- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.721
Malkoc'un da dediği gibi oje ve makyaj olmadan doğuma girip çıktıktan sonra odada yapmak en iyisi galiba.. steril olmakta fayda var :18: hem normal doğumd ahazırlancak vakit olmayabilir.. hem de hastane çantasına koyarız malzemeleri odada yaparıs millet gelmeden fırsat kalırsa tabi
Malkoc'un da dediği gibi oje ve makyaj olmadan doğuma girip çıktıktan sonra odada yapmak en iyisi galiba.. steril olmakta fayda var :18: hem normal doğumd ahazırlancak vakit olmayabilir.. hem de hastane çantasına koyarız malzemeleri odada yaparıs millet gelmeden fırsat kalırsa tabi
çıktıktan sonra oramız buramız yırtılınca bakalım makyaj görcek mi gözümüz:)))))))))))
:))))) bekara karı boşamak kolaymış.. benim ne planlarım doğumdan sonrası için :))) ama tabi şu an hayal aşamasındalar o zaman ne olur nası düşünürüm bilmem... bi de sizi düşünüyorum hastaneden foruma nasıl haber vercem doğurduğumu diye :)) cepten girince belleği dolduryo hemen yazıları göremiorum en iyisi faceden yazmak.. o da artık ben doğururken doğum yapmamış biri olursa yazarım ona artık
kızlar,
bebişimin bizim odada kullandığımız beşiği geçen gün gelmişti fırsat olmadı fotosunu koymak hazır ufaklık deliksiz uyuyor (hatta bu uyku yüzünden eşimi bekliyorum hastaneye götürücez) sizlerle paylaşayım dedim :)
doguma gitmeden maniküre gideriz önce,böle cillop gbi olur tırnaklar(pedikür e de mi gitsem)
ojesiz olalım da ne olur ne olmaz. dogumdan snra benm aklıma bile gelmez oje bebegimi görünce,biliyorum. o yuzden bakımlı olsun eller yetermakyaj konusunda da ben bse olmaz sanıyordum ama anestezi doktorum özellikle maskarayı cıkartmıstı. nedenini bilmiyorum
ve kızımın dünkü banyosundan bir kare, ayrıca güvenli yatış yastığında yatış pozisyonları örneklemesi :)
Eki Görüntüle 346211
Eki Görüntüle 346212
Eki Görüntüle 346213
kızlar,
bebişimin bizim odada kullandığımız beşiği geçen gün gelmişti fırsat olmadı fotosunu koymak hazır ufaklık deliksiz uyuyor (hatta bu uyku yüzünden eşimi bekliyorum hastaneye götürücez) sizlerle paylaşayım dedim :)
Eki Görüntüle 346206
ve kızımın dünkü banyosundan bir kare, ayrıca güvenli yatış yastığında yatış pozisyonları örneklemesi :)
Eki Görüntüle 346211
Eki Görüntüle 346212
Eki Görüntüle 346213
canım çok güzel beşiğiii ama içindeki daha güzelll maşallah kuzuya nasıl uyuyo melekler gibi yaa
.
kız ben bunu yerim yaaaaaaaaa....eller havaya yapmış:))))) yumuk yumuk yaaaaa:))))))
biraz fazla melekler gibi uyuyor ama, en son saat 11 de içti sütünü, 7 saattir böyle ve kan şekeri eminimki yerlerde olduğundan uyandıramıyor kendini, dünkü hemşirede sarı geldi bana demişti acile götürücez kan alsınlarda hem sarılığa hemde şekere baksınlar
seninkide böyle yumuk yumuk olacak hatta bir dirhem et bin ayıp örter misali daha bir yumuk olacak seninki, bu ufaklık henüz 2320 gr :)
biraz fazla melekler gibi uyuyor ama, en son saat 11 de içti sütünü, 7 saattir böyle ve kan şekeri eminimki yerlerde olduğundan uyandıramıyor kendini, dünkü hemşirede sarı geldi bana demişti acile götürücez kan alsınlarda hem sarılığa hemde şekere baksınlar
Ayy çok tatlıı 41kere maşallahh,allah uzun ömürlerr saglıklar versinn bebeşine malkoc_ga...
Arkadaşlarr hamilelik öncesi saçlarınıza bişey yapıcak mısınız?.. boya gibi.. dip boyası olmadan aralara röffle yaptırmanın zararı olurmu acaba..
ay kırbirkere maşallah.o ne rahatlık öyle uyurkenbeşiği sallanıyomu?? bambu dan üretilen beşiklerdenmi?
Anam aşşağıya hiç baktınız mı, 36 kullanıcı okuyor yazıyor, ne kadar kalabalık,
Hazır kalabalıkken aklıma takılan bir şeyi sorayım,
Beni doğuma 3 hafta falan var, ama benin göğüsler su gibi cıvık, yani ne bir sertleşme, ne bir ağre sızı, ne bir kaşıntı, ne bir süt gelmesi falan, fazla büyümedi de, hamilelikten önceki gibi hemen hemen, bu benim doğumdan sonra sütümün gelmeyeceğine işaret olabilir mi? Korkuyorum ya
hayır sütünün gelmeyeceğine işaret değil.... :)
gamze şu süt yapıcı malt içeceklerden aldın mı..ben alsammı diyorum...emzirme işi korkutuyo beni...benim uçları küçük memişlerin...o silikon uçlardan aldım ama ne biliimm..oda nekadar sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?