- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.941
bu gidişle bigün cıkcam o haberlere zaten ama neyle cıkcam nasıl cıkcam onu merak ediyorum:))ne kadar romantiksin kuzum sen ya hiç aklıma gelmezdi karalahanalı sürpriz süpermiş:))
Kizlaaaaaar benide görün daaaaaaa:-(
bebis 14 haftalikken erkek dedi doktor,
sonra birdaha gostermedi hep kapatti bacagini:-(
cocugumun cinsiyetini bilmiyorum doktor gostermiyo diyo kizda olabilir diyo offff
ayni durumda olan varmi?
14 haftalikken kimler ogrendi cinsiyeti dogrumudur?
cocugumun cinsiyetini bilmiyorum doktor gostermiyo diyo kizda olabilir diyo offff
ayni durumda olan varmi?
nasıl görememiş , anlayamadım cnm, hiç olmadı detaylı ultrasonda görmesi gerekmiyormuydu? hem sen sıkma canını.üzülecek birşey değilki bu. bol süprizli bi bebek olcak demekkikırmızı, kahve yeşil ya da sarı alırsın herşeyi olur biter
hayırlı olsun canım güle güle kullansın miniğin. şimdi onları yıkayıp yerleştirmesi var o da çok zevkli.
geçmiş olsun canım benim bildiğim kadarıyla protein ağırlıklı beslenmek gerekiyo bu durumlda. et, süt, peynir(kaşar peyniri özlellikle) yumurta, kuru baklaillerden yeşil mercimek ve aşurelik buğday... bunlarda oldukça fazla protein varmış. ağırlık verebilirisn. ama çok dert etme kendine çok da kötü sayılmaz önemli olan kilolu değil sağlıklı olması.
33. haftada 1800 olması çoook büyük bi bebek olduğu anlamına gelmiyo canım. benim oğlum o hafta 2200 dü yalış hatrılamıyorsam ve ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. doktrum normal doğurabileceğimi söylüyo.çok dert etme bence olacağına varıyo sonuçta son ana kadar normal deyip son anda sezeryana da dönebiliyo doktrlar. ama illa sezeryan diyosan bilemem bu biraz tercih meselesi.
Yaaaa sormaaa yaaaa canım nasıllll nasıll cekıo anlatamam:))) Sımdı ıntrnetten bakıorum napsam dıyeee sen neye karar verdın banada fıkır ver:)) ben sevgılıler gunu dıyee sabah kendıme mısır gevrgı yaptm bıraz oncede ayrn galte aksamaa da kurabıyee yıcem yapcm bı sekıl yemek yıcem kocamlaa sımdıden depolamıorum gercı aksamada sarkıtmak ıyı degıl ama hem gundz ye hem aksam o fenaa:)) Artık yedıkten sonra kocmla 20 dakkaa kol bastı oynarız yedıklerımızde yakrız ahahah:))))
Canım ınan bende norml dogmdn cok o kesıden korkuorum ama annem ve etrafımdkıler saolsun cok destek verıolr hatta sırf bu yuzden dogm yapacgım hastaneyı bıle degstrdım daha profsynl bı yer olsn kesı olrsa en ıyı sekılde onarılsın dıyee dusun:)) Dogmdan kım korkmaz bılmedıgmz bısey dogal olrk korkucz ama yasamak ıstıorum o anı bunca yıllar kadınlr bunu becerebılms dıorum annem cok destek verıokı kendısı 3 norml 1 sezryn yapms bırı kesınlkle olank varsa norml yap kızım dıyo gorumcem 3 sene ustuste 3 tane dogrdu norml yaptı kendısı tabıkıde sıddetle tavsıye edıo kocamda sartlar uygnsa norml yapabılrsn ben sana guvenıorum dıyee alttn alttn gaz verıo:)) E cocugmda buna uygnsa doktrmda desteklıoo neden olmasnkı dıyıorum kı ALLAH hakkımzda hayırlısını versın demedende gecemıorum:)))
Neeee dogrmak uzeresın halamıı gostermıoo?? Valla bana doktrum 12 haftalkken 2lı test ıcın gıttıgmde erkek demstı dr ben ozamn ınanmamstm demstm daha cok erkn yanlstr ama 3 ayrı doktrda haftalr ılerledıkce erkek dedı artık kanaat getrdım:)) En son 1 ay once doktorumu ve hastanemı degstrdım aklmda ama halaa acaba erkekmı sorusu vardıkııı ben sormadn kadın dedı testıstlerı norml yerıne ınms dıyee ozamn anladmkı tmm artık bu erkek:)))
Kızlaaaaaaaaaaaar mutlu sevgililer günlerii:)))
Ben de sevgilimi görüp geldimmm Nicegirl, Polly, Öslem, Yelden,....... beni ve çatıyı merak edenler fiyaskoya uğradık :))
O kadar epilasyon yap aklan paklan git gösteremeden gel
Kızlar önce nst yaptık sancılarım normal çıktı sonra ultrasonda baktı doktor, suyu iyimiş gelişimi haftasında, 49 cm 3 kilo olmuş tam kuzumo yüzden çatı muayenesini haftaya 38 de yapalım dedi. çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyebilirmiş.. kontrol ederken rahim ağzına kadar kontrol ediyolarmış o esnada rahim ağzı uyarılıp 1-2 gün içinde doğum gerçekleşebilir riske atmayalım 38de yapalım çünkü 38+3 yada +4'te gelmesi en güzeli dedi. Gelmezse dedim, bekliyces dedi :)) pek gelmeye niyeti yok gibi yatıyodu zaten öle :))
MAG bu arada senin soruyu söledim netten soran da arkadaşımdı dedim, aynen düşündüğümüz gibi epilasyonu lazer anlamış o yüzden önermiyorum demiştim dedi, diğer türlü ağda falan yaptırın emla kreminde sakıncası yok hatta epilasyon mutlaka yaptırın dedi.. sadece sezeryan olanlarda doğum olacağı gün, normallerde belirtilerin olduğu gün önermiyorum o da kıl kökleri açık olacağından enfeksiyon riski olduğu için dedi.. yani kıllardan rahatlıkla kurtulabiliriz
Doğumu biraz anlattı, lağman ve sonda yapmıyolarmış ben çok taraftarı değilim dedi.. ikisininde yan etkisi olabiliyomuş.. 1-2cm açılmayla gelirsen burda zaten kendin yaparsın dediama açılma artarsa 4-5 cm falan olursa artık oraya yapcam herhalde çok gerekmedikçe yapmayız diyelim dedi..
Doğumun başlama şekillerini anlattı, su gelmesi, kan gelmesi, sancı gelmesi durumlarında ne kadar vaktim var ve ne zaman gitmem gerekir hastaneye onları söledi..
Doğuma sadece eşin ve sen gelin bütün sülaleyi toplayıp geliyolar biri sezeryana dönün diyo biri epidural bağlayın diyo hem siz hem biz zor durumda kalmayalım dedi ki sonuna kadar katılıyorum...
Off çok yazdım yoruldum güzel geçti yani herşey.. Hııı forumda 6 kişi doğum yaptı dedimacele etme erken doğum özenilcek bişey değil dedi 38den sonra sıkılcakmışım yani... 40ı bile görebilir belli olmaz dedi.. artık böle cd resim yetmiyo dimi kucağına almak istiyosun dedi.. offff dedim sormayın o da sıkılmış belli dedi çünkü başını rahim ağzına dayamıştı minik kızım ve orayı çok inceltmiş.. geldi gelcek gibi duruyo ama hadi hayırlısı bakalım inşallah 38i de görürüz sağlıkla çünkü 38den sonra küvez ihtimali olmaz bi çok risk ortadan kalkar dedi.. hayırlısı bakalım
seninkide mi uyumuyor geceleri :)
selam nasılsınız kızlar??? doktora gittim bugün oğlum maşallah çok iyi. kilosu falanda iyi şükürler olsun. doktora normal istemiyorum ben dedim oda normal doğurabilirsin dedi. bende ama istemiyorumm dedim oda burası devlet özel hastane değil istediğin olmuyor dedi37. hafta çatı muayenesinde karar vericez dedi. amanormale alıştır kendini dedi sırf bu yüzden özele gitmek zorunda mı kalcam parada çok istiyorlar offffffff
kesmediler mi? epizyo yapılmıştır muhtemelen. kaç dikişin vardı? ne kadar zamanda düzeldi? cinsel hayatınız falan normale nekadar zaman sonra döndü? ne kadar zaman oturamadın vs..
selam kızlar..
dun dr. a gittim nst ye girdim hersey guzel cıktı, lakin bebisim 1930gr. suanda, 2 haftada 200gr almıs..dr kg cok az oldugunu ama diger konularda sıkıntı olmadıgını onun icinde 2 hafta bekleyip tekrar degerlendirmemiz gerektigini soyledi. plesantamda boosluklar vardı buyuk ıhtımalle plesantan tam besleyemiyor dedi.. yarın prenetal dr. Recep Has'arandevu aldım.. suanki dr.um eger 2 hafta sonrada az almıs yada almamıs olursa 36.5 hafta gibi bebisi sezeryanla alacak. cok üzülüyorum nolur dua edin...
karbonhidrata agırlık ver dedi simdi onu da deneyecegim.. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
bu sekilde dusuk kglu seyreden bir sutlucorek vardı oda dogurdu, Allah yardımcısı olsun ona da çok üzüldüm... sebebini bilen varmı?
baskada yok bildigim kadarıyla topikte?
ayni durumda olan varmi?
ewet ben sezeryan istiyorum ama hayırlısı artık napıyım. sen normal mi doğurdu?
annem kardeşimide benide evde normal doğurmuş ama bana tüm sülalem annemde dahil sezeryan ol diyor. doktorla konus normal yapamam ben de diyor. kocam karışmıyor vs.benim çevremde sezeryandan memnun olan insanlar var. normalden değil. arkadaşlarım falanda sezeryan diyor. normalde kcına kadar kestiler falan rezil oldu. 100 tane daha doğursam yine sezeryan isterim diyenler. ha alt kesilmiş ha üst bence mantık aynı..neyse hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim.
ayni durumda olan varmi?
canım normal dogumu güzel gecmiş biri bize moral destek vermiş. kişiden kişiye degişiyor. evet bende korkuyorum ama her normal dogum cok kötü olacak diye birşey yok. riskler iki türlüde var. hepımızın korkuları var bence korkularımızı burda tetiklemeyelim. birbirimize destek olalım. cinsel hayatı normale donen cok ınsan var. ki her halukarda lohusalık donemını beklıcez canım düzene girmemiz için. cok korkunc seyler yazmıssın ama forumda normal dogum ısteyen arkadaslarımız var ve kormaya müsaitiz bence bu kadar korkutmayalım
ewet ben sezeryan istiyorum ama hayırlısı artık napıyım. sen normal mi doğurdu?
Yaa tabıkı basındn dogumu ıyı gecmemıs bırı sana norml dogr demez:) Kı annem benı cok zor dogurmus buna ragmen sonrası ıcın normal dogum yap der hep ayrıca gıttıgn hastanede sezrynı desteklemıo dıosun mısal ben anneme benı nıye dogrdun sezryan etmedıler derım annem cok kılo alms bende bende 4 200 dogmusum bız zeynep kamıl genclıgıyız:)) Istanbuln meshur dogmhastanesı annem bana soyle dedı senın ölmenı göze alırlar ama sezryna almazlar. Tabı bundn 25 sene oncesı ıcınkı zeynp kamıl ıcın bunu dıo bende yazık anne benı nasıl cıkardın derım hep:))) Yanı devlet hastanelerı gerckten gerekmedıkce senı sezryna almazlr uygn fıyatlı ozel hastaneler var bence sen ılla sezryn ıstıorum dıosan sımdıden arastrmaya baslaa
Hayırlı olsun canım eksikler tamamlanmış,güle güle kullan:)))bu hafta sonu oğlumun bütün eşyalarını aldık neredeyse. henüz almayanlara fikir vermesi açısından.
baby 2 go proton bebek arabası önerdi adam çok rahat taşıması diye, ama tekerlekleri çok küçüktü ondan vazgeçtik.
kraft atlanta bebek arabası, kraft 504 park yatak, içerisine visco yatak, sunnybaby vaneo ana kucağı aldık büyük eşya olarak. 550 tuttu bunların hepsi. eve de teslim yapıyorlar. kuruyolarda.
onun haricinde lansinoh 60 lı gögüs pedi, unibaby 3 lü ıslak mendil, chicco burun aspiratörü, chicco bakım seti, chicco tırnak makası, 2 tane emzirme sütyeni, 1 tane emzirme atleti, doğum sonrası korse, funnababy nevresim takımı, lansinoh gögüs kremi 56gr .. bunların hepsi de 270 tl tuttu.
büyük eşyaları çıkrıkçılarda alttaki özelcan bebe den, küçük ıvır zıvırları yukarıdakinden aldık. yukarıdaki çok indirim yapmıyor. ama alttakinde de ıvır zıvır yok, mecburen yukarıdan aldık. sağlıklı doğsunlar da güle güle giysinler inşallah kuzucuklarımız
canım benim yaa ben totoşumu kaldıramadım sürpriz kahvaltı içinohhh Allah mutlulugunuzu daim etsin btanemm. ben hediyesini bile alamadım daha düşün ne düşüncesizim yaaa. sen yozgatta msn smdi ankarada mı cnım?
ayyy bu arada Doktorum u izliyorum Kanal d ,izlemez olaydım bugün,agla agla nefesim kesildi resmen. Allah sabır versin dardaki insanlara ya. evlat acısı hiçbir acı gbi degil.[/QUOTE
amin canımm...sen rahatsızsın,ağrılara katlanmak kolay mı eşin de farkında olmalı ki o yapmış sürprizi bu yıl:)çok üzecek programlar izleme canım,çok hassasız artık..bu arada yozgattayım canım..ama Allah nasip ederse doğumu ankarada yapıcam..burda çok kafama göre doktor bulamadım..ankaraya kontrollere gide gele,doktoruma ççok alıştım,o yüzden bir aksilik çıkmzsa doğum ankarada..
ay canım maşallah ne güzel yapmışsın..o da eksik kalmamış..birbirine çok uygun br çiftsiniz belli
Sağol canım teşekkür ederim:)))
Amin canım inş.Eki Görüntüle 346595
sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar bundan sonraki günlerimiz hep sevgi dolu ve sağlık sıhat huzur bereket mutluluk ve bebişlerimizle ve sevdiklerimizle geçsin inşallah.............
Sağol canım teşekkür ederim:)En büyük mutluluk evdeki huzur canım.Allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimizi:)))şimdi gelelim geçmişe...
mervişko CNM izleme öyle şeyler ben annem sayesinde nekadar krofantastik olay varsa hepsini izliyorum tv deşu hamile halimle malesef annem sanırım keyifle izliyo kaçan kızları kocası döven kadınları annesini babasını kesen insanları ben hmen kapatıyorum...
özgecim dün yazıcaktım ama arada kaynadı tacımızı beğenmene sevindim cnm...seninde tek taşın hayırlı olsun güzel günlerde kullan cnm...
özlem...senin hediyenin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir he Allahtan fünyeyle patlatmamışlar cnm ya...umarım eşinde bugün ayaklarını yerden kesiek bir süpriz hazırlar sana cnm...
poll cnm bizimde dün evlilik yıldönümümüzdü bende hiç bişey yapmadım eşim bana yapsın bu hamiş halimle ne yapayım dedim neyse akşam eşim geldi ama yüzü hiç gülmüyo hatta yüzümüze bile bakmadı şaşırdımneyse neyin var ne oldu vs vs yok bişy dedi karnın açmı dedim ben hazılarım dedi kalktı kendi yemeğini koydu yedi tabağını kaldırdı sonra anladımki beklediği para gelmemiş ve onun ezikliği var üzerinde cok üzüldüm çaktımadan kalktım...hemen değişik bir saalata...börek kanepeler ve evde brovni vardı karışık bir tabak hazırladım çay koydum gittim tabak elimde sarıldım kutladım zavallım nerdeyse ağlıycaktı ben yarın bugünün ve sevgiler günün acısını çıkartıcam dedi bakalım..yinede canı sağolsun başımızda olsun yeter bize...
Ayyy öyle deme canım ya adamında canı çekmiştir,hem gidip almış ya daha ne yapsın.Sen akşama yap bişeyler yinede:)))Herkesin sevgililer günü kutlu olsun
Geçmişi oku oku bitiremedik yaff
Özlemm senin hikayene koptum yalnız:)Ne panik bir toplum olduk içler acısı halimiz her paket bomba oldu artık.Sağlam kalmış ya içindekiler çok sevindim iyi patlatmamışlar.
Işıl'cım en iyisini yapmışsın canım
Bana gelince o kadar hediye süpriz planlayan ben hepsinden vazgeçtim nedenini anlatayım haksızsın diin bana
Demiştim ya size de dikkat edicem kiloma karbonhidratları kısıtlıcam diye 2 gündür de gayet ii gidiyorum 1,5 kilo farketmiş.Neyse eşime de söyledim böyle böyle die.Gece 11 di resmen birşeye aşerdim,diyorum git al,normalde hamile olmasam gidip alan adam yok almam sen zayıflıcam dedin dioYahu hamileyim farkında mısın dedim neyse bu aldı geldi aradan 5 dakika geçti ben kıtlıktan çıkmış gibi yiyorken ben o yediğinden bi lokma bile yemedim diince dedim aşkım sen misin hamile ben mi ala ala yahuu Gece gece sinirlerimi zıplattı al diye verdiğim şeyi de yememiş zaten nasıl sinir oldum nasılll....Yok ona hediye mediye çok kızdım çok...
Maşallah canım Miray'aKızlaaaaaaaaaaaar mutlu sevgililer günlerii:)))
Ben de sevgilimi görüp geldimmm Nicegirl, Polly, Öslem, Yelden,....... beni ve çatıyı merak edenler fiyaskoya uğradık :))
O kadar epilasyon yap aklan paklan git gösteremeden gel
Kızlar önce nst yaptık sancılarım normal çıktı sonra ultrasonda baktı doktor, suyu iyimiş gelişimi haftasında, 49 cm 3 kilo olmuş tam kuzumo yüzden çatı muayenesini haftaya 38 de yapalım dedi. çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyebilirmiş.. kontrol ederken rahim ağzına kadar kontrol ediyolarmış o esnada rahim ağzı uyarılıp 1-2 gün içinde doğum gerçekleşebilir riske atmayalım 38de yapalım çünkü 38+3 yada +4'te gelmesi en güzeli dedi. Gelmezse dedim, bekliyces dedi :)) pek gelmeye niyeti yok gibi yatıyodu zaten öle :))
MAG bu arada senin soruyu söledim netten soran da arkadaşımdı dedim, aynen düşündüğümüz gibi epilasyonu lazer anlamış o yüzden önermiyorum demiştim dedi, diğer türlü ağda falan yaptırın emla kreminde sakıncası yok hatta epilasyon mutlaka yaptırın dedi.. sadece sezeryan olanlarda doğum olacağı gün, normallerde belirtilerin olduğu gün önermiyorum o da kıl kökleri açık olacağından enfeksiyon riski olduğu için dedi.. yani kıllardan rahatlıkla kurtulabiliriz
Doğumu biraz anlattı, lağman ve sonda yapmıyolarmış ben çok taraftarı değilim dedi.. ikisininde yan etkisi olabiliyomuş.. 1-2cm açılmayla gelirsen burda zaten kendin yaparsın dediama açılma artarsa 4-5 cm falan olursa artık oraya yapcam herhalde çok gerekmedikçe yapmayız diyelim dedi..
Doğumun başlama şekillerini anlattı, su gelmesi, kan gelmesi, sancı gelmesi durumlarında ne kadar vaktim var ve ne zaman gitmem gerekir hastaneye onları söledi..
Doğuma sadece eşin ve sen gelin bütün sülaleyi toplayıp geliyolar biri sezeryana dönün diyo biri epidural bağlayın diyo hem siz hem biz zor durumda kalmayalım dedi ki sonuna kadar katılıyorum...
Off çok yazdım yoruldum güzel geçti yani herşey.. Hııı forumda 6 kişi doğum yaptı dedimacele etme erken doğum özenilcek bişey değil dedi 38den sonra sıkılcakmışım yani... 40ı bile görebilir belli olmaz dedi.. artık böle cd resim yetmiyo dimi kucağına almak istiyosun dedi.. offff dedim sormayın o da sıkılmış belli dedi çünkü başını rahim ağzına dayamıştı minik kızım ve orayı çok inceltmiş.. geldi gelcek gibi duruyo ama hadi hayırlısı bakalım inşallah 38i de görürüz sağlıkla çünkü 38den sonra küvez ihtimali olmaz bi çok risk ortadan kalkar dedi.. hayırlısı bakalım Güzel haberlerle gelmişsin,hayırlısı artık inş.normal doğum olur....
Yasak olunca daha çok istiyo insanın canı,azıcık ye bişey olmaz:)))dr hamur işi falan yeme dediya,inadına tatlı,hamur işi falan canım çekmeye başladı..dün de bişeyler yapcaktım,tuttum kendimi ama bgn yapmaya karar verdim,azcık yicem..ekmeği nerdeyse tamamen kestim zaten.kahvaltıda 3 ince dilim yiyorum,öğlen akşamda da 1er dilim yiyorum...
Yaa tabıkı basındn dogumu ıyı gecmemıs bırı sana norml dogr demez:) Kı annem benı cok zor dogurmus buna ragmen sonrası ıcın normal dogum yap der hep ayrıca gıttıgn hastanede sezrynı desteklemıo dıosun mısal ben anneme benı nıye dogrdun sezryan etmedıler derım annem cok kılo alms bende bende 4 200 dogmusum bız zeynep kamıl genclıgıyız:)) Istanbuln meshur dogmhastanesı annem bana soyle dedı senın ölmenı göze alırlar ama sezryna almazlar. Tabı bundn 25 sene oncesı ıcınkı zeynp kamıl ıcın bunu dıo bende yazık anne benı nasıl cıkardın derım hep:))) Yanı devlet hastanelerı gerckten gerekmedıkce senı sezryna almazlr uygn fıyatlı ozel hastaneler var bence sen ılla sezryn ıstıorum dıosan sımdıden arastrmaya baslaa
Ben de Zeynep Kamilde doğmuşum:)Kötü doğum hikayelerini dinlememek lazım.Etkilemesin.Bence herkes için farklı kolay olan da var zor olanda.Şimdi bunu düşününmemek en iyisi...Hepimiz için hayırlısı.Normal isteyenlerinde inş.olur:)))
slm kızlar geçmişe çok bakamıcam doğum yapan varsa tebrik ederim sıkıntılı durumda olanlara acil şifalar,cumartesi gece 1.34 te suyumuzun gelmesi sonucu 35+3 te sipinal sezeryanle doğumumuz gerçekleşti 48 cm 3.194 gr 2 gün küvözde kaldık dün saaat 1 itibariyle evimize geldik bugün 3.günümüz çok şükür sütümüzde geldi emmiyo ama sağıp veriyoruz şimdlik ,sipinal anestezi 1-2 gün başağrısı yapıyo ama dayanılmicak gibi değil tavsiye edebilirim.eğer size bakacak yoksa sakın sezeryan olmayın, hala gülemiyorum hapşıramıyorum öksüremiyorum.lohusalık pisikolojiside zor bide evi doldurmayın annenizle beraber daha çok işi daha kısa zamanda yapabilirsiniz bol bol uyuyuuuuuuuuuun. öptüm hepinizi.
slm kızlar geçmişe çok bakamıcam doğum yapan varsa tebrik ederim sıkıntılı durumda olanlara acil şifalar,cumartesi gece 1.34 te suyumuzun gelmesi sonucu 35+3 te sipinal sezeryanle doğumumuz gerçekleşti 48 cm 3.194 gr 2 gün küvözde kaldık dün saaat 1 itibariyle evimize geldik bugün 3.günümüz çok şükür sütümüzde geldi emmiyo ama sağıp veriyoruz şimdlik ,sipinal anestezi 1-2 gün başağrısı yapıyo ama dayanılmicak gibi değil tavsiye edebilirim.eğer size bakacak yoksa sakın sezeryan olmayın, hala gülemiyorum hapşıramıyorum öksüremiyorum.lohusalık pisikolojiside zor bide evi doldurmayın annenizle beraber daha çok işi daha kısa zamanda yapabilirsiniz bol bol uyuyuuuuuuuuuun. öptüm hepinizi.
şimdi öyle değil diye biliyorum ya 13 sene önce teyzem mesela normal doğuramadı sezeryana aldılar hemen. şimdide zora girince alırlar doktor öyle dedi. o anda bir şeyler olursa alırız. neyse özel hastaneler 2000 den başlıyor bi ufuk hastanesi var işte ora hakkında hiç fikrim yok. hayırlısı olsun napıyım. 37. hafta bakacagız doktor kesin karar verecek. illa normal yolu görünürsede yapcak bişi yok. çatır çatır doğururuz artıkçevremde bir kaç kişi normalde normal diye gittiler hastaneye sezeryanla doğurdular bende sezeryan diyorum başından beri içimden bir ses sende normal doğurcan diyor ya hadi hayırlısı..
Hayırlı olsun canım eksikler tamamlanmış,güle güle kullan:)))
canım benim yaa ben totoşumu kaldıramadım sürpriz kahvaltı içinohhh Allah mutlulugunuzu daim etsin btanemm. ben hediyesini bile alamadım daha düşün ne düşüncesizim yaaa. sen yozgatta msn smdi ankarada mı cnım?
ayyy bu arada Doktorum u izliyorum Kanal d ,izlemez olaydım bugün,agla agla nefesim kesildi resmen. Allah sabır versin dardaki insanlara ya. evlat acısı hiçbir acı gbi degil.[/QUOTE
amin canımm...sen rahatsızsın,ağrılara katlanmak kolay mı eşin de farkında olmalı ki o yapmış sürprizi bu yıl:)çok üzecek programlar izleme canım,çok hassasız artık..bu arada yozgattayım canım..ama Allah nasip ederse doğumu ankarada yapıcam..burda çok kafama göre doktor bulamadım..ankaraya kontrollere gide gele,doktoruma ççok alıştım,o yüzden bir aksilik çıkmzsa doğum ankarada..
ay canım maşallah ne güzel yapmışsın..o da eksik kalmamış..birbirine çok uygun br çiftsiniz belli
Sağol canım teşekkür ederim:)))
Amin canım inş.
Sağol canım teşekkür ederim:)En büyük mutluluk evdeki huzur canım.Allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimizi:)))
Ayyy öyle deme canım ya adamında canı çekmiştir,hem gidip almış ya daha ne yapsın.Sen akşama yap bişeyler yinede:)))
Maşallah canım Miray'aGüzel haberlerle gelmişsin,hayırlısı artık inş.normal doğum olur....
Yasak olunca daha çok istiyo insanın canı,azıcık ye bişey olmaz:)))
Ben de Zeynep Kamilde doğmuşum:)Kötü doğum hikayelerini dinlememek lazım.Etkilemesin.Bence herkes için farklı kolay olan da var zor olanda.Şimdi bunu düşününmemek en iyisi...Hepimiz için hayırlısı.Normal isteyenlerinde inş.olur:)))
Isteee o kotuyu dınelemk ıstemesnde adam cat dıye yapıstırıo sana ayyy sakın yapma bızım bılmem kımın kızının gelınının bılmem nesı cok pısman:))) Ben doguma uygun bı vucudm oldugunu dusunuorum at gıbıyım yaparım dıorumm:))))) Kımseyı dınlemıcnn ne yasıcksn ne yazıldıysa yaşayıp görcen bukkaa:))))
:))) Vallaa o normal dogumu en ıyı sekılde gecrıp cıktn sonra ıykıde boyle yapmısım demek gecıo ıcımden:)))) Yanı aslında cokta takılmamak lazm evet benm gonlmdn gecn bu ama belkı sezryn olck bunu ben bılemem he belkı norml dogm yasıcm dıcemkı bıdaha kesınlkle yapmam belkıde tavsıye edıcem bunu yasamadn bılemıcez o yuzden hıc kafana takmaa bu cocuklar bı sekılde cıkacaklarr bununda nasıl olcagını anca RABBİM bılır:)) Ayrıca verdıgn 2 bınlıra fıyt ssklı fıytmı? yanı ssk varsa cok uygn yapıolr dogumlrı yaa bızım bu asada erdm hastanesı var norml 450 mı yalan olmasın sezryanıda 750 mı oylydı galıba ama en temızı devlette norml yapıp bedavaya cıkmak:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?