- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.041
kızlar sabahtan beri doktorla uğraşıyorum.devlet hastanesi olunca..
nst cekindim doktor yine çok ilgisizdi.
çok stres yapıyorum dedim psikoloğa git ben napıyım dedi.
tekrar o bayan doktora mı dönsem.
erkek doktordu bugünki gittiğim.daha tecrübeli dedikleri için buna gittim.ama nezaman gitsem geriliyorum kendimi daha kötü hissediyorum.
bayan doktor daha çok ilgileniyor.özeldeymişim gibi muayene oluyorum.
bayanlar cevaplariniz icin cok sagolun, bir nebzede olsa rahatladim,
ilk erkek dedi öylede kalir ozaman insallah,
ben yurtdisindanim,
doktorumu degistirdim,
3d ultrasonu olan doktora gittim fakat oda bebege 3 d den bakamiycani
baksa bile amniyo sivisi az oldugundan gozukmiceni daha onceki haftalarda gitseymisim ozaman bakarmismis,
off sürpriz bebek olucak,
buarada ben bugün cok halsizim dizlerim bacaklarim heryanim agriyo,
piskolojimde cok bozuk oturup agliyorum anne olucam diye,
dogumda bana birsey olucak korkusu var,
cok karmasik duygular icersindeyim dogumdan korkmuyorum
1 gün alt tarafi diyorum ama sonrasi mahvediyo beni hadi bakamassam cocuma daha hayatimda bezi eline almis
insan degilim:-(
oğlu olacak annişler lütfen ileride çok iyi kayınvalideler olun
merhaba türkiyenin ve dünyanın en güzel anneleri
sevgililer gününüz kutlu mutlu güzel olsun
ne aldınız kocişlerinize ben yaşpasta yaptım ve swit tşört aldım.hiç yemek yapcak halim kalmadı,kociş gelmesine
yemek sipariş etcem lokantadan.Aaa ben ne kadar çok sürpriz yapıyomuşum kocişime ya yazınca fark ettim.inşallah karşılığını
güzel bi hediye olarak geri alırım
ben böyle günlere çok önem veririm,çok romantikimdir ayıptır sölemesi
bakalım akşama ne hediye var,heycanlandım şimdiden
ya canım %100 numara...
tam seni sinir etmelik laf... maç ve annemleri çağırma fikri heee... yutma sakın akşama sana büyük süpriz var bence...
yarın bize anlatırsın...
Selam kızlar geçmişi tam okuyamadım ama herkes sevgililer günü telaşı içinde bakıyorum. Biz sevgililer günü kutlamıyoruz, eşim gitse çiçek falan alsa kızarım hatta, sevgililer gününü mü bekledin derim:)
Ya arada bir değişiklik oluyor böyle günler falan ama, çok ciddiye alıp eşlerinize kızmayın bence, hamilelik hassaslığı içerisinde oluyoruz gerçi ama maksat birlikte olmak, mutlu olmak. Google çok güzel mesaj veren bir video hazırlamış bu konuda bence:)
demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((
piskolojimde cok bozuk oturup agliyorum anne olucam diye,
dogumda bana birsey olucak korkusu var,
cok karmasik duygular icersindeyim dogumdan korkmuyorum
1 gün alt tarafi diyorum ama sonrasi mahvediyo beni hadi bakamassam cocuma daha hayatimda bezi eline almis
insan degilim:-(
demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((
canım ne kadar güzel bu bile yeter...
bize sahip çıksınlar da daha ne isteriz... hergün neler duyuyoruz...
ne adamlar var... yaşasın romantik kocalar...
ben de gittikçe bu moda yaklaşıyorum, doğum yaklaştıkça endişe düzeyim artıyo... daha moral verici şeyler yazmak isterdim ama kelin ilacı olsa... umarım atlatırız... bi de ben normalden vazgeçmeye başladım mı ne.. sezeryana daha sıcak bakıyorum, hatta bi kaç kişi sezeryan ol dese hiç düşünmicem...:26:
canlarım normal normal normal diyorum.zorunluluk olmadıkça normal.sezeryandan korkuyorum bende.ilk doğumum normaldi.hiç öyle anlatıldığı gibi zor olmuyor.aklınızı gönlünüzü ferah tutun.bi kaç saat adet sancısı çekeceksiniz ama içinizden o mucizenin nasıl çıktığına şahit olacaksınız.sancı çekerken hep bunu düşünün.kucağınıza verdiklerinde hemen ayağa kalkabilecek durumda olacaksınız.herşeyiyle kendiniz ilgileneceksiniz.hepinize kolay doğum diliyorum.inşallah bi avazda kurtuluruz:)ben de gittikçe bu moda yaklaşıyorum, doğum yaklaştıkça endişe düzeyim artıyo... daha moral verici şeyler yazmak isterdim ama kelin ilacı olsa... umarım atlatırız... bi de ben normalden vazgeçmeye başladım mı ne.. sezeryana daha sıcak bakıyorum, hatta bi kaç kişi sezeryan ol dese hiç düşünmicem...:26:
canlarım normal normal normal diyorum.zorunluluk olmadıkça normal.sezeryandan korkuyorum bende.ilk doğumum normaldi.hiç öyle anlatıldığı gibi zor olmuyor.aklınızı gönlünüzü ferah tutun.bi kaç saat adet sancısı çekeceksiniz ama içinizden o mucizenin nasıl çıktığına şahit olacaksınız.sancı çekerken hep bunu düşünün.kucağınıza verdiklerinde hemen ayağa kalkabilecek durumda olacaksınız.herşeyiyle kendiniz ilgileneceksiniz.hepinize kolay doğum diliyorum.inşallah bi avazda kurtuluruz:)
Herkese merhaba,
Kaç gündür sadece okuyucuyum kayınvalidem pazar akşam gitti dün çarşıda falan işlerim vardı oğluma oda aldık ama taşınınca kendi evimize kurulacak. Halıları aldık perde baktım karar verdik sayılır doğumdan sonra bebekle gezmesi zor olur diye şimdiden karar verelim dedik. Ben sürekli gezmelerde.
Arkadaş rüyasında görmüş beni onun evindeyken sancım tutuyormuş acil üniversite hastanesine yakın diye götürüyorlarmış hemen doğuruyormuşum kendi doktoruma gitmeye vakit kalmıyormuş ay inşallah o kadar kolay olur dedim
Geçimişten alıntı yapamadım aklımda kalanlar var. Doğumları okuyunca şok oldum.
Ceylinmelek, yellow, sütlüçörek bebeklerine sağlıkla kavuşmuş tebrik ediyorum onları.
Sütlüçörek hakkında hayırlısı olur, güzel günler yakında gelir inşallah.
Ağrısı olanlara geçmiş olsun, doğum tarihi belli olanlar iyice heyecen dorukta inşallah sağlıkla bebklerini kucaklarına alsınlar inşallah sonra sırasıyla hepimiz kavuşalım bebeklerimize.
Melike kontrol beklediğin gibi geçmemişTecrübenden yararlanacağız diye sabırsızlıkla mesajını beklemiştim ama olsun artık Maşallah Miraycık iyiymiş yola koyulmuş sağlıkla gelsin inşallah.
Özlem maceralı bir sevgililer günü hediyesi olmuş hatırlanacak bir hediye olacak.
Özge maşallah sana çok emek harcıyorsun eşin de seni düşünmüş hediyen de güzelmiş güle güle tak şekerim.
Selen eşin sana rağmen sürpriz yapmış maşallah güle güle tak yüzüğünü canım.
Ben hiçbir şey yapmadım bizimkine (Gçen gün 2012'nin tüm özel günleri için hediyen karnımda bekleme hediye falan dedim) bizimki dışarıda yiyelim dedi bakalım gereksiz masraf yapmasa bari ev ve çocuk ikisi birden zor. Ben zaten hiç takılmam böyle günlere huzurumuz yerinde olsun beni düşünsün yeter beklenmedik zamanlarda sürprizler de güzel oluyor.
Hatırlayamadıklarım da var herkesi öpüyorum. Güneş ve Işıl size birşey yazmıyorum zaten zırt pırt aradığım için bir de buradan yazmayayım
canlarım normal normal normal diyorum.zorunluluk olmadıkça normal.sezeryandan korkuyorum bende.ilk doğumum normaldi.hiç öyle anlatıldığı gibi zor olmuyor.aklınızı gönlünüzü ferah tutun.bi kaç saat adet sancısı çekeceksiniz ama içinizden o mucizenin nasıl çıktığına şahit olacaksınız.sancı çekerken hep bunu düşünün.kucağınıza verdiklerinde hemen ayağa kalkabilecek durumda olacaksınız.herşeyiyle kendiniz ilgileneceksiniz.hepinize kolay doğum diliyorum.inşallah bi avazda kurtuluruz:)
Maşallah canım biz de böyle güzel bahsedebileceğimiz bir doğum yaşayalım inşallah annem de senin gibi anlatıyor. Zorunluluk olmadıkça ben de (doktorum da) normal istiyorum.
ya hafta hafta hamilelik sitelerini takip ediyorumda
37. haftadan sonra bebekler haftada sadece 100 gr alıyor görünüyor... ben en son 37. haftada gitmiştim 3000 gr dı... yani şuan çok az mı kilo almıştır... yani takıntımdan değil merakımdan doktor demişti çünkü böyle giderse 4 kilo olur bebekte ondan...
canım şimdi baktım gerçekten çok anlamlı video olmuş... bende başta sandım kız daha pahalı birşey bekliyo sanırım ama kızın beklediği neymiş...
ben de gittikçe bu moda yaklaşıyorum, doğum yaklaştıkça endişe düzeyim artıyo... daha moral verici şeyler yazmak isterdim ama kelin ilacı olsa... umarım atlatırız... bi de ben normalden vazgeçmeye başladım mı ne.. sezeryana daha sıcak bakıyorum, hatta bi kaç kişi sezeryan ol dese hiç düşünmicem...:26:
en neden normalden korkuyorsun? cesaretini kıracak birşeymi oldu?
yok bişi olmadı ama ben biraz kontrol manyağı biriyim galiba... herşey kontrol altında olsun istiyorum... belirsiz bi zamanda başlayacak doğum düşüncesi beni rahatsız ediyo... ne zaman doğuracağımı bilsem daha rahat hissedermişim gibi geliyo....
canım ya, ne güzel yazmışsın, böyle şeyleri duyunca da normal olsun diorum, kafam çok karışık yani, hayırlısı olsun artık.... keşke ben düşünüp karar verene kadar bi anda kendiliğinden olup bitse, dediğin gibi bi avazda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?