2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çıktıktan sonra oramız buramız yırtılınca bakalım makyaj görcek mi gözümüz:)))))))))))

kızlar,

bebişimin bizim odada kullandığımız beşiği geçen gün gelmişti fırsat olmadı fotosunu koymak hazır ufaklık deliksiz uyuyor (hatta bu uyku yüzünden eşimi bekliyorum hastaneye götürücez) sizlerle paylaşayım dedim :)

doguma gitmeden maniküre gideriz önce,böle cillop gbi olur tırnaklar(pedikür e de mi gitsem )
ojesiz olalım da ne olur ne olmaz. dogumdan snra benm aklıma bile gelmez oje bebegimi görünce,biliyorum. o yuzden bakımlı olsun eller yeter makyaj konusunda da ben bse olmaz sanıyordum ama anestezi doktorum özellikle maskarayı cıkartmıstı. nedenini bilmiyorum

çıktıktan sonra oramız buramız yırtılınca bakalım makyaj görcek mi gözümüz:)))))))))))

:))))) bekara karı boşamak kolaymış.. benim ne planlarım doğumdan sonrası için :))) ama tabi şu an hayal aşamasındalar o zaman ne olur nası düşünürüm bilmem... bi de sizi düşünüyorum hastaneden foruma nasıl haber vercem doğurduğumu diye :)) cepten girince belleği dolduryo hemen yazıları göremiorum en iyisi faceden yazmak.. o da artık ben doğururken doğum yapmamış biri olursa yazarım ona artık

ben sana gamzeye falan mesaj atarım doğurdum die..siz yazarsınız:)))))))) orayada laptop götürürsem topakoyarlar beni...al bebeğine bak ne interneti die...

canım çok güzel beşiğiii ama içindeki daha güzelll maşallah kuzuya nasıl uyuyo melekler gibi yaa

ben saf gibi yaptırdım manikürü geçen gittiğimde, eve geldim bulaşık deterjanını eldivensiz kullandım totoma dönüyo manikürler tabi artık kremle filan idare ediyorum.. aman sen dikkat et son zamanlarda yaptır elini de deterjana bulaştırma..

ah kuzuma maşallahhh maşallahh Allah nazarlardan korusun nasıl uyumuş yumuk yumuk banyoda da pek uslu görünüyo aferin ona tatlım benim abla olmuş büyümüş ya:))

canım çok güzel beşiğiii ama içindeki daha güzelll maşallah kuzuya nasıl uyuyo melekler gibi yaa
.

biraz fazla melekler gibi uyuyor ama, en son saat 11 de içti sütünü, 7 saattir böyle ve kan şekeri eminimki yerlerde olduğundan uyandıramıyor kendini, dünkü hemşirede sarı geldi bana demişti acile götürücez kan alsınlarda hem sarılığa hemde şekere baksınlar

kız ben bunu yerim yaaaaaaaaa....eller havaya yapmış:))))) yumuk yumuk yaaaaa:))))))

seninkide böyle yumuk yumuk olacak hatta bir dirhem et bin ayıp örter misali daha bir yumuk olacak seninki, bu ufaklık henüz 2320 gr :)

benimki tombul tospağa:)))) geçen perş.3600 dü...doğurana kadar 4 olur herhalde... aman boşver sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar naapalım...nasılsa sütle mamayla tospik olcaklar...

Gamzeciğim bu harika ya, insanın sevesi sevesi sevesi, öpesi koklayası geliyor, canım Allah nazarlardan korusun minik meleği.

ay kırbirkere maşallah.o ne rahatlık öyle uyurken beşiği sallanıyomu?? bambu dan üretilen beşiklerdenmi?

evet bambu olanlardan sallanıyor ama şuanda sallanma olayını kullanmıyoruz ve kullanmamak için ayaklarına bez sardık, öğretmeyelim dedik ihtiyaç olunca kullanırız diye düşündük.

gündüzleride kendi odasında salon ve mutfağa daha yakın olduğunda orayı tercih ediyorum, o yatağı da ikeadan almıştık.

3 gündür halam yok o yüzden gece bizim odada, uykusuzluktan kendi odasında olunca ağladığını duymuyorum bazen, halam varkende kendi odasında yalnız uyuyor gece beslemesi için halam kalkıyordu çünkü, bizim odaya girmek istemedi gece gece

Anam aşşağıya hiç baktınız mı, 36 kullanıcı okuyor yazıyor, ne kadar kalabalık,
Hazır kalabalıkken aklıma takılan bir şeyi sorayım,
Beni doğuma 3 hafta falan var, ama benin göğüsler su gibi cıvık, yani ne bir sertleşme, ne bir ağre sızı, ne bir kaşıntı, ne bir süt gelmesi falan, fazla büyümedi de, hamilelikten önceki gibi hemen hemen, bu benim doğumdan sonra sütümün gelmeyeceğine işaret olabilir mi? Korkuyorum ya

hayır sütünün gelmeyeceğine işaret değil.... :)

Merhaba herkese...
umarım herkes iyidir...
bütün gece uykusuzdum ve bugün hep mide yanması oldu...
midem yandı yandı ve en sonda mid ebulanması ile mahvoldum...
üstüne uyudum kendime geldim şimdi yemeğimide yedim...

biz kötüydük ama şimdi daha iyiyiz...
biraz geçmişe bakmaya çalışayım çok birikti...

ben hazırlandım uyuyan güzelde hazır babamızı bekliyoruz acile gitmek için

eşim almıştı e-bebek ten malt içeceği ve milkplus ayrıca milupanın poşet çayını, faydası mutlaka olmuştur içeceklerin ama öyle faydalı böyle faydalı diye anlatacak bir marifetleride yok, ama eminimki faydası vardır o içeriklerin özellikle milk plus denen içeceğin içeriği çok zengin.

bu arada kabak tatlısı mucizevi birşeymiş 2 gündür yiyorum üzerine bol tahin ve cevizli, sütüm fark etti, bir göğüs çok azalmıştıda oradan fark ettiğini anladım.

milipa çayımda bitmek üzere humana alıcam bu seferde bebeğin doktoru reçeteye yazmıştı, o çaylarıda özellikle gaz için içiyorum süt artsın diye değil, içerikleri gaz sökücü çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…