- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.001
Böyle yaptıkları zaman çok sinir oluyorumSen de kendilerini ağırlatmaya geldiklerinde ona göre davran.Hamilesin insan bi arayıp sorar ama çok garipler işte.Boşver canım sen yavaş yavaş kendin yap,sonra bi de ben yaptım diye söylenirler.Benim kayınvalidemde sağolsun söyledi sen bişey yapma ben yaparım diye ama sonradanda ben yaptım diyceğni biliyorum.Gerçi kendi annem bile demedi onun dediğini orası ayrı.Hakkını yemiyim şimdi kadının:)Ben her işimi kendim yaptım çok şükür kimseye muhtaç değilim.Bi de onları düşünüp sinirlenme canım.
Evet canim allah nasip ederse normal dogumu bekliyorumsağol cnm, hepimizi inşallah.
sen normal doğumunu mu bekliyorsun?
evet cnm ama insan biraz olsun ilgi bekliyor. şurada 1 haftadan az vaktim kaldı, ne merak ettiği var ne bişey.. ondan yardım beklememem için uzun zamandr ne kadar meşgul olduğunu bilmem ne olduğunu anlatıp duruyor, hazırlıyor şimdiden ortamı. zaten annem kalıcak ilk günlerde yanımda ama 1 hafta olmadan annem dönücek. sonra tek başıma kalıcam ve resmen ben gelemem demeye getirio ne zmandır.
oğlu olacak annişler lütfen ileride çok iyi kayınvalideler olun
Canım Allah kolaylığını verir inşallah çok rahat bir ameliyat olur ağrın sızın olmaz kimseye ihtiyaç duymazsın kimse de senden bir şey beklemesin zaten sen de ona göre davranırsın kendini ağırlatmak istediğinde kibarca ne kadar yoğun olduğunu söylersin.
kızlar nasılsınız bız geldık doktordan hersey yolunda sukur 37 haftalıgız ama 10 gun buyuk cıkıyo tosunum 3650 kılosu olmus :) bekleyebıldıgımız kadar bekleyelım dedı doktor anne karnında olması daha ıyı dedı 6 marttada dogumu yapacak sancım erken gelmezse :)
slm kızlar
bugün son kontrolümüz vardı. bebişim 3.690gr olmuş. yanılma payıyla birlikte tahminen 3.500 civarı doğar dedi doktorumuz. artık pzartesiye görüşeceğiz doğumda... çok heyecanlıyım ben ya gece uykularım kaçıyor. bu hafta evde halletmem gereken çok iş var. yarından itibaren işe girişicem.
şimdi dönüp geçmişe bakalım biraz..
2 haftadır kayınvalidem bir kez bile aramadı nasılsın ne yaptın vs die. gelip gitmeyi geçtm insan telefonda mı etmez? çok ilgisizler ya sinir oluyorum. işe yarayacakları zamanda gelemzler, ben hastaneden çıkıp iyileştiğimde gelip kendilerini ağırlatırlar eminim..
yazmasam patlıycaktım kızlarrr
kızlar sabahtan beri doktorla uğraşıyorum.devlet hastanesi olunca..
nst cekindim doktor yine çok ilgisizdi.
çok stres yapıyorum dedim psikoloğa git ben napıyım dedi.
tekrar o bayan doktora mı dönsem.
erkek doktordu bugünki gittiğim.daha tecrübeli dedikleri için buna gittim.ama nezaman gitsem geriliyorum kendimi daha kötü hissediyorum.
bayan doktor daha çok ilgileniyor.özeldeymişim gibi muayene oluyorum.
evet cnm ama insan biraz olsun ilgi bekliyor. şurada 1 haftadan az vaktim kaldı, ne merak ettiği var ne bişey.. ondan yardım beklememem için uzun zamandr ne kadar meşgul olduğunu bilmem ne olduğunu anlatıp duruyor, hazırlıyor şimdiden ortamı. zaten annem kalıcak ilk günlerde yanımda ama 1 hafta olmadan annem dönücek. sonra tek başıma kalıcam ve resmen ben gelemem demeye getirio ne zmandır.
Canim ilgimi dedinevet cnm ama insan biraz olsun ilgi bekliyor. şurada 1 haftadan az vaktim kaldı, ne merak ettiği var ne bişey.. ondan yardım beklememem için uzun zamandr ne kadar meşgul olduğunu bilmem ne olduğunu anlatıp duruyor, hazırlıyor şimdiden ortamı. zaten annem kalıcak ilk günlerde yanımda ama 1 hafta olmadan annem dönücek. sonra tek başıma kalıcam ve resmen ben gelemem demeye getirio ne zmandır.
canım maşallah oğluna... tosun paşa olmuş...
canım ne mutlu sana... ne kadar az kaldı benim doğumda kısmet olursa haftaya çarşamba...
son günler geçmek bilmiyormuş... ne mutlu bizeki sevinçle bekliyoruz bebeklerimiz... Allah olmayanlara da nasip etsin...
canım sen bence çok şanslısın 2 haftadır aramamış en azından...
benimki 9 ay boyunca hiç aramadı...birşeye ihtiyacın varmı.... eksiğim varmı diye sormadı... yada son haftan temizlik fln yapamazsın gelip yardım edeyimmi... hiö sormadı... neyse herkesin cnaı sağolsun... benim yavrum olacak o bana yeter... elbet birgün herkes birilerine muhtaç olur... bende kimseyi ne arar ne sorarım... bu kadar basit...
üzülme canım boşver belki sen de sezeryandan sonra hemen toparlanan annelerden olursun. annen gittikten sonra kimseye ihtiyacın kalmaz. iyi ki gelmemiş dersin. (bir ömür lafını etmesindense gelmemesi daha iyi bence)
herkeste var bi tane işte. benimki de (doğumum 14 mart) mart başında gezmeye gelcekmiş. çok özlemiş miş.:26: bendeki hiç bi şeye el sürmeyeninden.o oturur ben ona hizmet ederim diye tahmin ediyorum.
ben nasıl bi kaynana olucam bilemiyorum ama anlayışlı olmaya çalışıcam ondan eminim. bendeki bi hayli anlayışsız
evet gelinimle hep mesafeli olacağım... ama mesafemide uzak tutmayacağım...
cıvık cıvık hareketler içine girmem... onun arkasından asla konuşmam, dedikodusunu yapmam, oğlumu mutlu ederse dünyalar benim olur zaten...
hep dediğim bir söz var... akıllı kayınvalide geliniyle arasını iyi tutan kayınvalidedir...
eğer oğlunu sürekli görmek, güzel vakit geçirmek istiyorsa gelinine oğlundan daha fazla değer verecek...
bende gelinimi el üstünde tutarım inşallah ki o da bana saygı duysun ve değer versin...
ve en önemlisi kayınvalideninde, gelininde akıllısını, kültürlüsünü versin...
cahile laf anlatmakta zor, onunla yaşamakta zor...
Yaaaa sormaaa yaaaa canım nasıllll nasıll cekıo anlatamam:))) Sımdı ıntrnetten bakıorum napsam dıyeee sen neye karar verdın banada fıkır ver:)) ben sevgılıler gunu dıyee sabah kendıme mısır gevrgı yaptm bıraz oncede ayrn galte aksamaa da kurabıyee yıcem yapcm bı sekıl yemek yıcem kocamlaa sımdıden depolamıorum gercı aksamada sarkıtmak ıyı degıl ama hem gundz ye hem aksam o fenaa:)) Artık yedıkten sonra kocmla 20 dakkaa kol bastı oynarız yedıklerımızde yakrız ahahah:))))
Canım ınan bende norml dogmdn cok o kesıden korkuorum ama annem ve etrafımdkıler saolsun cok destek verıolr hatta sırf bu yuzden dogm yapacgım hastaneyı bıle degstrdım daha profsynl bı yer olsn kesı olrsa en ıyı sekılde onarılsın dıyee dusun:)) Dogmdan kım korkmaz bılmedıgmz bısey dogal olrk korkucz ama yasamak ıstıorum o anı bunca yıllar kadınlr bunu becerebılms dıorum annem cok destek verıokı kendısı 3 norml 1 sezryn yapms bırı kesınlkle olank varsa norml yap kızım dıyo gorumcem 3 sene ustuste 3 tane dogrdu norml yaptı kendısı tabıkıde sıddetle tavsıye edıo kocamda sartlar uygnsa norml yapabılrsn ben sana guvenıorum dıyee alttn alttn gaz verıo:)) E cocugmda buna uygnsa doktrmda desteklıoo neden olmasnkı dıyıorum kı ALLAH hakkımzda hayırlısını versın demedende gecemıorum:)))
maşallahslm kızlar geçmişe çok bakamıcam doğum yapan varsa tebrik ederim sıkıntılı durumda olanlara acil şifalar,cumartesi gece 1.34 te suyumuzun gelmesi sonucu 35+3 te sipinal sezeryanle doğumumuz gerçekleşti 48 cm 3.194 gr 2 gün küvözde kaldık dün saaat 1 itibariyle evimize geldik bugün 3.günümüz çok şükür sütümüzde geldi emmiyo ama sağıp veriyoruz şimdlik ,sipinal anestezi 1-2 gün başağrısı yapıyo ama dayanılmicak gibi değil tavsiye edebilirim.eğer size bakacak yoksa sakın sezeryan olmayın, hala gülemiyorum hapşıramıyorum öksüremiyorum.lohusalık pisikolojiside zor bide evi doldurmayın annenizle beraber daha çok işi daha kısa zamanda yapabilirsiniz bol bol uyuyuuuuuuuuuun. öptüm hepinizi.
kızlar nasılsınız bız geldık doktordan hersey yolunda sukur 37 haftalıgız ama 10 gun buyuk cıkıyo tosunum 3650 kılosu olmus :) bekleyebıldıgımız kadar bekleyelım dedı doktor anne karnında olması daha ıyı dedı 6 marttada dogumu yapacak sancım erken gelmezse :)
slm kızlar
bugün son kontrolümüz vardı. bebişim 3.690gr olmuş. yanılma payıyla birlikte tahminen 3.500 civarı doğar dedi doktorumuz. artık pzartesiye görüşeceğiz doğumda... çok heyecanlıyım ben ya gece uykularım kaçıyor. bu hafta evde halletmem gereken çok iş var. yarından itibaren işe girişicem.
şimdi dönüp geçmişe bakalım biraz..
Canim ilgimi dedin
Benimki 9 ay boyunca sadece 4 defa aradi ondada kac kilo aldin gobegin ciktimi diye sordu (kendi kizi hamileyken 35 kilo almis onla kiyaslayip duruyor akli sira)ne bnim ne bebisin sagligiyla pek ilgilenmedi zaten baska bir sehirde yasiyor simdide esimi aramis dogumdan bir hafta once gelicem derinin yaninda durucam demisbende aman istemen ugrasamam onunla benim annem var zaten o ilgileniyor benimle gelmesin dedim bende bodver elden hayir gelmez zaten
selam kızlar..
dun dr. a gittim nst ye girdim hersey guzel cıktı, lakin bebisim 1930gr. suanda, 2 haftada 200gr almıs..dr kg cok az oldugunu ama diger konularda sıkıntı olmadıgını onun icinde 2 hafta bekleyip tekrar degerlendirmemiz gerektigini soyledi. plesantamda boosluklar vardı buyuk ıhtımalle plesantan tam besleyemiyor dedi.. yarın prenetal dr. Recep Has'arandevu aldım.. suanki dr.um eger 2 hafta sonrada az almıs yada almamıs olursa 36.5 hafta gibi bebisi sezeryanla alacak. cok üzülüyorum nolur dua edin...
karbonhidrata agırlık ver dedi simdi onu da deneyecegim.. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
bu sekilde dusuk kglu seyreden bir sutlucorek vardı oda dogurdu, Allah yardımcısı olsun ona da çok üzüldüm... sebebini bilen varmı?
baskada yok bildigim kadarıyla topikte?
merhaba türkiyenin ve dünyanın en güzel anneleri
sevgililer gününüz kutlu mutlu güzel olsun
ne aldınız kocişlerinize ben yaşpasta yaptım ve swit tşört aldım.hiç yemek yapcak halim kalmadı,kociş gelmesine
yemek sipariş etcem lokantadan.Aaa ben ne kadar çok sürpriz yapıyomuşum kocişime ya yazınca fark ettim.inşallah karşılığını
güzel bi hediye olarak geri alırım
ben böyle günlere çok önem veririm,çok romantikimdir ayıptır sölemesi
bakalım akşama ne hediye var,heycanlandım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?