2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemciğim, prensesini görmüşsün doya doya, çok sevindim, darısı kollarında koklayacağın, koklayacağımız günlere inşallah.

En iyisini yapmışsın :)) zaten doktora baskı yapmak da iyi değil diyolar.. sonuçta adamlar bizle mi uğraşcak yapar sezeryanı çıkar 2 dakkada.. şimdi normal olsun diyolar, gecede olsa gelirim diyolar.. bu kadar fedakarlık yaparlarken yok ben illa sezeryan olcam da demek istemiyorum başı yakalıyo sonra vücudu yarın bizimki büyük ihtimalle vücudu yakalamış olur diye düşünüyorum.. tek korkum çok kilo almış olması.. diyette sıktı çünkü artık sadece yememem gereklere dikkat ediyorum saatli öğünleri atlıyorum farketmeden Semra ne güzel kalktı bak benimde mutfağı toplayıp yemek yapmam lazım ama canım hiç istemiyo yaa ( daha kahvaltının tabakları duruyo

Ay canım ya düşündüğün şeye bak, sen onu koynunda büyütürsün, üşümeden sıcacık, zaten önümüz yaz, hem de polinin dediği gibi çok sıcak olmasına gerek yok ki, sağlıklı olun yeter.

ALLAHtan önümüz yaz ama gerçekten sobayla uğraşmak zor oluyo kız çocuğu sıcak ortamda olması lazım ama napalım dayıcaz odunları sobaya Van da kaç tane bebek ve çocuk çadırda soğuktan hayatını kaybetti onları aklıma getiriyorumda halimize çok şükür

Özlemciğim, prensesini görmüşsün doya doya, çok sevindim, darısı kollarında koklayacağın, koklayacağımız günlere inşallah.

ya evet gördüm tatlım ama görmek yetmiyo artık dediğin gibi kucagımızda koklayacagımız günler gelsin artık hayırlısıyla

evet tatlım ben de öle düşündüm hayırlısıyla doğsun sağlıklı olsun da nasıl doğarsa doğsun doktoru da kızdırmamak lazım dediğin gibi kesip almak varken cekiyo adam ne zamandır benim kaprislerimi:)) artık diyetti ilaçtı vitamindi sıktı kuzum ya hele sabahki yumurtalar canıma yetti yaa( bugün benim yemek derdim yok eşim nöbetçi bende dünden kalan yemeklerle keyfime göre takılırım diyorum ama bakalım midem de bana katılıcak mı:)) hadi sen kalk hadi kocanı ac bırakma yazııık adama hazırla bişiler güzelim nasılsa yapcan aradan cıksın bari :)) yeterince gaz verebildim mi...

merhaba bizimde çok az kaldı son 18 gün doktorumuz 2 marta gün verdi beklenen doğum tarihi 10 marttı . ikinci oğlumuz geliyor ismide kuzey aras olacak inşallah herkes bebeğini sağlıklı olarak kucağına alsın inşallah

Pollycim o hepimize oluyor,nasıl hormonlarsa vallahi çözemedim içli içli nasıl ağladım geçen gün,eşim de telaş yapıyor diyorum birşey yok,o benden daha telaşeli zaten,hemen doktora gidelim modunda :9:
Maşallah Özlem'cim çok iyiymiş kuzu sevindimm,Allahım hepsi ii olsunlar zamanında sağlıkla gelsinler tabi biz de sağlıklı olalım.Çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Evet Sevil 8 ayda mahfettik ama senin en azından sebebin varmış,benim canım çok acıdığı için yapamadım sıkamadım dişimi Napalım dediğin gibi bu saatten sonra çok zor yine evde denicem bakalım kuaförü pek düşünmüyorum.Aamannnn hep dediğim gibi kuzular sağlıklı biz sağlıklıysak gerisi teferruat

verdin canım :)) hemen kalkıyorum ama aynı hızla yapamıycam yavaş yavaş takılıyım mutfakta akşama kadar bişiler çıkar herhalde

oh al bakalım böcüğüne hediye bizimde bugün evlilikyıldönümümüz ama ben hiç bişey yapmıycam zaten canımda istemiyo hiç bişey yapmak yarında sevgililer günü zaten masraf cok kocişe yazık evde hazır kek var akşama yanına çay demler kutlarız...

hehehe cok iyiymiş bu ara sanırım hepimize bu yüzükten lazım cnm...

özlem
cnm gözün aydın görmüşsün minnak kuzuyu...bende dün gördüm ama yetmiyo insana bu pazar çabuk gelsin diye annemle bugün mutfak dolaplarını temizledik hergüne bir iş ayarladım resmen haftalık çalışma programı yaptım kendime hiç off günüm yok yahu...

poliiyyyy cnm sıkma kendini koyver gitsin bende patlamak üzereyim geçen hafta bebek kg vermiş diye üzülüyodum tedirgindim....bu hafta cok almış diye cok tedirginim......:44:ve farkında olmadan eşime sürekli laf söylüyomuşum annem uyardı beni sen cocuk gibi adama sürekli laf söylüyosun benim yanımda yapma sakın dedi...

bence biran önce doğuralım bebekler yanımızda dursunlar .....

tüm doğum yapan annelerin bebekleri hayırlı olsun rabbim aılarını göstermesin allah analı babalı büyütsün inşallah .... benim tahmini dogum tarihi 10 nisan ama mart anneleri şuabtta dogum yapıyorlar bende sanırım nisan aanesi degilde mart anesi olacak gibime gibime geliyor inşallah herkesin bebegi zamanında ve sağlıklı dünyaya gelirr .........

Size çifte kutlama o zaman eşinle birlikte nice evlilik yıldönümlerine canım.Bizim daha var 20 haziran:))))

Son düzenleme:
aayyhhh çok yoruldum ben gene bugün yaaaaa...sağlık ocağına gittimm..tansiyonumu falan ölçtürdümm..ordan eczaneye gittim..emla krem aldım..bakalım nasıl yapcas:)))))))))))..yemeğimi yaptımmm..yarın temizlikçi gelcekkkk...hastane odamız için çiçekçiyle anlaştımm...bütün odayı süslicek...kapıydı yataktı balonlardı falan..hepsi 140 lira...geçen 20 balona adam 150 lira isteyince bu bedava geldi atladım hemen:))) bi hastanede ikram edilicek çikolata kaldı...onuda beğendim akşam kocama göstercemm..

nasıl bu kızlarrr??

sezeryan mı normal doğummu konusunu çok araştırdım.çok belgesel izledim.doktoruma sordum.
hatta geçen hafta Okanının programında vardı. isteyenler aşağıdaki linkten izleyebilir.
Utanmaz Medya - Kraliyet Ailesi Muhabbet Kralı full izle! Okan Bayülgen Muhabbet Kralı 02 Şubat 2012 full izle! VİDEO

yurtdışında çekilen bi doğum belgeselinde(gerçek) ikiz bebekleri normal şekilde doğurttular.biri ters gelmesine rağmen.sezeryan en en en son ihtimal diye anlattı operatör doktor.hatta "sezeryan yapmak ZORUNDA KALABİLİRİZ" diye açıklıyordu durumu.bizim ülkemizde neredeyse her iki bebekten biri sezeryan.herhangi bir komplikasyon olmamasına rağmen.
okuduklarımın arasındaki kilit cümle şuydu ......"kesilmesi-yırtılması doğal olan bi yerin (rahim) yırtılması daha avantajlıdır.ama karın kasları ve bağırsak sistemi buna hazırlıklı olmadığından dengeyi geri sağlamak çok daha zordur"..... "sezeryanda bebek doğmak için solumun sistemini zorlamadığından, akçiğerlerinde su kalma ve iltihaplanma ihtimali daha yüksekmiş"
sürekli olarak aklımdaki cümle bu.vücud ilk haftadan itibaren kendini normal doğuma hazırlıyor.doktorum kendisi tavsiye etti.ben aklımdan aynı şeyi geçirirken söyledi."normal doğurabilir misin" diye..çok sevindim. planlı sezeryan istemiyorum.psikolojimide hep buna uygun tutamaya çalışıyorum.ancak extra bi durum olur anında sezeryan olurum.bu tamamen doktoruma kalmış.hepimiz için hayırlısı olsunn.

Maşallah Özlem'cim çok iyiymiş kuzu sevindimm,Allahım hepsi ii olsunlar zamanında sağlıkla gelsinler tabi biz de sağlıklı olalım.Çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
:
cok sağol tatlım ya evet cok az kaldı sağlıkla bi doğsalar da koklasak sarsak sarmalasak doya doya baksak seyretsek yetmiyo artık usg falan...

verdin canım :)) hemen kalkıyorum ama aynı hızla yapamıycam yavaş yavaş takılıyım mutfakta akşama kadar bişiler çıkar herhalde

olsun kuşum bi yerden başlamak yeter yavas yavas yap zaten hırpalama kendini sen elinin ucuyla bile yapsan ne yemekler cıkar ortaya hele de malzeme tavuksa:)))))

gördüm kuzum gördüm de yetmedi valla dediğin gibi ben de her güne bi iş uyduruyorum resmen saatleri saymaya başladım şu gün şununla gecse ondan sonraki gün böyle bitse sonra gezsem sonra tozsam falan diye planlar yapıyorum cabuk gecsin zaman da gelsin kuzularımız artık sağlıkla senin daha da az kaldı ne güzel Allahım sağ salim kavustusun tatlım

Hadi bakalım herşey hazır sayılır,halletmişsin işlerini.İkram çikolatalarında harika çok beğendim.İnternetten mi sipariş vericeksin?Ne kadarmış?Senden kopya çekiyim biraz:))))

Hadi bakalım herşey hazır sayılır,halletmişsin işlerini.İkram çikolatalarında harika çok beğendim.İnternetten mi sipariş vericeksin?Ne kadarmış?Senden kopya çekiyim biraz:))))

bizim eve çok yakın bi şubeleri var..oraya gitmeyi planlıyorum.. kdv dahil 110 lira falan ama turkcelllilere özel %30 indirim var sevgililer günü diye..e zaten çikolata bişey olmaz erken söylerim...60 tane çiçek var üstünde..vazonun içindede 40 tane draje varmış..yeter diye düşünüyorum..annem gidelim güzel madlen yaptıralım diyo ama ben bunu çok beğendim..bakalım akşam kocama göstercem..oda beğenirse sallarız anneyi:))

slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün inş

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün inş

birşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?

benimde göğsümde bi kaç tane çıktı daha önce yoktu neden olduğunuda bilmiyorum

Bana izin çıkmadı,akşama birlikte ona hediye almaya gidices ne kadar büyük bi süpriz dimiii,aklında olsun merinos atatürk kültür merkezinde hediyelik eşya fuarı var yarın bitiomuş canınız sıkılırsa gezmeye gidebilirsiniz gece 10 a kadar açıkmış ne kadar doğru bilmiyorum saatini yalnızBu arada bana da dün arkadaşın teyzesi dedi senin annen gibi çocuğa ne kadar çok karışıyorsun diye ben hormonlara bahane buldum Herşeyin sorumlusu onlarrrrrrrrrrr
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada nicee nicee yıllara Aden kuzusuyla

Çok heyecanlı bakalım bize ne zaman sıra gelecek Sağlıkla gelsin kuzucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…