşimi dedi suyumuz ve hareketleride iyiymiş fakat bebeğin kg 4.000 kg olursa sanırım haftaya bende ameliyata giriyorum...:18::18::18: pazar günü kontrol var eğer pazartesi yani 20 şubatta alalım derse doğumgünü hediyem cok güzel olucak...sanırım önümüzdeki haftaya kadar oğlum 4 kg olur..........Allah yardımcımız olsun inşallah rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ........bu arada artık ilaçları bırak dedi dr bebeğin gelişimi güzel doğucaksa engellemiyelim artık dedi...
slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe
canım gözün aydın inş. fıtığınıda aldırdıktan eski sağlığına kavuşup bebeğinle daha güzel ilgilebebilirsin .Canlarımmm ii akşamlarr
Dünden beri çok iyiyim doktorumu ikna ettim,genel cerrahla da anlaştım, sezeryan ameliyatımda fıtık ameliyatı da olcammmyani bir kez daha kesilmem gerekmicekkk. ama 38 haftamın dolmasını beklemem lazımmış,yarın 35 olcam daha zaman nasıl geçicekkk
ohhh sonunda uzun zaman sonra ii haber almıs oldum. Haftaya da miniğimi görcem doppler de :) belki bir kaç güzel poz verir bize
Ferplex i günde 3 e cıkartcakmısım kanım düşmeye devam ediyormus,nabzım da yükseklerde seyrediyor,düzelmezse onun içinde ilaç alcakmısımm,böggg kusucam ilaç içmekten artık
miniğim ii olsunda ben dayanırım,annelik zor zanaat
canım kendi adıma söyliyim ben hep senden ilk doğum haberini bekliyodum ama çok şükür sen bu haftalara kadar geldin.slm kıslarr bi bakayım dedim yorumlara ama doğum yapan arkadaşlarımız olmuş benim erken doğum tehlikem vardı derken ben sona kalcam galiba ALLAH doğum yapanlara yapcak olanlara ve bebişlerimize bol sağlık versin hakkımızda hayırlısı olsun Sütlüçörek canım senin adına çok üzüldüm inşallah eşin pişman olurda yaptığı hatayı anlar
canım doğum esnasında da bakarbilirler çatıya heralde 2 dk şeymişnapiim bacım normal hamile olmak bi işe yaramadı azcık da psikopata bağliim dedim:)) annem beni ambulansta doğurmuş tutamadım diyo :))ben de öle olursam diye yıllardır hep aklımdadır o yuzden acaba erken sancılanırsam fıtık mıtık belki herbişey akar gider doğumda diye hayaller kuruyorum da bunlar hep içimdeki sesin halt yemesi dediğin gibi gerceklerle yüzleşsem ii olcak:))
benimde boynumda çıktı minik minik yanlışlıkla koparıcam diye ödüm kopuyobirşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?
canım sanada iyi geceler iyi uykularslnaras, lebis452, pancem, skr1606, streetpit, hulyab27, sertap_73, nigoli, fernur, mervishko, tubish01, umutluyum78
cümleten iyi geceler hanımlar! Allah rahatlık versin...
cnm benim çok sevindim allahım seni sevindirsin en kısa zamanda göbişini doldursun inşallahhmerhaba güzel anneler nasılsın heyecan artmış biraz önce okudum ceylin melek de doğuma giriyormuş bugün allah kolaylık versin sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
mart ayı yaklaştıya benimde içim bi tuhaf.. heyecanınızı paylaşıyorum ve sizden birşey rica ediyorum doğuma giderken aklınıza gelirsem dua edin bana ne olur tahlillerim temiz çıktı dr. yumurta tembelliği var dölleniyor büyümüyor dedi ilaç tedavisine başladım aynı zamanda da korunmayı bırakıyorum bu ay 11 mart benim tahmini doğumumdu şimdi ise nasip olursa o tarihlerde kardeşinin gelip gelmeyeceğini öğreneceğim.. allahım bana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin sağlıklıca miniklerinize kavuşmanızı diliyorum..
gözü aydın ve bebeğikızlar selam geçmişi okuyamadım size ceylinmelekle bilgi veriyim die girdim
35+3 te doğmuş kızımız 3190 grgece iyiymiş ama emme problemi olduğu için küvezdeymiş dularınızı esirgemeyim olur mu inş. biran önce anneciğine kavuşur minik selincik.
görüşürüz kendinize iyi bakın
biz geldik kızlar.......
oğlumu gördüm dr gittik bugün itibariyle 3.590 kg olmuş....dr gayet iyi gelşimi dedi suyumuz ve hareketleride iyiymiş fakat bebeğin kg 4.000 kg olursa sanırım haftaya bende ameliyata giriyorum...:18::18::18: pazar günü kontrol var eğer pazartesi yani 20 şubatta alalım derse doğumgünü hediyem cok güzel olucak...sanırım önümüzdeki haftaya kadar oğlum 4 kg olur..........Allah yardımcımız olsun inşallah rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ........bu arada artık ilaçları bırak dedi dr bebeğin gelişimi güzel doğucaksa engellemiyelim artık dedi...
Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe
bu 3 habere çok şaşırdım allahım hepinize ve bebişlerinize mutlu ve sağlıklı yarınlar versin inşallahgeçen cumartesi tansiyon yükselmesi ile doktora gittim bana dediği preklampsi olmuşun , 24 saaat içinde çocuğu almalıyız yoksa ya sen ya da çocuk öllür dediler!!!!!!!!Yaşadığım şoku düşününhemn amliyata aldılar , bebeğim ve ben de sağlıklıyız şükür, ama bebebğim küçük olduğu için küvözde Allah ın takdiri diorum ,onun için kızlar siz de tanisyonlarınıza dikkat edin derim, Allah a emanetiz unutmayın, paylaşmak istedim
gözün aydın tatlımmkızzlar slm nasılsınız bend dün dr a gittim 27 şubatta geliyor oğluşum
ya bir lohusaya bu yapılırmı ben anlamadım aklım hiç almadı bu olayı allah sabır versin yüreğini ferah tutmaya çalış kardeşim zor bir durum.....Merhaba bana cevapyazanlara çok teşekkür ederim eşimle aramızda gerçekten hiçbişeyyoktu bir gece önce ben sana tapıyorum diye sarılıp yattık annemi istemmiş senelerdir gizligizlionukovunca banada defoldedi kolumdan tutup yalvarırım kalayım dicemi sandı bana söyleseydi başından ben ona göre ikisinin arasına mesafe koyardım üzerimdeki pijamayı bile değişemedim bana muhtaçsın bu hayatta ben sana çokiibir ders vericem deyip durdu kızımın bikaç parça eşyasını aldım izin vermedi çok sıkıntıdayım bebeğim zaten prematüre bakımı zor derken Rabbim beni bunlarla sınadı nolur özellikle lohusa olanlar bana nolur dua edin hiçbeddua vermedim ama bir haftada 20 yıl yaşlandım 30 kilo almıştım35 kilo vermişşim
birşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?
biz geldik kızlar.......
Merhaba bana cevapyazanlara çok teşekkür ederim eşimle aramızda gerçekten hiçbişeyyoktu bir gece önce ben sana tapıyorum diye sarılıp yattık annemi istemmiş senelerdir gizligizlionukovunca banada defoldedi kolumdan tutup yalvarırım kalayım dicemi sandı bana söyleseydi başından ben ona göre ikisinin arasına mesafe koyardım üzerimdeki pijamayı bile değişemedim bana muhtaçsın bu hayatta ben sana çokiibir ders vericem deyip durdu kızımın bikaç parça eşyasını aldım izin vermedi çok sıkıntıdayım bebeğim zaten prematüre bakımı zor derken Rabbim beni bunlarla sınadı nolur özellikle lohusa olanlar bana nolur dua edin hiçbeddua vermedim ama bir haftada 20 yıl yaşlandım 30 kilo almıştım35 kilo vermişşim
Yazarım tabi canım.. Ben de merak ediyorum nasıl olcak.. Adama bi de telefonda sordum yapcak mısınız ona göre hazırlıklı geliyim diye :)) hazırlıktan ne anladı bilmiorum ama sen anladın
Koru Hastanesi - 2012 fiyatlarını bilmiyorum ama 2750 sanırım
gunaydın kızlar,
bızde babamızı işe gnderdıkten sonra kahvaltımızı yaptık. çamaşır makınasında oglumun cıcılerını yıkıyoruz. hazır hava guzelken bıde evımı temızlıycem. ogleden sonrada bıraz carsıya gıdıp dolasıcaz oglumla.. çalışmayınca ne guzelmış ya pazartesı sendromu falan vız gelıo artık :)
Canim su onundeki iki hafta daha yap yapabildigin kadar 36 haftadan sonra ben agirlastim hic birseye gucum yetmiyor artik yapmak istiyorum ama yapamiyorum valla son haftalar bunaltiyormus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?