- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.601
güvenli uyku yastığı diye geçiyor ama marka fark etmez , hatta sabah bir sitede babyjem indirimdeydi onunda var, ayrıca şartta değil , bütçe ayrımak istemeyenler sırtını ufak bir yastık veya havlu ilede destekleyebilir ilk gün öyle yaptık biz.yatağının üzerine büyük banyo havlusu sersende olur canım çarşafın altına, yatak odasına aldığımız beşiğin yatağı elyaf ve yumuşak olmuş biraz sertlaştirmek için banyo havlusu serdim işe yaradı dün eve gelen yenidoğan hemşiresi söyledi, hem pamuk olmasıda sağlıklı.
Canım güzel haberlerle gel inşallah.. kaçta randevun? haberleri kaç gibi bekleyelim? :)) çatıyı bende yarın yaptırcambi ön bilgim olsun
çok güzel ellerinize sağlıkKızlar yeri burası değil ama dayanamadım buraya da ekledim.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
Babasıyla birlikte kendi elimizle yaptık.
canım ya çok zor olmalı Allah sabrını versin kavuştursun bi daha ayrmasın inş.canım kıymetini bilin eşlerinizin ben hamileliğimin son haftalarını tek bşıma geçiriyorum ailemin yanında kalıyorum eşim doğu görevinde doğumdan sonra ancak yanıma gelebilecek. keşke bu günlerimizi de beraber geçirebilseydikonu çok özlüyorum
haberim olsa ben de bakardım fiyatı çok iyiymiş şimdi gördüm yazını kalmış mıdır acaba?Dün BİMdeki toparlayıcı korse ile ilgili inceleyen varmı diye yazmıştım arada kaynadı.. ürün çok güzel çok hoşuma gitti alsammı acaba.. fiyatıda çoooook ucuz. 7,5 tl idi. sezeryanda 40ım çıktıktan sonra giyebilirim heralde.. ilkinde bişey kullanmadım göbek kaldı.. bundan sonra dikkat etmem lazım artık.. fit bi anne olmak istiyorum Allah izin verirse
kızlar selam geçmişi okuyamadım size ceylinmelekle bilgi veriyim die girdim
35+3 te doğmuş kızımız 3190 grgece iyiymiş ama emme problemi olduğu için küvezdeymiş dularınızı esirgemeyim olur mu inş. biran önce anneciğine kavuşur minik selincik.
görüşürüz kendinize iyi bakın
randevum saat 4' de melikecim, burada göremesem bile çatıyla ilgili faceden mesaj atarım sana...
tamam canım yaz da ona göre yapılcak bişi varsa bende hazırlıklı gidiyim :)) mesela aklıma şey geldi, giyinip soyunmak mesele zaten şu an, eşofmanla gidiyim dedim çıkarmak kolay olsun diye..
Günaydınlar diicektim saate gözüm ilişti tünaydınlarHenüz kahvaltıyı bitirdiğimiz için geceleri anlatmıyorum artık 6 gibi bi kalktım sonra tekrar uyudum.
Bugün de hava çok güzel böcüme sevgililer günü hediyesi almaya gidebilirim
Canım yeni haftan hayırlı olsun:119::119:Güaydın kızlar,
Gerçi öğleden sonra oldu ama ben ancak toparlandım,
Hepinize iyi haftalar,
Ben de 37 oldum, yani 37den gün almaya başlayacam,
Gamzeciğim iyi ki varsın, her yazında bilgilendiriyon bizi, teşekkürler
Günaydın kuzum, o dediğin işi benim de yapasım var, ne alacağımı da biliyom ama üşeniyom ya, perşembe doktora gittiğimde alsam olmazmı ki.
geçen cuma acil sancıyla gittim açılmam var mı diye mecburen oldum tamamen soyunup o koltuga çatal diyorlar sanırım oturuyosun ve doktor eldiveni takıp iki parmağıyla baya bi vajinanın içine giriyo benim canım çok tatlı olduğu için baya acımıştı
Canım yeni haftan hayırlı olsun:119::119:
Ben de birazdan çıkıp kocişime hediye bakıcam.Ufak sürorizler için alıcaklarım var onları alıyım
geçen cuma acil sancıyla gittim açılmam var mı diye mecburen oldum tamamen soyunup o koltuga çatal diyorlar sanırım oturuyosun ve doktor eldiveni takıp iki parmağıyla baya bi vajinanın içine giriyo benim canım çok tatlı olduğu için baya acımıştı
Merhaba Kızlar.. bende mart annesiyim.21 mart muhtemel doğum tarihi.bi oğluşumuz olucak.Adı İnşallah Berkay olucak.uzun süredir takip ediyorum ancak çalıştığım için yazmaya vakit kalmıyodu.hastane çantasını hazırlamıştık.ama hala eksik varmı emin olamıyorum.şimdiye kadar hamileliğim de sorun yaşamadım.erken doğum yapan arkadaşları görükçe alışverişlerimi daha çabuk tamamladım.
yorgan yatak konusunda da yün en iyisidir herzaman.eskilere bakın hep doğal ürünlerle büyümüşler.o yüzden mümkünse microfiber vs. gibi ürünler almayın.çoğu sentetik çünkü.yeni doğan kıyafetleri %100 pamuk oluyo dimi.yatağı yorganı neden sentetik, elyaf vs.seçiyosunuz.doğanın getirdiği herşey insana daha faydalıdır diye düşünüyorum..
Yok ya ben de geçenlerde 3 gün yattım hastanede, ileri haftalardaki tüm bayanları sorun ne olursa olsun çatı muayenesine alıyorlar, (benim sadece ishal şikayetim vardı halbuki), devlet hastanesi idi, çatala falan yatmadım, sadece çıkarıyorsun alt tarafını, eliyle bir bakıyor, benim şahsen hiç acımadı, ya da benim canım tatlı değil, o zaman 33 haftalıktım.
Ha öyle herkesin parmaklaması psikolojik olarak rahatsız ediyor, hele de hazırlıklı olmayınca ama ne yapacan.
Merhaba Kızlar.. bende mart annesiyim.21 mart muhtemel doğum tarihi.bi oğluşumuz olucak.Adı İnşallah Berkay olucak.uzun süredir takip ediyorum ancak çalıştığım için yazmaya vakit kalmıyodu.hastane çantasını hazırlamıştık.ama hala eksik varmı emin olamıyorum.şimdiye kadar hamileliğim de sorun yaşamadım.erken doğum yapan arkadaşları görükçe alışverişlerimi daha çabuk tamamladım.
yorgan yatak konusunda da yün en iyisidir herzaman.eskilere bakın hep doğal ürünlerle büyümüşler.o yüzden mümkünse microfiber vs. gibi ürünler almayın.çoğu sentetik çünkü.yeni doğan kıyafetleri %100 pamuk oluyo dimi.yatağı yorganı neden sentetik, elyaf vs.seçiyosunuz.doğanın getirdiği herşey insana daha faydalıdır diye düşünüyorum..
bize her gün sevgililer günü :)))) bu da benim hediye almamak için bahanem hehe :) hediye alamıcam kocama ona da alma dedim,ben sevgililer günü kutlamama taraftarıyım bu sene böle olsun..
bize her gün sevgililer günü :)))) bu da benim hediye almamak için bahanem hehe :) hediye alamıcam kocama ona da alma dedim,ben sevgililer günü kutlamama taraftarıyım bu sene böle olsun..
günaydın kızlar... nasılsınız?sabah 6.30 kalktım 8.30 a kadar dolandım evde bişiler atırştırdım yatakta döndüm. uyumusum sonra . bir kez uyanınca çok zor uyuyorum artık. uykularımda yarım yamalak oldu artık , düşün düşün uyuyamıyorum uyudugum da devam ediyor düşüncelerim gibi her yarım saatte bir uyanıyorum. off ne kötübi durum sizdede oluyormu? gecelerim mahfoluyor
sen ikinci bebeğini bekliyorsun galiba? tatlı rüyalar göremiyorum valla saçma sapan şeler görüyorum uykularımda parça pinçik..
yok canımm karnımdaki kızımdan bahsediyorum. Bizimkinin uyuyup uyanma saatleri belli :)) benim minik sıpam gece kuşu
bu sene bende öle kandırıyorum hediye yok kutlama yok özellikle çiçek yok dedim eşime :)) 5 liralık gülü 20 lira yapıp satıyolar.. ben güzel bi yemek yaparım evde kutlarız.. zaten masraf çok bebiş gelcek doğum hastane bilmem ne.. kemer sıkmak en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?