- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.661
sağol kuzum sen de git yarın bi hasret gider yavrunla insan iice sabırsızlanıyo ya bırakamadım bugün resmen sanki onu karnımda gezdirmiyorum da orda usgnin içinde koyup cıkıyomuşum gibi hissettim( doğum ısrarla normal olsun diyo hala ben de bişi demedim tartışılmıyo ki doktorla da ha bi de kızım dönmüş artık başı asagıda ve baş vücuda göre bir hafta önde gidiyo bi kaç gün sonra vücutla eşitlenir ama kafası büyük olucak normal doğumda azıcık zorlanabilirsin dedi fıtık da var tabii o zamanki duruma göre bakarız dedi "canınız sağolsun sizin dediğiniz gibi olsun" dedim pek seindi hep cemkiriyodum adama :)) bugün maşallahımız vardı suyuna gittim:))
Özlemciğim, prensesini görmüşsün doya doya, çok sevindim, darısı kollarında koklayacağın, koklayacağımız günlere inşallah.
slm kızlarrr 38 haftaya girenler hayırlı olsun ben şimdiden heyecanlıyım sizi düşünemiyorum bile beni bazen korku sarıyo bebiş gelince naparım nasıl ısıtırım kuzumu evimde doğalgaz yok odun sobası yakıyoruz bina yeni ev fazla ısınmıyo artık ufoyla desteklerim bunada şükür mart ayı çok soğuk oluyo inşallah son gününe kadar dursun karnımda sonra nisan geliyo zaten hakkımızda hayırlısı önce sağsalim kurtulalımda bebişlerimz çokkkk sağlıklı olsunlarrrr inşallahh
Ay canım ya düşündüğün şeye bak, sen onu koynunda büyütürsün, üşümeden sıcacık, zaten önümüz yaz, hem de polinin dediği gibi çok sıcak olmasına gerek yok ki, sağlıklı olun yeter.
Özlemciğim, prensesini görmüşsün doya doya, çok sevindim, darısı kollarında koklayacağın, koklayacağımız günlere inşallah.
En iyisini yapmışsın :)) zaten doktora baskı yapmak da iyi değil diyolar.. sonuçta adamlar bizle mi uğraşcak yapar sezeryanı çıkar 2 dakkada.. şimdi normal olsun diyolar, gecede olsa gelirim diyolar.. bu kadar fedakarlık yaparlarken yok ben illa sezeryan olcam da demek istemiyorumbaşı yakalıyo sonra vücudu yarın bizimki büyük ihtimalle vücudu yakalamış olur diye düşünüyorum.. tek korkum çok kilo almış olması.. diyette sıktı çünkü artık sadece yememem gereklere dikkat ediyorum saatli öğünleri atlıyorum farketmeden Semra ne güzel kalktı bak benimde mutfağı toplayıp yemek yapmam lazım ama canım hiç istemiyo yaa ( daha kahvaltının tabakları duruyo
Pollycim o hepimize oluyor,nasıl hormonlarsa vallahi çözemedim içli içli nasıl ağladım geçen gün,eşim de telaş yapıyor diyorum birşey yok,o benden daha telaşeli zaten,hemen doktora gidelim modunda :9:pööööfff bugün hiiiç tadım yok, dokunsalarda dokunmasalarda ağlıyorumm.. dün gecede Defne deli etti bizi, oturdum sinirimden ağladım. sabah gözlerim şişmişti kocaman( şimdide hala yanması geçmedi.. bi ara bayılacak gibi oldum etraf döndü sonra düzeldim.. beynim zonkladı komşu teyzeye tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı..
oofff geçsin şu günler hayırlısıyla.. dün akşam 2 kere kasıldım, karnımın alt tarafı taş gibi oldu..dün MElikenin dediği gibi kendimi patlıycak gibi hissediyorum..
Maşallah Özlem'cim çok iyiymiş kuzu sevindimm,Allahım hepsi ii olsunlar zamanında sağlıkla gelsinler tabi biz de sağlıklı olalım.Çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.geldim güzeller geldiiim ay nasıl yoğun b muayeneydiii ilk defa bu kadar uzun süre haşır neşir olduk kızımla yaa teyzeleri maşallah bi büyümüş bi tatlı olmuş anlatamam o yanakların tombikliğini o kolların bacakların bogum boğum topalaklığını bi görcektiniz kopamadım kuzumdan ya cıkarken ağlıcaktım nerdeyse noolur biraz daha bakiim diye...neyse doktor bu sefer kilo boy sölemedi ya da ben o kadar cok konuştum ki arada kaynadı bilmiyorum usg cıktısını da nst odasında unuttum saf saf geldim eve gelince aklıma geldi ama neyse artık kuzum ii ya önemli olan o:) nstye girdik bugün ilk defa ya ne güzel bişi o ben cok sevdim dakikalarca dinliyosun kalbini her hareketini kayda geciyosun cok bayıldım ben :)) haftaya yine randevu verdi artık her hafta gitcekmişiz nasıl gecicek şimdi 1 hafta demeye basladım ayda bir giderken nasıl beklemişim acaba:) ha bi de benim dün akşam 6 dakikada bir kasılmalarım oldu yaklaşık 12-13 kez filan ama agrı sancı yoktu onu sordum nstde biraz sancı cıkmış 50lerde dedi dikkat et dinlen ağrısız kasılmalar sıkıntı cıkarmaz ama o kadar sık olması da istemediğimiz bi durum dedi ben akıllısı ne desem beğenirsiniz "amaaaan akın bey ya dert etmeyin herşeyi kendinize benim kızım gelecegi zamanı biliyo" dedim adam zaten kekeme bi de bunu duyunca hiç konusamadı ama epey güldü bana "Hay Allahım" diye diye:))işte bizden haberler bu kadar teyzeler özlemişiz sizi yaa...
canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin yavruna sen de arada böle girip tecrübelerini haberlerinizi ve tabiiki resimlerinizi paylaş bizimle olurmu
aynı durum bende de var güneş.hamilelik öncesi ağda bantlarıyla alıyodum.8 aydır jilet yapınca cesaret edemiyorum.ilk aylar kanamam olduğu için ağdayı bırakmak zorunda kalmıştım.ilk bebekte kürtaj olmadan önce de jilet yapmak zorunda kalmıştım ama inan insanın gözü görmüyo emin ol.doğum öncesi temizlenip gidicem inşallah yine.yapacak bişeyim yok çünkü bu saatten sonra..
evet tatlım ben de öle düşündüm hayırlısıyla doğsun sağlıklı olsun da nasıl doğarsa doğsun doktoru da kızdırmamak lazım dediğin gibi kesip almak varken cekiyo adam ne zamandır benim kaprislerimi:)) artık diyetti ilaçtı vitamindi sıktı kuzum ya hele sabahki yumurtalar canıma yetti yaa( bugün benim yemek derdim yok eşim nöbetçi bende dünden kalan yemeklerle keyfime göre takılırım diyorum ama bakalım midem de bana katılıcak mı:)) hadi sen kalk hadi kocanı ac bırakma yazııık adama hazırla bişiler güzelim nasılsa yapcan aradan cıksın bari :)) yeterince gaz verebildim mi...
Günaydınlar diicektim saate gözüm ilişti tünaydınlarHenüz kahvaltıyı bitirdiğimiz için geceleri anlatmıyorum artık 6 gibi bi kalktım sonra tekrar uyudum.
Bugün de hava çok güzel böcüme sevgililer günü hediyesi almaya gidebilirim
hehehe cok iyiymiş bu ara sanırım hepimize bu yüzükten lazım cnm...
oh al bakalım böcüğüne hediye bizimde bugün evlilikyıldönümümüz ama ben hiç bişey yapmıycam zaten canımda istemiyo hiç bişey yapmak yarında sevgililer günü zaten masraf cok kocişe yazık evde hazır kek var akşama yanına çay demler kutlarız...
hehehe cok iyiymiş bu ara sanırım hepimize bu yüzükten lazım cnm...
özlem cnm gözün aydın görmüşsün minnak kuzuyu...bende dün gördüm ama yetmiyo insana bu pazar çabuk gelsin diye annemle bugün mutfak dolaplarını temizledik hergüne bir iş ayarladım resmen haftalık çalışma programı yaptım kendime hiç off günüm yok yahu...
poliiyyyy cnm sıkma kendini koyver gitsin bende patlamak üzereyim geçen hafta bebek kg vermiş diye üzülüyodum tedirgindim....bu hafta cok almış diye cok tedirginim......:44:ve farkında olmadan eşime sürekli laf söylüyomuşum annem uyardı beni sen cocuk gibi adama sürekli laf söylüyosun benim yanımda yapma sakın dedi...
bence biran önce doğuralımbebekler yanımızda dursunlar .....
cok sağol tatlım ya evet cok az kaldı sağlıkla bi doğsalar da koklasak sarsak sarmalasak doya doya baksak seyretsek yetmiyo artık usg falan...
Maşallah Özlem'cim çok iyiymiş kuzu sevindimm,Allahım hepsi ii olsunlar zamanında sağlıkla gelsinler tabi biz de sağlıklı olalım.Çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
:
verdin canım :)) hemen kalkıyorum ama aynı hızla yapamıycam yavaş yavaş takılıyım mutfakta akşama kadar bişiler çıkar herhalde
özlem cnm gözün aydın görmüşsün minnak kuzuyu...bende dün gördüm ama yetmiyo insana bu pazar çabuk gelsin diye annemle bugün mutfak dolaplarını temizledik hergüne bir iş ayarladım resmen haftalık çalışma programı yaptım kendime hiç off günüm yok yahu....
aayyhhh çok yoruldum ben gene bugün yaaaaa...sağlık ocağına gittimm..tansiyonumu falan ölçtürdümm..ordan eczaneye gittim..emla krem aldım..bakalım nasıl yapcas:)))))))))))..yemeğimi yaptımmm..yarın temizlikçi gelcekkkk...hastane odamız için çiçekçiyle anlaştımm...bütün odayı süslicek...kapıydı yataktı balonlardı falan..hepsi 140 lira...geçen 20 balona adam 150 lira isteyince bu bedava geldi atladım hemen:))) bi hastanede ikram edilicek çikolata kaldı...onuda beğendim akşam kocama göstercemm..Eki Görüntüle 346143 Eki Görüntüle 346143
nasıl bu kızlarrr??
Hadi bakalım herşey hazır sayılır,halletmişsin işlerini.İkram çikolatalarında harika çok beğendim.İnternetten mi sipariş vericeksin?Ne kadarmış?Senden kopya çekiyim biraz:))))
slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe
geçen cumartesi tansiyon yükselmesi ile doktora gittim bana dediği preklampsi olmuşun , 24 saaat içinde çocuğu almalıyız yoksa ya sen ya da çocuk öllür dediler!!!!!!!!Yaşadığım şoku düşününhemn amliyata aldılar , bebeğim ve ben de sağlıklıyız şükür, ama bebebğim küçük olduğu için küvözde Allah ın takdiri diorum ,onun için kızlar siz de tanisyonlarınıza dikkat edin derim, Allah a emanetiz unutmayın, paylaşmak istedim
birşey daha sorayım kızlar. çok olmuyorumdur inşallah..
hamile kalmadan önce 1 tane et benim vardı. şimdi 3 5 .. hamilelikte çoğalırmış sizde deoldumu?
Bana izin çıkmadı,akşama birlikte ona hediye almaya gidices ne kadar büyük bi süpriz dimiii,aklında olsun merinos atatürk kültür merkezinde hediyelik eşya fuarı var yarın bitiomuş canınız sıkılırsa gezmeye gidebilirsiniz gece 10 a kadar açıkmış ne kadar doğru bilmiyorum saatini yalnızoh al bakalım böcüğüne hediye bizimde bugün evlilikyıldönümümüz ama ben hiç bişey yapmıycam zaten canımda istemiyo hiç bişey yapmak yarında sevgililer günü zaten masraf cok kocişe yazık evde hazır kek var akşama yanına çay demler kutlarız...
merhaba bizimde çok az kaldı son 18 gün doktorumuz 2 marta gün verdi beklenen doğum tarihi 10 marttı . ikinci oğlumuz geliyor ismide kuzey aras olacak inşallah herkes bebeğini sağlıklı olarak kucağına alsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?