2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu sene hediye mediye almıyorum...zaten masraflar kaçtı totomuza iyice:)))) en büyük hediyeyi veriyorum işte ona daha ne istiyo

Orası öyle canım,en büyük hadiyeyi veriyoruz ama işte ufak tefek hediyelerde oluyo böyle arada.ben çok severim böyle şeyleri ve sürpriz yapmayı.Mutlu oluyorum böyle...Zaten bebiş olunca bu kadar rahat olamıycaz bi süre:)

Merhaba arkadaşlar,
Dogum yapan arkadaşlara bebekleriyle beraber uzun ömürler diliyorumm.. Allah şimdiden analı babalı büyütsün...
sorum olacak.. akıntı sorunu yasayan var mı? (kasıntılı değil) bende gun içinde çok fazla oluyor.. uzanıyorum kalkıyorum wcye gidiyorum.. korkuyorum bazenn acaba kanamamı oldu diye.. bide bu dogum suyu ile farklı nasıl oluyor.. dogum suyu akışkan su gibi mi oluyor? kasılmaların nasıl? bende bebeğim hareket çok ediyor.. karnım baya bi şekille giriyor.. ama kasılma nasıl oluyor. nst de kasılma görüldü ama ben fark edemedimm. kasılma ile bebegin hareketleriyle karnın şekil alması arasındaki fark ne sizce...? nstde kasılman oldu diye progeston diye ilaç kullanana var mı?doktorum magnezyumude 2ye çıkardı ve bu ilacı verdi. cevaplarınızı bekliyorumm.. evde yalnız olunca korkularım oluyor

kızlar bebeklerın genelı dogumdan bıkac gun sonra sarılık degerlerı yuksek cıkabılıyor bu benım ıkıncı gebelıgım ılkınden ve cevremden bılıyorum kızıma yapmadım ınanmadım cunku bebegın hemen yanına sarılıgını alıcak bır tulbent bez parcası kımının demesıne gore bır altın bıle yeterlı oluyormus bunları bulundurunca bebegın sarılıgını alıyormus dedıgım gıbı bunlara ınanmazdım ama bırebır bırkac doktorun agzından duyunca bu bebegıme sapsarı bır yazma oyaladım ve yuzunu ortucem uyudugu zamanlarda sız yapmayı dusunuyormusunuz?

ayyy maasallahh:) allah kurtarsın hepımızı ınsallah
aminnn cnm
SİBEL hangi gün gidiyosun doğuma.. 38+ kaçta ??

ay cnm sen çıkmışsın ama ben daha yeni gördüm msjını kusura bakma ben perşembe günü son kez nst ye gidicem işte o gün söyleyecek doktor gerçi geçen hafta dedi 23ünde alalım diye o zaman da 38+3 yada 38+4 fln oluyor galiba ama kesin değil ben en erken zamanı isteyeceğim çünkü inan ben de çok gerildim benim de kızım var biliyorsun seni çok iyi anlıyorum insan bazen kafa dinlemek uzanmak veya boş boş oturmak istiyor ama yavrularımız ne yapsın hemen bize sarıyorlar boş kaldığımızı görünce ben de çok kızmışımdır sonra da kendime kızıp ağlamışımdır kızıma sarılıp sarılıp ne yapalım hatta şuan da tepemde dolaşıyor benimki en iyisi ben de artık çıkıp çocuğun karnını doyurayım biraz da oyun oynayayım...önümüzdeki günler beni de çok korkutuyor valla ne yalan sööliyim ikisine birden bakabilirim inşallahh ama karnımda olmasından iyidir kızım koşmak oynamak istiyor ben o kadar ağırlaştım ki yetişemiyorum kızıma en azından doğurup kiloyu verince istediğim gibi oraya buraya koşturabileceğim o yüzden böyle işte....

ben de aynı şeyi düşünüyodum ve de gönlüme göre oldu galiba:)60 tane şeker sipariş vermiştim zaten.2gün içinde elimde olcak inşallah.bu gün de babamın patronunun kızı istanbuldan kargo göndermiş.20 tane çubuklu şekerlerden epeyce süslü güzel bişi göndermiş onları yakınlara vermeye planlıyorum..
bu arada MAG'in şekerleri çok beğendim ben ,farklılar...

onu bende duymuştum oje olunca çıkartıyolarmış diye.. aslı var mı aceba?

Melike kuzum anestezi alırsan cıkartıyorlar ojeyi,özellikle işaret parmağında. böyle işaret parmagına birşey takıyorlar ya,oje olunca anestezi almak ve anesteziden cıkmak zor oluyormus,doktorum demişti.bende ojeli gitmiştim ameliyatıma.defalarca narkoz yiyen biri olarak eminim
ama normal dogumda arkadaslarıma sormustum cıkartmamıslardı onlardan. eger degişmediyse sistem cıkartmazlar.

En iyisi canım öyle yapmak zaten.Biraz ayrımcılık gibi oluyo ama neyapalım

valla versede aldım vermesede aldım.))))))) melikenin doktoruna sordum..o epilasyon önermiyorum ama ille yapcaksan kullan dedi..bugün sağlık ocağına gittim doktora sordum..bişey olmaz kullan ama çok uzun zaman tutma dedi..hemen bitir yıka dedi..eczacıya sordum oda aynı şeyi dedi...ilacın kağıdını okudum ordada dikkat edilirse sıkıntı olmaz uzun tutmayın cildinizde yazıyodu...ben öle tüylü tüylü gidemem..jiletle hatur hatur kaşınyo onuda çekemem..yaptırcam..allaha emanet artık:)))))

onu bende duymuştum oje olunca çıkartıyolarmış diye.. aslı var mı aceba?

benim kuzenim de sağlıkçı.annemler doğum videosunu izlemişler.apar topar doğuma aldıkları için haırlıksız gitmişti zaten.ojeli ve bol makyajlı bi şekilde doğuma girdiğini anlatıyodu annem.ne güzel süslü süslü her zamanki haliyle diye..

bende perş.kuaföre gitcem..bi fön çektirimm...oje sürsem çıkarttırırlarmıki..öyle ölü gibi olmiim..oğlum güzel görsün annesini

canımcım, öncelikle medical parkta ojeyi çıkarttırıyorlar orada yoğun bakımda yattığımda çıkartmışlardı, ayrıca doğuma girerken makyaj yapmıştım, beni hazırlama geldiklerinde makyajımıda sildirdiler bilgin olsun...

şeker dağıtımına gelince öncelikle doğumdan sonra gözün şeker falan görmeyecek bebeğin yanında olacak üstüne üstük kim gelmiş ne almış ne takmış gözün görmeyecek :) o yüzden şimdiden stres yapma ve sen canın ne istiyorsa onu yaptır artık hangisi kimin kısmetiyse o onu alır , dilersen benim gibi birkaç çeşit hazırla kafan daha rahat olur.

senin doğuma gelmek çok istiyorum malum berra ile çıkamıyoruz ve bir sürede dışarı çıkamayacağız, çıkmaya başladığımızda eve ziyarete gelicem canım mutlaka.

Gerçekten teşekkür ediyorum işte duymak istediğim sözler bunlardı
Ama bir şey sorcam sana,hamile kalmadan önce kullanırken uyussun dye kuaförüm 1.5 saat falan bekletiyordu,sonra da cırt cırt 15 dk da bitiyordu. Şimdi ne kadar bekleticez sürünce ?? bende eczaneye sordugumda birşey olmaz demişti. narkozdan korkmuyorsun Emla dan neden korkuyorsun demişti

canım benim:))) bende doğuriim iyileşiim komşuculuk oynicas senle:)))) beraber büyüsün ufaklıklar...

kızlar hepinize merhabaaa,hayırlı güzel haftalar

dün akşamdan buyana yazılanları önce okuyum dedim ama çok yordu beni :) maşallah bugün de epey kalabalığız,herkes burda sanırım :)

bugün kontrolümüz vardı,37 haftayı bitirdik,38.haftadayız bugün.maşallah oğlumun durumu iyi,suyu falan yeterliymiş.48cm 2960gr görünüyor.doğuma kadar 3500-3600 olabilirmişama kafası büyükmüş biraz 3500 gr.ı bulmazsa daha kolay doğum olur dedi,yediklerine dikkat et,hamur işi tüketme,demir haricinde vitamin alma artık dedi.2günde bir vitamin içiyordum,artık içmicem.
çatı muayenesi de yaptı,hiç kasmaya gerek yokmuş,zaten 10sn bile sürmemiştir belki,biara ileri kadar gitti,o biraz acıttı ama anlık bişeydi.açılma yokmuş,çatı yapısıda fena değilmiş ama bebeğin kafası büyük olduğu için inşallah 3500ü bulmaz dedi..kg çok olsa bidert,az olsa bidert.sonuçta bebek kendi almıyomu kiloyu,benim yediğimle alakası yok diyoruz mesela! ozaman el kadar bebeğe rejim mi yazayım şimdi

nst yapmadık,haftaya gel,nstye gir dedi.nezaman gelir,40ı beklermi dedim..genelde 39da gelir bebekler dedi.hayırlısı inşallah

EMLA KREMİ SORDUM...ağda için kullanıldığında deride uzun süre kalmadığı için bi sakıncası yok dedi.kullanılabilirmiş yani.ben öbür yoldan hallediyorum hamişliğin başından beri,sonunda da aynı yola devam etcem..

onu bende uygulayamadım :)))))) ama umudumu da yitirmedim

sen de melikecim unutma beni. ben hep k.çorap giyiyorum onu orda çıkarmak çok mu zor olur?
mutlaka yazarım canım... k.çorap giyme o gün çünkü her şekilde altı komple çıkarmamız gerekcek.. ben eşofmanla spor çorap giycem pırt diye çıkarıyım diye bakalım yaz olsa ne güzel giy elbiseyi git oh mis
canım akıntı normal sanırım sürekli oluyo..
kasılmayı bende tam bilmiyorum.. bebek bi tarafta toplanıp sertleşiyo ya onu kasılma sanıyodum geçen gittiğimde kontrolde de oldu hemen doktora gösterdim bu sizce kasılma mı diye, o da oraya elledi sonra diğer tarafa elledi diğer taraf nispeten daha yumuşaktı, bence kasılma değil hatta tıbben de kasılma değil dedi demek ki ben onu kasılma sanıyodum ama bence kasılma yoksa ben hiç kasılmadım demektir şimdiye kadar

normal doomda epidural takarlarsa? :26: en iyisi oje sürmeden gidiyim bana baksana hem normal doom istiyorum hem oje derdine düştüm bakalım o an totomu toplıycak halim olcak mı

ben daha önce hiç kullanmadım...ama şimdi çok acıyo ilk defa kullancam..içinde yazıyo zaten nasıl kullanılacağı... ya 1,5 saat diilde 1 saat tutarsın..yeterki biraz uyuşsun..bitek bikiniye sürcem zaten..koltukaltı bacak falan gerek yok..onlara dayanırım herhalde..

Malkoc'un da dediği gibi oje ve makyaj olmadan doğuma girip çıktıktan sonra odada yapmak en iyisi galiba.. steril olmakta fayda var :18: hem normal doğumd ahazırlancak vakit olmayabilir.. hem de hastane çantasına koyarız malzemeleri odada yaparıs millet gelmeden fırsat kalırsa tabi

haklısın 1 saat yeter. bende bir tek bikiniye sürerim digerleri iyi kötü dayanıyorum, vücudu tamamen uyusturmanın anlamıda yok dogum öncesi. kolay gelsin hepimize inşallahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…