- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.141
canım banada yorum yapan pek olmuyo ama ben yine burdan vazgeçemiyorumm malum kalabalık ortamm gözden mi kaçıyo artık bilmemmm
sağoll burda bir kaç kişi var benle konusan gerisi tarafından dışlanıyorum öyle hissediyorum en azından. herkes cevap vermiyor yani.
doktorumu değiştirsemde doğumuma gircek doktoru seçme şansım yok devlet hastanesinde. sezeryan istememin nedeni doktora güvenmeme sebebimde olabilir. hayırlsıı bakalım.. ama sizle konusunca normale daha yakın hissediyorum kendimi. bi cesaret hadi normal doğuma diyip gitcem..
kızzz benimmm :) Allah razı olsun doktorundan meraktan çatlıcaktım yoksa :))) cevap yazmış mı die bakcaktım ama işyerindeki bilgisayarda kayıtlı sayfası , iyi oldu bak bu iş:)
Senin doktorunu çok beğeniyorum mantıklı adam tabi kendine güvenemeyeni zorlamamak lazım. Annem bana en büyük desteği veren normal doğum konusunda dayanılmayacak bir sancı değil gerekli değilse sakın kendini kestirme dedi (annemin üç doğumu var üçü de kesiksiz, dikişsiz) O anlattıkça ben de cesaretleniyorum iyice kolay doğum hayalleri kuruyorum senin gibi
sağoll burda bir kaç kişi var benle konusan gerisi tarafından dışlanıyorum öyle hissediyorum en azından. herkes cevap vermiyor yani.
doktorumu değiştirsemde doğumuma gircek doktoru seçme şansım yok devlet hastanesinde. sezeryan istememin nedeni doktora güvenmeme sebebimde olabilir. hayırlsıı bakalım.. ama sizle konusunca normale daha yakın hissediyorum kendimi. bi cesaret hadi normal doğuma diyip gitcem..
Anammmmm gerçekten sensinnn :)) bende diorum bu kadar tesadüf olamaz yaniiiyi hadi sonuç alamadık ama biraz sabretmen gerekmiş bunu anladık bak benimkinin baş aşağıda ama ayaklarını hep yanlarda hissediyorum.. çok nadir göğüs altına getiriyo.. gerçi her bebeğin duruşuda farklı hareketleri de ama.. mesaneye daha fazla baskı oluyo baş aşağıda olunca.. inşallah dönmüştür seninki de
ben de şimdi kocişime sölüyodum, çok şaşırdı, doktorunun cevabını da beğendi :)) o da dönmesi için sabırsızlanıyo, ısrarla normal istiyo:) o yüzden senin doktoruna da bi sorım dedim. canım bak şimdi bi de sana sorım, iki göğsümün arasında yuvarlak bişi geliyo elime, top gibi, kayıyo oralarda, elimi koyunca çok garip oluyorum.. bana sorarsan bu kafası ama çok da küçük.. bu kadar küçük kafa mı olur yaa :)
Canım bi de annelerimiz her konuda referans aslında.. sonuçta dahiliyeye bile gitsen annendeki hastalıkları soruyolar önce :)) yani genetik olarak onlara benziyoruz.. doğumları kolay olduysa bizimde olma ihtimali yüksek demektir..
Bence öyle düşünme ben en başından beri buradayım girip bir şeyler yazdığımda hiç cevap yazan olmadığı da oluyor hiç takılmadım böyle şeylere sen de takılma herkes her konu da yorum yapmayabilir ama elinden geldiğince birbirine destek olmaya çalışır o konuda fikri varsa. Burada herkes samimi çoğu kişi pozitif ben hiç yazmasam bile satır satır okuyorum keyif alıyorum. Aynı şeyleri yaşayan bir sürü kişi var çok şanslıyız tadını çıkar canım.
Canım hiç özel hastane ihtimalin yok mu? ssk ile falan indirimli olanlar var bayaa.. lokmanhekim hastanesi falan? bi de devlette hangisine gidiyosun? zekai tahir en iyi diyolar ama orda da dediğin gibi doktoru seçsen de doğuma hangisi gircek belli olmuyo.. hani en kötü ihtimal kontrollere özele gidip doğumu devlette yapabilirsin??
aranızda sigara içen var mı?
Sanmıyorum bu zamana kadar kimseden duymadım. Ben hamilelikten üç ay önce bıraktım ciddi tiryakiydim.
Sen ve ben şu kocalara kızmasak baştan daha iyi olcak nasıl olsa telafi ediyor adamlarBen de dışarı çıkmayalım evde yiyelim dedim tamam dedi tek bir gülle gelmiş özel günlerde çiçeğe verilen uçuk paralara kızacağımı bildiği için açıklama yapıyor yavrum kapıdan girerken canım sakın kızma para vermedim diye. Adamı nasıl korkuttuysam artık. Yemek yedik bir de halı saha maçına yolladım. Bizim öğretmenlerle maç yarın bana diyecekler kesin nasıl yolladın diye. Ben de derim bize her gün sevgililer günü
Evet kuzum yaa sefio bunna bizi Aynen ben de benimkine dedim bebişe yastık alırdık niye aldın diyeee:)Allam aldım aldım o kadar şeyi bi yastık alamadım ben de pü bana.Ne kadar verdin diye de sordum güleee:)))))))))))Afiyetler olsun yarasın Ozan'a.Çok yağmur yağıyor yağmasa niye gitmedin derdim dışarıya iyi yapmışsınız evde yemekle.Biz de evde yedik
Doğum şekline çok takılmayın kızlar,bebiş ve biz için hangisi sağlıklıysa o olur inşallah.Kişiden kişiyyeyi bırakın birinci doğumdan ikinci doğuma da değişebiliyor, ben mesela ters gelmişim hatta iki kat gelmişim bacaklar ve popo olarak:)Yazık anneciğime ama kardeşim çok rahat doğmuş o yüzden hayırlısı hangisiyse o olsun.
Evet kuzum yaa sefio bunna bizi Aynen ben de benimkine dedim bebişe yastık alırdık niye aldın diyeee:)Allam aldım aldım o kadar şeyi bi yastık alamadım ben de pü bana.Ne kadar verdin diye de sordum güleee:)))))))))))Afiyetler olsun yarasın Ozan'a.Çok yağmur yağıyor yağmasa niye gitmedin derdim dışarıya iyi yapmışsınız evde yemekle.Biz de evde yedik
Doğum şekline çok takılmayın kızlar,bebiş ve biz için hangisi sağlıklıysa o olur inşallah.Kişiden kişiyyeyi bırakın birinci doğumdan ikinci doğuma da değişebiliyor, ben mesela ters gelmişim hatta iki kat gelmişim bacaklar ve popo olarak:)Yazık anneciğime ama kardeşim çok rahat doğmuş o yüzden hayırlısı hangisiyse o olsun.
Gerçekten her şeyi aldın da bir yastık mı alamayacaksın ben alırım Giza Hanım'ın yastğnı merak etme sen Evet yağmurda soğukta çıkmak yemedi hiç bir de bizim merdivenleri biliyorsun geri dönüşü düşünüyorum dışarı çıkacağım zaman inan
Gerçekten her şeyi aldın da bir yastık mı alamayacaksın ben alırım Giza Hanım'ın yastğnı merak etme sen Evet yağmurda soğukta çıkmak yemedi hiç bir de bizim merdivenleri biliyorsun geri dönüşü düşünüyorum dışarı çıkacağım zaman inan
Alıcam alıcam dediğim gibi benim gördüğüm kağıt gibi bişidi sendeki öyle değil ben yanlış yastığa baktım demek ki.Çocuk katından aldın dimi?Valla senin ve benim merdivenler çok fena iyice şiştik kuzum valla demin aynaya yanlışlıkla gözüm kaydı da amanınnn 1 ay daha var daha ne kadar büyüyebilir göbüşler bilemedim gitti
hım anladım iyi bakalım.
Alıcam alıcam dediğim gibi benim gördüğüm kağıt gibi bişidi sendeki öyle değil ben yanlış yastığa baktım demek ki.Çocuk katından aldın dimi?Valla senin ve benim merdivenler çok fena iyice şiştik kuzum valla demin aynaya yanlışlıkla gözüm kaydı da amanınnn 1 ay daha var daha ne kadar büyüyebilir göbüşler bilemedim gitti
kızlar siz nasıl yastık alıyosunuz ööle farklı bişi mi?ben özdilekten bebe yorganı almıştım,onun içinden çıkan yastık var bi tek.bi de annem uyku seti almış onun yastıkları var.başka bişi almadım.zaten yastıkta yatırılmıyomuş galiba..bilemedim ki ben şimdi:)
Rulo halinde poşetteydi benimki alırken görmedim yani nasıl bir şey aldığımıBenim göbek de benden önce her şeye giriyor evet bir de daha büyüyecekler
kızlar siz nasıl yastık alıyosunuz ööle farklı bişi mi?ben özdilekten bebe yorganı almıştım,onun içinden çıkan yastık var bi tek.bi de annem uyku seti almış onun yastıkları var.başka bişi almadım.zaten yastıkta yatırılmıyomuş galiba..bilemedim ki ben şimdi:)
Canım farklı bir şey değil ben ikeadan aldım görmüşsündür ince bir şey. Başının altına en fazla havlu koyun demiş ya Gamze en fazla o kadar yani ben bulunsun diye aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?