- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.181
ahh canım hele ben nasıl büyük bir aşkla bıraktım
feci tiryakiydim 15 yaşında başladım
26 yaşına kadar içtim yani tam 11 sene
şimdi 4 yıldır ayrıyız ama çok özlüyorum
cigaram gitti gideli kahveden tat alamaz oldum
sağol kuzum ....Afiyet bal şeker olsun canım.
İçini karartma kuzum sen.Herkes gönlüne göre, sağlık durumuna göre yaşacak doğumu. Ne desek boş. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun.
herkese iyi geceler kızlar..biraz da uzanıp tv keyfi yapalım.zaten kızım fena coştu yine,ellik niyetine tekmeliyo,antrenmalara doğmadan başladı
teşekkür ederiz ayşen teyzesi.spor çantalarından gri üzerine pembe olanı vardı,geçen hafta baktığımızda siyahı kalmamıştı,gelecek demişlerdi.gelmiş ama yine kalmamışbursadaki mağazalarda da olmayınca sipariş verdik biz de.normalde de kullanılacak bişey,kol çantası olarak diil ama antrenman çantası gibi düşün.arkadaşlarımın bazıları sırt çantası daha kullanışlı oluyo falan dediler ama öyle almak istemedim ben belki çok sonra..
Bana da kocam sırt çantası alalım diyor da ben sıcak bakmıyorum arkadaşta var senin tarif ettiğin çanta güzel onlar güle güle kullan canım.
canım umudumm ben sezeryanla ilgili yorum yaptım ama
içini kararttıysam kusuruma bakma
sonuçta sezeryanda öyle aman aman bir şey olsa bunuda yapmaz hekimler
seninde dediğin gibi her doğumun ayrı ayrı komplikasyonları olabiliyor
ama ben azcık normal yapacak arkadaşlara gaz vereyim dedim
ayrıca sezeryan zorda olsa evlat o kadar tatlıki insanlar bırak ikinciyi
sezeryanla dördüncüyü beşinciyi bile yapıyorlar
öpüyorumm seni canım arkadaşım
kızlar eczanemizde.com dan verdiğim siparişlerim geldi
daha önce lansinoh kremin 10 gr. 15 tl ye almıştım
bu sefer 56gr. 22. tl ye aldım arada farkı görünce
daha önce verdiğim paraya içim cız etti
baya indirimli bir site ihtiyacı olanlar bir göz atsın
boşa başka sitelere dünya para vermeyin
Evet bende iki renk bulundryim bari havalr bı düzelsin doğru Eminonu:)kırmızı aksesuar enerji verir canım doğum sonrası loğusalara kırmızı taç takılırmoş bu nedenlen:) ama bi tane de mavi olsun zararı yok değişe değiişe kulalnırsın..ben de şööle şık bişiler arıyorum kurdele gibi değil de taç şeklinde istiyorumm ama henüz bulamadım
âmin canım Allah herkesin gönlüne göre kolay doğumlar nasip etsin:)kız güldürdün benii
inşallah istediğin gibi olur hayallar gerçek olur
Madem kırmızı kurdle bu isin sanindandr ilk onu takarımkırmızı bağlıcan kızz analığın şanındandır o kırmızı:)) al basması olmazsın hem o da neyse...
ya kuzucan benim bi arkadaşım bebeği 1 yaşında maşallah evde tek başına suyu gelmiş, o sırada makinada çamaşır vardı diyo (ilk doğumu bak) makinada çamaşır var diye duşa girmiş bu neyse çıkmış, makinayı boşaltmış sermiş çamaşırı annesini aramış su geldi demiş annesi de panik yapmış ne duruyosun geliyorum hemen hastaneye gidiyoruz diye.. annesi gelene kadar bu kuaföre gitmiş ağda yaptırmış!!! annesi gelince hastaneye gitmişler açılması zaten almış yürümüş o arada fırt diye de doğurmuş.. bunu kendi ağzından duyup bebeyide öle görünce bana bi gaz geldibenimkide öle olsun lütfen diyorum yaaa tabi mutlaka zor doğuranda vardır ama ben o hikayeleri hemen geçiyorum annem kardeşimi de normal doğurdu ve doğumu çok zor oldu çünkü kız çok zayıftı 2 kilo bile değildi annem artık bırakın orda kalsın diye bağırıyodum diyo o kadar yani :)) ama kadın bana ısrarla
normal doğur diyosa vardır bi bildiği..
Doktrn öyle diyosa yaparsın canım. Doğumda sana destek verecek bı Dr isleri dahada kolaylastrcaktir:)Benim hayallerimi anlatmışsınız kızlarİnşallah hayaller gerçek olur. Benim doktorum da bana sen pozitifsin yaparsın dedi ama bakalım gaz mı verdi göreceğiz artık.
bende hamile oldgumu öğrenince bıraktım etrfimda herks içio yanımda icilince icmk istiyorum lanet tadını bildiğimden ama hiç ağzıma sürmedim inşallah birdaha başlamamaranızda sigara içen var mı?
cnm ben seni yanlış anlamadım genel söyledim sadece ooo ben şimdi normal doğumla ilgili duyduğum hikayeleri yazsam kimse normal istemez sen sezeryanla duyduunu yazsan onuda kimse istemez ben tebişey düşünüyorum...benim minnak kuzum o daracık yerde annesi için bekliyosa karnımda bnde onu rabbim izin verirse engüzel haliyle kucaklıycam cnm o benim daha ötesi varmı...
Merhaba arkadaşlar,
Dogum yapan arkadaşlara bebekleriyle beraber uzun ömürler diliyorumm.. Allah şimdiden analı babalı büyütsün...
sorum olacak.. akıntı sorunu yasayan var mı? (kasıntılı değil) bende gun içinde çok fazla oluyor.. uzanıyorum kalkıyorum wcye gidiyorum.. korkuyorum bazenn acaba kanamamı oldu diye.. bide bu dogum suyu ile farklı nasıl oluyor.. dogum suyu akışkan su gibi mi oluyor? kasılmaların nasıl? bende bebeğim hareket çok ediyor.. karnım baya bi şekille giriyor.. ama kasılma nasıl oluyor. nst de kasılma görüldü ama ben fark edemedimm. kasılma ile bebegin hareketleriyle karnın şekil alması arasındaki fark ne sizce...? nstde kasılman oldu diye progeston diye ilaç kullanana var mı?doktorum magnezyumude 2ye çıkardı ve bu ilacı verdi. cevaplarınızı bekliyorumm.. evde yalnız olunca korkularım oluyor
Canım güle güle kullansın bebişin.
cnm güzel olmuş herşeyi güle güle büyüt ilerde değiştirirsin ahlıyı perdeyi takma kafana........
aranızda sigara içen var mı?
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?
canım kırmızı bnecede unisex bir renk, yok yani artık günümüzün kocaman adamları bile artık kırmızı pembe pudra rengi gibi kız renklerini giyiyor, eskisi kadar kız rengi erkek rengi diye bir ayrım kalmadı, bizde bebek arabamızı kırmızılı-siyahlı beğendik,onu alacağız ve oyunpark beşiğimizle, onun uyku setide kırmızılı biizm, ve oğlumuz için aldık bu rengi, bence milletin yorumuna pek takılma, kendi içine sineni yapodanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?