- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.221
günaydınn canımm, ne güzel senin adına,demekki bebiş herseyi degiştirebiliyormusyavrum benimm daha dogmadan ne güzellikler yapmıs hayatınıza. esin de düşünmüş almıs olsun takarsın onun yanındayken saati,hiç olmadı degiştirirsin ne olcak,yabancı degil ya kocan almıs. Allah eksikliklerini göstermesin inşallah.
sancı ve kasılma konusunda hiçbir bilgim yok,ama doktorumun söyledigine göre ilk 20 dk da bir sancı giriyormus,sonra dogum yaklastıkca 10 dk da 1 e düşüyormus,ve periyodik oluyormus sancılar,devamlılık arz ediyormuş. eger geçmezse sancı doktorumuza gitmemiz şart.
kızlar yaa sabahtan beri geçmeyen bi bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabahta yataktan kalkınca birden akıntı geldi ama nişan değildir heralde diye düşünüyorum yani kanlı falan değildi ama şu anda resmen adet sancısı gibi orta şiddetli ağrıyo ağrı resmen bacaklarıma vuruyo uyuşturuyo bunlar doğum belirtileri falan değildir dimi korktum şimdi
canım çok geçmiş olsun benzerbir durum benimkide ama sakın canını sıkma 2 kaftada750 gr aldı benim bebeğim pekmez ceviz yeşil mercimek balık bol dereotu yeşillik ve ayva tükettim gelişimi iyi dediyse doktor hiç üzülme
kızlar yaa sabahtan beri geçmeyen bi bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabahta yataktan kalkınca birden akıntı geldi ama nişan değildir heralde diye düşünüyorum yani kanlı falan değildi ama şu anda resmen adet sancısı gibi orta şiddetli ağrıyo ağrı resmen bacaklarıma vuruyo uyuşturuyo bunlar doğum belirtileri falan değildir dimi korktum şimdi
canım doktorunu aradın mı? dogum sancısı adet sancısı gbi oluyormus çünkü, ama enfeksiyonda olabilir,enfeksiyon varsa deli gbi sancın oluyor kıvranıyorsun ve birden akıntı da bosalabiliyor.
bence de doktorunu ara canım, hep öyle diyolar, adet sancısı gibi oluyomuş...
günaydın kuşummmmm demek güzel bir sevgililer günü geçirdinnohh ohh Allah nazarlardan saklasın,kaşı totoşunu.
amann tabi maç baslayınca normale döncek herseyy bizde izledik valla maçları,seviyorum kız maç izlemeyi. hatta suan farkettim tv de Ntv spor var,yorum dinliyorum. mal mıyım malak mıyım yaaaDün zaten Aziz başkanımın ilk duruşması vardı
bebegim biliyor musun bende özlüyorum kız burayı her gün stresle acıyorum forumu,bugün kim dogurdu acaba dye
canım nişan diildir diye düşünüyorum hemen panik olma ama sancılar kasılmayla birlikteyse ve sancılı kasılmalar belli aralıklarla geliyosa en azından bi doktorunu ara haftan müsait çünkükızlar yaa sabahtan beri geçmeyen bi bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabahta yataktan kalkınca birden akıntı geldi ama nişan değildir heralde diye düşünüyorum yani kanlı falan değildi ama şu anda resmen adet sancısı gibi orta şiddetli ağrıyo ağrı resmen bacaklarıma vuruyo uyuşturuyo bunlar doğum belirtileri falan değildir dimi korktum şimdi
evet canım, bebeğin hikmeti şimdiden göründü, insanları birbirine daha bi bağlıyo heralde....sancıya dikkat etmeye çalıştım ama öyle düzenli aralıklı değil, o yüzden çok ciddiye almadım...sen de olmuyomuş kasılma, öyle yazmıştın dün sanırım, gerçi vakit var daha, boşver olmasın, panik oluyo bi an insan...zaten sezeryan olacaksın ne de olsa..
kaşıdım kuzuumm:)) ay valla seviyorum mac izlemeyi ya bide yorumlar yapıyorumki sorma eşim başta sus falan diyodu sonra eğlenmeye başladı hadi bu pozisyonu da yorumla falan diyo mesela beşiktaş maçında velinin suratına top carptı "ayyy kzuuum yazıık nasıl acımıstıım gözünden yas gelmiştir mal mal dolanıyon oğlum ortada tüh yaa kaç tane hücre öldü şimdi" falan diye bi başladım kocacığımın nutku tutuldu öööle baktı bana sonra başladı gülmeye:)) iiöiş maç izlemek cok eglendik yani
kızımmm sen çözmüşsün bu işi baksana,adam artık önünde dügmelerini iliklicek ceketinin bizde cok egleniyoruzz yaa kocam diyo zaten iiki maç tutkunusun,evlenmeden önce ablaları cocugu bezdirmişler,2 tv varmıs ama biri birinde,digeri digerinde,yazık kocama yaa. birde bzm takımlar cok fenaaa ben Fenerbahçe kociş GS düşün yanii. bebişten önce maça giderdik smdi götürmüyo cocuk korkar dye,hatta artık sinemaya bile götürmüyo cok ses var diye,Avm lerdeki 5D lere bile giremiyorum
kızımmm sen çözmüşsün bu işi baksana,adam artık önünde dügmelerini iliklicek ceketinin bizde cok egleniyoruzz yaa kocam diyo zaten iiki maç tutkunusun,evlenmeden önce ablaları cocugu bezdirmişler,2 tv varmıs ama biri birinde,digeri digerinde,yazık kocama yaa. birde bzm takımlar cok fenaaa ben Fenerbahçe kociş GS düşün yanii. bebişten önce maça giderdik smdi götürmüyo cocuk korkar dye,hatta artık sinemaya bile götürmüyo cok ses var diye,Avm lerdeki 5D lere bile giremiyorum
şanslı bizim adamlar bacım şanslıııı öpsünler de başlaına koysunlar bizi:)) ay benimki de kendi kendine değişik tedbirler alıyo bi ara balkona cıkma hamilesin ya yüksekten bakınca tansiyonun düşer erken doğurursun falan demeye başladı yaa dedim git kac tane tıp bitirdin deli :)) baktı ben bunu sallamıyorum sen götürmüyosan kendim giderim bak tek basıma dyorum artık bana ayak uyduruyo mecbur ii bıkmıyo benim kocam benden yaa:))
bence bikaç hafta daha dişini sıkmayı dene..içilen bi ortamda bile bulunmamız gerekiyo sonuçta..7 yıl içtim,4 yıldır da içmiyorum çok şükür:)
O kadar dayanmışsın az kaldı sık dişini bence eski bir tiryaki olarak söylüyorum.
benim de son zamanlarda sigara içme isteğim eski haline döndü hamileliğin başlarında tiksinmemiştim ama ilginç bi şekilde canım istemiodu hiç,son zamanlarda hepsi geçti 37 haftalık hamileyim şimdi günde 1 taneyle geçiştirmeye çalışıorum ama daha zor olanı sanırım emzirirken olacak ozaman daha kötü..oof oof ne pis bişey bu yaa bide seviorum yani salak gibi şöyle türk kahvesiyle falan yuffff
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?
valla ben bırakamadım yapamadın kent marka dereceleri düşük olan bir sigara var ondan içiyorum allah zaafımla sınamasın beni..
Coook gecmıs olsun canım kaza ıstee ınsan cana gelecegıne mala gelsın dıyee avutuo kendınıGunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
Bende harıka bı sevgılıler gunu gecrdım ahahaha yemek tv ınternet ve guzel dılekler:))) Mac ızlemedık bız kocmlaa bılgı yarsması ızledık ufkumzu genısletıoo:))))günaydın kızlaaarrr biz dün erken cıkmak zorunda kaldık babamız sürpriz yapıp erken geldi sevindirdi bizi cok güzel bi sevgililer günüydü akşam olunca hersey normale döndü tabii önce beşiktaş sonra da barcelona maçlarını izledik:)) Allahtan seviyorum mac izlemeyi yoksa cok sinir olucaktım gerçi yine sinir oldum azcık ama idare ettim işte ay akşam aklım hep sizdeydi alışkanlık mı diim bağımlılık mı diim öle bişiler yapmışsınız bana özledim valla hepinizi:))
Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi ama anca geldim bugün işlerim vardı:)))
Canım hiç moralini bozma bizim de kızımız olacak aynen dediğin gibi unisex bir renk olsun diye arabasını kırmızı aldık.Gayet mantıklı yapmışsınız ikinci çocuk düşündüğümüz için kırk kere para vermek istemedik sonuçta çok ucuz şeyler değil bunlar.Odanız da gayet güzel huzurla uyusun kuzucuk.odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
Derin'cim çok geçmiş olsun eşim bu yüzden benim araba kullanmamı istemiyor sen yapmassın gelir biri vurur panik yaparsın diye ben de ısrar etmiyorum artık.Eşim araba kiralar demişsin kasko firmanızdan araba isteyin 5 gün kadar araba vermek zorundalar size tabiki gelecek eksperin onarım için verdiği gün sayısıyla orantılı olarak.Biz almıştık sigorta şirketimizden.Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
Canım benim de ara ara nabzım yükseldi hamilelikten önce de bir kaç kez olmuştu maalesef çok korkmuştum kalbim hiç durmayacak gibi gelmişti son seferinde,hamilelik öncesinde doktor nabzın yükselirse beloc içebilirsin demişti ama hamilelikte doktoruma sorduğumda sakın içme dedi bana.Normal doğuma da çok ısrar ediyor ben de doğumdan önce bir kardiyaloğa gidip son kontrollerimi yaptırıcam nolur nolmaz.Günaydınnnn canlarımmmmmm günümüz güzel geçsin inşallahhh
dün sadece okuyucu olabildim muhabbetlere,doktor kontrolüm vardı,nabzım yine yüksek yine yüksek ama doktora ilaç istemiyorum dedim 1 hafta daha kontrol edelim dedi yine yüksek seyrederse ilaca baslıcakmısım,oda bebegin nabzını azaltıyor yaa
dün dogumdan bahsedilmiş heppp,ben sanırım takmıyorum,hem sezeryan olcam hem sezeryanda fıtık ameliyatı olcam ama napim,bebegim saglıklı gelsinde dünyaya gerisi dert degil.mecbur kalınca seçim şansı olmuyor malesef.
kızlar buarada sanırım ben doguramıcam yaa ciddi ciddi,hiç sancım kasılmam yok,bebiş hep kıpır kıpır 35+3 oldum anlamadım ben bu işi
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?