2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maaş. canm çok tatlı.

ben de de var şişlikler ellerimin parmakları acıyor resmen

canım ya ben de sabırsızlıkla senin çatı muayeneni bekliyordum napcam ben şimdi ben senden önce olcam galiba :) şaka bir yana her şeyin yolunda olmasına sevindim...

canm bozma moralini alır inş. bebişin kiloları Allah başka sıkıntı vermesin.

canm ya başka bir dr.a daha gitsene nasıl bir şey ki bu hiç göremiyor.

tekrar gözün aydın canm

canım başına gelen olay şok enterasan... olacağı varmış... yorgunluk birde paketin çok olması dalgınlık yapmış...
ne hödük adammış ya bomba paketi bile olsa öyle mi yapılır... hayret bişey... neyse canım sen tatlı canını sıkma bebişine anlatacağınız ilginç bir anın oldu gerçekten çok ilginç...

canım bebeğini görmüşsün... gözün aydın. gitti boşuna yapılan temizlik bilseydin en azından bir hafta fln daha geç yapardın temizliği... ama tedbirli olmakta fayda var...

canım haberini almıştık. gözün aydın. bebeğine Allah uzun ömür versin...
gözünüz aydın...

Özgecim hediyeni güle güle kullan...

Merhaba kızlar nasılsınız ben hala aynıyım çok nete girmiyorum sizide üzmek istemiyorum ama biliyorum herkesin aklında ben varım Allah hepinizden razı olsun bebeklerinizi güle güle büyütmeyinasip etsin bana mesaj atanlara tekrar tekrar teşekkür ederim

Sağol canım teşekkür ederim:))))

Canım aklımız sende inş.bir an önce herşey düzelir.

O ne beee ben bıle ozel sıgrtayla okdr anca yapıcmm sen ıyıce bı arastr bence burda cok uygn hastaneler var o ssklı fıyt 5 bn lıra olrmu arkadsım:)) Benm sordugm ssklı en pahlı fıyt ıstege baglı sezryanda 2 gece yats hersey ıcınde vs vsssss 3 bn 400 du sen bence dogumu gel ıstanbulda yap arkadasım burda hastaneler daha ekonomk:)

ALLAH sana sabır versın canım gercekten yazdıklrını okuyunca tuylerım dıken dıken oldu nasıl bır vıcdan nasıl bır nefret ınan adına cok uzuldum ALLAH tez zamanda senı ve bebegnı feraha cıkarsın ınsallah kızma bana ama kocanıda ıslah etsın

Aynen sekerım hıc takmıorum dınlemıorumda bana en az 3 tane dogm yapms ınsnlr bunları soyluolrrr tmm cok kolay degıl ama abartıldıgı gıbıde degıl dıye bana cesaret verıolr:) Bende kendımı telkın edıorum umrm gerck sancılrım gelnce yusuf yusuf olmam:)))[/QUOTE]

Allah sabrını verir canım sen merak etme,inş.kolay bi doğum olur:)

Son düzenleme:

canım sen iyi olda biz iyiyiyz merak etme...
sen sadece bebeğini düşün olurmu...
umarım herşey yoluna girer...
Allah yardımcın olsun...

Ankarada öyle ya nerdeyse bütün hastanelere telefon ettim sordum psikopat gibi.. eskişehirde daha ucuzmuş geçen biri dedioraya bile gitmeyi düşündm :) hatta arkadasım nazillide 1 hafta önce sezeryanla doğum yaptı özel hastanede 250 tl cik 2 gün yatma refakatci vs. ama Ank ticaret olarak görüyor artık:)

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bız geldık doktordan hersey yolunda sukur 37 haftalıgız ama 10 gun buyuk cıkıyo tosunum 3650 kılosu olmus :) bekleyebıldıgımız kadar bekleyelım dedı doktor anne karnında olması daha ıyı dedı 6 marttada dogumu yapacak sancım erken gelmezse :)

Canım benim 33+4 de 1980 di, şimdi 35+1 de 2 200 yani 2 haftada 200 gr falan almış ben de 5 haftada 1 kilo almışım, ama doktor az falan demedi, zaten sen ne yaparsan yap biraz da yapısal dedi.

evet yapısal asında ama bende esimde 3.5kg dogmusuz, kime cektiyse hayta:)
umarım benimde kg almaya devam eder, simdi zoraki yiyorum bakalım 2 hafta sonra durum ne olacak

cnm maşşalhh oğluna bende pazar günü gittim dr bnim bebeğin kg seninkine yakın fakat benim dr 4 kg geçerse hemen alırız dedi senin dr nasıl bekleticek sorun olmazmıymışş ?

canım sorun olmaz dedı ılk oglumda 4800 dogmustu :)

gamzem bebegını yerım senın ya ne tatlkı sey o oyle masallahhh

sutlucogreyım takma kafana tatlım sen kendıne bebgıne ıyı bak

Maşallah canım bebişine
evet yapısal asında ama bende esimde 3.5kg dogmusuz, kime cektiyse hayta:)
umarım benimde kg almaya devam eder, simdi zoraki yiyorum bakalım 2 hafta sonra durum ne olacak

Canım o zamana kadar alır kilo merak etme.2 hafta uzun bi süre bebek için sonuçta...

oyy masallahhhh yavrum benim kocaman olmusss,az daha dayansın annesi beklesin gününü,yeri iyi miniğin şimdi

slm kızlar

bugün son kontrolümüz vardı. bebişim 3.690gr olmuş. yanılma payıyla birlikte tahminen 3.500 civarı doğar dedi doktorumuz. artık pzartesiye görüşeceğiz doğumda... çok heyecanlıyım ben ya gece uykularım kaçıyor. bu hafta evde halletmem gereken çok iş var. yarından itibaren işe girişicem.
şimdi dönüp geçmişe bakalım biraz..

Maşallah canım,zaman azaldıkça heyecan artıyo tabi:)aman çok yorma kendini yaparsın yavaş yavaş telaş yapma sakın.sağlıkla al kucağına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…