2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım banada yorum yapan pek olmuyo ama ben yine burdan vazgeçemiyorumm malum kalabalık ortamm gözden mi kaçıyo artık bilmemmm

iyi vazgeçemiyorsun ben vazgecerim. ama şimdi konustuklarım var bakalım. kalabalık ama cok yazılmıyor ki. altta cok kişi görünüyor ama sayfa cok ilerlemiyor.
ben dışlandığımı düşünüyorum işte :) iyi sen düşünümyorsın
 

Bence öyle düşünme ben en başından beri buradayım girip bir şeyler yazdığımda hiç cevap yazan olmadığı da oluyor hiç takılmadım böyle şeylere sen de takılma herkes her konu da yorum yapmayabilir ama elinden geldiğince birbirine destek olmaya çalışır o konuda fikri varsa. Burada herkes samimi çoğu kişi pozitif ben hiç yazmasam bile satır satır okuyorum keyif alıyorum. Aynı şeyleri yaşayan bir sürü kişi var çok şanslıyız tadını çıkar canım.
 
kızzz benimmm :) Allah razı olsun doktorundan meraktan çatlıcaktım yoksa :))) cevap yazmış mı die bakcaktım ama işyerindeki bilgisayarda kayıtlı sayfası , iyi oldu bak bu iş:)

Anammmmm gerçekten sensinnn :)) bende diorum bu kadar tesadüf olamaz yanii iyi hadi sonuç alamadık ama biraz sabretmen gerekmiş bunu anladık bak benimkinin baş aşağıda ama ayaklarını hep yanlarda hissediyorum.. çok nadir göğüs altına getiriyo.. gerçi her bebeğin duruşuda farklı hareketleri de ama.. mesaneye daha fazla baskı oluyo baş aşağıda olunca.. inşallah dönmüştür seninki de
 

Canım bi de annelerimiz her konuda referans aslında.. sonuçta dahiliyeye bile gitsen annendeki hastalıkları soruyolar önce :)) yani genetik olarak onlara benziyoruz.. doğumları kolay olduysa bizimde olma ihtimali yüksek demektir..
 

Canım hiç özel hastane ihtimalin yok mu? ssk ile falan indirimli olanlar var bayaa.. lokmanhekim hastanesi falan? bi de devlette hangisine gidiyosun? zekai tahir en iyi diyolar ama orda da dediğin gibi doktoru seçsen de doğuma hangisi gircek belli olmuyo.. hani en kötü ihtimal kontrollere özele gidip doğumu devlette yapabilirsin??
 

ben de şimdi kocişime sölüyodum, çok şaşırdı, doktorunun cevabını da beğendi :)) o da dönmesi için sabırsızlanıyo, ısrarla normal istiyo:) o yüzden senin doktoruna da bi sorım dedim. canım bak şimdi bi de sana sorım, iki göğsümün arasında yuvarlak bişi geliyo elime, top gibi, kayıyo oralarda, elimi koyunca çok garip oluyorum.. bana sorarsan bu kafası ama çok da küçük.. bu kadar küçük kafa mı olur yaa :)
 

canım benim de öle top gibi bişey iki göğsümün arası nın aşağısında düşün yani ortaya daha yakın yerde ve sağa yada sola dayadığı zaman resmen kanrım şekil değiştiriyo.. o küçük top poposu benimkinin.. başı bencede o kadar küçük olamaz benimkinin poposuna göre düşünüyorum da bu bildiğin mandalina büyüklüğünde bişey :) bi de o poponun hemen altında hareketler oluyo ceviz büyüklüğünde onlarda ayakları diye düşünüyorum.. ama baş hareketi hiç hissetmiyorum aşağıda bile sadece ayaklarını aşağı indirdiği zaman hissediyorum.. ultrasonda da ayakları genelde kafasında oluyo aşağıda.. yukarı çok nadir kaldırıyo
 
bende okuyorum fikrim varsa yazıyorum ama bu konuda hassasım sanırım bir süre yazılmayınca istenmediğimi düşünyorum elimde değil ve ayrılıyorum o topikten.. tmm tadını çıkartırım :) sağol

ben mi bulamadım indirimli özel hastane. aradım kaç yeri en az isteyeni 1000 2000 istiyor normal doğuma ve ssk ile anlaşmalı oldugu halde bu fiyat..zekai taire gidiyorum zaten orda dotorum var ama doğuma girmiyor. kendisi jinekolog zaten. hataları ile konsutum doğuma girmesede girmiş kadar oluyormuş ben pek inanmadım ama öyle işte. 400 başken hastaesi sezeryan ama yer yok. muayene içinbile sıra alamıyorum torpil lazım . birde bugün dediler dr rıdvan ege hastanesi bilmyorum fiyatlarını ve hiç övende de duymadım sövende duymadım o hastane hakkında. tedirginim. ama araştırmaya devam ediyorum halaa. kontrole gitceğim bişi kalmadı 33 haftalıgım zaten 1 2 kez daha giderim tmm :) sonrada doğuma giderim.
 
 
 
 
 
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…