- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.201
Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
kızlarrr bugün kontrolümüz var inş güzel haberlerle gelirim kasılmam da çıkmaz umarım...özledim yavrumu uykum gelmedi gece kuşu idim gene...şimdi çıkyoruzzz görüşmek üzere...
Cicugun babsi bilerek vermis arabayi bu nesorumsuzluktur ben anlamiyorum tabi hasari onlarin kaskosu karsilayacak kismet artik insalah bir daha trafige cikmazdacocuk birinin canina birsey olmaz. Vallahi sanci tam kasiklarda basladi sanki kramp girmis gibi oldu pek hareket edemedim bes dakika sonra gecti kendiligindenaa geçmiş olsun canımmm,tabiki cana degil mala gelsin,ama keske polise bildirseymişsiniz ya.peki cocugun babası hasarı karsılayacak mı? karsılasın bari bir zahmet yda cocugunu egitsin canım onun hatasını siz neden ödeyesiniz. sen sıkma kuzum canını,bebek arefesi olsa iyi olurdu araba ama kısmet artık,bebiş saglıklı gelsinde taksiyle gidilir yapcak birşey yok.
sancıyla kasılmayla uyanmana üzüldüm canım. zordur herhalde benim daha baslamadı sancım,kasılmam,kasılma sadece bacagımda oluyor.
günaydınnnn arkadaşlarrrrrrr.................
canım rabbim korumus size birşey olmamış...sen üzme kendini can taşıyorsun aman dikkat et kendinine..
benim eşim de olsaydı polise haber vermezdi bana kalasa ben de haber veriridim ama erkekler işte çok karşılmıyor işlerine...
canım araba sorun olmaz doğum arefesinde olmadı araba kiralayın...ya da bir arkadaştan araba emanet edin..
Artik araba kiralarim dedi esim hayirlisi artik.bebişini görceksin demek nee güzell ohh doya doya bak yavruna,bende hasta sonunu bekliyorum doppler için,ama zaman geçmek bilmiyor yaaaumarım sancın da cıkmaz rahat kontrol geçirirsin.
Saol canim dedigin gibi en azindan madi birsey odemeyecegizDERin83 canım benim en azından babasının kaskosu ödeyecek,olsun. hasarsız olması tabi sizin için iyiyidi ama kısmet bu işler dedigim gbi. babasının aklı basına gelsinde bir daha böyle densizlik yapmasın,ben anlamıyorum herkesten önce kendi oglu için endişelenmesi gerekir ehliyeti yok,ya kaza yaparsa dye. böyle sorumsuz bu insanlar işte. sen içini ferah tut kuzum,maddi acıdan su zor günlerimizde dara sokmayacak bu mesele sizi Allaha sükür.
cnm ben de bebeconfortun loola modelini almıştım ve bizim de otokoltuğu kırmızı. unisex olsun die özellikle öyle seçtik. bence kırmızı kıza da erkeğe de olabilecek bir renk araba konusunda.. bu arada odanızı güle güle kullanın çok tatlı olmuşşşşşodanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?
Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
çoook geçmiş olsun cnm. Allah beterinden korusun.Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla
benim de oğlum olacak ve herşeyi kırmızı aldım ben de. zevk meselesi. kimin ne dediği çok da önemli değil:) zevk senin para senin kime neaz önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
canım banada yorum yapan pek olmuyo ama ben yine burdan vazgeçemiyorumm malum kalabalık ortamm gözden mi kaçıyo artık bilmemmm
ben de birşeyler yazıyorum gün içinde, müsait oldukça, hepsine cevap gelmiyor. gözden kaçabilir sonuçta. ben hiç böyle düşünmüyorum canlar:))sağoll burda bir kaç kişi var benle konusan gerisi tarafından dışlanıyorum öyle hissediyorum en azından. herkes cevap vermiyor yani.
Anammmmm gerçekten sensinnn :)) bende diorum bu kadar tesadüf olamaz yaniiiyi hadi sonuç alamadık ama biraz sabretmen gerekmiş bunu anladık bak benimkinin baş aşağıda ama ayaklarını hep yanlarda hissediyorum.. çok nadir göğüs altına getiriyo.. gerçi her bebeğin duruşuda farklı hareketleri de ama.. mesaneye daha fazla baskı oluyo baş aşağıda olunca.. inşallah dönmüştür seninki de
ben de şimdi kocişime sölüyodum, çok şaşırdı, doktorunun cevabını da beğendi :)) o da dönmesi için sabırsızlanıyo, ısrarla normal istiyo:) o yüzden senin doktoruna da bi sorım dedim. canım bak şimdi bi de sana sorım, iki göğsümün arasında yuvarlak bişi geliyo elime, top gibi, kayıyo oralarda, elimi koyunca çok garip oluyorum.. bana sorarsan bu kafası ama çok da küçük.. bu kadar küçük kafa mı olur yaa :)
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?
Gunaydin kizlar
Sanirim bunlar duzensiz sanci canim cunku arada bir gelip gidiyorgeçmiş olsun cnm.. ne kadar sorumsuz ve kendini bilmez insan dolu ortalıkta yaa.. sancıların ne alemde? dikkat et kendine cnmm
günaydın kızlaaarrr biz dün erken cıkmak zorunda kaldık babamız sürpriz yapıp erken geldi sevindirdi bizi cok güzel bi sevgililer günüydü akşam olunca hersey normale döndü tabii önce beşiktaş sonra da barcelona maçlarını izledik:)) Allahtan seviyorum mac izlemeyi yoksa cok sinir olucaktım gerçi yine sinir oldum azcık ama idare ettim işte ay akşam aklım hep sizdeydi alışkanlık mı diim bağımlılık mı diim öle bişiler yapmışsınız bana özledim valla hepinizi:))
günaydın kızlar....yine karlı bi sabaha uyandık....dün eşim beklemediğim bi performans sergiledi...nişanlıyken bile kutlamamıştı sevgililer günümü,ilk kez bu yıl eve erken gelip yemek yapmış.bi de saat almış bana...gerçi oldukça zevksiz bi saat.altın sarısı, kocaman bişey, normalde hayatta takmam ama adamın başına bişey düşmüş, hediye almış, hevesini kırmayım diye taktım mecbur :) eşi odunluk yapanlar üzülmesin, bakın Allahtan ümit kesilmiyo, 6. yılımızda ilk hediyemi aldım ben..zamanla değişebiliyolar demekki
kızlar bu arada akşamları 5-6 kez kasılma oluyo ben de...nts ye hiç girmedim(35. haftamdayım)...dün bi an geliyo sandım...kasılma ve bel ağrısı oldu,ama geçti sonra....
kızlar yaa sabahtan beri geçmeyen bi bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabahta yataktan kalkınca birden akıntı geldi ama nişan değildir heralde diye düşünüyorum yani kanlı falan değildi ama şu anda resmen adet sancısı gibi orta şiddetli ağrıyo ağrı resmen bacaklarıma vuruyo uyuşturuyo bunlar doğum belirtileri falan değildir dimi korktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?