2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) tiryakiydim hamile kaldıgımda içemedim şimdi 1 2 haftadır içiyorum gene. içime çok çekmiyorum ama içiyorum. sizede ondan sordum.

bence bikaç hafta daha dişini sıkmayı dene..içilen bi ortamda bile bulunmamız gerekiyo sonuçta..7 yıl içtim,4 yıldır da içmiyorum çok şükür:)

Pişşşştttt Işııılll nasılsın?
hayt gldik ayşencim kocisteydi pc aldım bizimkide bana kalpşeklinde bişey aalmış onu yedim....aslında bende ona eğişiğini yapmıştım..
cnm güzel olmuş herşeyi güle güle büyüt ilerde değiştirirsin ahlıyı perdeyi takma kafana.........

bide kızlar yanlış anlamayın içimi karartınız he normal doğum böle sezeryan böle şöle takılmayın bukadar ogün geldiğinde hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun inşallah her iki şeklinde kötü taraflarıda var iyi taraflarıda say say bitmez sen içinden işine gelen hikayeyi dinlersin ben işime geleni önemli olan kendini hangisinde rahat hissediceğin ve güvende hissedeceğin...ve bebeğiniz ve sizin için hangisinin sağlıklı olacağı normal doğum kötü bşey olsa kimse 2.bebeği yapmazdı aynı şey sezeryan içinde geçerli ...umarım yanlış anlamazsınız beni

kesinlikle katılıyorum ışıl bu yorumuna..o gün geldiğinde herkes görecek ve eminim şu topikteki herkesin de farklı yaşanmışlıkları olacak..Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin diyorum sadece

Son düzenleme:
Maşallah ben de 10 yıl içtim 11 ay oldu bırakalı

ahh canım hele ben nasıl büyük bir aşkla bıraktım
feci tiryakiydim 15 yaşında başladım
26 yaşına kadar içtim yani tam 11 sene
şimdi 4 yıldır ayrıyız ama çok özlüyorum
cigaram gitti gideli kahveden tat alamaz oldum

kesinlikle katılıyorum ışıl bu yorumuna..o gün geldiğinde herkes görecek ve eminim şu topikteki herkesin de farklı yaşanmışlıkları olacak..Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin diyorum sadece

sağol cnm çoğumuzun ilk olucak ve nayle ne şekilde karşılaşacağımız belli değil kendimizi şartlamamak lazım şöyle yapcam böle yapcam en son amca kızı normal doğum istiyodu kızın suyuda geldi lakin acılma olmadı suni sancı verdiler tam 1gün bekledi gene olmadı en sonunda dr acıdı haline devam edelimmi suniye yoksa alalım diye zavallım oda yeter alın artık dedi kızcağız..henüz 22 yaşın da aradım gıkı bile çıkmıyodu bazı insanlar altta muayne olduğunda bile doğum yapmış gibi anlatıyo abartıyolar sonucda içinden canlı çıkıcak illaki kolay olmıycak rabbim hepimizin yardımcısı olsun yeterki bebelerimizi sağlıkla kuccağımıza alalım...

Afiyet bal şeker olsun canım.
İçini karartma kuzum sen. Herkes gönlüne göre, sağlık durumuna göre yaşacak doğumu. Ne desek boş. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun.

herkese iyi geceler kızlar..biraz da uzanıp tv keyfi yapalım.zaten kızım fena coştu yine,ellik niyetine tekmeliyo,antrenmalara doğmadan başladı

:) tiryakiydim hamile kaldıgımda içemedim şimdi 1 2 haftadır içiyorum gene. içime çok çekmiyorum ama içiyorum. sizede ondan sordum.

benim de son zamanlarda sigara içme isteğim eski haline döndü hamileliğin başlarında tiksinmemiştim ama ilginç bi şekilde canım istemiodu hiç,son zamanlarda hepsi geçti 37 haftalık hamileyim şimdi günde 1 taneyle geçiştirmeye çalışıorum ama daha zor olanı sanırım emzirirken olacak ozaman daha kötü..oof oof ne pis bişey bu yaa bide seviorum yani salak gibi şöyle türk kahvesiyle falan yuffff

canım umudumm ben sezeryanla ilgili yorum yaptım ama
içini kararttıysam kusuruma bakma
sonuçta sezeryanda öyle aman aman bir şey olsa bunuda yapmaz hekimler
seninde dediğin gibi her doğumun ayrı ayrı komplikasyonları olabiliyor
ama ben azcık normal yapacak arkadaşlara gaz vereyim dedim
ayrıca sezeryan zorda olsa evlat o kadar tatlıki insanlar bırak ikinciyi
sezeryanla dördüncüyü beşinciyi bile yapıyorlar
öpüyorumm seni canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…