2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kızına. kocaman olmuş annesi. ayyy çok az kaldı. sen de kavusuyorsun yavruna. takma kafana rahat ol canım ya umarım kolaylıkla atlatırsın bu doğum olayını.öyle ya da böyle yaşıcaz ve bitcek

Maşallah canım,zaman azaldıkça heyecan artıyo tabi:)aman çok yorma kendini yaparsın yavaş yavaş telaş yapma sakın.sağlıkla al kucağına inş.

zaten evi temizletmiştim bu hafta ne olur ne olmaz diye. hastne çantalarımı düzenleyip geceliklerimiz bi kez daha ütülemem gerekiyor, buruş buruş olmuşlar çantada kaç haftadır.. yatak takımlarımı vs hazrlamam gerek bide. ütülerim çamaşırlarım vs ve gelecek misafirilerm mevcut..

evet inşallah 6 gün sonra kavuşuyorz, darısı başınıza cnm. umarım kolay iyileişirim sezeryandan sonra,şimdilik tek endişem bu

Canım hayırlı olsun, ne güzel evinize de gelmişsiniz, Allah kolaylık versin. analı babalı sağlıklı huzurlu büyüyüsün meleğin.

Canim allah saglikla kavustursun bebegine hadi gozun aydin darisi basimiza
benim oglusun hic gelmeye niyeti yok gibi ama hadi hayirlisi artik

Kolay gelsin canım hergün biraz yap ütü yorar çünkü dikkat et sen yinede.

2 haftadır kayınvalidem bir kez bile aramadı nasılsın ne yaptın vs die. gelip gitmeyi geçtm insan telefonda mı etmez? çok ilgisizler ya sinir oluyorum. işe yarayacakları zamanda gelemzler, ben hastaneden çıkıp iyileştiğimde gelip kendilerini ağırlatırlar eminim..
yazmasam patlıycaktım kızlarrr

kızlar sabahtan beri doktorla uğraşıyorum.devlet hastanesi olunca..
nst cekindim doktor yine çok ilgisizdi.
çok stres yapıyorum dedim psikoloğa git ben napıyım dedi.
tekrar o bayan doktora mı dönsem.
erkek doktordu bugünki gittiğim.daha tecrübeli dedikleri için buna gittim.ama nezaman gitsem geriliyorum kendimi daha kötü hissediyorum.
bayan doktor daha çok ilgileniyor.özeldeymişim gibi muayene oluyorum.

bu durumda bayan doktoruna dön bence. insanın kendini rahat hissetmesi, doktorun motive etmesi önemli bence

Ne güzel canım sevindim, harbi tosunmuş hani, tarih de aşağı yukarı belli olmuş, ne güzel.

Kuzum senin de tarih belli oldu ha, anam Şabat anneleri olup çıktık ha, neyse bebekte sen de iyisiniz ya önemli olan bu. Sakin ol, ilk biz doğurmuyoz demi ama, o kadar kolay ve güzel geçecek ki, sonra da gelip bize anlatacan (Aslında bunlara senden çok kendime verdiğim teselli lafları, ben de çok heyecanlıyım)

gamzecim fıstığın çok tatlı olmuş maaşallah.....
beşiği de pek ciciymiş.. beyazlar içinde tam bir melek gibi görünütor Berra bebek

evet yaa. benim ilk gittiğimde 2 mart diyorlardı. şimdiyse 20 şubata indi.
inşallah hepimizin doğumları iyi geçer. ama günler azaldıkça heyecan da korku da artıyor, sabırsız oluyor insan. bir an önce kucaklamak istiyorum küçük cadımı artıkk

Böyle yaptıkları zaman çok sinir oluyorumSen de kendilerini ağırlatmaya geldiklerinde ona göre davran.Hamilesin insan bi arayıp sorar ama çok garipler işte.Boşver canım sen yavaş yavaş kendin yap,sonra bi de ben yaptım diye söylenirler.Benim kayınvalidemde sağolsun söyledi sen bişey yapma ben yaparım diye ama sonradanda ben yaptım diyceğni biliyorum.Gerçi kendi annem bile demedi onun dediğini orası ayrı.Hakkını yemiyim şimdi kadının:)Ben her işimi kendim yaptım çok şükür kimseye muhtaç değilim.Bi de onları düşünüp sinirlenme canım.

gamzecim fıstığın çok tatlı olmuş maaşallah.....
beşiği de pek ciciymiş.. beyazlar içinde tam bir melek gibi görünütor Berra bebek

Bu arada aşırı iş yapıp da cumaya doğurma, yorgunluk erken doğumu tetiklemesin, yada sezeryanını zorlamasın, boşver işi gücü, yaparsın yavaş yavaş.

aslında kadın doktor beni yarın çağırmıştı.
bikez daha gideyim ozaman.
bugün gittiğimden de hiç bahsetmeyim.
ya da haftaya salı bayana gideyim eniyisi.
bundan sonra da kararlı olcam..

İnsan nasıl sinir oluyor demi, paramız olsa sana mı kaldık, insanlıkdan nasibini almamış yaratık, diyeceksin, olmuyor diyemiyorsun. Sen en iyiysi seni mutlu eden doktoruna dön. Huzur hepsinden önemli.

bayanlar cevaplariniz icin cok sagolun, bir nebzede olsa rahatladim,
ilk erkek dedi öylede kalir ozaman insallah,
ben yurtdisindanim,
doktorumu degistirdim,
3d ultrasonu olan doktora gittim fakat oda bebege 3 d den bakamiycani
baksa bile amniyo sivisi az oldugundan gozukmiceni daha onceki haftalarda gitseymisim ozaman bakarmismis,
off sürpriz bebek olucak,
buarada ben bugün cok halsizim dizlerim bacaklarim heryanim agriyo,

piskolojimde cok bozuk oturup agliyorum anne olucam diye,
dogumda bana birsey olucak korkusu var,
cok karmasik duygular icersindeyim dogumdan korkmuyorum
1 gün alt tarafi diyorum ama sonrasi mahvediyo beni hadi bakamassam cocuma daha hayatimda bezi eline almis
insan degilim:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…