- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.581
:)) bende tatilimin ilk günü kızlara bunu sormuştum ne izlicezzzzevet hiç bişi yok doğru dürüst.. o yüzden ben film izliorum sürekli.. netten indiriorum tv de izliorum.. arada kitap okuyorum.. ööle geçiyo zaman.. yada bana geçiyo gibi geliyo ama geçmek bilmiyo diyelim
canım ben genelde göz ucuyla izlerim tvyi,mutlaka 2. bir işim olur izlerken..ben genelde gülben ve aile boyu var yarışma onu izliyorum..aman aman bilgi yarışması değil,ama dinlendiriyor
:))))))))))))) ne güzel işte doğum olmadan kilo vermek harika bişey olsa gerek :)))[/QUOTE
fazlasıyla almıstım zaten artıkta almamam gerekıo ama herhalde artık ımkansız mutlaka alıncak. napalım dogumdan sonra buyaz paso dıyet egzersızdeyım kışa kadar anca toplarız kendımızı herhalde
:)) bende tatilimin ilk günü kızlara bunu sormuştum ne izlicezzzz :d evet hiç bişi yok doğru dürüst.. O yüzden ben film izliorum sürekli.. Netten indiriorum tv de izliorum.. Arada kitap okuyorum.. ööle geçiyo zaman.. Yada bana geçiyo gibi geliyo amageçmek bilmiyo diyelim
walla ne zormus evde vakıtte gecırmek yarından sonra gene havalar sogucakmıs zaten. yıne bıyere cıkamıcaz
allahtan ınternet dıye bısey var valla yoksa hıc gecmezdı herhalde zaman
iyi geceler bebeğimmmmm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör. İnşallah bu gece güzellll bir uyku çekeriz ( Gerçi benim minik kızımın uyanma saati geldi ama ) belki siz uyursunuz
hımm evet canım bendede çoğaldı özellikle göğüs çevremde epey çok çıktıı
benimde boynumda çıktı minik minik yanlışlıkla koparıcam diye ödüm kopuyo
canım sanada iyi geceler iyi uykular
sanada iyi geceler Allah rahatlık versin!
cnm benim çok sevindim allahım seni sevindirsin en kısa zamanda göbişini doldursun inşallahh
yaa ben de ensemdeki benler neyin nesi diye düşünüyordum peki sonradan gidecek mi acaba onlar ben nefret ediyorum benlerden gitmezlerse hepsini aldırıcamm
yorgan ve yatak için hayvansal ürünler içermeyen ürünler olmalıymış, özellikle sezeryan bebekleri %90 alleerjik bünyeli oluyormuş, bende herşeyi elyaf almıştım , yatakta sert birr yatak olmalı daha doğrusu bebeğin içine gömülmeyeceği bir yatak olmalı, ani bebek ölümünü engellemek için...
Ben de evde olsam kesin yorgunluktan o hafta doğum yaparım.İş yerinde çok yorulmuyorum ama evde herşey gözüme batıyo.İki gün evde oluyorum durmuyorum bi türlü.Ben en iyisi doğuma kadar böyle devam edeyim:))))
Ben de evde olsam kesin yorgunluktan o hafta doğum yaparım.İş yerinde çok yorulmuyorum ama evde herşey gözüme batıyo.İki gün evde oluyorum durmuyorum bi türlü.Ben en iyisi doğuma kadar böyle devam edeyim:))))
sen yanına kucuk bı sandalye ayarla ozaman dogunca koyarsın yanına devam edersınız bırlıkte calısmaya :):)
evde sıkıcı oluyo ama son hafta ısyerınde dayanamıyodum artık aksamları olu gıbı oluyodum ben uzanmak ıhtıyacı cok oluyodu. allah kolaylık versın özgecım sanada
KUZUM galiba çalışmak daha iyi bu durumda.. sabah zor kalktım eşime arabada dedim ki ben artık dayanamıyommmmmdiyo dayanamazsan ayrıl ama sonrasında iznini daha az kullanıcaksın onu da düşün. onu düşününce zaten kendim wazgeçtim :) off 3 hafta kaldı
selam kızlar,
iki gün girememiştim, doğuran doğurana maşallah...
ceylinmelek, nihalimsi,sütlüçörekve yellooww (umarım arada gözden kaçırdığım yoktur :)) gözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza artık....
ve sütlüçörek, başına gelenlere çok üzüldüm... nedeni her ne olursa olsun, yeni doğum yapmış bir kadına bu şekilde davranılmaz... o nedenle sen içini ferah tut, kendini sorgulama, ve bebeğine odaklan,eşin de umarım hatasını kısa zamanda anlar... sanırım sizde lohusa depresyonuna giren eşin olmuş....
bizim de bugün kontrolümüz var, en son üç hafta önce gitmiştim... çok merak ediyorum nasıl olduğunu, artık çatı muayenesini de yaparız ve doğumla ilgili bişiler netleşir...
selam canım, sende kaç gündür girmeyip şimdi yazınca heyecanla baktım acaba doğurdunmu diye..
38 haftan bitiyor maşallah.. hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel inşallah
günaydın kızlarrrr biz erkenden kalktık yine babamızı gönderdik az sonra hazırlanıp doktora gitcess bugün kızımla görüş günümüz:)) cok özledim kuzumu gidiim bi göriim bi ihtiyacı falan varmıymış sorayım siz de biz gelene kadar uyanın güzel güzel kahvaltılarınızı yapın biz hemen gelios tamammı:)))
bizim de bugün kontrolümüz var, en son üç hafta önce gitmiştim... çok merak ediyorum nasıl olduğunu, artık çatı muayenesini de yaparız ve doğumla ilgili bişiler netleşir...
Gunaydin kizlar
yine uyuyamadim ve sabahin korunde kalktim. Uykusuz her geceye simdiden hazirlik yapiyor bunyem galiba
gunaydın kızlar,
bızde babamızı işe gnderdıkten sonra kahvaltımızı yaptık. çamaşır makınasında oglumun cıcılerını yıkıyoruz. hazır hava guzelken bıde evımı temızlıycem. ogleden sonrada bıraz carsıya gıdıp dolasıcaz oglumla.. çalışmayınca ne guzelmış ya pazartesı sendromu falan vız gelıo artık :)
Canım yaa ne güzel bilgiler veriyosun.. bende duymuştum sürekli sırt üstü yatırmak kafa yapısını bozuyomuş ama nasıl yatırcaz başka türlü diyodum.. sadece yan yatma yastığı yeter o zaman? nerden alcaz tavsiye edeceğin bi marka var mı? bir de kayınvalidem beşiği yün döşekle hazırlamış... yıkamış kurutmuş falan ama hayvansal diye içime sinmedi pekyerine elyaf bi yorgan alıp altına mı sersem? ne önerirsin?
ben bebedor yan yatış yastığı almıştım Güvenli Uyku Yastığı | Bebedor
güvenli uyku yastığı diye geçiyor ama marka fark etmez , hatta sabah bir sitede babyjem indirimdeydi onunda var, ayrıca şartta değil , bütçe ayrımak istemeyenler sırtını ufak bir yastık veya havlu ilede destekleyebilir ilk gün öyle yaptık biz.
yatağının üzerine büyük banyo havlusu sersende olur canım çarşafın altına, yatak odasına aldığımız beşiğin yatağı elyaf ve yumuşak olmuş biraz sertlaştirmek için banyo havlusu serdim işe yaradı dün eve gelen yenidoğan hemşiresi söyledi, hem pamuk olmasıda sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?