2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canımmmm bende de sık sık oluyor kaçırma meselesi,ben bide wc ye kosuyorum kusarken,birde nasıl kusuyorsam bögürüyorum resmen ve kaçıyo bende artık ya orkid in uzun geniş günlük pedlerini kullanıyorum yda 2 tane günlük pedi yanyana koyuyorum napimm iç çamasırı yetmiyor yoksa.

bişi daha sorayım.. dün kan vermiştim bugün sonucu alcam göstercem.. sizede her gittiğinde kan alıyorlarmıydı?

Günaydınnn canımmmm. bende kansızlık oldugu için sık sık kontrol ediyorlar,2 haftada bir kan veriyorum

Benden de her ay kan alınıo ama ben troıd baktrdıgm ıcın verıorum her gıttıgmde hayatta kan vermem zaten zorluklrla ettım bu kanı bıde 2 3 tup kan aldıklrında kanım bıtms gıbı hıssedıorum:))) Ama en son kan degerlerım tavan yapms cıktı demır depolrımı hala dolduramamısım ama kanım cok ıyıydı hatta dr bana dedıkı cok duznlı kullanmmssn ılacı dıkkt ederek hatta bı gebeye gore kanın fazla bıle:)) Iste o an dunyalr benm oldu sonunda dedım 1 senedr kan ılacı ıcıorum artık benımde kanım var
günaydın kıslarrrrr herkes iyidir inşallah doğuran yokmu bugünnnn????????????
Gunaydın hosgeldınnn Valla ben dogurmadım daha

bende kansızlık yokda iğne kullanıyorum hergün kan sulandırıcı o sebeple alıyorlar herhalde her gittiğimde kan . sorayım bakayım gittiğimde.

kan sulandırıcı alıyorsan dogrudur hayatım kontrol altında tutmak için kan alıyorlardır her seferinde. sen yine bi sor aklında kalmasın.benim kollarım mosmor valla bagımlı gbiyim. birde damarlarım incecik,görünnmüyor,bulamıyorlar,delik deşik durumdayım

canım herşeyi çok güzel olmuş...
güle güle kullansın bebeğin...
çok düzenli yerleştirmişsin eline sağlık...

canım aklıma akşam sen geldin... benimkide senden farklı olmadı birazdan onu yazacağım...
ama ben yinede kocamı çok seviyorum...

merhaba canım. aaa neden öyle düşündün...
kimsenin kimseyi dışlama hakkı yok. buranın sahibi yok sonuçta hepimizin...
bazen şey oluyor bende. mesela örnek veriyorum sen bir soru soruyorsun ama ben sorduğun soru hakkında bilgim yok yada deneyimim yok ben buna laf olsun diye cvp yazmak istemiyorum... mesela şuan 27 sayfa okuyorum geçmişi... birşey kaçırmamak için... yani hepimiz buranın çok iyi takipçisiyiz... bunda hem fikr olalım... öptüm seni... takma kafana birşey...

bence gayet güzel laf olsun torba dolsun diye konuşmuş işte herkimse.....

cnm öncelikle geçmiş olsun ben uzun bir süre sigorta asisst firmada çalıştım eğer aracı kaskonuzdan yaptırıcaksanız güneşinde dediği gibi asla sizi madur etmezler aracınız servise girdikten sonra hemen eksper ataması yapılır eksperin belirlediği gün süresince max.7 gün arac alma hakkınız var sen doğum ne zaman onu biliyosan arac talebinizi o tarih aralığında yapın aracta hasar coksa mesela 15 gün kadar çünkü kiralık aracı en fazla yine 7 gün kullanabilirsiniz....tekrar geçmiş olsun böyle şeyler için sıkma canını herşeyde vardır bir hayır bunlar halledilicek şeyler ...rabbim başka dert vermesin...

kızlar az sonra star tv de prof. osman müftüoğlu troid ve haşimato dan bahsedecek belki haberiniz vardır geçmişe bakmadım ama son mesajda yazınca haber vereyim dedim

ay evet cok ödlekler yazık ben de 2 haftadır eve kapandım işte öle olunca da v işine sardım benim kociş baktı olmuyo cık gez toz ne istiyosan al ama şu ev işi manyaklıgını bırak dedi bu sefer de benim canım istemiyo:)) sadece işte yürüyüşler oluyo bide eşimle gittiğimiz alışverişler benimki de cok sever alışverişi cok güzel oluyo valla tek eglencemiz oldu ama doğumdan sonra daha cılgınca eğlenceli aktiviteler olucaktır diye umuyorum :))

Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi ama anca geldim bugün işlerim vardı:)))

olsun canımmm gec olsun da güç olmasın hoşgeldin:)

Bende harıka bı sevgılıler gunu gecrdım ahahaha yemek tv ınternet ve guzel dılekler:))) Mac ızlemedık bız kocmlaa bılgı yarsması ızledık ufkumzu genısletıoo:))))

ufkunu sevsinler senin :) ii yapmışsınız entel aile sizi:))

ne güzel anlatmışsınız ya, heveslendim valla :)

bişi daha sorayım.. dün kan vermiştim bugün sonucu alcam göstercem.. sizede her gittiğinde kan alıyorlarmıydı?
her gittiğinde mi?yoo, bi başında almışlardı, bi de 30. haftada aldılar

günaydın kıslarrrrr herkes iyidir inşallah doğuran yokmu bugünnnn????????????

günaydın...yok canım, bugün doğuran yok, cumaya AYÇA var en yakın, tabi süpriz yapan olmazsa

hım kansızlık bende yok demir depolarım ne alemde fikrim yok i bildiğim kramplar giriyr magnezyumkullanıyorum bu kadar. doktor bana ne kan ilacı ne demir ilacı verdi.

kollarım hepkan aldıkları için mor damarlarım görünmüyor ile delik deşik ediyorlar ve tek kolumdan bulabiliyorlar damarı genelde..
bacaklarımda hergün kendime iğne vuruyorum o yüzden mor

aranızda sigara içen var mı?

hayır içmiyordum zaten hamileykende nasıl sigara içerler aklım almıyor...
kendini düşünmesin umrumda değil ama bebeğini zehirlemek nasıl akıl fikirdir bu...
burda ilk başlarda çok bırakan oldu hatırlıyorum hamileliğimizin ilk döneminde sigarayı bırakanlar olmuştu ve bırakırkende hiç zorlanmamışlardı bebekleri için insan neye katlanmazki değilmi... ama eşim içiyor. ona bir türlü bıraktıramadım en azından eskiden evin içinde içerdi şimdi balkonda içer hamileliğimden beri... hiç evde içmedi...

canım mantıklı valla çok pratik bir hatunsun sen ya...
bu huyuna hayranım...

aaa olurmu hiç kim demiş onu kaçırdım ben...
canım bizimde bebek arabamız kırmızı ve siyah... özellikle o renk aldım ileride kısmet olur 2. bebeğimiz kız olursa ortak bir renk olmuş olur... zaten bu mantıkla eşya alsam kırmızı, turuncu bu tarz ortal renk bakmak lazım... sakın canını sıkma ben çok olmuş sizin puset ve araba takım... güle güle kullansın bebişin...

canım çok geçmiş olsun...
Allah kaza bela vermesin gerçekten durduk yere gelmiş...
üzüldüm canım... ama sigortanız karşılmazmı yada adam da eşşek değil ya çocuğun babası karşılasın masrafı fln...
sen ne canını sıkıyorsun... suç sizde değil... çocukta üstelik ehliyeti yok... su. üstüne suç yani... bunu telafi etmek zorundalar...

kızlarrr bugün kontrolümüz var inş güzel haberlerle gelirim kasılmam da çıkmaz umarım...özledim yavrumu uykum gelmedi gece kuşu idim gene...şimdi çıkyoruzzz görüşmek üzere...

canım güle güle git... hayırlı haberlerle gel...

kızlar bu arada akşamları 5-6 kez kasılma oluyo ben de...nts ye hiç girmedim(35. haftamdayım)...dün bi an geliyo sandım...kasılma ve bel ağrısı oldu,ama geçti sonra....

canım kasılmaların olması normal ama bu kasılma geçmiyor ve düzenli olarak geliyorsa doktora git canım... nst ye grersin zaten orda çıkyomuş gerçek sancı ise... geçmiş olsun... çok yorma kendini...

hadi hayırlısı ayy heyecanlandım böyle yazınca... nişan kanlı yada pembemsi diye biliyorum canım... ama sancının adet sancısı gibi bir ağrı olduğunu biliyorum... bence doktoruna görün istersen...

benden alıyordu çünkü şeker çıkmıştı doktor açlık kan şekerini görmek istiyordu şükür hep iyi çıktı... son gittiğimde yaptırmadı ama...

bende geçmişten okuyorum yazıyorum ama ne bileyim bazen o hisse kapılıyorum neyse boşver. :)

ewet her gittiğimde alıyor. ama sanıyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben ondan. yoksa bişiyim yok çok şükür. en azından bildiğim.. bugün sorarım unutmazsam.. çok soru varda sorabilirsem tabi. kadın okadar meşgulki ne ben sorabiliyorum nede o cevap veriyor.

günaydın kızlaaaar

maşallah nerdeyse tam kadro buradayız hepimiz

bugün iyice ağırlaştığımı hissediyorum.ayaklarım beni taşımıyo sanki,..
şimdi eskiyi okuyum ben.en son doğum korkularından bahsedilmişti,bakalım bu sabah gündem ne :)

Canım çok teşekkür ederim.Odanız da hayırlı olsun güzel günler geçirsin.şimdiden bakmakla en iyisini yapmışsın.
demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((
Canım yaa korkma herşey çok güzel olucak sen zaten tosuncuğu görünce herşeyi unutacaksın merak etme:)
Canım inş.böyle güzel bi doğum olur süpersin valla ne hayal gücü.Benim de normal olcak inş.Hayırlısı sağlıkla gelsin kuzucuklar.
Canım çok güzel odanız güzel günler geçirsin mışıl mışıl uyusun odasında inş.
Ayy canım hiç öyle şey olur mu kırmızı unisex bi renk.Ben de oğlumun odasını hep turuncu yeşil yaptım mavili bişey yok nerdeyse.Bebek arabasını da kırmızı almayı düşünüyorum ayrıca.Sen takılma öyle şeylere.
Canım Allah korumuş size bişey olmamış.Herşeyde bi hayır vardır üzülme,arabızda en kısa zamanda yapılır inş.

Günaydın canımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…