2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Az kaldı canım sabret.Zor oluyo ama mink kızını kucağına alınca geçicek inş.Ağlama sakın...

zaman azaldıkca herkesı bı stres basıyo sanırım ondandır. arada benımde durup dururken aglayasım gelıo gozlerım sulanıyo hıc bısey yokken. bı bı an once dogsun rahatlıyayım dıorum bı daha hazır deılım dıorum. allah hepımızın yardımcısı olsun, gercektende 9ay karnımda tasıdım demek laf olsunn dıye deılmıs

Günaydın herkese... İyi haftalar....

Canımm güzel haberlerle gel inşallah.. hemen de yaz olur mu merakta bırakma bizi..

Güle güle git, hasret gidermiş olarak gel canım.Hayırlı görüşler, Allah kurtarsın.

geldim güzeller geldiiim ay nasıl yoğun b muayeneydiii ilk defa bu kadar uzun süre haşır neşir olduk kızımla yaa teyzeleri maşallah bi büyümüş bi tatlı olmuş anlatamam o yanakların tombikliğini o kolların bacakların bogum boğum topalaklığını bi görcektiniz kopamadım kuzumdan ya cıkarken ağlıcaktım nerdeyse noolur biraz daha bakiim diye...neyse doktor bu sefer kilo boy sölemedi ya da ben o kadar cok konuştum ki arada kaynadı bilmiyorum usg cıktısını da nst odasında unuttum saf saf geldim eve gelince aklıma geldi ama neyse artık kuzum ii ya önemli olan o:) nstye girdik bugün ilk defa ya ne güzel bişi o ben cok sevdim dakikalarca dinliyosun kalbini her hareketini kayda geciyosun cok bayıldım ben :)) haftaya yine randevu verdi artık her hafta gitcekmişiz nasıl gecicek şimdi 1 hafta demeye basladım ayda bir giderken nasıl beklemişim acaba:) ha bi de benim dün akşam 6 dakikada bir kasılmalarım oldu yaklaşık 12-13 kez filan ama agrı sancı yoktu onu sordum nstde biraz sancı cıkmış 50lerde dedi dikkat et dinlen ağrısız kasılmalar sıkıntı cıkarmaz ama o kadar sık olması da istemediğimiz bi durum dedi ben akıllısı ne desem beğenirsiniz "amaaaan akın bey ya dert etmeyin herşeyi kendinize benim kızım gelecegi zamanı biliyo" dedim adam zaten kekeme bi de bunu duyunca hiç konusamadı ama epey güldü bana "Hay Allahım" diye diye:))işte bizden haberler bu kadar teyzeler özlemişiz sizi yaa...

canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin yavruna sen de arada böle girip tecrübelerini haberlerinizi ve tabiiki resimlerinizi paylaş bizimle olurmu

Canım artık gerçekten zorlamaya başladılar ( hayırlısıyla gelsinler tabi ama dişimizi sıkmaktan ağızda diş kalmadı valla normal doğumu çok istiyorum biliyosun ama yarın doktor deseki sezeryanla da alabilirim, hemen yatarım al diye ilk aylar ve son aylar zor olur derlerdi gerçekten öleymiş.. ilk 2 ay son 2 ay bitirdi beniiii

kıyamam kuzum sana ya beklemek son zamanlarda iyice zor gelmeye basladı hepimşzi aynı durumdayız dayanamıyoruz zorlanıyoruz
ama sen bunları Defnecikle birlikte bizden daha fazla hissediyosun sabret tatlım az kaldı hayırlısıyla hepimizi kurtarsın Allah sağ salim kavuştursun bebişlerimize inşallahhh...

Canımmm gözün aydın maşallah prensesine bende özledimmm yarın çabuk gelsin görüyüm kızımı nolur ( orda görünce insan nasıl mutlu oluyo dursun biraz daha içimde diyorum.. ama böle kontrol vaktine doğru off yeter doğsun diyorum doğum için konuştunuz mu bişey diyo mu?

canım benim , keyifli bir müzik aç evi havalandır , seninde havan değişir dayanma gücün artar, birde eve güzel kokular yayan birşey pişir bak nasıl iyi gelir...

Gözün aydın canım bebişine de maşallah,sağlıkla gelsin inş.

Hayırlısı canım yarın git bakalım dr nediycek...

kızlar atladığımız birşey var, en azından ben doğumdan önce atlamışım :)

çocuk doktoru için araştırma yapın ve bir kaç isim belirleyin kendinize, doğum sonrası araştırma yapmaya bir süre fırsatınız olmayabilir, benimde birkaç gündür dank etti, yoğun bakımda ilgilenen doktoruyla devam ediyoruz şimdilik ama başka birisi olsun istiyorum, sizlerde araştırmalara başlayın...

Az kaldı canım sabret.Zor oluyo ama mink kızını kucağına alınca geçicek inş.Ağlama sakın...
az kaldı sabredeyim de, bide sonrası var.. ondan da gözüm korkmuyo değil hani..

aynen öyle canım 9 ay karnımızda taşıyoruz canımızdan can veriyoruz.. artık eğilip doğrulmak başlı başına bi dert.. ki yapamıyorum zaten.. yere bi otursam defneyle oynamak için kalkmam dakikalar sürüyo

Gözün aydın özlemcim fıstığını görmüşsün.. yesin onun onun o boğumlarını teyzesi.. ısırasım geldi.. şaka şaka benim öyle huyum yoktur, öpmeye bile kıyamam ben bebekleri, koklarım severim sadece

sona gelince günler geçmiyo dediğimizde kimse inanmıyodu:)
bu zamana kadar çok şükür önemli bi sıkıntım olmadı, ilk hamileliğime göre şükürler olsun çok rahat bi hamilelik geçirdim.. ama şu son günler işte çoooook zorrr..

stresten sizler eşlerinize sarıyosunuz bazen, bende günahsız yavruma ( bişey istiyo, elimde olmadan bağırıyorum (43: sonra da eşşek gibi pişman oluyorum.. o anları hatırladıkça da ağlıyorum..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. hayırlısıyla kurtulalım inşallah, bebişlerimizde sağlıklıca kucaklarımıza gelsin.

Son düzenleme:

sağol kuzum sen de git yarın bi hasret gider yavrunla insan iice sabırsızlanıyo ya bırakamadım bugün resmen sanki onu karnımda gezdirmiyorum da orda usgnin içinde koyup cıkıyomuşum gibi hissettim( doğum ısrarla normal olsun diyo hala ben de bişi demedim tartışılmıyo ki doktorla da ha bi de kızım dönmüş artık başı asagıda ve baş vücuda göre bir hafta önde gidiyo bi kaç gün sonra vücutla eşitlenir ama kafası büyük olucak normal doğumda azıcık zorlanabilirsin dedi fıtık da var tabii o zamanki duruma göre bakarız dedi "canınız sağolsun sizin dediğiniz gibi olsun" dedim pek seindi hep cemkiriyodum adama :)) bugün maşallahımız vardı suyuna gittim:))

Gözün aydın canım bebişine de maşallah,sağlıkla gelsin inş...

amin canım sağolasınnn:))

Polyanna ayni bende senin gibiyim nasibunaldim anlatam su mide yanmasi beni mahvetti zaten corabimi bile giyemiyorum yattigim yerden kalkamiyorum iyice agirlastim biraz yurusem nefes nefese kaliyorum 1haftadirda sinirlerim bozuldu hormanlardan galiba esime sarip duruyorum o da en son kizdi bana dogurana kadar seninle konusmayacagim diyor a dese kiziyorum b dese bagiriyorum
Sanki hic dogmayacakmis gibi geliyor sonrada kendime kiziyorum bebegin saglikli buyuyor iste karninda ne istiyorsun diyorumm offff cok bunalmisim ben ya

ahh kıyamam ben sana ağlama bitanem ya nolcak bak annem hep der ki ananın bastığı cücük ölmezmiş (tavuklar için sölüyo bunu ama ana her şekilde ana benim anneme göre:)) hiç üzülme isteyerek yapmiyosunki bi öp kokla iki dakika oyun oyna unutur gider zaten üzme kendini sen yine ii idare ediyosun hayranım sana valla...bu arada istediğin kadar ısırabilirsin teyzesi sakınmam ben öle :))

Ay canım ne güzel sağolasın üşünmeden yazmışsın doğum hikayeni, bebeğin iyi olmasına sevindim, sen de iyisin heralde, kendinize iyi bakın ve arada tecrubelerini paylaş tatlım, malum burada çoğumuzun ilk ve çok endişeliyiz.

canım benim , keyifli bir müzik aç evi havalandır , seninde havan değişir dayanma gücün artar, birde eve güzel kokular yayan birşey pişir bak nasıl iyi gelir...
oooyyyyy ne güzel tavsiyeler bunlar...
birazdan kızım uyansında yapayım dediklerini inşallah canım

çokk sağol

aaah canım aahh işte son haftalar böyle.. önceden şu kadar ay var şu kadar hafta var derken, şimdi günleri saymak zor geliyor..

bunalmakta da haklıyız ama, kışın soğuğu, karı buzu bitmiyoki.. havalar biraz iyi olsa at kendini dışarı... eve tıkılıp kalmakta insanı iyice bunaltıyor..

az kaldı diyerek telkin etmeye çalışıyoruz kendimizi..:26::26::26:

Kıyamam sana kuzum, sen tecrubelisin bizden, ne desek boş ama, sakin ol ya, o patlama hissi özellikle akşamları bende de oluyor, inan şimdi doğuma götürseler yok demem, ama ne olur kendine iyiy bak, üzülürüm.

slm kızlarrr 38 haftaya girenler hayırlı olsun ben şimdiden heyecanlıyım sizi düşünemiyorum bile beni bazen korku sarıyo bebiş gelince naparım nasıl ısıtırım kuzumu evimde doğalgaz yok odun sobası yakıyoruz bina yeni ev fazla ısınmıyo artık ufoyla desteklerim bunada şükür mart ayı çok soğuk oluyo inşallah son gününe kadar dursun karnımda sonra nisan geliyo zaten hakkımızda hayırlısı önce sağsalim kurtulalımda bebişlerimz çokkkk sağlıklı olsunlarrrr inşallahh

Kıyamam sana kuzum, sen tecrubelisin bizden, ne desek boş ama, sakin ol ya, o patlama hissi özellikle akşamları bende de oluyor, inan şimdi doğuma götürseler yok demem, ama ne olur kendine iyiy bak, üzülürüm.

sağol canım, hepimiz hemen hemen aynı durumdayız yani..

artık kiracıları çıkarmak istiyoruz.. göbeğimizi işgal ettikleri yeter, kontratları dolunca hayırlısıyla çıksınlar, kucağımıza gelsinler.

bende yavaştan kalkayım, bi deriiiiiiiinnnn nefes alıp işe koyulayım, yemek yapayım..

öpüldüünüzzzzzz

canım benim sana yazmadan çıkmak istemedim.. bizde kızım doğduğunda üşür diye sürekli ufo yakmıştık.. ama ortam sıcaklığının 24 derece filan olması gerekiyormuş, biz bunu aylar sonra öğrenmiştik.. bebişler üşümeyecek derecedeki serinliği severmiş. yani aman üşümesin diye kat kat giydirmek, ortamı fazla sıcak tutmak iyi değil.

Allah yardımcınız olsun canım.. hem bebekle hem sobayla uğraşmak zor olur ama şükürki önümüz yaz.
sıkma canını sende. öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…