- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.161
Canım farklı bir şey değil ben ikeadan aldım görmüşsündür ince bir şey. Başının altına en fazla havlu koyun demiş ya Gamze en fazla o kadar yani ben bulunsun diye aldım.
hımm anladım.gamzenin dediği güvenli yatış yastığından alırım diyodum ben de çıkabilirsem.ya da internete bakarım artık..bu aralar zaten eksikleri netten tamamlamaya başladım..
hımm anladım.gamzenin dediği güvenli yatış yastığından alırım diyodum ben de çıkabilirsem.ya da internete bakarım artık..bu aralar zaten eksikleri netten tamamlamaya başladım..
Evet o yastık güzel bir şey istersen senin için çarşıda fiyatlara bakarım okul çıkışında bu aralar çarşıda işlerim oluyor tanıdık yerlere sorarım internetle karşılaştırırsın fiyatını.
Evet o yastık güzel bir şey istersen senin için çarşıda fiyatlara bakarım okul çıkışında bu aralar çarşıda işlerim oluyor tanıdık yerlere sorarım internetle karşılaştırırsın fiyatını.
çok sevinirim valla.ayrıca maaşallahın varben artık kesinlikle ve kesinlikle toplu taşımaya binemiyorum.öyle olunca da eşim olmadan çıkamiyorum.bu durumda da griye bi tek pazar günü kalıo çarşı için,o da olmuyo yani.sadece alışveriş merkezlerine gidiyoruz haftada 2-3gün.az önce geldik hatta:)
:44::44::44::44:
:) tiryakiydim hamile kaldıgımda içemedim şimdi 1 2 haftadır içiyorum gene. içime çok çekmiyorum ama içiyorum. sizede ondan sordum.
çok sevinirim valla.ayrıca maaşallahın varben artık kesinlikle ve kesinlikle toplu taşımaya binemiyorum.öyle olunca da eşim olmadan çıkamiyorum.bu durumda da griye bi tek pazar günü kalıo çarşı için,o da olmuyo yani.sadece alışveriş merkezlerine gidiyoruz haftada 2-3gün.az önce geldik hatta:)
Allaha şükür bir sıkıntım yok çıkabiliyorum daha ev için geziniyorum bu aralar halı perde falan zevkl şeyler anlamıyorum gezerken eve gelince oram buram ağrıyor ama yatınca geçiyor. Senin kasılmalar yüzünden riske atmaman lazım canım zaten binme. Biz de aynı durumdayız sadece pazar izinli bizimki alışveriş merkezine gidebiliyor ben de çarşıyı seviyorum arabası ve beşiği dışında her şeyi tek başıma aldım. Neredeydiniz bugün biz pazar günü ikeayı talan ettik
hayt gldik ayşencim kocisteydi pc aldım bizimkide bana kalpşeklinde bişey aalmış onu yedim....aslında bende ona eğişiğini yapmıştım..Pişşşştttt Işııılll nasılsın?
cnm güzel olmuş herşeyi güle güle büyüt ilerde değiştirirsin ahlıyı perdeyi takma kafana.........Eki Görüntüle 347178 Eki Görüntüle 347179 Eki Görüntüle 347180 Eki Görüntüle 347181 Eki Görüntüle 347182 Eki Görüntüle 347183 Eki Görüntüle 347184 Eki Görüntüle 347185 Eki Görüntüle 347186
yaza taşınma durumumuz olduğu için halı ve perdeye dokunamadım. aslında değişmeleri lazım ama idare etces artık
Allaha şükür bir sıkıntım yok çıkabiliyorum daha ev için geziniyorum bu aralar halı perde falan zevkl şeyler anlamıyorum gezerken eve gelince oram buram ağrıyor ama yatınca geçiyor. Senin kasılmalar yüzünden riske atmaman lazım canım zaten binme. Biz de aynı durumdayız sadece pazar izinli bizimki alışveriş merkezine gidebiliyor ben de çarşıyı seviyorum arabası ve beşiği dışında her şeyi tek başıma aldım. Neredeydiniz bugün biz pazar günü ikeayı talan ettik
bu gün carrefour da gezdik önce.kanzda beğendiğim tulumu aldım kızıma,niketan çanta sipariş ettik falan.orda dönüşte migrosa uğradık.son olarak da evin orda şaypaya girdik:))ben ikeaya gittiimde çok fena yoruluyorum yavvev alışverişi çok zevkli ve heyecanlı olur.bi de kendi evin oluyo,şimdiden hayırlı olsun,daha da güzel olur yeni eşyalar almak falan..
:) tiryakiydim hamile kaldıgımda içemedim şimdi 1 2 haftadır içiyorum gene. içime çok çekmiyorum ama içiyorum. sizede ondan sordum.
kesinlikle katılıyorum ışıl bu yorumuna..o gün geldiğinde herkes görecek ve eminim şu topikteki herkesin de farklı yaşanmışlıkları olacak..Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin diyorum sadecehayt gldik ayşencim kocisteydi pc aldım bizimkide bana kalpşeklinde bişey aalmış onu yedim....aslında bende ona eğişiğini yapmıştım..
cnm güzel olmuş herşeyi güle güle büyüt ilerde değiştirirsin ahlıyı perdeyi takma kafana.........
bide kızlar yanlış anlamayın içimi karartınız he normal doğum böle sezeryan böle şöle takılmayın bukadar ogün geldiğinde hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun inşallah her iki şeklinde kötü taraflarıda var iyi taraflarıda say say bitmez sen içinden işine gelen hikayeyi dinlersin ben işime geleni önemli olan kendini hangisinde rahat hissediceğin ve güvende hissedeceğin...ve bebeğiniz ve sizin için hangisinin sağlıklı olacağı normal doğum kötü bşey olsa kimse 2.bebeği yapmazdı aynı şey sezeryan içinde geçerli ...umarım yanlış anlamazsınız beni
bence bikaç hafta daha dişini sıkmayı dene..içilen bi ortamda bile bulunmamız gerekiyo sonuçta..7 yıl içtim,4 yıldır da içmiyorum çok şükür:)
Maşallah ben de 10 yıl içtim 11 ay oldu bırakalı
Maşallah ben de 10 yıl içtim 11 ay oldu bırakalı
kesinlikle katılıyorum ışıl bu yorumuna..o gün geldiğinde herkes görecek ve eminim şu topikteki herkesin de farklı yaşanmışlıkları olacak..Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin diyorum sadece
hayt gldik ayşencim kocisteydi pc aldım bizimkide bana kalpşeklinde bişey aalmış onu yedim....aslında bende ona eğişiğini yapmıştım..
cnm güzel olmuş herşeyi güle güle büyüt ilerde değiştirirsin ahlıyı perdeyi takma kafana.........
bide kızlar yanlış anlamayın içimi karartınız he normal doğum böle sezeryan böle şöle takılmayın bukadar ogün geldiğinde hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun inşallah her iki şeklinde kötü taraflarıda var iyi taraflarıda say say bitmez sen içinden işine gelen hikayeyi dinlersin ben işime geleni önemli olan kendini hangisinde rahat hissediceğin ve güvende hissedeceğin...ve bebeğiniz ve sizin için hangisinin sağlıklı olacağı normal doğum kötü bşey olsa kimse 2.bebeği yapmazdı aynı şey sezeryan içinde geçerli ...umarım yanlış anlamazsınız beni
bu gün carrefour da gezdik önce.kanzda beğendiğim tulumu aldım kızıma,niketan çanta sipariş ettik falan.orda dönüşte migrosa uğradık.son olarak da evin orda şaypaya girdik:))ben ikeaya gittiimde çok fena yoruluyorum yavvev alışverişi çok zevkli ve heyecanlı olur.bi de kendi evin oluyo,şimdiden hayırlı olsun,daha da güzel olur yeni eşyalar almak falan..
Teşekkür ederim canım evet gerçekten keyifli.
Güle güle giysin kuzucuk tulumunu. Ben de çanta alacağım daha bakamadım ona henüz nasıl bir model beğendin?
hayt gldik ayşencim kocisteydi pc aldım bizimkide bana kalpşeklinde bişey aalmış onu yedim....aslında bende ona eğişiğini yapmıştım..
teşekkür ederiz ayşen teyzesi.spor çantalarından gri üzerine pembe olanı vardı,geçen hafta baktığımızda siyahı kalmamıştı,gelecek demişlerdi.gelmiş ama yine kalmamışTeşekkür ederim canım evet gerçekten keyifli.
Güle güle giysin kuzucuk tulumunu. Ben de çanta alacağım daha bakamadım ona henüz nasıl bir model beğendin?bursadaki mağazalarda da olmayınca sipariş verdik biz de.normalde de kullanılacak bişey,kol çantası olarak diil ama antrenman çantası gibi düşün.arkadaşlarımın bazıları sırt çantası daha kullanışlı oluyo falan dediler ama öyle almak istemedim ben belki çok sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?