2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sorun olmaz dedı ılk oglumda 4800 dogmustu :)

gamzem bebegını yerım senın ya ne tatlkı sey o oyle masallahhh

sutlucogreyım takma kafana tatlım sen kendıne bebgıne ıyı bak
ohh maşşallah ozaman sen 3-6 aylıktan giydirmeye başlamışsındır cnm demekki sorun olmuyo şükür biraz rahatladım cnm cok sağol...

cnm maşşallah kuzuya az kaldı heyecanlanman cok normal bana dr bile söyledi varmıdır heycanlanmıyan diye birde 2 doğm yapmış bir arkadaşım var ikiside sezeryan oldu sağ olsun beni acayip motive ediyo umarım onun gibi rahat bir sürec geçiririz ... 1 günde kalktım çamaşır astım diyo ben düzelsemde asmıycam umarım seninkide irçırpıda geçer ucundaki mutluluk için birkaçgün değer ....

bu arada esperanzaa ve derin kayınvalideleri takmayın cnm kimse sizin kadar ince ruhlu olmuyo malesef nekadar iyi niyetli olsalarda eksikleri illa oluyo benim kayınvalidem hastaneden çıktığım gü bana geldiler toplanıp sonra bişeyler yedik hep beraber öbr gelin davet etmiş meğer ogün hepsi toplanıp oraya gittiben tek kaldım bişeye ihtiyacın varmı demediler.....canları sağolsun rabbim bize sağlık versin de kimseye muhtaç olmuyalım inşallah....birde kızlar siz bizden önce doğum yapıcaksınız biz sizden nasıl haber alıcaz....

poly aynen bende senin gibi düşünüyorum...
listeye bakıyorumda çok kişi yok...
inşallah bebekleride kendileride iyidir...

ayy listeye bak harika olmuş... bebekle anne resmi...
eline sağlık semracım...

Canım iki hafta falan önceydi sanırım gece girip merhaba demişti o gece eşinin telefonundan girebiliyordu telefonu Güneş'te var. Ben de özelden mesaj atayım diyorum ne zamandır fırsat olmadı.

Canım iki hafta falan önceydi sanırım gece girip merhaba demişti o gece eşinin telefonundan girebiliyordu telefonu Güneş'te var. Ben de özelden mesaj atayım diyorum ne zamandır fırsat olmadı.

ay canım beniiiiimmm, haber alırsanız yazın buraya mutlaka olurmu . inşallah herşey yolundadır.

AYÇA uhdeden haber yok.. kimsede telefonu da yok galiba ancak eve çıkınca ve fırsat bulunca yazabilir gibi..
hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

çok güzel vakit geçirin inşallah..tüm arkadaşlar iyi vakit geçirsinler eşleriyle...benim için de eğlenin hediyeler gelirse de çok özel olmassa yarın söyleyin.çok merak ederim ben :)

öpüyorum hepinizi.akşam burda olurum ama pek kişi olmas sanırssam :)

kıro lafına çok güldüm:)) oh ne güzel heryerler gül,seninki romantik olmaya başlamış desene

demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((

herkesin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlarım..eşlerinizin yaptığı sürprizleri okuyunca acaba benimkide yapar mı dedim ama bütün hevesim kursağımda kaldı az önce aradı aşkım akşam beşiktaşın maçı var annemleri mi çağıralım yoksa biz mi gidelim dedi. Bana bi kal geldi önce sonra aşkım sevgililer gününü böyle mi geçiricez dedim napcaktıkki dedi yaa eğer bi çiçek bile almadan gelirse elimden çekeceği var bugün ya en azından bi çikolata alır insan kımızı kurdela takar gelincede iki güzel söz söyler o bile yeter bana amaaaa yapmazsa bitti bu gece

Haber alırsak tabi yazarız canım. Anaç Semracık herkesi de merak edermiş.

hep öyle olur ya melike cillop gibi gitmiş bişiy olmamış, ben giderim böyle, bana da bakacağı tutar, ama yok tutmaz, tutmaz dimi
Daha erken bakmaz sanırım :)) bizimki 37de bakmadı dediğin gibi cillop gittik ama işe yaramadı
Çok sağol canım.. Sende güzel haberlerle gel inşallah

Maşallah canım Miray'aGüzel haberlerle gelmişsin,hayırlısı artık inş.normal doğum olur....
Sağol canımmm amin inşallah...

Darısı sana olsun inşallah güzel haberlerle gel canımm.. cumartesi bayaa kontrol var herkesten güzel haberler gelsin inşallah

canım ya ben de sabırsızlıkla senin çatı muayeneni bekliyordum napcam ben şimdi ben senden önce olcam galiba :) şaka bir yana her şeyin yolunda olmasına sevindim...
Biliyorum canımm sana özellikle yazcaktım nasıl geçtiğini ama işte kısmet olmadı dediğin gibi durumu iyi olsun da çatıyı artık haftaya gösteririz.. doğumu tetiklemesi de bi umut tabi haftaya 38 olcaz belki gelir haftaya kızımız :))

canım bebeğini görmüşsün... gözün aydın. gitti boşuna yapılan temizlik bilseydin en azından bir hafta fln daha geç yapardın temizliği... ama tedbirli olmakta fayda var...

aynen öle temizlikle kaldım neyse doktor da epilasyona sıcak baktı en azından.. artık çıktıkça aldırırım doğuma kadar

Melike kontrol beklediğin gibi geçmemiş Tecrübenden yararlanacağız diye sabırsızlıkla mesajını beklemiştim ama olsun artık Maşallah Miraycık iyiymiş yola koyulmuş sağlıkla gelsin inşallah.
Amin canım çok sağol.. hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah...

amma meraklıyım bende :))) inşallah hepsinin herşey yolundadır.
Ya bende Turktas'ı merak ediyorum rüyamda gördüm bi haber verse naaptı acaba (

iyi akşamlar kızlar daha yeni giriyorum akraba geldi oda hamile öle oluncada muhabbet bitmedi ne aldın ne yaptın derken akşam olmuş geçmişi okuyamadım kocişlerinz neler aldı benimki sabah işten geldi evi temizledi hediye olarak ta uzuncana bi buse kondurdu al sana hediye bende dedim en güzel hediye aşkımızın meyvesi karnımda zaten çok lüks hayatımız ha deyince dışarı çıkamıyorz

canım sağolasın söylerim tabi eğer süpriz gelirse...

ya canım %100 numara...
tam seni sinir etmelik laf... maç ve annemleri çağırma fikri heee... yutma sakın akşama sana büyük süpriz var bence...
yarın bize anlatırsın...

canım ne kadar güzel bu bile yeter...
bize sahip çıksınlar da daha ne isteriz... hergün neler duyuyoruz...
ne adamlar var... yaşasın romantik kocalar...

demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((

Canım benim hiç korkma nolur.. herşey çok güzel olcak inşallah... cuma akşamı evinden kucağında bebişinle yazcaksın buraya, korktuğum kadar yokmuş diyceksin bak görürsün... onu düşünme artık bak sana yazdığımı gördün mü? doktor lazer sanmış bizim epilasyonu.. yaptırın hatta mutlaka yaptırın dedi.. doğumdan korkma epilasyondan kork bence o daha zor :18: doğum esnasında bişey hissetmicez ama epilasyon çok acıyooooooo

Selam kızlar geçmişi tam okuyamadım ama herkes sevgililer günü telaşı içinde bakıyorum. Biz sevgililer günü kutlamıyoruz, eşim gitse çiçek falan alsa kızarım hatta, sevgililer gününü mü bekledin derim:)
Ya arada bir değişiklik oluyor böyle günler falan ama, çok ciddiye alıp eşlerinize kızmayın bence, hamilelik hassaslığı içerisinde oluyoruz gerçi ama maksat birlikte olmak, mutlu olmak. Google çok güzel mesaj veren bir video hazırlamış bu konuda bence:)

ya hafta hafta hamilelik sitelerini takip ediyorumda
37. haftadan sonra bebekler haftada sadece 100 gr alıyor görünüyor... ben en son 37. haftada gitmiştim 3000 gr dı... yani şuan çok az mı kilo almıştır... yani takıntımdan değil merakımdan doktor demişti çünkü böyle giderse 4 kilo olur bebekte ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…