2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım, bebeğin hikmeti şimdiden göründü, insanları birbirine daha bi bağlıyo heralde....sancıya dikkat etmeye çalıştım ama öyle düzenli aralıklı değil, o yüzden çok ciddiye almadım...sen de olmuyomuş kasılma, öyle yazmıştın dün sanırım, gerçi vakit var daha, boşver olmasın, panik oluyo bi an insan...zaten sezeryan olacaksın ne de olsa..

bence de doktorunu ara canım, hep öyle diyolar, adet sancısı gibi oluyomuş...

cok saol canim tavsiyelerin icin, insallah iki hafta sonra bi bakariz benimkide kocaman olmus:)

cnm doktora gitmesen bile telefonla ara bence. ritmik bir şekilde gelmiyorsa, dinlenince geçiyorsa muhtemelen sancı değil:) ayağının altına yastık koy da uzan azcık.

canım doktorunu aradın mı? dogum sancısı adet sancısı gbi oluyormus çünkü, ama enfeksiyonda olabilir,enfeksiyon varsa deli gbi sancın oluyor kıvranıyorsun ve birden akıntı da bosalabiliyor.

bence de doktorunu ara canım, hep öyle diyolar, adet sancısı gibi oluyomuş...

yok henüz aramadım doktoru biraz yatıcam şimdi eğer 1 saat sonra da geçmezse öyle ararım panik yapmayım şimdilik :)

kaşıdım kuzuumm:)) ay valla seviyorum mac izlemeyi ya bide yorumlar yapıyorumki sorma eşim başta sus falan diyodu sonra eğlenmeye başladı hadi bu pozisyonu da yorumla falan diyo mesela beşiktaş maçında velinin suratına top carptı "ayyy kzuuum yazıık nasıl acımıstıım gözünden yas gelmiştir mal mal dolanıyon oğlum ortada tüh yaa kaç tane hücre öldü şimdi" falan diye bi başladım kocacığımın nutku tutuldu öööle baktı bana sonra başladı gülmeye:)) iiöiş maç izlemek cok eglendik yani

canım nişan diildir diye düşünüyorum hemen panik olma ama sancılar kasılmayla birlikteyse ve sancılı kasılmalar belli aralıklarla geliyosa en azından bi doktorunu ara haftan müsait çünkü

aman dikkatli olun kuzum yaa insan bu haftalarda daha da telaşlı oluyor. evet bende sancı kasılma olmuyor,benm uzun senelerdir sindirim problemim var,kasık agrısına alısıgım,doktoruma soruyorum sancı yasasam ayırt eder miyim hissetmiyor olabilir miyim diye,daha erken sancı için diyor,olursa hissedersin diyo gülüyo. erken derken diyorum 35 oldum erken erken bosver sen diyor.
bende ne bilim merak ediyorum zaten normal dogum mutlulugunu yasayamayacagım,böyle bi eksiklik olcak içimde,sancımda olmayınca bi acayip oldum o yuzden hiç dogurmayacakmısım gbi geliyor suan.

şanslı bizim adamlar bacım şanslıııı öpsünler de başlaına koysunlar bizi:)) ay benimki de kendi kendine değişik tedbirler alıyo bi ara balkona cıkma hamilesin ya yüksekten bakınca tansiyonun düşer erken doğurursun falan demeye başladı yaa dedim git kac tane tıp bitirdin deli :)) baktı ben bunu sallamıyorum sen götürmüyosan kendim giderim bak tek basıma dyorum artık bana ayak uyduruyo mecbur ii bıkmıyo benim kocam benden yaa:))

yazık adamlara da bee.şanslılar bak orası dogru şimdi mütevazi olamam lütfen tansiyonun düşer erken dogurursun demek vayy beee tanıyı da koymuş senin kocişin,korkuyorlar kız valla sonucta bizim karnımızda bebişler,onlar sadece dısarıdan müdahale edebiliyorlar.
ama cok canım sıkılıyo kuzum cidden bak iice eve kapandım ki biz alısverişi bile kocamla yapardık bayılır alısverişe,deli gbi gezerdik. şimdi eylülden beri evdeyim,iştende cıktım böle görmen lazım beni terelelli oldum iice. kızım bi dogsunn oo ooo fink atıcam her yerde görür o kocammm Kocan tabiki bıkmaz senden Allah Allah senden iyisini mi bulcak hıhhh

günaydın kızlar.nasılsınız?

nasıl başardın 4 yıldır içmiyorsun? ben iki sene önce bıraktım 8 9 ay içmedim geri içtim ne yazık ki!hamile kaldıgımda da bıraktım alında bırakmadım da içemedim ama gene başladım bakalım
bence bikaç hafta daha dişini sıkmayı dene..içilen bi ortamda bile bulunmamız gerekiyo sonuçta..7 yıl içtim,4 yıldır da içmiyorum çok şükür:)

haklısın aslında canım istediğinden değilde neden içiyrsam evde herkes içiyor ya onun etkisi kanımca
O kadar dayanmışsın az kaldı sık dişini bence eski bir tiryaki olarak söylüyorum.

benimde eski haline döndü sayılır gerçi eskiden 1 1.5paket içiyordum şimdi 3 4 günde 1 paket anca ve içime de cok çekmiyorum.
şimdi tv de sigarayı bırakma ile ilgili program var. doktorumda kanal d. insanlar bırakmış bakıyorum bende. bakın isterseniz.

ben oğluma mavi bişi almadım doğru dürüst :) kırmızı turuncu sarı yeşil gibi renkleri aldım. ne diye illa oğlum olcak diye mavi almak zorundamıyım. boşver insanları arkadaşımdan beşik alcam oda lila napıyım kullanmıyım mı? dert etme salla.

ben kaçak içiyorum ama içime çekmiyorum .. nerden biliyorum bir kere içime çektimde ilk kez sigara içiyormusum gibi başım döndü. doktorum bana günde 3 ila 5 taneye izin verdi. ama hiç içmedim şimdi şimdi eski isteğim döndü gibi.
valla ben bırakamadım yapamadın kent marka dereceleri düşük olan bir sigara var ondan içiyorum allah zaafımla sınamasın beni..

Son düzenleme:
Sonunda gelebıldım canlarımmm bıttı yemegımız valla cok yemedım sadece yavas yedım
Coook gecmıs olsun canım kaza ıstee ınsan cana gelecegıne mala gelsın dıyee avutuo kendını Esın babasıyla konusup anlasmıs sanırım hasarı karsılıcklrdır sonucta esın onlara coook buyuk bır ıyılık yapms sıkma hamıleee canını

Bende harıka bı sevgılıler gunu gecrdım ahahaha yemek tv ınternet ve guzel dılekler:))) Mac ızlemedık bız kocmlaa bılgı yarsması ızledık ufkumzu genısletıoo:))))

Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi ama anca geldim bugün işlerim vardı:)))

Sanada gunaydın canım hosgeldınnn. Bır Turk atasozu derkı; Geç olsun güç olmasın

bişi daha sorayım.. dün kan vermiştim bugün sonucu alcam göstercem.. sizede her gittiğinde kan alıyorlarmıydı?

Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
ben gece çamaşır değiştirmekten delirdim... hep kaçırdım...
ne çamaşır, ne pijama kalmadı artık ya...

hepinize kocaman öpücük...
biraz geçmişe bakalım...

Canım hiç moralini bozma bizim de kızımız olacak aynen dediğin gibi unisex bir renk olsun diye arabasını kırmızı aldık.Gayet mantıklı yapmışsınız ikinci çocuk düşündüğümüz için kırk kere para vermek istemedik sonuçta çok ucuz şeyler değil bunlar.Odanız da gayet güzel huzurla uyusun kuzucuk.
Derin'cim çok geçmiş olsun eşim bu yüzden benim araba kullanmamı istemiyor sen yapmassın gelir biri vurur panik yaparsın diye ben de ısrar etmiyorum artık.Eşim araba kiralar demişsin kasko firmanızdan araba isteyin 5 gün kadar araba vermek zorundalar size tabiki gelecek eksperin onarım için verdiği gün sayısıyla orantılı olarak.Biz almıştık sigorta şirketimizden.
Canım benim de ara ara nabzım yükseldi hamilelikten önce de bir kaç kez olmuştu maalesef çok korkmuştum kalbim hiç durmayacak gibi gelmişti son seferinde,hamilelik öncesinde doktor nabzın yükselirse beloc içebilirsin demişti ama hamilelikte doktoruma sorduğumda sakın içme dedi bana.Normal doğuma da çok ısrar ediyor ben de doğumdan önce bir kardiyaloğa gidip son kontrollerimi yaptırıcam nolur nolmaz.

Aman hiç bekleme bence,hemen ara doktorunu nolur nolmaz söylediklerinin hepsi doğum belirtisi gibi,eğer düzenliyse ağrıların dakika tut demişti doktorum bana.4
Günaydınlar kızlar henüz kahvaltı yapmadık çok acıktık hemen birşeyler hazırlayalım.Evde su yok bakalım napıcaz bugün.

Son düzenleme:

canım herkesin dediğine takılma bizimde nasipse kızımız olacak ama bende unisex olsun diye yani daha sonra erkek çocugumuz olabilir diye beşiğini kırmızı aldık. bence kırmızı orta bir renk hem kıza hem erkeğe uyabiliyor. güle gle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…