2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

devlet hastanesindeki doktorlar genelde öyleler ne yazık ki. seni hasta hamile olarak değil dert gibi görüyorlar. sorularına cevap vermekten acizler.. diğer gittiğin bayan iiyse ona gitmeye devam et bakalım. doğumu devlettemi yapacaksın? ve gittiğin doktor girecekmi doğumuna. yarın kontrole bayan çağırmış git na ama dünde muayene oldugun çıkar pc de.

korkma kimler kimler anne oluyor sende iyi bir anne olursun.. neden sürpriz olsun haftan ilerleyince 3d olmadan da görünüyor.

söz veremiyorum :) kıskanırım ben oğlumu muhtemelen.. elin kızı gelcek oğluma göz koycak cıkcık kulağa hoş gelmiyor hiç belkide iyi olurum bilmiyorum hemen düşündüm kardeşimin ilk kız arkadaşıoldugunda acayipkıskanmıştım onu paylaşmak gelmedi içimden kızı parcalamak istiyordum baya bi süzdüm falan. sonra alıştım sevdim ama bazen cok kızıyorum. hele de kardeşimesaçma sapan tripler kavgalar yapınca gönder gitsin diyorum.. oğlumada böyle daha fazla olurum hatta..
oğlu olacak annişler lütfen ileride çok iyi kayınvalideler olun

ohhh maşallah bende yemek yapmadım ama yemeğe gitmicez neyse bu rahatlıgım hiç içimden gelmedi napıyım yemek yapmak bugün..
bende hiç romantik değilimdir inanırmısın ! hoşlanmam sürprizlerden falan.

ya canım %100 numara...
tam seni sinir etmelik laf... maç ve annemleri çağırma fikri heee... yutma sakın akşama sana büyük süpriz var bence...
yarın bize anlatırsın...

benim hiç umudum yok tatlım yaaama tabi gerçekten dediğin gibi numaraysa sürprizi görür görmez hemmennn burdayım anlatırım

canım şimdi baktım gerçekten çok anlamlı video olmuş... bende başta sandım kız daha pahalı birşey bekliyo sanırım ama kızın beklediği neymiş...

demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((

Ay canım korkma niye korkuyorsun, aylardır sabırla beklediğin güne az kaldı işte. Hayatının en özel anını yaşayacaksın
Mutluluk gözyaşlarıdır onlar:)

iyiakşamlar kızlarr..
geçmişe bir göz attım geldim genelde sevgililer günü konuşulmuş ben kutlamıyorum böyle günleri kutlayanlara da iyi eğlenceler dilerim doğum öncesi moral oluyordur tabee..

ben de bugün bebek görmeye gittim komşumun bebeği olmuştu 1 ay önce anca gittim dedim doğurmadan göreyim bari ama çok tatlıydı yaa maaşallahhh bir an önce doğurmak istedim ben de bebeğimi alayım da yanımda mışıl mışıl uyusun inşallah uslu bir bebek olur...perşembe gidicem doktora bakalım kilosu da iyidir inşallahhh...

merhaba kızlar buarada ben en baştaki listede yokum. bikaç zaman önce farkettim öemli değil dedim ama listeye eklersen,zde iyi olur baştan beri burdayım poly sana duyurulur :)

bizde kocişimle maç izlicez :) yani o maç izlicek bende dizi. Allah tan böyle özel günlere falan takıntım yok. çiçeğe miçeğe para verse kızarım valla. böylesi daha iyi benim için.. doğum yaptıgımda bile sakı çiçek böcek vs alma dedim. ama geçen arkadaşım doğum yaptı kocası bişi olammış annem laf etti hemen dedimaşkım 3 tane karanfil al severim karanfili ve laleyi oda yaptırayım kocaman casız aayıp yokk deim çok para verirsen kızarım

demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((

ben de gittikçe bu moda yaklaşıyorum, doğum yaklaştıkça endişe düzeyim artıyo... daha moral verici şeyler yazmak isterdim ama kelin ilacı olsa... umarım atlatırız... bi de ben normalden vazgeçmeye başladım mı ne.. sezeryana daha sıcak bakıyorum, hatta bi kaç kişi sezeryan ol dese hiç düşünmicem...:26:

canım ne kadar güzel bu bile yeter...
bize sahip çıksınlar da daha ne isteriz... hergün neler duyuyoruz...
ne adamlar var... yaşasın romantik kocalar...

aynen canım benim kociş balık burcu çok romantik imkanı olsa beni Parise eyfel kulesine bile götürür zaten hergün beni sevdiğini sölüyo hanzo gibi kocalar var sonuçtaaaa ALLAH başımızdan eksik etmesin bide bebişlerimize kavuştursunn

en neden normalden korkuyorsun? cesaretini kıracak birşeymi oldu?

canlarım normal normal normal diyorum.zorunluluk olmadıkça normal.sezeryandan korkuyorum bende.ilk doğumum normaldi.hiç öyle anlatıldığı gibi zor olmuyor.aklınızı gönlünüzü ferah tutun.bi kaç saat adet sancısı çekeceksiniz ama içinizden o mucizenin nasıl çıktığına şahit olacaksınız.sancı çekerken hep bunu düşünün.kucağınıza verdiklerinde hemen ayağa kalkabilecek durumda olacaksınız.herşeyiyle kendiniz ilgileneceksiniz.hepinize kolay doğum diliyorum.inşallah bi avazda kurtuluruz:)

Maşallah canım biz de böyle güzel bahsedebileceğimiz bir doğum yaşayalım inşallah annem de senin gibi anlatıyor. Zorunluluk olmadıkça ben de (doktorum da) normal istiyorum.

canım oğluşuna oda almışsın ALLAH kullanmayı nasip etsin ne güzel doğuştan odası olacak bizim kızın odası olmucak malesef evimiz çok küçük ama huzurlu sıcacık yuva derler ya aynen öle bunada şükür evi olmayanlarda var çadırda kalanlar mesela sağlık olsun ağzımın tadı olsun yeter

Aynen ben de kesinlikle normal istiyorum.Sezaryenden korkuyorum daha çok ben.Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşş.

Maşallah canım biz de böyle güzel bahsedebileceğimiz bir doğum yaşayalım inşallah annem de senin gibi anlatıyor. Zorunluluk olmadıkça ben de (doktorum da) normal istiyorum.

ayşencim,senin dr.una randevu almış eşim,biz de tanışıcaz bakalım kendisiyle 2 hafta sonra..

Bana da doktor son haftalar 100 alır dedi ama belli de olmuyor, benim son iki haftada 100er aldı mesela 200 alması gerekiyordu oysaki.

canım şimdi baktım gerçekten çok anlamlı video olmuş... bende başta sandım kız daha pahalı birşey bekliyo sanırım ama kızın beklediği neymiş...

Canım şartların el veriyorsa normal doğur bence, ben de normal istiyorum, çevremdeki herkes sezaryen yap demesine rağmen.

Ne güzel yazmışsın canım, inşallah bizimki de kolay olur.

doğru sölüyosun canım sancı çekmek sanki ayrı bi dünyaa o an sadece bebişin gelişi vede dua edişimz oluyo bütün günahlarımız siliniyo doğum sancısı çekerken hele bide bebişin çıktığı an elleriyle yüzünü kapatmış dizlerini bükmüş ayyy bide cıyak cıyak ağlıyo anne ben geldimmm diyo sankiii çok tatttllııııııı

en neden normalden korkuyorsun? cesaretini kıracak birşeymi oldu?

yok bişi olmadı ama ben biraz kontrol manyağı biriyim galiba... herşey kontrol altında olsun istiyorum... belirsiz bi zamanda başlayacak doğum düşüncesi beni rahatsız ediyo... ne zaman doğuracağımı bilsem daha rahat hissedermişim gibi geliyo....

canım ya, ne güzel yazmışsın, böyle şeyleri duyunca da normal olsun diorum, kafam çok karışık yani, hayırlısı olsun artık.... keşke ben düşünüp karar verene kadar bi anda kendiliğinden olup bitse, dediğin gibi bi avazda :))

ne güzel yazmışsın böyle yazınca normal doğurasım geliyor ama hemen geçiyor :)

belirsizlik bilinmemezlik benide korkutuyor hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…