- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.101
Eki Görüntüle 347178 Eki Görüntüle 347179 Eki Görüntüle 347180 Eki Görüntüle 347181 Eki Görüntüle 347182 Eki Görüntüle 347183 Eki Görüntüle 347184 Eki Görüntüle 347185 Eki Görüntüle 347186
yaza taşınma durumumuz olduğu için halı ve perdeye dokunamadım. aslında değişmeleri lazım ama idare etces artık
Gelll aramıza katılll :)) ben normalden de sez.den de korkuyodum doktorum normale ikna etti sağolsun.. bi de annem tabi.. beni normal doğurmuş doğumdan sonra kalkıp diğer annelerin bebeklerine bakmış onlara yardım etmiş aynı gece.. o kadar rahattım diyo... üstelik 21 yaşındaymış daha bende 3.5 kilo doğmuşum... o halde anam yapabilyse ben de yaparım gibi geliyo
Eki Görüntüle 347178 Eki Görüntüle 347179 Eki Görüntüle 347180 Eki Görüntüle 347181 Eki Görüntüle 347182 Eki Görüntüle 347183 Eki Görüntüle 347184 Eki Görüntüle 347185 Eki Görüntüle 347186
yaza taşınma durumumuz olduğu için halı ve perdeye dokunamadım. aslında değişmeleri lazım ama idare etces artık
Hele o dogum anında ortalıgı yıkıolar yaaa sınrden suratım degısık sekıllere gırıo:)) Yanı tamm hadı canın yanar bagırrısın anladım ama senın bagırmanı hastanenın guvenlıgı duyuyosa orda bı anormallık var demktr:))) Yaaa sancın geldı hastaneye gıdene kdr dogurman ıcın saatlrce anlamadn sancı cekmıs olman lazm oda bıze gelmez:)))) Bazılrı oyle oluo ama evde sancısı agırlasıoooo hastaneden gırınce dogumhaneye alıolrr yada kısıden kıseye gore degısıo herlde rahımn acılması benımkı hemen acılcak ben bılıorum sancm gelcek hastaneye gıtcm bakcklr hmmm 6 7 cm dıcekler serum takcklarr bıda bakcklr 8 cm dıcklr hadı gıledm bebısımızı alıp gelelımm dıcmkı ama 10 cm degılmııı dıcekler senınkı okdr kolay acılıokı bız gıdene kdr 10 cm olur ahahahahah hayallerrrr gercekkk olsaaa (8) Kendıme sarkı armagan eyledım:))))
bana aynı bu hayalleri doktor anlattı bugün.. sen normal doğuma uygunsun mızmız değilsin çok sorun çıkarcanı zannetmiyorum dedi... heyttttt açılın ulen epiduralde istemem şimdi çıkıp normal doğuruyorum dedim :))) ben de öle hayal ediyorum sabah kalkcam bi bakcam aaa suyum gelmiş, banyoya gitcem duş alcam saçımı düzleştircem makyaj yapcam beyimi uyandırcam hadi kalk hastaneye gidelim diye.. nooldu dicek önemli değil galiba su geliyo dicem.. ama sen çok güzel olmuşsun dicek evet her zamanki halim ama lütfen kalk gitmeliyiz dicem.. sonra arabaya atlıcaz hastaneye gitcez.. doktorumuz orda tabi saat sabah 9, bakcak çatıdan 4 cm açılman var dicek, aaa hiç sancım yok ama dicem.. tamam biraz daha bekleyelim dicek biz beyimlen hastanenin cafeteryasına gitcez kahvaltı yapmadık ya onun için.. sonra çayımızı çorbamızı içip yukarı çıkcaz tekrar.. doktor bakcak aa 10 cm olmuş bebiş geliyo dicek, hani nerde bakıyım demeye kalmadan ıngaaaaaaaaaaa ciyaaaaaaaaaaaak diye ağlıycak kızım ben salya sümük tabi.... aaaah ah
ahahhaaaa çok güzel balım,, inşallah hepimizin böle olmasa da buna yakın bişiler olur :)) bende kendimi hep doğum yapmışım yatağımda oturuyorum, makyajlı, saçlar fönlü, kırmızı tacım, kırmızı yanaklarım ve ışıl ışıl gözlerimle hayal ediyorum, parti modundaymışım yani, hihi:))
Kizlaaaaaar benide görün daaaaaaa:-(
bebis 14 haftalikken erkek dedi doktor,
sonra birdaha gostermedi hep kapatti bacagini:-(
cocugumun cinsiyetini bilmiyorum doktor gostermiyo diyo kizda olabilir diyo offff
ayni durumda olan varmi?
14 haftalikken kimler ogrendi cinsiyeti dogrumudur?
öncelikle nişan su dan önce geliyo. su olayı da kişiden kişiye değişiyo. kiminin azar azar geliyo hastaneye kadar pedle idare ediyolar, kimininki foşşş diye geliyo havlu falan kar etmiyo arabalar batıyo. artık ne çıkarsa bahtımıza. evet su bebeğin içinde yaşadığı su ,ama bu doğum olayı yıllardır dağda bayırda köyde şehirde böyle olduguna göre bi problem olmuyo demek ki...
bu su foşşş diye bir andamı geliyormuş az az mı? nişan denilen şey ne?su dan öncemi sonra mı geliyor? su bebeğin içinde yaşadıgı su değil mi? nasıl sakin sakin davranacagız? cehaletime verin..
kızlar yaa ne güzel anlatmışsınız normal doğumu, şuracıkta doğurasım geldi:)) inşallah hepimiz için böyle güzel ve kolay olur.. benim aslında korkum epizyotomi galiba, hayal bile edemiyorum kalbim küt küt atıyo düşündükçe..:18:
canım çok güzelll güle güle kullansın inşallah odasınııı.. sağlıkla gelsin annesi gezdirsin onu o güzel arabasıylaaa
canım herşeyi çok güzel maşşallah bebişin güle güle kullansın
teşekkür ederiz teyzeleri. şimdi inş. onu sağ salim kucağımıza alması kaldı. sabırla (sabırsızlıkla demeye korktum erken ve zamansız geliverir diyecanm hayırlı uğurlu olsun
güzel günlerde yatsın oğluşun içince
melyche doktorun ne dedide sana normale bu kadar yatkınsın?
konuşun konuşun hep böyle normal doğumun güzel yanlarını anlatın ki motive edelim birbirimizi, yoksa kendi halime kalıp düşününce sezeryan olmak istiyo içimdeki ses:18: ama ben aslında normal istiyorummm, bide yensem şu korkumu..
çok güzeller güle güle kullansın kuzucukkk
canım ben sezeryandan sonra 2 gün yatağa çivilenmiş gibi
kalkamamışken bir baktımki normal doğum yapanlar dolanıyor
böyle konuşuyorum sezeryan yapacak arkadaşlar belki bana kızacak
ama imkanı varken koşullar uygunken kimsenin boşuna ameliyat olmasına
gönlüm el vermiyor
konuşun konuşun hep böyle normal doğumun güzel yanlarını anlatın ki motive edelim birbirimizi, yoksa kendi halime kalıp düşününce sezeryan olmak istiyo içimdeki ses:18: ama ben aslında normal istiyorummm, bide yensem şu korkumu..
daha güzelleri senin dünya güzeli kızının olsun canım. teşekkür ederiz
canım yapacaksın buna eminimm
inşallah çok rahat bir doğumn olur güzel doğum hikayeni okuruz
Benim hayallerimi anlatmışsınız kızlarİnşallah hayaller gerçek olur. Benim doktorum da bana sen pozitifsin yaparsın dedi ama bakalım gaz mı verdi göreceğiz artık.
canım ben sezeryandan sonra 2 gün yatağa çivilenmiş gibi
kalkamamışken bir baktımki normal doğum yapanlar dolanıyor
böyle konuşuyorum sezeryan yapacak arkadaşlar belki bana kızacak
ama imkanı varken koşullar uygunken kimsenin boşuna ameliyat olmasına
gönlüm el vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?