2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet hayatım bizde sıkmak durumundayız. ben yemek de yapmıyom ewde,annem gönderiyo ya da biz gidiyoz.. artık annemin yemekleriyle sevgililer günü kutlarız :) gönülller bir olsun

Ama bu bebişler olmadan kutlıycağımız son özel günümüz,bence basitte olsa bişeyler yapmak lazım.

haklısın canım da hediye mevzuuna girmeyelim diye ben eşime kutlamayalım dedim, çünkü o aldımı tam almak ister,vur derim öldürür yani okadar:) o yüzden kutlamayalım dedim ama yine de bi plan yaptıysaaaa ben bilmem beyim bilir :) derim artık..

Hediye için bende öyle düşünüyodum,benim eşimde öyle çünkü paraya bakmaz hiç bana bişey alıcaksa.Ben de ufak sürprizler yapcam çok pahalı bi hediye almıycam ama o kesin aldı bişeyler bakalım yarın görücezMesela ben yarın sabah ilk sürpriz kahvaltı tabağı hazırlamayı düşünüyorum kalpli falan.Vakti olan böyle bişey yapsa bile yeter bence.Nasıl bişey olucağının resmini eklerdim ama belki canı isteyen olur.Neyse şimdi çıkıyımda dolaşıyım hediye bakıyım.

bende silikon kalpli cupcake kalıpları almıştım geçen onlarla kalpli pastalar yapıcam bide güzel bi yemek normalde kutlamam ama bu bebeişsiz son sevgili günü zımbırtısı:

Geçen senelerde eniştem ablama tencere takımı almıştı hediye olarak :) bi de böyle alıp da beceremeyenler var...benimki almaz zaten, hediye özürlü...anca yemek yapar...ben de almıcam o yüzden...bi kaç kez aldım, o almayınca sinirim bozuluyo, en iyiysi hiç o gün yokmuş gibi davranmak...

bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim doğum yapan arkadaşlarada allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerini rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımızada bizlerede
doğum hikayemi de anlatıyım kızlar sizlere
kızlar 6 şubat gece saat 1e doğru epilasyon yaparken suyum geldi tabi o gün bir temizlik yaptımki akla zarar ve ertesi gün hemen dr a gittik ve çoçuğun suyu azalmış ve hareketleride durgunlaşmıştı ve o gün akşama kadar azar azar suyum geldi akşam dru aradığımda oynmasnda problem yoksa tedbir amaçlı yatmana gerek yok dedi tabi ben telaştan konuşamadım ve eltime arattırdım ve sabah dru bir ilaç için aradım ve ondan önce bebeğimin hareketide yok denecek kadar azdı ve aradığımda daha ben ilaç soramadan bebeğin hareketlerini sordu ve azaldığını söyleyince azarladı ve hemen geliyorsun yoksa mesuliyet kabul etmem dedi senin bebeğin kıymetli bebek dedi ve nasıl hazırlandım nasıl giyindim bilmiyorum ve muayneden sonra 1 cm açılmayla doğumhaneye aldılar ve 2.5 saat suni sancıdan sonra açılmam hala 1 cmdeydi ve bebeğim oksijensiz kaldığından bana oksijen maskesi taktı ve hemen sonrasında sezeryana aldılar daha sonrasındada 2.760 gr ağırlığında bir prenses dünyaya geldi
kızımın adınıda iclal koyduk ama babası kimlik çıkartırken bir isim daha ekliyecek ilk çoçuk olunca ne isim koyucağını bilemedi kocacım hergün bir isimle geliyordu

buarada sutluçörek arkadaşımada rabbim sabır versin dayanma gücü versin gerçekten lohusa haliyle bir kişinin bile lafını çekemezken allahım senin yardımcın olsun canım bol bol dua et canım kocanada allah akıl fikir versin

bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim doğum yapan arkadaşlarada allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerini rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımızada bizlerede

Canım tekrar gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Minik prensesin resimlerini de bekliyoruz annesi

çok da güzel bi doğum olmuş.. Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..

tamam canım yaz da ona göre yapılcak bişi varsa bende hazırlıklı gidiyim :)) mesela aklıma şey geldi, giyinip soyunmak mesele zaten şu an, eşofmanla gidiyim dedim çıkarmak kolay olsun diye..
evet canım eşofmanla git bencede rahat olur..yanında ne olur ne olmaz birde ped bulundur.. bazı durumlarda tuşeden sonra kanama olabiliyor.. orda zaten alt tarafını çıkarıp çatala yatıyosun üzerine bi örtü örtüp. doktor sadece elini uzatırken bakıyor o kadar..

yeni haftan hayırlı olsun canım.

fazla sıkıntı yaşamadan kucağına almışsın ne mutlu..
şuan nasılsın? epidural sezeryan mı oldun? toparlandın mı iyice??
İclal bebek de iyidir inşallah.

Sağlıkla gelmiş annesi çok sevindim,geçmiş olsun ikinize .Benim korkulu rüyam oldu bu kişisel temizlik olayı,kaç aydır ağda yapamıyorum,emla kremi sordum zararı olmaz dedi doktorum ama karar veremedim gitti.Sen de şimdi suyum geldi diince iyice korktum ben yaf:44:

aynı durum bende de var güneş.hamilelik öncesi ağda bantlarıyla alıyodum.8 aydır jilet yapınca cesaret edemiyorum.ilk aylar kanamam olduğu için ağdayı bırakmak zorunda kalmıştım.ilk bebekte kürtaj olmadan önce de jilet yapmak zorunda kalmıştım ama inan insanın gözü görmüyo emin ol.doğum öncesi temizlenip gidicem inşallah yine.yapacak bişeyim yok çünkü bu saatten sonra..

taze anne, aramıza hoş geldin :))

kusura bakmayın kızlar bizler kıdem bastık size :)))

canım hayırlı uğurlu olsun tekrardan, lohusanın halinden lohusa anlarmış o yüzden sütlüçöreğin durumuna kahroldum, okuduktan sonra yazdıklarını eşime sarıldım, gereksiz yere çemkiriyorum sana bazen özür dilerim dedim...

bebek ile ilgilide birşey takılırsa aklına telefonun var nasıl olsa haberleşelim, 2 hafta öndeyim sizden :)

Canım tekrar gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.Minik kızının resimlerini de bekliyoruz:))))

ohh tabi cnm ya keyfini çıkarr
hımmm benim 7 çıktı kısmen doğru eğlenceli bişey saol cnm paylaşım için
ben kızımda hep kaz tüyü yorgan ve yastık kullandım sezeryan olmasına rağmen öyle alerjik fln değildi fazla düşünmeye gerek yok herkes bütçesine ne uygunsa onu alsın bebekler hepsine alışıyor

ben de kızımı 2 sene hiç yastıkta yatırmadım doktor fln söylememişti ama doğumdan önce bir kitapta okumuştum boğulma tehlikesine karşı düz ve yan yatırın yazıyordu...
kaç haftalıkken doğurdun cnm?bebişinle eve geldiniz mi??

bende her an doğurabilirim daha çok erken 34 haftalık bebişim mart annesi olacakken şubat annesi olucam bu gidişle
niye ki?????

Son düzenleme:
Teşekkür ederim güzel anneler.inşallah sizde vakitlice bebeğinizi kucağınıza alırsınız.sanki o an hiç gelmicekmiş gibi geliyo bana şimdi.bi görsem diyorum sağlıklı olduğunu.hayırlısıyla inşallah..

beşiği sallanır mı aldınız.yoksa sabit mi? ben en sonunda sabite karar verdim.aldığımız ürün avrupadan geliyodu ve hiç bi beşiğinde sallanma özelliği yoktu.satıcı da avrupada sallanma özelliği yasaklandı deyince kafam karıştı.bende sallanmayan cinsinden sipariş verdim.siz ne düşünüyosunuz ??

pööööfff bugün hiiiç tadım yok, dokunsalarda dokunmasalarda ağlıyorumm.. dün gecede Defne deli etti bizi, oturdum sinirimden ağladım. sabah gözlerim şişmişti kocaman( şimdide hala yanması geçmedi.. bi ara bayılacak gibi oldum etraf döndü sonra düzeldim.. beynim zonkladı komşu teyzeye tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı..
oofff geçsin şu günler hayırlısıyla.. dün akşam 2 kere kasıldım, karnımın alt tarafı taş gibi oldu..dün MElikenin dediği gibi kendimi patlıycak gibi hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…