2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dört yıldır hala özlüyorsan ben kahvaltılardan sonra yaşadığım hissin kaybolmasını beklemeyeyim demek ki artık Ben kahveyi de bıraktım sigarayla beraber.

Afiyet bal şeker olsun canım.
İçini karartma kuzum sen. Herkes gönlüne göre, sağlık durumuna göre yaşacak doğumu. Ne desek boş. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun.
sağol kuzum ....
herkese iyi geceler kızlar..biraz da uzanıp tv keyfi yapalım.zaten kızım fena coştu yine,ellik niyetine tekmeliyo,antrenmalara doğmadan başladı

iyigeceler cnm ...

cnm ben seni yanlış anlamadım genel söyledim sadece ooo ben şimdi normal doğumla ilgili duyduğum hikayeleri yazsam kimse normal istemez sen sezeryanla duyduunu yazsan onuda kimse istemez ben tebişey düşünüyorum...benim minnak kuzum o daracık yerde annesi için bekliyosa karnımda bnde onu rabbim izin verirse engüzel haliyle kucaklıycam cnm o benim daha ötesi varmı...

saol canım teşekkür ederim senin yazından sonra baktım bende sipaariş verdim hazır kargoda 1,99 tlmiş onu verirken niveanın setini almıstım pudra yoktu onun içinde pudrada almak istiyordum onuda verdim bide bebedorun göğüs pedi indirimdeymiş 80lisi 13,50 tldi inşallah gseldir bakalım gelince görecz. lansinohun göğüs pedi vardı ama daha pahalıya gel,yordu kıyamadım:)))

Son düzenleme:
Evet bende iki renk bulundryim bari havalr bı düzelsin doğru Eminonu:)
kız güldürdün benii
inşallah istediğin gibi olur hayallar gerçek olur
âmin canım Allah herkesin gönlüne göre kolay doğumlar nasip etsin:)
Madem kırmızı kurdle bu isin sanindandr ilk onu takarım yavrucum var buyklrn bileği annemde beni ve bndn sonrakini zor dogurms lakin oda ısrarla bono diyo:) inşallah o arkadasn gibi olurz bizde ki biliyosun öyle olacak

Benim hayallerimi anlatmışsınız kızlar İnşallah hayaller gerçek olur. Benim doktorum da bana sen pozitifsin yaparsın dedi ama bakalım gaz mı verdi göreceğiz artık.
Doktrn öyle diyosa yaparsın canım. Doğumda sana destek verecek bı Dr isleri dahada kolaylastrcaktir:)

aranızda sigara içen var mı?
bende hamile oldgumu öğrenince bıraktım etrfimda herks içio yanımda icilince icmk istiyorum lanet tadını bildiğimden ama hiç ağzıma sürmedim inşallah birdaha başlamam

Bence de dediğin gibi tamam normal doğum çok güzel bişey hatta bende bi aksılık olmazsa normal ıstıyorum ama Allah sağlıklı versin sonuçta sezeryan olanda ayakta , normal olanda o yuzden çok da zorlamamak lazım, benim doktorumda birinden bahsetmişti 48 saat tutturmuş normal dıye artık cocuğu vakumla cekmışler o kadar ısrara ne gerek var sankı hem kendıne ezıyet hem çocuğa.

Bende hep fılmlerdeki gibi sanıyordum işte sancı gelır zor yetişirsin hastaneye falan , doktoruma sordum oyle olsa o zaman herkes normal doğurur , sezeryan diye bişey olmaz dedi . oyle sancılanıp arabada doğar dıye bişey yok dıyorlar. Bu arada bende dun gittim doktora ilk defa nst ye girdim sancım cıkmadı ve benden nst parası almadılar hatta gittim danışmaya borcum ne kadar dedim bu seferki kontroldu muayene almıyolardı , borcunuz yok diyorlar ben artık ısrarla ama nst ye girdim dıyorum ondan almıyoruz dediler, burda nst ye para verdik soyleyınce herkes zorla para odeyecektim :)))

Bende de akıntı cok oluyor hatta bazen dışarda o kadar korkuorum ki acaba kanama falanmı hemen kendimi bi wc ye atıyorum bakıyorum ama bişe yok doktoruma sordum kaşıntılı bide renkli değilse sorun olmaz diyor.

odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?

canım kırmızı rengi erkek bebeklere kullanıldığını çok gördüm dedin gibi unisex bi renk ben beğendim bence uyar herkesin zevki farklı oluyooo tabi

Herkese günaydın umarım haller keyfler yerindedir, bizde dün eşimle şık bir sofrada yemeğimizi yedik, normalde sevgililer gününü kutlamayız, çünkü tamamen ticarete dökülmüş bir işe döndü artık, ama bu hafta cuma ankaraya gideceğim ve kesin iki ay ayrı kalacağız, eşimin iş durumuna göre bu dört ayada çıkabilir, bu yüzden bu hafta şık bir sofra hazırlamayı zaten düşünüyordum, ve sevgililer günüyle birleşmiş oldu...

neyse son sayfaya bakarak giriş yapalım dedk, birazdan da geçmişi okuyalım, bakalım dün neler olmuş

canım kırmızı bnecede unisex bir renk, yok yani artık günümüzün kocaman adamları bile artık kırmızı pembe pudra rengi gibi kız renklerini giyiyor, eskisi kadar kız rengi erkek rengi diye bir ayrım kalmadı, bizde bebek arabamızı kırmızılı-siyahlı beğendik,onu alacağız ve oyunpark beşiğimizle, onun uyku setide kırmızılı biizm, ve oğlumuz için aldık bu rengi, bence milletin yorumuna pek takılma, kendi içine sineni yap

neyse biz geçmişi okuyalım...

Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi

Günaydın kızlarrr...

Canım kim o yaa artık kız erkek mi kaldı ben kızımın odasını pembe mavi yaptım unisex bi oda oldu :)) ayrıca puseti de turuncu aldık çünkü o rengi çok seviyorum pembesi de vardı ama turuncu daha çok hoşumuza gitti.. akşam senin resimlerde de arabasına bayılmıştım.. boşversen beğenmeyen kızına almasın amannn

Canım geçmiş olsun.. Canımıza bişey olmadı diye sevin gerisini boşver.. hasarı karşılıyolardır diye tahmin ediyorum.. servis işini de biraz hızlandırırsanız çok uzun arabasız kalmazsınız inşallah.. cana gelmesin önemli olan o.. sende üzülme bebişini düşün

aa geçmiş olsun canımmm,tabiki cana degil mala gelsin,ama keske polise bildirseymişsiniz ya.peki cocugun babası hasarı karsılayacak mı? karsılasın bari bir zahmet yda cocugunu egitsin canım onun hatasını siz neden ödeyesiniz. sen sıkma kuzum canını,bebek arefesi olsa iyi olurdu araba ama kısmet artık,bebiş saglıklı gelsinde taksiyle gidilir yapcak birşey yok.
sancıyla kasılmayla uyanmana üzüldüm canım. zordur herhalde benim daha baslamadı sancım,kasılmam,kasılma sadece bacagımda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…