2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yapacaksın buna eminimm
inşallah çok rahat bir doğumn olur güzel doğum hikayeni okuruz

canm hayırlı uğurlu olsun
güzel günlerde yatsın oğluşun içince

Benim hayallerimi anlatmışsınız kızlar İnşallah hayaller gerçek olur. Benim doktorum da bana sen pozitifsin yaparsın dedi ama bakalım gaz mı verdi göreceğiz artık.

nasıl düşünürsek öle olur.. o yüzden aynen o hayalle devam et bencedeee inşallah hepimiz çok kolay doğurcaaaaas

Merhaba bende merak etmiştim ne oldu dıye cinsiyeti bende aynı seyı yasadım. 16. haftada kız dedi doktor sonra 22. haftada erkek, detaylıda erkek olduğu kesınleştı ama inan artık her doktora gittiğimde soruyorum . çok sinir bozucu bir olay seni anlıyorum,hele şimdi son ayındasınkı daha da can sıkıcı, başka bi doktora görünsen belki orda kesinleşir

hımm nişan kan falan mı oluyor? bizim şansımıza bakalım foşş diyemi gelcek az az mı? şimdi bişi sorayım benden bazen azaz geliyor bi su ama ne suyu bilmiyorum. korktum şimdi..

bu su foşşş diye bir andamı geliyormuş az az mı? nişan denilen şey ne?su dan öncemi sonra mı geliyor? su bebeğin içinde yaşadıgı su değil mi? nasıl sakin sakin davranacagız? cehaletime verin..

onu da anlattı doktorumuuuus :)) su foş diye gelmiyomuş.. azar azar gelir dedi.. ben çünkü şunu sordum duşta filan gelse anlar mıyım dedim.. öle bi anda gelip geçmez anlarsın azar azar devamlı olur dedi... nişan gelmesi de sümüksü bi akıntı olur dedi.. normalde de oluyo nasıl ayırt etcem dedim.. o biraz daha koyu kıvamlı içinde kan olabilir yada kahverengi olabilir ve yoğun olur normal akıntından ayırtedersin dedi.. su bebeğin içinde yaşadığı suu nişan da onun çıkacağı rahim ağzını tıkayan şey.. su geldikten sonra 2-3 saate kadar hastaneye gelcek şekilde hazır olun gelirken de beni arayın dedi.. yani öle panik olcak bi durum değil dedi.. nişan da aynı şekilde.. sadece kanama olursa acil gitmemiz gerekirmiş..

bende normal doğumu destekliyorum korkmaya gerek yok o anda zaten bebiş çıksın diye düşüneceksin başka bişey gözün görmeyecek sana ıkın dicekler ıkıncan canım valla öteki doğumda öle ıkındımki ayıp olacak ama işkembede ne varsa oda çıktı ama normaldir çoğu normal doğumda oluyo nezaman doğum yapçanı bilmedin için aç tok nasıl denk gelirse boşver rahatlamana bakk

canım çok güzelll güle güle kullansın inşallah odasınııı.. sağlıkla gelsin annesi gezdirsin onu o güzel arabasıylaaa

canım herşeyi çok güzel maşşallah bebişin güle güle kullansın

canm hayırlı uğurlu olsun
güzel günlerde yatsın oğluşun içince
teşekkür ederiz teyzeleri. şimdi inş. onu sağ salim kucağımıza alması kaldı. sabırla (sabırsızlıkla demeye korktum erken ve zamansız geliverir diye ) bekliyoruz

konuşun konuşun hep böyle normal doğumun güzel yanlarını anlatın ki motive edelim birbirimizi, yoksa kendi halime kalıp düşününce sezeryan olmak istiyo içimdeki ses:18: ama ben aslında normal istiyorummm, bide yensem şu korkumu..

kızlar eczanemizde.com dan verdiğim siparişlerim geldi
daha önce lansinoh kremin 10 gr. 15 tl ye almıştım
bu sefer 56gr. 22. tl ye aldım arada farkı görünce
daha önce verdiğim paraya içim cız etti
baya indirimli bir site ihtiyacı olanlar bir göz atsın
boşa başka sitelere dünya para vermeyin

melyche doktorun ne dedide sana normale bu kadar yatkınsın?

Canım şöle dedi : istersen sezeryan da yaparım ama doğumdan sonra zor kendine gelirsin ve kızınla bi kaç gün ilgilenemezsin, ayrıca sezeryan bi ameliyat, riskleri hem senin için hem de bebek için çok fazla olur ve ben garanti veremem.. tabiki normal doğumunda riskleri var ama sezeryan kadar değil ve sonrasında 2 saat sonra ayağa kalkarsın dedi.. üstelik son anda bile olsa bebekte bi terslik olursa, yada sen yapamıycana kanaat getirirsen istediğin zaman sezeryana dönerim dedi.. bi de herkes normal doğum yapamaz karakter de önemli ben senin yapabilceene inanıyorum diyip beni gaza getirdi :)) o yüzden karar verdim.. bi de doktorun rahat olması çok önemli yaa benimki her gittiğimde yaptığı bi normal doğumu anlatıyo çok güzel oldu çok kolay oldu falan diye.. bugün de 37. haftaya giren 4 kişi oldunuz dedi.. ben de aaa başka doğum yok mu dedim.. sezeryanları saymıyorum sadece normaller bunlar dedi onların günü saati belli sizi bekliyorum ben dedi gurur duydum yaa normale cesaret eden 4 kişiden biriyim düşünsene :))

canım ben sezeryandan sonra 2 gün yatağa çivilenmiş gibi
kalkamamışken bir baktımki normal doğum yapanlar dolanıyor
böyle konuşuyorum sezeryan yapacak arkadaşlar belki bana kızacak
ama imkanı varken koşullar uygunken kimsenin boşuna ameliyat olmasına
gönlüm el vermiyor

benim yan komşum da geçen martta anne olmuştu. normal doğum yaptı ve doğumdan 1 hafta sonra kendi başına arabasıyla dışarı cıktı. dişçiye gitti. çok şaşırmıştım araba kullanabilmesine

evet canım normal doğumun güzel yanlarını anlatmak lazım sonuçta doğal oluyo sezeryan ameliyat demek tabi zorunlu hallerde mecburen sağlık açısındannnn

arkadaşlar hepinize merhabalar ben yeni katıldım aranıza. Ama ben de mart annesiyim :) 35 haftalığım ve çok heyecanlıyım bazen durduk yere ağlayasım geliyor, aklıma doğum gelince çok korkuyorum bazılarınız çok güzel şeyler yazmış okudukça rahatladım valla.bundan sonra kendimi her kötü hissettiğimde burayı ziyaret edicem :)) ben de normal düşünüyorum ama cesaret edemiyorum epiduralle normal olursan bişi olmaz diolar ama bazıları da belinde ağrı oluo sakat kalırsın diolar. bu konuda bilginiz varsa paylaşırsa sevinirim. Allah hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

canım yapacaksın buna eminimm
inşallah çok rahat bir doğumn olur güzel doğum hikayeni okuruz

İnşallah canımmm

Benim hayallerimi anlatmışsınız kızlar İnşallah hayaller gerçek olur. Benim doktorum da bana sen pozitifsin yaparsın dedi ama bakalım gaz mı verdi göreceğiz artık.

Gaz değil bence canım ya.. doktor herkese demiyo ben biliyorum arkadaşım da aynı doktora gidiyo sezeryan yapcak ona hiç normal yap dememiş karakter meselesi dedi yani normal yapamıycak insana ısrar etmenin alemi yok dedi.. o da doğru çünkü normal diye diretip son ona kadar bekletip sezeryana dönmenin de anlamı yok o kadar çektiği stres boşa gitcek..

Ne güzel yazıyosun Ronya'm yaa.. zaten sezeryanı mecbur olan arkadaşlar var onlar anlayış göstercektir.. ama problem yokkken tabiki normalinden şaşmamak lazım.. yada kendini yapamıycak gibi hissedenleri zorlamıyoruz sadece yapmak isteyenlere destek oluyoruz.. sen de sezeryanı yaşamış biri olarak en güzel örneksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…