- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.641
pööööfff bugün hiiiç tadım yok, dokunsalarda dokunmasalarda ağlıyorumm.. dün gecede Defne deli etti bizi, oturdum sinirimden ağladım. sabah gözlerim şişmişti kocaman( şimdide hala yanması geçmedi.. bi ara bayılacak gibi oldum etraf döndü sonra düzeldim.. beynim zonkladı komşu teyzeye tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı..
oofff geçsin şu günler hayırlısıyla.. dün akşam 2 kere kasıldım, karnımın alt tarafı taş gibi oldu..dün MElikenin dediği gibi kendimi patlıycak gibi hissediyorum..
pööööfff bugün hiiiç tadım yok, dokunsalarda dokunmasalarda ağlıyorumm.. dün gecede Defne deli etti bizi, oturdum sinirimden ağladım. sabah gözlerim şişmişti kocaman( şimdide hala yanması geçmedi.. bi ara bayılacak gibi oldum etraf döndü sonra düzeldim.. beynim zonkladı komşu teyzeye tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı..
oofff geçsin şu günler hayırlısıyla.. dün akşam 2 kere kasıldım, karnımın alt tarafı taş gibi oldu..dün MElikenin dediği gibi kendimi patlıycak gibi hissediyorum..
Günaydınnnn canlarımmm. Günümüz güzel geçsin inşallahhh
Özlemcim gör güzeller güzeli kızını,valla bende cok özledim ama daha 1 haftam var
Gece herzamanki gbi uyuyamadım,sabah eşimi yolladım,sızmışım 1-2 saat ama kötü uyandım,hiç hoş rüya görmedim,başladılar yine rüyamda korkutmayalohusada degilim ki anlamıyorum ben yaaaaaaaa
Günaydın herkese... İyi haftalar....
Canımm güzel haberlerle gel inşallah.. hemen de yaz olur mu merakta bırakma bizi..
Güle güle git, hasret gidermiş olarak gel canım.Hayırlı görüşler, Allah kurtarsın.
bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim doğum yapan arkadaşlarada allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerini rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımızada bizlerede
doğum hikayemi de anlatıyım kızlar sizlere
geldim güzeller geldiiim ay nasıl yoğun b muayeneydiii ilk defa bu kadar uzun süre haşır neşir olduk kızımla yaa teyzeleri maşallah bi büyümüş bi tatlı olmuş anlatamam o yanakların tombikliğini o kolların bacakların bogum boğum topalaklığını bi görcektiniz kopamadım kuzumdan ya cıkarken ağlıcaktım nerdeyse noolur biraz daha bakiim diye...neyse doktor bu sefer kilo boy sölemedi ya da ben o kadar cok konuştum ki arada kaynadı bilmiyorum usg cıktısını da nst odasında unuttum saf saf geldim eve gelince aklıma geldi ama neyse artık kuzum ii ya önemli olan o:) nstye girdik bugün ilk defa ya ne güzel bişi o ben cok sevdim dakikalarca dinliyosun kalbini her hareketini kayda geciyosun cok bayıldım ben :)) haftaya yine randevu verdi artık her hafta gitcekmişiz nasıl gecicek şimdi 1 hafta demeye basladım ayda bir giderken nasıl beklemişim acaba:) ha bi de benim dün akşam 6 dakikada bir kasılmalarım oldu yaklaşık 12-13 kez filan ama agrı sancı yoktu onu sordum nstde biraz sancı cıkmış 50lerde dedi dikkat et dinlen ağrısız kasılmalar sıkıntı cıkarmaz ama o kadar sık olması da istemediğimiz bi durum dedi ben akıllısı ne desem beğenirsiniz "amaaaan akın bey ya dert etmeyin herşeyi kendinize benim kızım gelecegi zamanı biliyo" dedim adam zaten kekeme bi de bunu duyunca hiç konusamadı ama epey güldü bana "Hay Allahım" diye diye:))işte bizden haberler bu kadar teyzeler özlemişiz sizi yaa...
geldim güzeller geldiiim ay nasıl yoğun b muayeneydiii ilk defa bu kadar uzun süre haşır neşir olduk kızımla yaa teyzeleri maşallah bi büyümüş bi tatlı olmuş anlatamam o yanakların tombikliğini o kolların bacakların bogum boğum topalaklığını bi görcektiniz kopamadım kuzumdan ya cıkarken ağlıcaktım nerdeyse noolur biraz daha bakiim diye...neyse doktor bu sefer kilo boy sölemedi ya da ben o kadar cok konuştum ki arada kaynadı bilmiyorum usg cıktısını da nst odasında unuttum saf saf geldim eve gelince aklıma geldi ama neyse artık kuzum ii ya önemli olan o:) nstye girdik bugün ilk defa ya ne güzel bişi o ben cok sevdim dakikalarca dinliyosun kalbini her hareketini kayda geciyosun cok bayıldım ben :)) haftaya yine randevu verdi artık her hafta gitcekmişiz nasıl gecicek şimdi 1 hafta demeye basladım ayda bir giderken nasıl beklemişim acaba:) ha bi de benim dün akşam 6 dakikada bir kasılmalarım oldu yaklaşık 12-13 kez filan ama agrı sancı yoktu onu sordum nstde biraz sancı cıkmış 50lerde dedi dikkat et dinlen ağrısız kasılmalar sıkıntı cıkarmaz ama o kadar sık olması da istemediğimiz bi durum dedi ben akıllısı ne desem beğenirsiniz "amaaaan akın bey ya dert etmeyin herşeyi kendinize benim kızım gelecegi zamanı biliyo" dedim adam zaten kekeme bi de bunu duyunca hiç konusamadı ama epey güldü bana "Hay Allahım" diye diye:))işte bizden haberler bu kadar teyzeler özlemişiz sizi yaa...
canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin yavruna sen de arada böle girip tecrübelerini haberlerinizi ve tabiiki resimlerinizi paylaş bizimle olurmu
Canım artık gerçekten zorlamaya başladılar( hayırlısıyla gelsinler tabi ama dişimizi sıkmaktan ağızda diş kalmadı valla normal doğumu çok istiyorum biliyosun ama yarın doktor deseki sezeryanla da alabilirim, hemen yatarım al diye ilk aylar ve son aylar zor olur derlerdi gerçekten öleymiş.. ilk 2 ay son 2 ay bitirdi beniiii
az kaldı sabredeyim de, bide sonrası var.. ondan da gözüm korkmuyo değil hani..Az kaldı canım sabret.Zor oluyo ama mink kızını kucağına alınca geçicek inş.Ağlama sakın...
aynen öyle canım 9 ay karnımızda taşıyoruz canımızdan can veriyoruz.. artık eğilip doğrulmak başlı başına bi dert.. ki yapamıyorum zaten.. yere bi otursam defneyle oynamak için kalkmam dakikalar sürüyozaman azaldıkca herkesı bı stres basıyo sanırım ondandır. arada benımde durup dururken aglayasım gelıo gozlerım sulanıyo hıc bısey yokken. bı bı an once dogsun rahatlıyayım dıorum bı daha hazır deılım dıorum. allah hepımızın yardımcısı olsun, gercektende 9ay karnımda tasıdım demek laf olsunn dıye deılmıs
Gözün aydın özlemcim fıstığını görmüşsün.. yesin onun onun o boğumlarını teyzesi.. ısırasım geldi.. şaka şaka benim öyle huyum yoktur, öpmeye bile kıyamam ben bebekleri, koklarım severim sadecegeldim güzeller geldiiim ay nasıl yoğun b muayeneydiii ilk defa bu kadar uzun süre haşır neşir olduk kızımla yaa teyzeleri maşallah bi büyümüş bi tatlı olmuş anlatamam o yanakların tombikliğini o kolların bacakların bogum boğum topalaklığını bi görcektiniz kopamadım kuzumdan ya cıkarken ağlıcaktım nerdeyse noolur biraz daha bakiim diye...neyse doktor bu sefer kilo boy sölemedi ya da ben o kadar cok konuştum ki arada kaynadı bilmiyorum usg cıktısını da nst odasında unuttum saf saf geldim eve gelince aklıma geldi ama neyse artık kuzum ii ya önemli olan o:) nstye girdik bugün ilk defa ya ne güzel bişi o ben cok sevdim dakikalarca dinliyosun kalbini her hareketini kayda geciyosun cok bayıldım ben :)) haftaya yine randevu verdi artık her hafta gitcekmişiz nasıl gecicek şimdi 1 hafta demeye basladım ayda bir giderken nasıl beklemişim acaba:) ha bi de benim dün akşam 6 dakikada bir kasılmalarım oldu yaklaşık 12-13 kez filan ama agrı sancı yoktu onu sordum nstde biraz sancı cıkmış 50lerde dedi dikkat et dinlen ağrısız kasılmalar sıkıntı cıkarmaz ama o kadar sık olması da istemediğimiz bi durum dedi ben akıllısı ne desem beğenirsiniz "amaaaan akın bey ya dert etmeyin herşeyi kendinize benim kızım gelecegi zamanı biliyo" dedim adam zaten kekeme bi de bunu duyunca hiç konusamadı ama epey güldü bana "Hay Allahım" diye diye:))işte bizden haberler bu kadar teyzeler özlemişiz sizi yaa...
canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin yavruna sen de arada böle girip tecrübelerini haberlerinizi ve tabiiki resimlerinizi paylaş bizimle olurmu
sona gelince günler geçmiyo dediğimizde kimse inanmıyodu:)Canım artık gerçekten zorlamaya başladılar( hayırlısıyla gelsinler tabi ama dişimizi sıkmaktan ağızda diş kalmadı valla normal doğumu çok istiyorum biliyosun ama yarın doktor deseki sezeryanla da alabilirim, hemen yatarım al diye ilk aylar ve son aylar zor olur derlerdi gerçekten öleymiş.. ilk 2 ay son 2 ay bitirdi beniiii
kıyamam kuzum sana ya beklemek son zamanlarda iyice zor gelmeye basladı hepimşzi aynı durumdayız dayanamıyoruz zorlanıyoruz
ama sen bunları Defnecikle birlikte bizden daha fazla hissediyosun sabret tatlım az kaldı hayırlısıyla hepimizi kurtarsın Allah sağ salim kavuştursun bebişlerimize inşallahhh...
Canımmm gözün aydın maşallah prensesinebende özledimmm yarın çabuk gelsin görüyüm kızımı nolur ( orda görünce insan nasıl mutlu oluyo dursun biraz daha içimde diyorum.. ama böle kontrol vaktine doğru off yeter doğsun diyorum doğum için konuştunuz mu bişey diyo mu?
Gözün aydın canım bebişine de maşallah,sağlıkla gelsin inş...
Gözün aydın özlemcim fıstığını görmüşsün.. yesin onun onun o boğumlarını teyzesi.. ısırasım geldi.. şaka şaka benim öyle huyum yoktur, öpmeye bile kıyamam ben bebekleri, koklarım severim sadece
stresten sizler eşlerinize sarıyosunuz bazen, bende günahsız yavruma( bişey istiyo, elimde olmadan bağırıyorum ( 43: sonra da eşşek gibi pişman oluyorum.. o anları hatırladıkça da ağlıyorum..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. hayırlısıyla kurtulalım inşallah, bebişlerimizde sağlıklıca kucaklarımıza gelsin.
bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim doğum yapan arkadaşlarada allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerini rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımızada bizlerede
doğum hikayemi de anlatıyım kızlar sizlere
kızlar 6 şubat gece saat 1e doğru epilasyon yaparken suyum geldi tabi o gün bir temizlik yaptımki akla zarar ve ertesi gün hemen dr a gittik ve çoçuğun suyu azalmış ve hareketleride durgunlaşmıştı ve o gün akşama kadar azar azar suyum geldi akşam dru aradığımda oynmasnda problem yoksa tedbir amaçlı yatmana gerek yok dedi tabi ben telaştan konuşamadım ve eltime arattırdım ve sabah dru bir ilaç için aradım ve ondan önce bebeğimin hareketide yok denecek kadar azdı ve aradığımda daha ben ilaç soramadan bebeğin hareketlerini sordu ve azaldığını söyleyince azarladı ve hemen geliyorsun yoksa mesuliyet kabul etmem dedi senin bebeğin kıymetli bebek dedi ve nasıl hazırlandım nasıl giyindim bilmiyorum ve muayneden sonra 1 cm açılmayla doğumhaneye aldılar ve 2.5 saat suni sancıdan sonra açılmam hala 1 cmdeydi ve bebeğim oksijensiz kaldığından bana oksijen maskesi taktı ve hemen sonrasında sezeryana aldılar daha sonrasındada 2.760 gr ağırlığında bir prenses dünyaya geldi
kızımın adınıda iclal koyduk ama babası kimlik çıkartırken bir isim daha ekliyecek ilk çoçuk olunca ne isim koyucağını bilemedi kocacım hergün bir isimle geliyordu
buarada sutluçörek arkadaşımada rabbim sabır versin dayanma gücü versin gerçekten lohusa haliyle bir kişinin bile lafını çekemezken allahım senin yardımcın olsun canım bol bol dua et canım kocanada allah akıl fikir versin
oooyyyyy ne güzel tavsiyeler bunlar...canım benim , keyifli bir müzik aç evi havalandır , seninde havan değişir dayanma gücün artar, birde eve güzel kokular yayan birşey pişir bak nasıl iyi gelir...
Polyanna ayni bende senin gibiyim nasibunaldim anlatam su mide yanmasi beni mahvetti zaten corabimi bile giyemiyorum yattigim yerden kalkamiyorum iyice agirlastim biraz yurusem nefes nefese kaliyorum 1haftadirda sinirlerim bozuldu hormanlardan galiba esime sarip duruyorum o da en son kizdi bana dogurana kadar seninle konusmayacagim diyor a dese kiziyorum b dese bagiriyorum
Sanki hic dogmayacakmis gibi geliyor sonrada kendime kiziyorum bebegin saglikli buyuyor iste karninda ne istiyorsun diyorumm offff cok bunalmisim ben ya
ahh kıyamam ben sana ağlama bitanem ya nolcak bak annem hep der ki ananın bastığı cücük ölmezmiş (tavuklar için sölüyo bunu ama ana her şekilde ana benim anneme göre:)) hiç üzülme isteyerek yapmiyosunki bi öp kokla iki dakika oyun oyna unutur gider zaten üzme kendini sen yine ii idare ediyosun hayranım sana valla...bu arada istediğin kadar ısırabilirsin teyzesi sakınmam ben öle :))
Kıyamam sana kuzum, sen tecrubelisin bizden, ne desek boş ama, sakin ol ya, o patlama hissi özellikle akşamları bende de oluyor, inan şimdi doğuma götürseler yok demem, ama ne olur kendine iyiy bak, üzülürüm.
slm kızlarrr 38 haftaya girenler hayırlı olsun ben şimdiden heyecanlıyım sizi düşünemiyorum bile beni bazen korku sarıyo bebiş gelince naparım nasıl ısıtırım kuzumu evimde doğalgaz yok odun sobası yakıyoruz bina yeni ev fazla ısınmıyo artık ufoyla desteklerim bunada şükür mart ayı çok soğuk oluyo inşallah son gününe kadar dursun karnımda sonra nisan geliyo zaten hakkımızda hayırlısı önce sağsalim kurtulalımda bebişlerimz çokkkk sağlıklı olsunlarrrr inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?