2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben genelde göz ucuyla izlerim tvyi,mutlaka 2. bir işim olur izlerken..ben genelde gülben ve aile boyu var yarışma onu izliyorum..aman aman bilgi yarışması değil,ama dinlendiriyor

walla ne zormus evde vakıtte gecırmek yarından sonra gene havalar sogucakmıs zaten. yıne bıyere cıkamıcaz
allahtan ınternet dıye bısey var valla yoksa hıc gecmezdı herhalde zaman

valla ben 2 gün kar tatilinde evde kaldım, çok sıkıldım, izlicek bişey yok hakkaten...gerçi daha çok kitap okudum..sesli de okuyorum sevdiğim kitapları, bebiş de dinlesin diye...ama 37. Haftada izne ayrılınca annemlerin yanına gidicem, eşimi bırakıcam evde...yoksa sıkıntıdan çatlar ona sararım, kavga ederiz...o da yoğun, pek evde durmuyo, en iyisi biraz uzak olup tatlı tatlı özlemek birbirimizi

walla ne zormus evde vakıtte gecırmek yarından sonra gene havalar sogucakmıs zaten. yıne bıyere cıkamıcaz
allahtan ınternet dıye bısey var valla yoksa hıc gecmezdı herhalde zaman

Ben de evde olsam kesin yorgunluktan o hafta doğum yaparım.İş yerinde çok yorulmuyorum ama evde herşey gözüme batıyo.İki gün evde oluyorum durmuyorum bi türlü.Ben en iyisi doğuma kadar böyle devam edeyim:))))

günaydın kızlar... nasılsınız?sabah 6.30 kalktım 8.30 a kadar dolandım evde bişiler atırştırdım yatakta döndüm. uyumusum sonra . bir kez uyanınca çok zor uyuyorum artık. uykularımda yarım yamalak oldu artık , düşün düşün uyuyamıyorum uyudugum da devam ediyor düşüncelerim gibi her yarım saatte bir uyanıyorum. off ne kötübi durum sizdede oluyormu? gecelerim mahfoluyor

sen ikinci bebeğini bekliyorsun galiba? tatlı rüyalar göremiyorum valla saçma sapan şeler görüyorum uykularımda parça pinçik..
iyi geceler bebeğimmmmm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör. İnşallah bu gece güzellll bir uyku çekeriz ( Gerçi benim minik kızımın uyanma saati geldi ama ) belki siz uyursunuz

peki sordunuz mu doktora geçiyormuymuş doğumdan sonra?
hımm evet canım bendede çoğaldı özellikle göğüs çevremde epey çok çıktıı

kopartmadım ben herhalde ama kendilerine hayırları yok sallanıyorlar kopuvercekler.
benimde boynumda çıktı minik minik yanlışlıkla koparıcam diye ödüm kopuyo

canım sanada iyi geceler iyi uykular

sanada iyi geceler Allah rahatlık versin!

nette araştırdım sirke ile çözümü var. elma sirkesini hergün pamukla et beninin üstüne koyuyorsun duruyor 4 5 günde düşüyor. bir tane benime denedim 3. 4. gün karardı 5. gün düştü izi mizi yok.şimdi 2 gündür bunlarada yapıyorum. hamilelik dolayısıylaçıkmıştı bakalım bunlarda gitcekmi? inş gider. yoksa bende aldırırım.. sende elma sirkesi siğil et beni diye araştır istersen..

doktormu dedi hayvansal yatak olmasın diye? annem yün yatak hazırlıcaktı oğluma zararlı mı?

sen yanına kucuk bı sandalye ayarla ozaman dogunca koyarsın yanına devam edersınız bırlıkte calısmaya :):)
evde sıkıcı oluyo ama son hafta ısyerınde dayanamıyodum artık aksamları olu gıbı oluyodum ben uzanmak ıhtıyacı cok oluyodu. allah kolaylık versın özgecım sanada

KUZUM galiba çalışmak daha iyi bu durumda.. sabah zor kalktım eşime arabada dedim ki ben artık dayanamıyommmmm diyo dayanamazsan ayrıl ama sonrasında iznini daha az kullanıcaksın onu da düşün. onu düşününce zaten kendim wazgeçtim :) off 3 hafta kaldı

Günaydınlar diicektim saate gözüm ilişti tünaydınlar Henüz kahvaltıyı bitirdiğimiz için geceleri anlatmıyorum artık 6 gibi bi kalktım sonra tekrar uyudum.
Bugün de hava çok güzel böcüme sevgililer günü hediyesi almaya gidebilirim

Yok canım doğunca evde olıyım biraz:)))Ben oturarak çalıştığım için rahatım canım yoksa çalışmak zor olur tabi.Bide arada dışarı çıkıp biraz yürüyorum tam çarşıda çünkü ofis.Rahat oluyo benim için.Evde sürekli ayaktayım:)C.tesi yine cam sildim,yolluklarım makinede yıkanıyo onları yıkadım daha saymıyım en iyisi:))Kocamda sağolsun koltukları sildi:)))

canım dayanabiliyosan devam et bencede.Ama ben hiç zorlanmıyorum işe gelirken.Gayet rahatım.Hatta inşaat firmasında çalışıyorum ve bazı sabahlar şantiyeleri dolaşıyoruz:)Neyse 3 hafta daha sabretmeye çalış canım:)))

selam kızlar,

iki gün girememiştim, doğuran doğurana maşallah...
ceylinmelek, nihalimsi,sütlüçörekve yellooww (umarım arada gözden kaçırdığım yoktur :)) gözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza artık....
ve sütlüçörek, başına gelenlere çok üzüldüm... nedeni her ne olursa olsun, yeni doğum yapmış bir kadına bu şekilde davranılmaz... o nedenle sen içini ferah tut, kendini sorgulama, ve bebeğine odaklan,eşin de umarım hatasını kısa zamanda anlar... sanırım sizde lohusa depresyonuna giren eşin olmuş....

bizim de bugün kontrolümüz var, en son üç hafta önce gitmiştim... çok merak ediyorum nasıl olduğunu, artık çatı muayenesini de yaparız ve doğumla ilgili bişiler netleşir...

selam canım, sende kaç gündür girmeyip şimdi yazınca heyecanla baktım acaba doğurdunmu diye..
38 haftan bitiyor maşallah.. hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel inşallah

Güle güle git, hasret gidermiş olarak gel canım.Hayırlı görüşler, Allah kurtarsın.

bizim de bugün kontrolümüz var, en son üç hafta önce gitmiştim... çok merak ediyorum nasıl olduğunu, artık çatı muayenesini de yaparız ve doğumla ilgili bişiler netleşir...

Canım güzel haberlerle gel inşallah.. kaçta randevun? haberleri kaç gibi bekleyelim? :)) çatıyı bende yarın yaptırcam bi ön bilgim olsun

Anam ne çalışkanmışsın, maaşallah, suphanallah, ben bir tek kahvaltı yaptım, giyindim, sağlık ocağına gitmem lazım, tetanos aşınını ikinci dozu için ama bak ben buralarda oyalanıyom, yerimden kalkasım yok.

ben bebedor yan yatış yastığı almıştım Güvenli Uyku Yastığı | Bebedor
güvenli uyku yastığı diye geçiyor ama marka fark etmez , hatta sabah bir sitede babyjem indirimdeydi onunda var, ayrıca şartta değil , bütçe ayrımak istemeyenler sırtını ufak bir yastık veya havlu ilede destekleyebilir ilk gün öyle yaptık biz.

yatağının üzerine büyük banyo havlusu sersende olur canım çarşafın altına, yatak odasına aldığımız beşiğin yatağı elyaf ve yumuşak olmuş biraz sertlaştirmek için banyo havlusu serdim işe yaradı dün eve gelen yenidoğan hemşiresi söyledi, hem pamuk olmasıda sağlıklı.

Ben de aldım bu yastıktan,sadece bunda mı yatıralım diğer yastıkları kullanmayalım mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…