- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.681
aayyhhh çok yoruldum ben gene bugün yaaaaa...sağlık ocağına gittimm..tansiyonumu falan ölçtürdümm..ordan eczaneye gittim..emla krem aldım..bakalım nasıl yapcas:)))))))))))..yemeğimi yaptımmm..yarın temizlikçi gelcekkkk...hastane odamız için çiçekçiyle anlaştımm...bütün odayı süslicek...kapıydı yataktı balonlardı falan..hepsi 140 lira...geçen 20 balona adam 150 lira isteyince bu bedava geldi atladım hemen:))) bi hastanede ikram edilicek çikolata kaldı...onuda beğendim akşam kocama göstercemm..Eki Görüntüle 346143 Eki Görüntüle 346143
nasıl bu kızlarrr??
bizim eve çok yakın bi şubeleri var..oraya gitmeyi planlıyorum.. kdv dahil 110 lira falan ama turkcelllilere özel %30 indirim var sevgililer günü diye..e zaten çikolata bişey olmaz erken söylerim...60 tane çiçek var üstünde..vazonun içindede 40 tane draje varmış..yeter diye düşünüyorum..annem gidelim güzel madlen yaptıralım diyo ama ben bunu çok beğendim..bakalım akşam kocama göstercem..oda beğenirse sallarız anneyi:))
Bana izin çıkmadı,akşama birlikte ona hediye almaya gidices ne kadar büyük bi süpriz dimiii,aklında olsun merinos atatürk kültür merkezinde hediyelik eşya fuarı var yarın bitiomuş canınız sıkılırsa gezmeye gidebilirsiniz gece 10 a kadar açıkmış ne kadar doğru bilmiyorum saatini yalnızBu arada bana da dün arkadaşın teyzesi dedi senin annen gibi çocuğa ne kadar çok karışıyorsun diye ben hormonlara bahane buldum Herşeyin sorumlusu onlarrrrrrrrrrr
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada nicee nicee yıllara Aden kuzusuyla
Çok heyecanlı bakalım bize ne zaman sıra gelecekSağlıkla gelsin kuzucuk.
canım cok güzel görünüyo bunlar yaa ay ben bunu alsam oturup kendim yerim kii:))
Bence de çok güzel canım,eşinde beğenirse alırsın.Değişik olur hem böyle....
bende ondan korkuyorum:))))))) oturup yiyebilirim..zaten artık canımçok fena tatlı şeyler istiyo..yiyemiyorum da sonuna geldim sıkiim dişimi diyorum..
Bize de sıra gelicek canım az kaldı:)Ben gittim aldım hediyemizi.Ufak kartlar aldım,bi de üzerinde yazılar olan kalp şeklinde çikolata aldımSabah da güzel bi kahvaltı tabağı hazırlıycam inş.:)
MAGyyy çok güzel bunlar yaaa.. İstanbulda olsam var ya senin doğuma kesin gelirdim hem seni ve oğluşunu görürdüm hem de bu şekerlerden yerdimmmmmmmbi hastanede ikram edilicek çikolata kaldı...onuda beğendim akşam kocama göstercemm..
nasıl bu kızlarrr??
olsun kuşum bi yerden başlamak yeter yavas yavas yap zaten hırpalama kendini sen elinin ucuyla bile yapsan ne yemekler cıkar ortaya hele de malzeme tavuksa:)))))
MAGyyy çok güzel bunlar yaaa.. İstanbulda olsam var ya senin doğuma kesin gelirdim hem seni ve oğluşunu görürdüm hem de bu şekerlerden yerdimmmmmmm
mesajını okuyunca bugün ilk defa güldüğümü hissettim len :))) anam sabah beri kös kös oturuyomuşum meğer.. bu mesaj beni kendime getirdi.. :))) tavuk kısmına kadar kabara kabara okuyodum ama tavukla hemen söndürdün beni :))) artık tavuk yapcaksamda utancımdan yazamıycam buraya ama bugün sebze yapıyorum :)))
bide düşünüyorum sonra çok sinirlenip vazgeçiyorum..hani insanlar gelipte avuç avuç alıyolar ya görmemişler gibi...deliririm ozaman...benim kuzenin çoluğu çocuğu var..bende tam tersi çok yakınımsa almam bile..başka misafirlere kalsın diye..eşimin arkadaşları gelicek benim arkadaşlarım gelicek..akrabaları doyurmaktan başkasına bişey kalmıyo...şimdide bebek şekeri kavgası var..anneme dedim herkese 1 tane 1 tane vericeksin...efendim ayıpmış..e dedim çoluk çocuk herkes alırsa ne kalıcak..10 tane aynı şeyi almanın ne anlamı var..mesela şimdi teyzem geliniyle yaşıyo beraber...teyzem eniştem kuzenim karısı çocuğu..kafadan 1 aileye 5 şeker mi vericem yani..üüff bide bu sıkıntılar var şimdi
kuşum sen yeterki gel al hepsini ye canımın içi...bak bugün gittim aldım emla...perş.günü yapiimde bari..olurda doğurursam ha cuma ha perş.farketmez:))))))))
bayramlarda çocuklara ve misafirlere ayrı ayrı şeker alınır ya, misafire madlen bebelere dandikonun gibi yapcan.. iki şekeri de annene vercen odalarda dolap oluyo, gelen misafire göre çıkarcak şekerleri.. ben şahsen öle yapmayı düşünüyorum :)) hatıra şekerini az aldım sadece arkadaşlarıma vercem.. akrabalara da bebek şekerli çikolatalar var ya onlardan alcam onun biblosunu hatıra olarak saklayabilirler çok fenayım yaa
Ayy doğru valla bi de o var en sinir olduğum şey benimde...Bedava olunca 3er 5 er alınıyo valla:)bide düşünüyorum sonra çok sinirlenip vazgeçiyorum..hani insanlar gelipte avuç avuç alıyolar ya görmemişler gibi...deliririm ozaman...benim kuzenin çoluğu çocuğu var..bende tam tersi çok yakınımsa almam bile..başka misafirlere kalsın diye..eşimin arkadaşları gelicek benim arkadaşlarım gelicek..akrabaları doyurmaktan başkasına bişey kalmıyo...şimdide bebek şekeri kavgası var..anneme dedim herkese 1 tane 1 tane vericeksin...efendim ayıpmış..e dedim çoluk çocuk herkes alırsa ne kalıcak..10 tane aynı şeyi almanın ne anlamı var..mesela şimdi teyzem geliniyle yaşıyo beraber...teyzem eniştem kuzenim karısı çocuğu..kafadan 1 aileye 5 şeker mi vericem yani..üüff bide bu sıkıntılar var şimdi
Süpersin Özge'cim kuzu öncesi biz de kutlayalım dedik,yılın en iyi babası oscar ödülü alıcam böcümee umarım vardır orda ,yarın da kargolar gönderirim fabrikaya diye planladım.Henüz plan aşamasında
Senin plan çok şekermiş,şimdiden ellerine sağlık kuzum ben de hazırlıyayım sabah ona kahvaltı.Alllahım herkesin mutluluğunu daim etsin
bende yarın doktordan çıkınca alcam hem de bi izah ediyim adama epilasyon diyince bizi matah bişiy sandı herhalde lazer anladı.. yok hocam biz bildiğin çamsakızcıyız diycem :)))))))) adam beni doortmaktan vazgeçcek yaa yarın bari saçımı düzleştiriyim iki oje sürüyüm makyaj yapıyım dur sen
gayet mantıklı yaptığın...ben anneme desem hayatta yapmaz..kime alıyosun diyo..dedim teyzeme kuzenime ve veletlerine almıyorum..bide bugün dedim sana söylemicem doğum saatini..hastanede yatarım diyo..ben anneme bişey diyorum bi anda 7 sülale duyuyo..bizde diyoruzki eşimle doğuriim odaya geliim bi kendime geliim sonra gelsin insanlar...eşim diyo benim orda stresim tavan yapmış..perişanım bide sülaleni eğlendiremem diyo..oda haklı..adam zaten bişeyler döküyo vücudunda..stresten..gittim ilaç aldım ona bugün..
Ayy doğru valla bi de o var en sinir olduğum şey benimde...Bedava olunca 3er 5 er alınıyo valla:)
Amin canım amin.Sağol senin de eline sağlık o zaman şimdiden.Kalp şeklinde kalıp varsa peynirleri kesebilirsin o şekilde ben öyle yapıcamKutlayın tabiii.Ben o oskardan geçen sene yılbaşında almıştım yılın mükemmel eşi diye Çok güzel bi hediye.
gayet mantıklı yaptığın...ben anneme desem hayatta yapmaz..kime alıyosun diyo..dedim teyzeme kuzenime ve veletlerine almıyorum..bide bugün dedim sana söylemicem doğum saatini..hastanede yatarım diyo..ben anneme bişey diyorum bi anda 7 sülale duyuyo..bizde diyoruzki eşimle doğuriim odaya geliim bi kendime geliim sonra gelsin insanlar...eşim diyo benim orda stresim tavan yapmış..perişanım bide sülaleni eğlendiremem diyo..oda haklı..adam zaten bişeyler döküyo vücudunda..stresten..gittim ilaç aldım ona bugün..
mesajını okuyunca bugün ilk defa güldüğümü hissettim len :))) anam sabah beri kös kös oturuyomuşum meğer.. bu mesaj beni kendime getirdi.. :))) tavuk kısmına kadar kabara kabara okuyodum ama tavukla hemen söndürdün beni :))) artık tavuk yapcaksamda utancımdan yazamıycam buraya ama bugün sebze yapıyorum :)))
canım ya seni merak ediyorduk yaşadıklarına çok üzüldüm bir türlü anlam veremiyorum eşine ne olursa olsun insan yeni doğmuş yavrusuna nasıl yapar bunu Allah yardımcın olsun canm bebiş için de gözün aydın.Selam kızlar ne zamandır yoktum başıma film gibi olaylar geldi 29 ocak 2012 de yüksek tansiyon şikayetiyle sezeryana alındım 5 hafta erken dünyalar tatlısı bir kızım oldu 19tansiyononum olduğu için narkozdan uyanamadım ameliyat sırasında kalbimdurmuş bütün hastane drları başımdaymış 5 saat ayılamamışım ve 2güün yoğun bakımda kaldım tam yeniden doğdum derken şükür buna derken kandilgünüeşim beni ve annemi evden kovdu ogün bu gündür aramıyor duygularım tarifsiz nolur bana dua edin
gözün aydın canm ne güzel Allah analı babalı büyütsün.slm kızlar nabersiniz
ben 8 şubatta kızımı dünyaya getirdim.size daha sonra ayrıntıları anlatırım şuan evdeyiz sizlere haber veriyim dedim.kendinize iyi bakın.tekrardan gelirim topiğe
inş. en kısa sürede kavuşursun bebeğine canm gözün aydıngeçen cumartesi tansiyon yükselmesi ile doktora gittim bana dediği preklampsi olmuşun , 24 saaat içinde çocuğu almalıyız yoksa ya sen ya da çocuk öllür dediler!!!!!!!!Yaşadığım şoku düşününhemn amliyata aldılar , bebeğim ve ben de sağlıklıyız şükür, ama bebebğim küçük olduğu için küvözde Allah ın takdiri diorum ,onun için kızlar siz de tanisyonlarınıza dikkat edin derim, Allah a emanetiz unutmayın, paylaşmak istedim
senn de tarih belli olmuş gözün aydın canmmecburen pollycim benim paşa oturuo dönmek bilmedi mecburen tarihini aldık artıkk
verdiğin bilgiler için sağol gamzecimkızlar bu arada sehpanın üzerindeki oda termometresini görünce aklıma geldi, muhakkak alın, evin sıcaklığını öğrenmeniz doğalgaz masrafınızı azaltır, bebeği kat kat giydirmek zorluğundan kurtulursuz ve acaba üşüyor mu endişesi taşımazsınız :)
24-26 aralığı en uygun sıcaklık ve ellerini ısıtmak için uğraşmayın ve eldiven giydirmeyin, eller ısınmıyor en azından bizimkisi ve bizimkinin küvöz arkadaşının elleri öyle ayrıca bugün hastaneden eve ziyarete geldiler , ortam uygun mu bebek için, banyosunu söyle yaptır vs diye uygulamalı bebek yıkadık :) işte gelen hemşirelerde söyledi ki bende daha önce okumuştum bunu ve eldiven takmıyorum o yüzden, dokunmaları hissetmeleri gerekiyormuş bu sayede güven ve motor sinir sistemleri gelişiyormuş ,eldiven taksanda ısınmayacak elleri dedi, bende bunu 1 haftadır gözlemliyordum zaten...
bebeğini düşün canm eşin mutlaka pişman olup gelcek sana bu günlerini zehir ediyor sadece bu nasıl bir kinmiş anlamadım ne istiyorlar annendenMerhaba bana cevapyazanlara çok teşekkür ederim eşimle aramızda gerçekten hiçbişeyyoktu bir gece önce ben sana tapıyorum diye sarılıp yattık annemi istemmiş senelerdir gizligizlionukovunca banada defoldedi kolumdan tutup yalvarırım kalayım dicemi sandı bana söyleseydi başından ben ona göre ikisinin arasına mesafe koyardım üzerimdeki pijamayı bile değişemedim bana muhtaçsın bu hayatta ben sana çokiibir ders vericem deyip durdu kızımın bikaç parça eşyasını aldım izin vermedi çok sıkıntıdayım bebeğim zaten prematüre bakımı zor derken Rabbim beni bunlarla sınadı nolur özellikle lohusa olanlar bana nolur dua edin hiçbeddua vermedim ama bir haftada 20 yıl yaşlandım 30 kilo almıştım35 kilo vermişşim
ben de öğrenmek istiyorum çatı tecrubeni bana da anlatrandevum saat 4' de melikecim, burada göremesem bile çatıyla ilgili faceden mesaj atarım sana...
sen de melikecim unutma beni. ben hep k.çorap giyiyorum onu orda çıkarmak çok mu zor olur?tamam canım yaz da ona göre yapılcak bişi varsa bende hazırlıklı gidiyim :)) mesela aklıma şey geldi, giyinip soyunmak mesele zaten şu an, eşofmanla gidiyim dedim çıkarmak kolay olsun diye..
aayyhhh çok yoruldum ben gene bugün yaaaaa...sağlık ocağına gittimm..tansiyonumu falan ölçtürdümm..ordan eczaneye gittim..emla krem aldım..bakalım nasıl yapcas:)))))))))))..yemeğimi yaptımmm..yarın temizlikçi gelcekkkk...hastane odamız için çiçekçiyle anlaştımm...bütün odayı süslicek...kapıydı yataktı balonlardı falan..hepsi 140 lira...geçen 20 balona adam 150 lira isteyince bu bedava geldi atladım hemen:))) bi hastanede ikram edilicek çikolata kaldı...onuda beğendim akşam kocama göstercemm..Eki Görüntüle 346143 Eki Görüntüle 346143
nasıl bu kızlarrr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?