- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.021
ohh maşşallah ozaman sen 3-6 aylıktan giydirmeye başlamışsındır cnm demekki sorun olmuyo şükür biraz rahatladım cnm cok sağol...canım sorun olmaz dedı ılk oglumda 4800 dogmustu :)
gamzem bebegını yerım senın ya ne tatlkı sey o oyle masallahhh
sutlucogreyım takma kafana tatlım sen kendıne bebgıne ıyı bak
slm kızlar
bugün son kontrolümüz vardı. bebişim 3.690gr olmuş. yanılma payıyla birlikte tahminen 3.500 civarı doğar dedi doktorumuz. artık pzartesiye görüşeceğiz doğumda... çok heyecanlıyım ben ya gece uykularım kaçıyor. bu hafta evde halletmem gereken çok iş var. yarından itibaren işe girişicem.
şimdi dönüp geçmişe bakalım biraz..
BURSALI arkadaşlar, hatırladığım yanlış değilse eğer ONDERYA nickli arkadaşta bursadaydı dimi.. görüşüyormusunuz onunla.. aklıma geldi merak ettim..
birde VENÜSTEN vardı ileri aylara kadar lekelenmesi devam eden bi arkadaştı.. onun durumunu da merak ediyorum..
ve böyle önceden sık sık giripte sonraları girmeyen bir çok arkadaşı da merak ediyorum...
amma meraklıyım bende :)))
inşallah hepsinin herşey yolundadır.
BURSALI arkadaşlar, hatırladığım yanlış değilse eğer ONDERYA nickli arkadaşta bursadaydı dimi.. görüşüyormusunuz onunla.. aklıma geldi merak ettim..
birde VENÜSTEN vardı ileri aylara kadar lekelenmesi devam eden bi arkadaştı.. onun durumunu da merak ediyorum..
ve böyle önceden sık sık giripte sonraları girmeyen bir çok arkadaşı da merak ediyorum...
amma meraklıyım bende :)))
inşallah hepsinin herşey yolundadır.
poly aynen bende senin gibi düşünüyorum...
listeye bakıyorumda çok kişi yok...
inşallah bebekleride kendileride iyidir...
Canım iki hafta falan önceydi sanırım gece girip merhaba demişti o gece eşinin telefonundan girebiliyordu telefonu Güneş'te var. Ben de özelden mesaj atayım diyorum ne zamandır fırsat olmadı.
hafif bir makyaj yaptım... pantolon giydim dikkatinizi çekerim pijama, eşofman değil...
süslendik, püslendik... sevgililer günü hediyem gelecekmi bakalım... ya kıyamıyorum ben kocamın parasına. o benim yanımda olsun ben hediyede istemem, çiçekte...
benim kocis sabah erkenden doktora gitti termini vardi geldi yatti,
bende sonra kalktim mutfaga gittim kahvalti hazirlamaya birde ne goriyim mutfaga heryere gul dosemis
sürpriz oldu bizimki normalde hic romantik degildir kirodur birazcooooooookk sevindim
bende ziyafet hazirladim kahvaltiyabirazdanda en sevdigi yemeyi yapicam aksam yemeyine,
benmki de hiç bişeye el sürmeyen cinsten.. hiç bi işe yaramadığı gibi daha da kendine hizmet edilmesini bekler
ay canım beniiiiimmm, haber alırsanız yazın buraya mutlaka olurmu. inşallah herşey yolundadır.
AYÇA uhdeden haber yok.. kimsede telefonu da yok galibaancak eve çıkınca ve fırsat bulunca yazabilir gibi..
hayırlısı bakalım
Daha erken bakmaz sanırım :)) bizimki 37de bakmadı dediğin gibi cillop gittik ama işe yaramadıhep öyle olur ya melike cillop gibi gitmiş bişiy olmamış, ben giderim böyle, bana da bakacağı tutar, ama yok tutmaz, tutmaz dimi
Çok sağol canım.. Sende güzel haberlerle gel inşallahcanım gözün aydın kzıını gormüşsün. bende cuma görcem. demek kızın rahım agzını ınceltmiş. canım aslında bir acıdan da iyi. bu demek oluyor ki hersey olması gerektigi gibi ılerlıyor ve umarım normal dogum yaaparsın. bende normalcok istiyorum..
Sağol canımmm amin inşallah...Maşallah canım Miray'aGüzel haberlerle gelmişsin,hayırlısı artık inş.normal doğum olur....
melikecim senin de kontrolün güzel geçmiş hadi gözün aydın. bütün hazırlık boşa gitmiş ama olsun artık.her an doğum olabilir sonuçta için rahat rahat oturursun evinde. darisi bize biz de c.tesi gidicez doktr teyzemize umnarım güzel şeyler duyarız.
Biliyorum canımm sana özellikle yazcaktım nasıl geçtiğini ama işte kısmet olmadıcanım ya ben de sabırsızlıkla senin çatı muayeneni bekliyordum napcam ben şimdiben senden önce olcam galiba :) şaka bir yana her şeyin yolunda olmasına sevindim...
canım bebeğini görmüşsün... gözün aydın. gitti boşuna yapılan temizlik bilseydin en azından bir hafta fln daha geç yapardın temizliği... ama tedbirli olmakta fayda var...
Amin canım çok sağol.. hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah...Melike kontrol beklediğin gibi geçmemişTecrübenden yararlanacağız diye sabırsızlıkla mesajını beklemiştim ama olsun artık Maşallah Miraycık iyiymiş yola koyulmuş sağlıkla gelsin inşallah.
Ya bende Turktas'ı merak ediyorum rüyamda gördüm bi haber verse naaptı acabaamma meraklıyım bende :))) inşallah hepsinin herşey yolundadır.
çok güzel vakit geçirin inşallah..tüm arkadaşlar iyi vakit geçirsinler eşleriyle...benim için de eğleninhediyeler gelirse de çok özel olmassa yarın söyleyin.çok merak ederim ben :)
öpüyorum hepinizi.akşam burda olurum ama pek kişi olmas sanırssam :)
herkesin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlarım..eşlerinizin yaptığı sürprizleri okuyunca acaba benimkide yapar mı dedim ama bütün hevesim kursağımda kaldı az önce aradı aşkım akşam beşiktaşın maçı var annemleri mi çağıralım yoksa biz mi gidelim dedi. Bana bi kal geldi öncesonra aşkım sevgililer gününü böyle mi geçiricez dedim napcaktıkki dedi yaa eğer bi çiçek bile almadan gelirse elimden çekeceği var bugün ya en azından bi çikolata alır insan kımızı kurdela takar gelincede iki güzel söz söyler o bile yeter bana amaaaa yapmazsa bitti bu gece
iyi akşamlar kızlar daha yeni giriyorum akraba geldi oda hamile öle oluncada muhabbet bitmedi ne aldın ne yaptın derken akşam olmuş geçmişi okuyamadım kocişlerinz neler aldı benimki sabah işten geldi evi temizledi hediye olarak ta uzuncana bi buse kondurdu al sana hediye bende dedim en güzel hediye aşkımızın meyvesi karnımda zaten çok lüks hayatımız ha deyince dışarı çıkamıyorz
demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?