- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.061
ben de gittikçe bu moda yaklaşıyorum, doğum yaklaştıkça endişe düzeyim artıyo... daha moral verici şeyler yazmak isterdim ama kelin ilacı olsa... umarım atlatırız... bi de ben normalden vazgeçmeye başladım mı ne.. sezeryana daha sıcak bakıyorum, hatta bi kaç kişi sezeryan ol dese hiç düşünmicem...:26:
canım oğluşuna oda almışsın ALLAH kullanmayı nasip etsin ne güzel doğuştan odası olacak bizim kızın odası olmucak malesef evimiz çok küçük ama huzurlu sıcacık yuva derler ya aynen öle bunada şükür evi olmayanlarda var çadırda kalanlar mesela sağlık olsun ağzımın tadı olsun yeter
ayşencim,senin dr.una randevu almış eşim,biz de tanışıcaz bakalım kendisiyle 2 hafta sonra..
ben de gittikçe bu moda yaklaşıyorum, doğum yaklaştıkça endişe düzeyim artıyo... daha moral verici şeyler yazmak isterdim ama kelin ilacı olsa... umarım atlatırız... bi de ben normalden vazgeçmeye başladım mı ne.. sezeryana daha sıcak bakıyorum, hatta bi kaç kişi sezeryan ol dese hiç düşünmicem...:26:
Amin teşekkür ederim canım bu evde oturmaya devam etseydik bizimkinin de olmayacaktı odası babaannesi sağolsun biraz destek oldu biz de fazla açılmadan aldık. Oturma odası yapmayacağım 2+1 ev. salonda oturacağız her şeye bir çözüm bulunuyor yeter ki huzur olsun dediğin gibi şükretmek lazım. Allah ağzımızın tadını bozmasın.
evin düzenini güzel ayarlamışsın canım benimde 2 odam var biri yatak odası biri oturma odası bide orta boy mutfak banyo vs şimdilik yetiyo bebiş büyüyünce yetecekmi bilmem ilerde ailemiz gibi geniş bi evimiz olur inşallah kısmet sağlık olsunnn
Olur canım Allah insanın karşısına hiç beklemediği zamanlarda güzel fırsatlar çıkarıyor bebeğinin kısmetine olur her şey. Bu arada isim konusu ne oldu sizin karar verdiniz mi?
ben BERRA MİRAY BEREN isimlerini beğeniyorum eşime isim beğendiremiyorum yok o eski sevgilimin ismi yok o güzel değil büyük ihtimal BEREN olcak gibi görünüyoo seninki belimi canımm
benim hiç umudum yok tatlım yaaama tabi gerçekten dediğin gibi numaraysa sürprizi görür görmez hemmennn burdayım anlatırım
Beren güzelmiş, eski sevgili ismi sakıncalı tabiBizimki Ozan olacak inşallah. Erkek olduğunu öğrendiğimde beri başka isim düşünmedim hiç alıştık iyice.
demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((
Bugün doktor zaman yaklaştıkça nolur vazgeçme dedi.. bende çünkü sezeryan olanları anlattım forumda herkes doğuruyo çoğunun tarihi belli dedim.. ama fırsatımız varken de sezeryan yapmak doğru değil.. bırakalım bebişler istedikleri gibi gelsinler, istedikleri zaman... zaten belirtileri anlatınca daha bi rahatladım.. öle filmlerdeki gibi yolda doğurarak gelinmiyo merak etme dedi.. bi de filmlerdeki sıcak suyu hazırlayın muhabbetini anlamıyorum ne işe yarıyo o sıcak su dedi :)))))) ben de bilmiyorum valla
ozan ismini bende beğeniyorum sağlıkla gelsinlerde yaza gezerizz beraber bebişlerde tanışırrr ev oturmalarına gideriz mesela kızkardeşimde k k dan arkadaşları var bebişler 2 yaşına girdi hala görüşüyolar hatta şehirlerarası yapıyolar İstanbula bile gittiler oturmalara
arkadaşlar bugün bolca doğum muhabbeti olmuş
bende malesef ilk gebeliğimde korktuğumdan sezeryan oldum
ama şimdi çok pişmanım
doğadaki tüm dişiler için doğum normal bir süreçken
benim vakti zamanı gelmeden bir el tutup yavrumu çıkardı
günümüzde çok büyük ameliyatlar bile laparoskopi ile olurken
sezeryan hala koskocaman açık bir ameliyat
ben sezeryan sonrası vajinal doğum istiyordum bu gebelğimde
ama malesef ülkemizde hiç bir doktor buna yanaşmıyor
yani pişmanlığımı anlıyabiliyorsunuzdur
eğer herşey yolundaysa önemli bir sorun yoksa normali en güzeli
arkadaşlar bugün bolca doğum muhabbeti olmuş
bende malesef ilk gebeliğimde korktuğumdan sezeryan oldum
ama şimdi çok pişmanım
doğadaki tüm dişiler için doğum normal bir süreçken
benim vakti zamanı gelmeden bir el tutup yavrumu çıkardı
günümüzde çok büyük ameliyatlar bile laparoskopi ile olurken
sezeryan hala koskocaman açık bir ameliyat
ben sezeryan sonrası vajinal doğum istiyordum bu gebelğimde
ama malesef ülkemizde hiç bir doktor buna yanaşmıyor
yani pişmanlığımı anlıyabiliyorsunuzdur
eğer herşey yolundaysa önemli bir sorun yoksa normali en güzeli
doğru sölüyosun canım sancı çekmek sanki ayrı bi dünyaa o an sadece bebişin gelişi vede dua edişimz oluyo bütün günahlarımız siliniyo doğum sancısı çekerken hele bide bebişin çıktığı an elleriyle yüzünü kapatmış dizlerini bükmüş ayyy bide cıyak cıyak ağlıyo anne ben geldimmm diyo sankiii çok tatttllııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?