2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn arkadaşlarrrrrrr.................

canım rabbim korumus size birşey olmamış...sen üzme kendini can taşıyorsun aman dikkat et kendinine..
benim eşim de olsaydı polise haber vermezdi bana kalasa ben de haber veriridim ama erkekler işte çok karşılmıyor işlerine...

canım araba sorun olmaz doğum arefesinde olmadı araba kiralayın...ya da bir arkadaştan araba emanet edin..

Günaydınnnn canlarımmmmmm günümüz güzel geçsin inşallahhh
dün sadece okuyucu olabildim muhabbetlere,doktor kontrolüm vardı,nabzım yine yüksek yine yüksek ama doktora ilaç istemiyorum dedim 1 hafta daha kontrol edelim dedi yine yüksek seyrederse ilaca baslıcakmısım,oda bebegin nabzını azaltıyor yaa
dün dogumdan bahsedilmiş heppp,ben sanırım takmıyorum,hem sezeryan olcam hem sezeryanda fıtık ameliyatı olcam ama napim,bebegim saglıklı gelsinde dünyaya gerisi dert degil.mecbur kalınca seçim şansı olmuyor malesef.
kızlar buarada sanırım ben doguramıcam yaa ciddi ciddi,hiç sancım kasılmam yok,bebiş hep kıpır kıpır 35+3 oldum anlamadım ben bu işi

kızlarrr bugün kontrolümüz var inş güzel haberlerle gelirim kasılmam da çıkmaz umarım...özledim yavrumu uykum gelmedi gece kuşu idim gene...şimdi çıkyoruzzz görüşmek üzere...

kızlarrr bugün kontrolümüz var inş güzel haberlerle gelirim kasılmam da çıkmaz umarım...özledim yavrumu uykum gelmedi gece kuşu idim gene...şimdi çıkyoruzzz görüşmek üzere...

bebişini görceksin demek nee güzell ohh doya doya bak yavruna,bende hasta sonunu bekliyorum doppler için,ama zaman geçmek bilmiyor yaaa umarım sancın da cıkmaz rahat kontrol geçirirsin.

Cicugun babsi bilerek vermis arabayi bu nesorumsuzluktur ben anlamiyorum tabi hasari onlarin kaskosu karsilayacak kismet artik insalah bir daha trafige cikmazdacocuk birinin canina birsey olmaz. Vallahi sanci tam kasiklarda basladi sanki kramp girmis gibi oldu pek hareket edemedim bes dakika sonra gecti kendiliginden

bebişini görceksin demek nee güzell ohh doya doya bak yavruna,bende hasta sonunu bekliyorum doppler için,ama zaman geçmek bilmiyor yaaa umarım sancın da cıkmaz rahat kontrol geçirirsin.
Artik araba kiralarim dedi esim hayirlisi artik.
Kontrolu olan arkadaslarim umarim hersey yolundadir benimde yarin kontrol var sanirim son kontrolum

DERin83 canım benim en azından babasının kaskosu ödeyecek,olsun. hasarsız olması tabi sizin için iyiyidi ama kısmet bu işler dedigim gbi. babasının aklı basına gelsinde bir daha böyle densizlik yapmasın,ben anlamıyorum herkesten önce kendi oglu için endişelenmesi gerekir ehliyeti yok,ya kaza yaparsa dye. böyle sorumsuz bu insanlar işte. sen içini ferah tut kuzum,maddi acıdan su zor günlerimizde dara sokmayacak bu mesele sizi Allaha sükür.

Saol canim dedigin gibi en azindan madi birsey odemeyecegiz

günaydın kızlar,

bugün temizlik günü, temizlikçi geldi şimdi, geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim...

normal doğumla ilgili telkinleriniz için hepinize teşekkür ederim.... ben de daha ii hissediyorum şimdi :)) sayenizde...

günaydın herkeseee...

cnm ben de bebeconfortun loola modelini almıştım ve bizim de otokoltuğu kırmızı. unisex olsun die özellikle öyle seçtik. bence kırmızı kıza da erkeğe de olabilecek bir renk araba konusunda.. bu arada odanızı güle güle kullanın çok tatlı olmuşşşşş

geçmiş olsun cnm.. ne kadar sorumsuz ve kendini bilmez insan dolu ortalıkta yaa.. sancıların ne alemde? dikkat et kendine cnmm

günaydın kızlaaaarrr. geçmişin hepsini okumaya çalıştım ama sonuç başarısız

çoook geçmiş olsun cnm. Allah beterinden korusun.

benim de oğlum olacak ve herşeyi kırmızı aldım ben de. zevk meselesi. kimin ne dediği çok da önemli değil:) zevk senin para senin kime ne güle güle kullansın kuzucuk.

canım banada yorum yapan pek olmuyo ama ben yine burdan vazgeçemiyorumm malum kalabalık ortamm gözden mi kaçıyo artık bilmemmm

sağoll burda bir kaç kişi var benle konusan gerisi tarafından dışlanıyorum öyle hissediyorum en azından. herkes cevap vermiyor yani.
ben de birşeyler yazıyorum gün içinde, müsait oldukça, hepsine cevap gelmiyor. gözden kaçabilir sonuçta. ben hiç böyle düşünmüyorum canlar:))

dün randevumuz vardı. çatladım meraktan hafta boyu. doktoruma sordum bu bebek nasıl duruyo diye bak dedi. başı en aşağıda. sırtını yay şeklinde sağ tarafıma dayamış. poposu tammm iki gögsümün ortasında gibi, ayakları ve ellerini de soluma doğru atmış. genelde de böyle dururlar, hareketleri solda hissedersin daha çok dedi. sizinkiler de öyledir muhtemelen tekrar uyardı kızlar. dedi ki: ben 15 dklık ultrasonda anlayamam sonuçta hareketlerini, bebeğin hareketlerini en iyi bilen sensin, hareketsizse mutlaka geliyorsun, bizim için sağlıklı ve mutlu olduğunun en önemli göstergesi hareket etmesi dedi.. hareketsizliği önemsememzlik yapmayın

günaydın kızlaaarrr biz dün erken cıkmak zorunda kaldık babamız sürpriz yapıp erken geldi sevindirdi bizi cok güzel bi sevgililer günüydü akşam olunca hersey normale döndü tabii önce beşiktaş sonra da barcelona maçlarını izledik:)) Allahtan seviyorum mac izlemeyi yoksa cok sinir olucaktım gerçi yine sinir oldum azcık ama idare ettim işte ay akşam aklım hep sizdeydi alışkanlık mı diim bağımlılık mı diim öle bişiler yapmışsınız bana özledim valla hepinizi:))

Son düzenleme:

Bence kırmızı gayet güzel bi renk canım hiç canını sıkma artık bebeklerde renk ayrımı yapılmıyoki çok abartılı olmadığı sürece ama kırmızı turuncu bunları koskoca adamlar bile giyiyo ki minik prensin arabasının kırmızı olmasında bence hiç bir sakınca yok tatlım güle güle kullansın :)

Çok geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin diyelim iyi ki size birşey olmamış.Sen hiç bunlarla bebişi de kendini de üzme malum az kaldı

günaydın kuşummmmm demek güzel bir sevgililer günü geçirdinn ohh ohh Allah nazarlardan saklasın,kaşı totoşunu.
amann tabi maç baslayınca normale döncek herseyy bizde izledik valla maçları,seviyorum kız maç izlemeyi. hatta suan farkettim tv de Ntv spor var,yorum dinliyorum. mal mıyım malak mıyım yaaa Dün zaten Aziz başkanımın ilk duruşması vardı
bebegim biliyor musun bende özlüyorum kız burayı her gün stresle acıyorum forumu,bugün kim dogurdu acaba dye

günaydın kızlar....yine karlı bi sabaha uyandık....dün eşim beklemediğim bi performans sergiledi...nişanlıyken bile kutlamamıştı sevgililer günümü,ilk kez bu yıl eve erken gelip yemek yapmış.bi de saat almış bana...gerçi oldukça zevksiz bi saat.altın sarısı, kocaman bişey, normalde hayatta takmam ama adamın başına bişey düşmüş, hediye almış, hevesini kırmayım diye taktım mecbur :) eşi odunluk yapanlar üzülmesin, bakın Allahtan ümit kesilmiyo, 6. yılımızda ilk hediyemi aldım ben..zamanla değişebiliyolar demekki

kızlar bu arada akşamları 5-6 kez kasılma oluyo ben de...nts ye hiç girmedim(35. haftamdayım)...dün bi an geliyo sandım...kasılma ve bel ağrısı oldu,ama geçti sonra....

kızlar bu arada akşamları 5-6 kez kasılma oluyo ben de...nts ye hiç girmedim(35. haftamdayım)...dün bi an geliyo sandım...kasılma ve bel ağrısı oldu,ama geçti sonra....

günaydınn canımm, ne güzel senin adına,demekki bebiş herseyi degiştirebiliyormus yavrum benimm daha dogmadan ne güzellikler yapmıs hayatınıza. esin de düşünmüş almıs olsun takarsın onun yanındayken saati,hiç olmadı degiştirirsin ne olcak,yabancı degil ya kocan almıs. Allah eksikliklerini göstermesin inşallah.
sancı ve kasılma konusunda hiçbir bilgim yok,ama doktorumun söyledigine göre ilk 20 dk da bir sancı giriyormus,sonra dogum yaklastıkca 10 dk da 1 e düşüyormus,ve periyodik oluyormus sancılar,devamlılık arz ediyormuş. eger geçmezse sancı doktorumuza gitmemiz şart.

kızlar yaa sabahtan beri geçmeyen bi bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabahta yataktan kalkınca birden akıntı geldi ama nişan değildir heralde diye düşünüyorum yani kanlı falan değildi ama şu anda resmen adet sancısı gibi orta şiddetli ağrıyo ağrı resmen bacaklarıma vuruyo uyuşturuyo bunlar doğum belirtileri falan değildir dimi korktum şimdi

canım doktorunu aradın mı? dogum sancısı adet sancısı gbi oluyormus çünkü, ama enfeksiyonda olabilir,enfeksiyon varsa deli gbi sancın oluyor kıvranıyorsun ve birden akıntı da bosalabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…