2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba,
Kaç gündür sadece okuyucuyum kayınvalidem pazar akşam gitti dün çarşıda falan işlerim vardı oğluma oda aldık ama taşınınca kendi evimize kurulacak. Halıları aldık perde baktım karar verdik sayılır doğumdan sonra bebekle gezmesi zor olur diye şimdiden karar verelim dedik. Ben sürekli gezmelerde.

Arkadaş rüyasında görmüş beni onun evindeyken sancım tutuyormuş acil üniversite hastanesine yakın diye götürüyorlarmış hemen doğuruyormuşum kendi doktoruma gitmeye vakit kalmıyormuş ay inşallah o kadar kolay olur dedim

Geçimişten alıntı yapamadım aklımda kalanlar var. Doğumları okuyunca şok oldum.
Ceylinmelek, yellow, sütlüçörek bebeklerine sağlıkla kavuşmuş tebrik ediyorum onları.
Sütlüçörek hakkında hayırlısı olur, güzel günler yakında gelir inşallah.

Ağrısı olanlara geçmiş olsun, doğum tarihi belli olanlar iyice heyecen dorukta inşallah sağlıkla bebklerini kucaklarına alsınlar inşallah sonra sırasıyla hepimiz kavuşalım bebeklerimize.

Melike kontrol beklediğin gibi geçmemiş Tecrübenden yararlanacağız diye sabırsızlıkla mesajını beklemiştim ama olsun artık Maşallah Miraycık iyiymiş yola koyulmuş sağlıkla gelsin inşallah.

Özlem maceralı bir sevgililer günü hediyesi olmuş hatırlanacak bir hediye olacak.

Özge maşallah sana çok emek harcıyorsun eşin de seni düşünmüş hediyen de güzelmiş güle güle tak şekerim.

Selen eşin sana rağmen sürpriz yapmış maşallah güle güle tak yüzüğünü canım.

Ben hiçbir şey yapmadım bizimkine (Gçen gün 2012'nin tüm özel günleri için hediyen karnımda bekleme hediye falan dedim) bizimki dışarıda yiyelim dedi bakalım gereksiz masraf yapmasa bari ev ve çocuk ikisi birden zor. Ben zaten hiç takılmam böyle günlere huzurumuz yerinde olsun beni düşünsün yeter beklenmedik zamanlarda sürprizler de güzel oluyor.

Hatırlayamadıklarım da var herkesi öpüyorum. Güneş ve Işıl size birşey yazmıyorum zaten zırt pırt aradığım için bir de buradan yazmayayım

arkadaşlar herkese merhabalar.doğum yapan arkadaşların hepsinin gözü aydın allah yardımcıları olsun bizimde dün kontrolümüz vardı 27 şubat doğum tarii olarak belirledi doktorumuz aslında normal doğum yapmak istiyodum ama sıkıntılı süreçlerimiz olmuştu bu nedenle doktorumuz riske atmak istemedi bebeğimde 3 kilo olmuş inşallah hepimiz muradımıza ereriz.önceden hamilelere allah kurtasın ded,klerinde garibime gidiyodu 9.ayda ne demek istediklerini anladım

evet cnm ama insan biraz olsun ilgi bekliyor. şurada 1 haftadan az vaktim kaldı, ne merak ettiği var ne bişey.. ondan yardım beklememem için uzun zamandr ne kadar meşgul olduğunu bilmem ne olduğunu anlatıp duruyor, hazırlıyor şimdiden ortamı. zaten annem kalıcak ilk günlerde yanımda ama 1 hafta olmadan annem dönücek. sonra tek başıma kalıcam ve resmen ben gelemem demeye getirio ne zmandır.

oğlu olacak annişler lütfen ileride çok iyi kayınvalideler olun

Canım Allah kolaylığını verir inşallah çok rahat bir ameliyat olur ağrın sızın olmaz kimseye ihtiyaç duymazsın kimse de senden bir şey beklemesin zaten sen de ona göre davranırsın kendini ağırlatmak istediğinde kibarca ne kadar yoğun olduğunu söylersin.

öyle olucak zaten cnm, ilk kez bebek bakıcam bakalım nasıl başedicem. baya meşgul edicek sanırım beni zaten

canım maşallah oğluna... tosun paşa olmuş...

canım ne mutlu sana... ne kadar az kaldı benim doğumda kısmet olursa haftaya çarşamba...
son günler geçmek bilmiyormuş... ne mutlu bizeki sevinçle bekliyoruz bebeklerimiz... Allah olmayanlara da nasip etsin...

canım sen bence çok şanslısın 2 haftadır aramamış en azından...
benimki 9 ay boyunca hiç aramadı... birşeye ihtiyacın varmı.... eksiğim varmı diye sormadı... yada son haftan temizlik fln yapamazsın gelip yardım edeyimmi... hiç sormadı... neyse herkesin canı sağolsun... benim yavrum olacak o bana yeter... elbet birgün herkes birilerine muhtaç olur... bende kimseyi ne arar ne sorarım... bu kadar basit...

ya senin stresin sana yeter bide doktormu seni üzüyor...
canım o doktor daha iyiyse değiştir bence bişey olmaz millet son hafta doktor değiştiriyor... senin kafanın rahat olması lazım...

Son düzenleme:

üzülme canım boşver belki sen de sezeryandan sonra hemen toparlanan annelerden olursun. annen gittikten sonra kimseye ihtiyacın kalmaz. iyi ki gelmemiş dersin. (bir ömür lafını etmesindense gelmemesi daha iyi bence)
herkeste var bi tane işte. benimki de (doğumum 14 mart) mart başında gezmeye gelcekmiş. çok özlemiş miş.:26: bendeki hiç bi şeye el sürmeyeninden.o oturur ben ona hizmet ederim diye tahmin ediyorum.
ben nasıl bi kaynana olucam bilemiyorum ama anlayışlı olmaya çalışıcam ondan eminim. bendeki bi hayli anlayışsız

Canim ilgimi dedin
Benimki 9 ay boyunca sadece 4 defa aradi ondada kac kilo aldin gobegin ciktimi diye sordu (kendi kizi hamileyken 35 kilo almis onla kiyaslayip duruyor akli sira)ne bnim ne bebisin sagligiyla pek ilgilenmedi zaten baska bir sehirde yasiyor simdide esimi aramis dogumdan bir hafta once gelicem derinin yaninda durucam demis bende aman istemen ugrasamam onunla benim annem var zaten o ilgileniyor benimle gelmesin dedim bende bodver elden hayir gelmez zaten

benmki zaten hamileliğimi burnumdan getirdi, stresli günler hatta aylar yaşadım sayesinde. şuanda da eşimle limoniler. ne hali varsa görsün, son günlerimi bari rahat geçireyim.. Allahın sopası yok, onu da görücez bakalım

evet gelinimle hep mesafeli olacağım... ama mesafemide uzak tutmayacağım...
cıvık cıvık hareketler içine girmem... onun arkasından asla konuşmam, dedikodusunu yapmam, oğlumu mutlu ederse dünyalar benim olur zaten...

hep dediğim bir söz var... akıllı kayınvalide geliniyle arasını iyi tutan kayınvalidedir...
eğer oğlunu sürekli görmek, güzel vakit geçirmek istiyorsa gelinine oğlundan daha fazla değer verecek...
bende gelinimi el üstünde tutarım inşallah ki o da bana saygı duysun ve değer versin...

ve en önemlisi kayınvalideninde, gelininde akıllısını, kültürlüsünü versin...
cahile laf anlatmakta zor, onunla yaşamakta zor...

benmki de hiç bişeye el sürmeyen cinsten.. hiç bi işe yaramadığı gibi daha da kendine hizmet edilmesini bekler

merhaba türkiyenin ve dünyanın en güzel anneleri

sevgililer gününüz kutlu mutlu güzel olsun
ne aldınız kocişlerinize ben yaşpasta yaptım ve swit tşört aldım.hiç yemek yapcak halim kalmadı,kociş gelmesine
yemek sipariş etcem lokantadan.Aaa ben ne kadar çok sürpriz yapıyomuşum kocişime ya yazınca fark ettim.inşallah karşılığını
güzel bi hediye olarak geri alırım
ben böyle günlere çok önem veririm,çok romantikimdir ayıptır sölemesi
bakalım akşama ne hediye var,heycanlandım şimdiden

Dediklerinin altina imzami atarim bosuna dememisler cahil dostum olacagina akilli dusmanim olsun diye

cevap için geç kalmışım kusura bakma,akşam güzel vakit geçirin kocanla :)kurabiye de iyi fikirmiş,aaamaaan dediğin gibi akşam bi kolbastı turu da ben yaparım benim eşim pazar yanımda olcak inşallah,bu akşam kutlama vs yok yani..sağlık olsun

doğumlar yaklaştı,herkes ayrı dertlenip telaş ediyor :) ya normal doğumun da sezeryanın da zorlukları ve iyi yönleri var,ogün gelince Allah yardım etsin de sorunsuz olarak doğuralım hepimiz.aminn..ben de normal isteyenlerdenim...

maşallah durumunuzun iyi olmasına sevindim,erkenden de evine kavuşmuş bebiş,sana da acilien şifalar dilerim..tez vakitte turp gibi ol inşallah :)

maşallahAllah güzel doğum nasip etsin

Allah kolaylıklar versin,çok az kalmış cidden...mis kokusu koklıcan bebişinin inşallahfazla iş yapma bence,dinlen bolbol

haklısın cnm elden hayır gelmiyormuş, ben de anladım bunu

hafif bir makyaj yaptım... pantolon giydim dikkatinizi çekerim pijama, eşofman değil...
süslendik, püslendik... sevgililer günü hediyem gelecekmi bakalım... ya kıyamıyorum ben kocamın parasına. o benim yanımda olsun ben hediyede istemem, çiçekte...

canım çok geçmiş olsun benzerbir durum benimkide ama sakın canını sıkma 2 kaftada750 gr aldı benim bebeğim pekmez ceviz yeşil mercimek balık bol dereotu yeşillik ve ayva tükettim gelişimi iyi dediyse doktor hiç üzülme

benim kocis sabah erkenden doktora gitti termini vardi geldi yatti,
bende sonra kalktim mutfaga gittim kahvalti hazirlamaya birde ne goriyim mutfaga heryere gul dosemis
sürpriz oldu bizimki normalde hic romantik degildir kirodur biraz cooooooookk sevindim
bende ziyafet hazirladim kahvaltiya birazdanda en sevdigi yemeyi yapicam aksam yemeyine,

BURSALI arkadaşlar, hatırladığım yanlış değilse eğer ONDERYA nickli arkadaşta bursadaydı dimi.. görüşüyormusunuz onunla.. aklıma geldi merak ettim..

birde VENÜSTEN vardı ileri aylara kadar lekelenmesi devam eden bi arkadaştı.. onun durumunu da merak ediyorum..

ve böyle önceden sık sık giripte sonraları girmeyen bir çok arkadaşı da merak ediyorum...

amma meraklıyım bende :)))

inşallah hepsinin herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…