- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.701
bende perş.kuaföre gitcem..bi fön çektirimm...oje sürsem çıkarttırırlarmıki..öyle ölü gibi olmiim..oğlum güzel görsün annesini
ben bu sene hediye mediye almıyorum...zaten masraflar kaçtı totomuza iyice:)))) en büyük hediyeyi veriyorum işte ona daha ne istiyo
aminnn cnmayyy maasallahh:) allah kurtarsın hepımızı ınsallah
SİBEL hangi gün gidiyosun doğuma.. 38+ kaçta ??
Benim de iki farklı şeker olucak.Biraz ayrım oluyo ama çok yakınlarıma daha özel bişey hazırlatıyorum.Diğerleri için ucuzYoksa başa çıkamam geriye bişey kalmaz Hastaneye çok gelen olmaz zaten bizim o yüzden normal çikolata alırız yeter...
onu bende duymuştum oje olunca çıkartıyolarmış diye.. aslı var mı aceba?
ben de aynı şeyi düşünüyodum ve de gönlüme göre oldu galiba:)60 tane şeker sipariş vermiştim zaten.2gün içinde elimde olcak inşallah.bu gün de babamın patronunun kızı istanbuldan kargo göndermiş.20 tane çubuklu şekerlerden epeyce süslü güzel bişi göndermiş onları yakınlara vermeye planlıyorum..
bu arada MAG'in şekerleri çok beğendim ben ,farklılar...
MAG34 canımmm doktorun Emla ya izin verdi mi gerçekten?? bende bu sorunun cevabını arıyordum yoksa baska türlü dayanamıcam yaaaane dedi doktorun birşey olmaz mıymış? benim doktorum kullanmasan daha iyi olur dedi. ama bu cevap beni hiç tatmin etmedi,yada hiç işime gelmedi
bide düşünüyorum sonra çok sinirlenip vazgeçiyorum..hani insanlar gelipte avuç avuç alıyolar ya görmemişler gibi...deliririm ozaman...benim kuzenin çoluğu çocuğu var..bende tam tersi çok yakınımsa almam bile..başka misafirlere kalsın diye..eşimin arkadaşları gelicek benim arkadaşlarım gelicek..akrabaları doyurmaktan başkasına bişey kalmıyo...şimdide bebek şekeri kavgası var..anneme dedim herkese 1 tane 1 tane vericeksin...efendim ayıpmış..e dedim çoluk çocuk herkes alırsa ne kalıcak..10 tane aynı şeyi almanın ne anlamı var..mesela şimdi teyzem geliniyle yaşıyo beraber...teyzem eniştem kuzenim karısı çocuğu..kafadan 1 aileye 5 şeker mi vericem yani..üüff bide bu sıkıntılar var şimdi
bende perş.kuaföre gitcem..bi fön çektirimm...oje sürsem çıkarttırırlarmıki..öyle ölü gibi olmiim..oğlum güzel görsün annesini
valla versede aldım vermesede aldım.))))))) melikenin doktoruna sordum..o epilasyon önermiyorum ama ille yapcaksan kullan dedi..bugün sağlık ocağına gittim doktora sordum..bişey olmaz kullan ama çok uzun zaman tutma dedi..hemen bitir yıka dedi..eczacıya sordum oda aynı şeyi dedi...ilacın kağıdını okudum ordada dikkat edilirse sıkıntı olmaz uzun tutmayın cildinizde yazıyodu...ben öle tüylü tüylü gidemem..jiletle hatur hatur kaşınyo onuda çekemem..yaptırcam..allaha emanet artık:)))))
canımcım, öncelikle medical parkta ojeyi çıkarttırıyorlar orada yoğun bakımda yattığımda çıkartmışlardı, ayrıca doğuma girerken makyaj yapmıştım, beni hazırlama geldiklerinde makyajımıda sildirdiler bilgin olsun...
şeker dağıtımına gelince öncelikle doğumdan sonra gözün şeker falan görmeyecek bebeğin yanında olacak üstüne üstük kim gelmiş ne almış ne takmış gözün görmeyecek :) o yüzden şimdiden stres yapma ve sen canın ne istiyorsa onu yaptır artık hangisi kimin kısmetiyse o onu alır , dilersen benim gibi birkaç çeşit hazırla kafan daha rahat olur.
senin doğuma gelmek çok istiyorum malum berra ile çıkamıyoruz ve bir sürede dışarı çıkamayacağız, çıkmaya başladığımızda eve ziyarete gelicem canım mutlaka.
onu bende uygulayamadımohhh ne de güzel gülermişşş gül tabi bacım yaa valla gül diye söledim yoksa tavuk korkulu rüyan olmasın yani:)) hem sen gayet güzel yapıyosun tavugu yap da yaz da bırakma ben beğenmiştim tarifleri yumurtalı tavuk haricindeki tariflerini uyguluyorum kendim şahsen:))
mutlaka yazarım canım... k.çorap giyme o gün çünkü her şekilde altı komple çıkarmamız gerekcek.. ben eşofmanla spor çorap giycem pırt diye çıkarıyım diye bakalımsen de melikecim unutma beni. ben hep k.çorap giyiyorum onu orda çıkarmak çok mu zor olur?
canım akıntı normal sanırım sürekli oluyo..Merhaba arkadaşlar,
Dogum yapan arkadaşlara bebekleriyle beraber uzun ömürler diliyorumm.. Allah şimdiden analı babalı büyütsün...
sorum olacak.. akıntı sorunu yasayan var mı? (kasıntılı değil) bende gun içinde çok fazla oluyor.. uzanıyorum kalkıyorum wcye gidiyorum.. korkuyorum bazenn acaba kanamamı oldu diye.. bide bu dogum suyu ile farklı nasıl oluyor.. dogum suyu akışkan su gibi mi oluyor? kasılmaların nasıl? bende bebeğim hareket çok ediyor.. karnım baya bi şekille giriyor.. ama kasılma nasıl oluyor. nst de kasılma görüldü ama ben fark edemedimm. kasılma ile bebegin hareketleriyle karnın şekil alması arasındaki fark ne sizce...? nstde kasılman oldu diye progeston diye ilaç kullanana var mı?doktorum magnezyumude 2ye çıkardı ve bu ilacı verdi. cevaplarınızı bekliyorumm.. evde yalnız olunca korkularım oluyor
Melike kuzum anestezi alırsan cıkartıyorlar ojeyi,özellikle işaret parmağında. böyle işaret parmagına birşey takıyorlar ya,oje olunca anestezi almak ve anesteziden cıkmak zor oluyormus,doktorum demişti.bende ojeli gitmiştim ameliyatıma.defalarca narkoz yiyen biri olarak eminim
ama normal dogumda arkadaslarıma sormustum cıkartmamıslardı onlardan. eger degişmediyse sistem cıkartmazlar.
Gerçekten teşekkür ediyorum işte duymak istediğim sözler bunlardı
Ama bir şey sorcam sana,hamile kalmadan önce kullanırken uyussun dye kuaförüm 1.5 saat falan bekletiyordu,sonra da cırt cırt 15 dk da bitiyordu. Şimdi ne kadar bekleticez sürünce ?? bende eczaneye sordugumda birşey olmaz demişti. narkozdan korkmuyorsun Emla dan neden korkuyorsun demişti
benim kuzenim de sağlıkçı.annemler doğum videosunu izlemişler.apar topar doğuma aldıkları için haırlıksız gitmişti zaten.ojeli ve bol makyajlı bi şekilde doğuma girdiğini anlatıyodu annem.ne güzel süslü süslü her zamanki haliyle diye..
ben daha önce hiç kullanmadım...ama şimdi çok acıyo ilk defa kullancam..içinde yazıyo zaten nasıl kullanılacağı... ya 1,5 saat diilde 1 saat tutarsın..yeterki biraz uyuşsun..bitek bikiniye sürcem zaten..koltukaltı bacak falan gerek yok..onlara dayanırım herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?