2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sırt desteği ve banyo havlusu süper fikir canım bencede öle bişey yapayım ilk aşamada.. sonra ihtiyaca göre alırım.. Gamze böle pratik bilgiler uyguladıkça yaz bize de acayip faydası oluyo

Kızlar yeri burası değil ama dayanamadım buraya da ekledim.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
Babasıyla birlikte kendi elimizle yaptık.
çok güzel ellerinize sağlık

canım ya çok zor olmalı Allah sabrını versin kavuştursun bi daha ayrmasın inş.

haberim olsa ben de bakardım fiyatı çok iyiymiş şimdi gördüm yazını kalmış mıdır acaba?

Allah yardımcısı olsun neden erken doğum yaptı? sezeryan mı?

randevum saat 4' de melikecim, burada göremesem bile çatıyla ilgili faceden mesaj atarım sana...

tamam canım yaz da ona göre yapılcak bişi varsa bende hazırlıklı gidiyim :)) mesela aklıma şey geldi, giyinip soyunmak mesele zaten şu an, eşofmanla gidiyim dedim çıkarmak kolay olsun diye..

Güaydın kızlar,
Gerçi öğleden sonra oldu ama ben ancak toparlandım,
Hepinize iyi haftalar,
Ben de 37 oldum, yani 37den gün almaya başlayacam,
Gamzeciğim iyi ki varsın, her yazında bilgilendiriyon bizi, teşekkürler

tamam canım yaz da ona göre yapılcak bişi varsa bende hazırlıklı gidiyim :)) mesela aklıma şey geldi, giyinip soyunmak mesele zaten şu an, eşofmanla gidiyim dedim çıkarmak kolay olsun diye..

geçen cuma acil sancıyla gittim açılmam var mı diye mecburen oldum tamamen soyunup o koltuga çatal diyorlar sanırım oturuyosun ve doktor eldiveni takıp iki parmağıyla baya bi vajinanın içine giriyo benim canım çok tatlı olduğu için baya acımıştı

Günaydın kuzum, o dediğin işi benim de yapasım var, ne alacağımı da biliyom ama üşeniyom ya, perşembe doktora gittiğimde alsam olmazmı ki.

Canım yeni haftan hayırlı olsun:119::119:
Günaydın kuzum, o dediğin işi benim de yapasım var, ne alacağımı da biliyom ama üşeniyom ya, perşembe doktora gittiğimde alsam olmazmı ki.

Ben de birazdan çıkıp kocişime hediye bakıcam.Ufak sürorizler için alıcaklarım var onları alıyım

Yok ya ben de geçenlerde 3 gün yattım hastanede, ileri haftalardaki tüm bayanları sorun ne olursa olsun çatı muayenesine alıyorlar, (benim sadece ishal şikayetim vardı halbuki), devlet hastanesi idi, çatala falan yatmadım, sadece çıkarıyorsun alt tarafını, eliyle bir bakıyor, benim şahsen hiç acımadı, ya da benim canım tatlı değil, o zaman 33 haftalıktım.
Ha öyle herkesin parmaklaması psikolojik olarak rahatsız ediyor, hele de hazırlıklı olmayınca ama ne yapacan.

yaa ( pfff bende çok korkuyorum bakalım nasıl geçecek.. bi de utanma var tabi onu aşarsam belki acı hissetmem

Merhaba Kızlar.. bende mart annesiyim.21 mart muhtemel doğum tarihi.bi oğluşumuz olucak.Adı İnşallah Berkay olucak.uzun süredir takip ediyorum ancak çalıştığım için yazmaya vakit kalmıyodu.hastane çantasını hazırlamıştık.ama hala eksik varmı emin olamıyorum.şimdiye kadar hamileliğim de sorun yaşamadım.erken doğum yapan arkadaşları görükçe alışverişlerimi daha çabuk tamamladım.
yorgan yatak konusunda da yün en iyisidir herzaman.eskilere bakın hep doğal ürünlerle büyümüşler.o yüzden mümkünse microfiber vs. gibi ürünler almayın.çoğu sentetik çünkü.yeni doğan kıyafetleri %100 pamuk oluyo dimi.yatağı yorganı neden sentetik, elyaf vs.seçiyosunuz.doğanın getirdiği herşey insana daha faydalıdır diye düşünüyorum..

Allah hayrla kucağına almayı nasip etsin canım, ama bence de yüne olmaz demelerinin sebebi allerjik özelliği olması, evet doğal ve sağlıklı olabilir ama küçük çocuklarda hatta bebeklerde allerjik reaksiyonlara sebep olabilir, bana bile bazen ağır gelir kokusu, ben pamuk yorgan yastıktan yanayım, daha az allerjik gibi geliyor bana.

bize her gün sevgililer günü :)))) bu da benim hediye almamak için bahanem hehe :) hediye alamıcam kocama ona da alma dedim,ben sevgililer günü kutlamama taraftarıyım bu sene böle olsun..

Bak o daha iyimiş ben galiba yarın doktora gitmeden öğrenemicem nasıl bişey olcaanı.. baksana her doktorun ayrı bi parmaklayışı var :26:

Canım haklısın ama çevremde birçok bebeğe yün yatak ve yorgan alerji yaptı.Astım tedavisi gören bile oldu.Birden çok çocukta olunca ben yün yorgan,yastık vs.istemiyorum.Tercih meselesi tabiki ama şimdiki çocuklarda eskisi gibi değil.

bize her gün sevgililer günü :)))) bu da benim hediye almamak için bahanem hehe :) hediye alamıcam kocama ona da alma dedim,ben sevgililer günü kutlamama taraftarıyım bu sene böle olsun..

bu sene bende öle kandırıyorum hediye yok kutlama yok özellikle çiçek yok dedim eşime :)) 5 liralık gülü 20 lira yapıp satıyolar.. ben güzel bi yemek yaparım evde kutlarız.. zaten masraf çok bebiş gelcek doğum hastane bilmem ne.. kemer sıkmak en iyisi :)

Ama bu bebişler olmadan kutlıycağımız son özel günümüz,bence basitte olsa bişeyler yapmak lazım.

Gül konusu öyle ben de istemem ama sürpriz şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…