2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabaa!Ben de mart annesiyim.14 mart tahmini doğum.Ne zamandır takip ediyorum sizi.Birkaç kişi doğuma gitmiş umarım herşey yolundadır.
Ayyy heyecan dorukta valla ben de.Merak,heyecan,telaş hepsi bir arada oğlumu bekliyorum.İhtiyaçlar bitmiyor.Daha yatak almadık beşik aldık da yatak ve uyku seti almadık bu ay inşş.

Bir şey sorayım sizlere.YUorgan ve yastık konusunu ne yaptınız?Yün yorgan mı yoksa uyku setlerindeki yorgandan mı kullanacaksınız?Ayrıca bir de yyastık olayı,onu ne yaptınız?ben kararsız kaldım,arada kaldım!!!:<

Ben linensten aldim yorgan ve yastigi i ipek incecik benim bile icine girip yatasim geldi
ama yastik en az alti ay yastik kullanmayin diyorlar bebegin kafa kemikler icin uygun olmuyormusbasinin altina cok ince bir havlu koyun yetrli dedi doktorlar o yuzden ben yastik kullanmayacagim bir sure

günaydın kızlar...haftasonu evde internet olduğu için girememiştim...geçmişe az bi göz atabildim şimdi...sütlüçöreğe çok üzüldüm, tüylerim diken diken...köpekler gibi pişman olur inşallah eşi...ufacık bebeğiyle annesine nasıl yapar bunu ya.....Allah kalbine insaf versin....ben de eşimle tartıştım dün, ama bunu okuyunca halime şükretmediğime üzüldüm....tabi herkesin imtihanı farklı....
BU ARADA 35 E GİRDİM BUGÜN...çabuk geçsin artık günler...

Ne olmus sutlu corege?

merhaba gamziya, diğer topikten tanışıyoduk zaten....canım ben ufak bi yün yorgan yaptırdım...yün en sağlıklısı malum...ufak da yün yastık yaptırdım ama dedikleri gibi ilk aylarda kullanmamak daha doğru...

Hazır uyku setini ben de yataştan alayım diyorum.Ama işte içindeki yorganı nasıl olur?Silikon ya da microfiber olursa bebişe zararı olur mu ?Onu düşünüp duruyorum:>

canım merhaba, diğer topicteydin galiba , isim yabancı gelmedi :)

benim bebeğim doğdu topicin ilk bebeği ve oldukça prematüre 18 gün yoğun bakımda kaldı vs vs.

doğumdan önce herşeyi ince ince araştırmıştım,yasık yorgandan tutta mendiline kadar, doğumdan sonra hemşire ve doktorlarda oldukça geniş kapsamlı eğitim verdiler bakımı ve kullanılacak malzemeler ile ilgili, ve 1 yaşına kadar yastık kullanmayacaksın dediler, yan yatış yasığı aldırdılar , her 3 saatte pozisyonunu değiştiriyorum sırt üstü sağ yan sol yan yüz üstü yatırıyorum, özellikle yüz üstü yattığında bende odasında oluyorum.

yastığa gerek olmuyor yani hatta yastık rahatsız ediyor...

yorgan ve yatak için hayvansal ürünler içermeyen ürünler olmalıymış, özellikle sezeryan bebekleri %90 alleerjik bünyeli oluyormuş, bende herşeyi elyaf almıştım , yatakta sert birr yatak olmalı daha doğrusu bebeğin içine gömülmeyeceği bir yatak olmalı, ani bebek ölümünü engellemek için...

günaydın arkadaşlar bizzde kalktık erkenden kahvaltımızı yaptık....bu hafta annemle ev işlerini halledicez yavaş yavaş sonra ağdaya rötüş yaptırmaya artık heran hazır olmak lazım...birde kullanıcağım nevresim takımını tekrar bir kısa programa attım yıkanı ütülenicek...
vs vs işte bizden haberler böyle...

sabah sabah şok oldum topiğe girince... yeni bebişlerimiz gelmiş dünyaya.

yellow cnm ben de nerelerdesin die düşünüyordum, merak etmştm seni. gözünaydın cnm. maaşallah sana ve bebişe

nihalimsi seni de tebrik ederim cnm, Allah bebeğine sağlık sıhhat versin ve kısa zamanda kavuştursun sana...

[COLOR="#FF0000"]sutlucorek, [/COLOR]canım yazdıklarını okuduğumda gözlerime inanamadım. öncelikle bebeğin hayırlı olsun. eşinin yaptığı elbette çok yanlış ama bazen evlilikler böyle sınavlardan geçebiliyor. Rabbim yardımcın olsun.

Son düzenleme:

ben de öyleyim, gündüzleri bişeyim yok ama gece yığılıp kalıyorum, ağrılarım artıyor..

Nasil yani yacok uzuldum hay allah ben birgecmisi okuyayim bari dogum yapanlarda varmis galiba
Hazır uyku setini ben de yataştan alayım diyorum.Ama işte içindeki yorganı nasıl olur?Silikon ya da microfiber olursa bebişe zararı olur mu ?Onu düşünüp duruyorum:>
ben once yatasa baktim ama linensin urununu daha cok begendim bir bak istersen ipek kumaslardan yapilmis biraz daha pahali ama deger kuzuma

ışılcım nasılsın nasıl oldun ? uzun zamandır konusamadık. okudum sabah aden tosuncuk olmus maasaallahhh :)

Sutlucorek gecmisi yeni okudum oncelikle tebrik edrrim bebegini kucagina almissin allah ikinizide birbirinize bagislamis
Esine diyecek kelime bulamiyoeum belki dogum sirasinda olanlar yuzunden bir sok gecirdi ve depresyonda su anda baska bir aciklama gelmiyor aklima umarim hersey duzelir
Yellow ve nihalimsi sizleride tebrik ediyorum bebisleriniz gelmis darisi bizim basimiza saglikla sihhatle atlatalim gelsin bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…