- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.621
bu sene bende öle kandırıyorum hediye yok kutlama yok özellikle çiçek yok dedim eşime :)) 5 liralık gülü 20 lira yapıp satıyolar.. ben güzel bi yemek yaparım evde kutlarız.. zaten masraf çok bebiş gelcek doğum hastane bilmem ne.. kemer sıkmak en iyisi :)
Ama bu bebişler olmadan kutlıycağımız son özel günümüz,bence basitte olsa bişeyler yapmak lazım.
haklısın canım da hediye mevzuuna girmeyelim diye ben eşime kutlamayalım dedim, çünkü o aldımı tam almak ister,vur derim öldürür yani okadar:) o yüzden kutlamayalım dedim ama yine de bi plan yaptıysaaaa ben bilmem beyim bilir :) derim artık..
bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim doğum yapan arkadaşlarada allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerini rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımızada bizlerede
evet canım eşofmanla git bencede rahat olur..yanında ne olur ne olmaz birde ped bulundur.. bazı durumlarda tuşeden sonra kanama olabiliyor.. orda zaten alt tarafını çıkarıp çatala yatıyosun üzerine bi örtü örtüp. doktor sadece elini uzatırken bakıyor o kadar..tamam canım yaz da ona göre yapılcak bişi varsa bende hazırlıklı gidiyim :)) mesela aklıma şey geldi, giyinip soyunmak mesele zaten şu an, eşofmanla gidiyim dedim çıkarmak kolay olsun diye..
yeni haftan hayırlı olsun canım.Güaydın kızlar,
Gerçi öğleden sonra oldu ama ben ancak toparlandım,
Hepinize iyi haftalar,
Ben de 37 oldum, yani 37den gün almaya başlayacam,
Gamzeciğim iyi ki varsın, her yazında bilgilendiriyon bizi, teşekkürler
bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim doğum yapan arkadaşlarada allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerini rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımızada bizlerede
doğum hikayemi de anlatıyım kızlar sizlere
kızlar 6 şubat gece saat 1e doğru epilasyon yaparken suyum geldi tabi o gün bir temizlik yaptımki akla zarar ve ertesi gün hemen dr a gittik ve çoçuğun suyu azalmış ve hareketleride durgunlaşmıştı ve o gün akşama kadar azar azar suyum geldi akşam dru aradığımda oynmasnda problem yoksa tedbir amaçlı yatmana gerek yok dedi tabi ben telaştan konuşamadım ve eltime arattırdım ve sabah dru bir ilaç için aradım ve ondan önce bebeğimin hareketide yok denecek kadar azdı ve aradığımda daha ben ilaç soramadan bebeğin hareketlerini sordu ve azaldığını söyleyince azarladı ve hemen geliyorsun yoksa mesuliyet kabul etmem dedi senin bebeğin kıymetli bebek dedi ve nasıl hazırlandım nasıl giyindim bilmiyorum ve muayneden sonra 1 cm açılmayla doğumhaneye aldılar ve 2.5 saat suni sancıdan sonra açılmam hala 1 cmdeydi ve bebeğim oksijensiz kaldığından bana oksijen maskesi taktı ve hemen sonrasında sezeryana aldılar daha sonrasındada 2.760 gr ağırlığında bir prenses dünyaya geldi
kızımın adınıda iclal koyduk ama babası kimlik çıkartırken bir isim daha ekliyecek ilk çoçuk olunca ne isim koyucağını bilemedi kocacım hergün bir isimle geliyordu
buarada sutluçörek arkadaşımada rabbim sabır versin dayanma gücü versin gerçekten lohusa haliyle bir kişinin bile lafını çekemezken allahım senin yardımcın olsun canım bol bol dua et canım kocanada allah akıl fikir versin
kızlar 6 şubat gece saat 1e doğru epilasyon yaparken suyum geldi tabi o gün bir temizlik yaptımki akla zarar ve ertesi gün hemen dr a gittik ve çoçuğun suyu azalmış ve hareketleride durgunlaşmıştı ve o gün akşama kadar azar azar suyum geldi akşam dru aradığımda oynmasnda problem yoksa tedbir amaçlı yatmana gerek yok dedi tabi ben telaştan konuşamadım ve eltime arattırdım ve sabah dru bir ilaç için aradım ve ondan önce bebeğimin hareketide yok denecek kadar azdı ve aradığımda daha ben ilaç soramadan bebeğin hareketlerini sordu ve azaldığını söyleyince azarladı ve hemen geliyorsun yoksa mesuliyet kabul etmem dedi senin bebeğin kıymetli bebek dedi ve nasıl hazırlandım nasıl giyindim bilmiyorum ve muayneden sonra 1 cm açılmayla doğumhaneye aldılar ve 2.5 saat suni sancıdan sonra açılmam hala 1 cmdeydi ve bebeğim oksijensiz kaldığından bana oksijen maskesi taktı ve hemen sonrasında sezeryana aldılar daha sonrasındada 2.760 gr ağırlığında bir prenses dünyaya geldi
kızımın adınıda iclal koyduk ama babası kimlik çıkartırken bir isim daha ekliyecek ilk çoçuk olunca ne isim koyucağını bilemedi kocacım hergün bir isimle geliyordu
buarada sutluçörek arkadaşımada rabbim sabır versin dayanma gücü versin gerçekten lohusa haliyle bir kişinin bile lafını çekemezken allahım senin yardımcın olsun canım bol bol dua et canım kocanada allah akıl fikir versin
sana da günaydın cnm..
bir süredir göremiyorum seni, nasılsın, bebişlerin nasıllar?
Sağlıkla gelmiş annesi çok sevindim,geçmiş olsun ikinize .Benim korkulu rüyam oldu bu kişisel temizlik olayı,kaç aydır ağda yapamıyorum,emla kremi sordum zararı olmaz dedi doktorum ama karar veremedim gitti.Sen de şimdi suyum geldi diince iyice korktum ben yaf:44:
ohh tabi cnm ya keyfini çıkarrgunaydın kızlar,
bızde babamızı işe gnderdıkten sonra kahvaltımızı yaptık. çamaşır makınasında oglumun cıcılerını yıkıyoruz. hazır hava guzelken bıde evımı temızlıycem. ogleden sonrada bıraz carsıya gıdıp dolasıcaz oglumla.. çalışmayınca ne guzelmış ya pazartesı sendromu falan vız gelıo artık :)
hımmm benim 7 çıktı kısmen doğru eğlenceli bişey saol cnm paylaşım içinIŞILcım aklına kötü şeyler getirme sakın.. Aden kuzu hayırla sağlıkla gelicek inşallah.
az önce bi paylaşım buldum.. bakın bakalım sizde tutacakmı??
hem vakit geçer biraz, kafa dağılır..
hadi kolay gelsin.. benim 4 çıktı.. ve beni anlatıyor
HER İNSANIN KADER KAT SAYISI VARDIR (ve gerçektir)
okuyun hesaplayın kişiliğinizle uyuşacaktır.
Kader Katsayısı Nedir?
Bu sayi var olusunuzun gerisindeki amac ve ozellikleri belirliyor.Icinizde sakli olan ozellikler, dusunce biciminiz,kisiliginiz ve yasamdaki amaciniz gizli bu sayi da dogumdan olume kadar bu sayinin isiginda yolunuzu cizeceksiniz.
Kader Sayinizi Nasil Bulacaksiniz ?
Yasam carkinizin kader sayisini bulmak icin dogdugunuz ayin degeriyle gunu ve yilinin sayilarini yan yana toplamaniz gerekiyor.Aylarin sayi degerleri:
Ocak : 1
Subat: 2
Mart: 3
Nisan: 4
Mayis: 5
Haziran: 6
Temmuz: 7
Agustos: 8
Eylul: 9
Ekim: 1
Kasim: 2
Aralik: 3
Sira kader sayinizi bulmaya geldi.
Tablodan dogdugunuzun ayin degerini bulup gün ve yil ile birlikte toplayin.
Örneğin:
ben kızımda hep kaz tüyü yorgan ve yastık kullandım sezeryan olmasına rağmen öyle alerjik fln değildi fazla düşünmeye gerek yok herkes bütçesine ne uygunsa onu alsın bebekler hepsine alışıyorMerhaba Kızlar.. bende mart annesiyim.21 mart muhtemel doğum tarihi.bi oğluşumuz olucak.Adı İnşallah Berkay olucak.uzun süredir takip ediyorum ancak çalıştığım için yazmaya vakit kalmıyodu.hastane çantasını hazırlamıştık.ama hala eksik varmı emin olamıyorum.şimdiye kadar hamileliğim de sorun yaşamadım.erken doğum yapan arkadaşları görükçe alışverişlerimi daha çabuk tamamladım.
yorgan yatak konusunda da yün en iyisidir herzaman.eskilere bakın hep doğal ürünlerle büyümüşler.o yüzden mümkünse microfiber vs. gibi ürünler almayın.çoğu sentetik çünkü.yeni doğan kıyafetleri %100 pamuk oluyo dimi.yatağı yorganı neden sentetik, elyaf vs.seçiyosunuz.doğanın getirdiği herşey insana daha faydalıdır diye düşünüyorum..
kaç haftalıkken doğurdun cnm?bebişinle eve geldiniz mi??bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim doğum yapan arkadaşlarada allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerini rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımızada bizlerede
doğum hikayemi de anlatıyım
niye ki?????bende her an doğurabilirim daha çok erken 34 haftalık bebişim mart annesi olacakken şubat annesi olucam bu gidişle
ben de 37 yi bitirdim artık haftaya doğuruyorumaman allahım inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?