- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.981
slm kızlar
bugün son kontrolümüz vardı. bebişim 3.690gr olmuş. yanılma payıyla birlikte tahminen 3.500 civarı doğar dedi doktorumuz. artık pzartesiye görüşeceğiz doğumda... çok heyecanlıyım ben ya gece uykularım kaçıyor. bu hafta evde halletmem gereken çok iş var. yarından itibaren işe girişicem.
şimdi dönüp geçmişe bakalım biraz..
Maşallah canım,zaman azaldıkça heyecan artıyo tabi:)aman çok yorma kendini yaparsın yavaş yavaş telaş yapma sakın.sağlıkla al kucağına inş.
maşallah kızına. kocaman olmuş annesi. ayyy çok az kaldı. sen de kavusuyorsun yavruna. takma kafana rahat ol canım ya umarım kolaylıkla atlatırsın bu doğum olayını.öyle ya da böyle yaşıcaz ve bitcek
slm kızlar geçmişe çok bakamıcam doğum yapan varsa tebrik ederim sıkıntılı durumda olanlara acil şifalar,cumartesi gece 1.34 te suyumuzun gelmesi sonucu 35+3 te sipinal sezeryanle doğumumuz gerçekleşti 48 cm 3.194 gr 2 gün küvözde kaldık dün saaat 1 itibariyle evimize geldik bugün 3.günümüz çok şükür sütümüzde geldi emmiyo ama sağıp veriyoruz şimdlik ,sipinal anestezi 1-2 gün başağrısı yapıyo ama dayanılmicak gibi değil tavsiye edebilirim.eğer size bakacak yoksa sakın sezeryan olmayın, hala gülemiyorum hapşıramıyorum öksüremiyorum.lohusalık pisikolojiside zor bide evi doldurmayın annenizle beraber daha çok işi daha kısa zamanda yapabilirsiniz bol bol uyuyuuuuuuuuuun. öptüm hepinizi.
slm kızlar
bugün son kontrolümüz vardı. bebişim 3.690gr olmuş. yanılma payıyla birlikte tahminen 3.500 civarı doğar dedi doktorumuz. artık pzartesiye görüşeceğiz doğumda... çok heyecanlıyım ben ya gece uykularım kaçıyor. bu hafta evde halletmem gereken çok iş var. yarından itibaren işe girişicem.
zaten evi temizletmiştim bu hafta ne olur ne olmaz diye. hastne çantalarımı düzenleyip geceliklerimiz bi kez daha ütülemem gerekiyor, buruş buruş olmuşlar çantada kaç haftadır.. yatak takımlarımı vs hazrlamam gerek bide. ütülerim çamaşırlarım vs ve gelecek misafirilerm mevcut..
Canim allah saglikla kavustursun bebegine hadi gozun aydin darisi basimiza
benim oglusun hic gelmeye niyeti yok gibi ama hadi hayirlisi artik
kızlar sabahtan beri doktorla uğraşıyorum.devlet hastanesi olunca..
nst cekindim doktor yine çok ilgisizdi.
çok stres yapıyorum dedim psikoloğa git ben napıyım dedi.
tekrar o bayan doktora mı dönsem.
erkek doktordu bugünki gittiğim.daha tecrübeli dedikleri için buna gittim.ama nezaman gitsem geriliyorum kendimi daha kötü hissediyorum.
bayan doktor daha çok ilgileniyor.özeldeymişim gibi muayene oluyorum.
kızlar nasılsınız bız geldık doktordan hersey yolunda sukur 37 haftalıgız ama 10 gun buyuk cıkıyo tosunum 3650 kılosu olmus :) bekleyebıldıgımız kadar bekleyelım dedı doktor anne karnında olması daha ıyı dedı 6 marttada dogumu yapacak sancım erken gelmezse :)
slm kızlar
Kuzum senin de tarih belli oldu ha, anam Şabat anneleri olup çıktık ha, neyse bebekte sen de iyisiniz ya önemli olan bu. Sakin ol, ilk biz doğurmuyoz demi ama, o kadar kolay ve güzel geçecek ki, sonra da gelip bize anlatacan (Aslında bunlara senden çok kendime verdiğim teselli lafları, ben de çok heyecanlıyım)
2 haftadır kayınvalidem bir kez bile aramadı nasılsın ne yaptın vs die. gelip gitmeyi geçtm insan telefonda mı etmez? çok ilgisizler ya sinir oluyorum. işe yarayacakları zamanda gelemzler, ben hastaneden çıkıp iyileştiğimde gelip kendilerini ağırlatırlar eminim..
yazmasam patlıycaktım kızlarrr
bu durumda bayan doktoruna dön bence. insanın kendini rahat hissetmesi, doktorun motive etmesi önemli bence
gamzecim fıstığın çok tatlı olmuş maaşallah.....
beşiği de pek ciciymiş.. beyazlar içinde tam bir melek gibi görünütor Berra bebek
aslında kadın doktor beni yarın çağırmıştı.
bikez daha gideyim ozaman.
bugün gittiğimden de hiç bahsetmeyim.
ya da haftaya salı bayana gideyim eniyisi.
bundan sonra da kararlı olcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?