- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.241
bişi daha sorayım.. dün kan vermiştim bugün sonucu alcam göstercem.. sizede her gittiğinde kan alıyorlarmıydı?
Canım benim de ara ara nabzım yükseldi hamilelikten önce de bir kaç kez olmuştu maalesef çok korkmuştum kalbim hiç durmayacak gibi gelmişti son seferinde,hamilelik öncesinde doktor nabzın yükselirse beloc içebilirsin demişti ama hamilelikte doktoruma sorduğumda sakın içme dedi bana.Normal doğuma da çok ısrar ediyor ben de doğumdan önce bir kardiyaloğa gidip son kontrollerimi yaptırıcam nolur nolmaz.[/B]
ben alıstım sanırım cok etkilemiyor nabzım,basım dönüyor ve carpıntım oluyor ama sık sık basıma geliyor zaten. ilaç kullanmak istemiyorum yaa surda ne kadar kaldı zaten en gec 4 hafta sonra sezeryan olcak,sabretsem az daha. dogum sırasında sorun olmazmıs o sırada bebegi hemen alıp ilaç verebilirlermiş anneye. kullanmamız daha iyi bebegin nabzı için. bencede canım doktor görsün mutlaka madem nabız sorunumuz var,garantiye alalım kendimizi.
Günaydınnn canımmmm. bende kansızlık oldugu için sık sık kontrol ediyorlar,2 haftada bir kan veriyorum
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
ben gece çamaşır değiştirmekten delirdim... hep kaçırdım...
ne çamaşır, ne pijama kalmadı artık ya...
hepinize kocaman öpücük...
biraz geçmişe bakalım...
bişi daha sorayım.. dün kan vermiştim bugün sonucu alcam göstercem.. sizede her gittiğinde kan alıyorlarmıydı?
Günaydınnn canımmmm. bende kansızlık oldugu için sık sık kontrol ediyorlar,2 haftada bir kan veriyorum
Gunaydın hosgeldınnn Valla ben dogurmadım dahagünaydın kıslarrrrr herkes iyidir inşallah doğuran yokmu bugünnnn????????????
bende kansızlık yokda iğne kullanıyorum hergün kan sulandırıcı o sebeple alıyorlar herhalde her gittiğimde kan . sorayım bakayım gittiğimde.
Eki Görüntüle 347178 Eki Görüntüle 347179 Eki Görüntüle 347180 Eki Görüntüle 347181 Eki Görüntüle 347182 Eki Görüntüle 347183 Eki Görüntüle 347184 Eki Görüntüle 347185 Eki Görüntüle 347186
yaza taşınma durumumuz olduğu için halı ve perdeye dokunamadım. aslında değişmeleri lazım ama idare etces artık
Benim umudum yok demiştim dimi hediye almadığına sinirlenimyorum geldi öptü kutladı param yoktu alamadım dedi ama annesigili çağırdı maç izliyo yaaa gülüyüm mü ağlayım mı bilemedim valla sinirden doğurasım geliyo o kadar yani :))))
sağoll burda bir kaç kişi var benle konusan gerisi tarafından dışlanıyorum öyle hissediyorum en azından. herkes cevap vermiyor yani.
doktorumu değiştirsemde doğumuma gircek doktoru seçme şansım yok devlet hastanesinde. sezeryan istememin nedeni doktora güvenmeme sebebimde olabilir. hayırlsıı bakalım.. ama sizle konusunca normale daha yakın hissediyorum kendimi. bi cesaret hadi normal doğuma diyip gitcem..
Benden de her ay kan alınıo ama ben troıd baktrdıgm ıcın verıorum her gıttıgmde hayatta kan vermem zaten zorluklrla ettım bu kanı bıde 2 3 tup kan aldıklrında kanım bıtms gıbı hıssedıorum:))) Ama en son kan degerlerım tavan yapms cıktı demır depolrımı hala dolduramamısım ama kanım cok ıyıydı hatta dr bana dedıkı cok duznlı kullanmmssn ılacı dıkkt ederek hatta bı gebeye gore kanın fazla bıle:)) Iste o an dunyalr benm oldu sonunda dedım 1 senedr kan ılacı ıcıorum artık benımde kanım var
heheh banada bakıldı cumartesi tiroit için,çarpıntılar tiroitten de olabilirmiş ama normal cıktı Allaha sukurne güzel sen düzeltmişsin kanını masallahh nazar degmesin kuzummm ,keske benmde düzelse. aslında cok düşük degil 10 ama carpıntım nabzım yüksek oldugu için Ferplexi günde 3 e cıkardı kusucam artık,tamam tadı güzel dedim ilk basta vişneli vişneli ama artık demir kokuyor bee
1 senedir mii sen uzun zaaman kullanmıssın demir ilacını. benim daha 4 ay oldu ama bezdim
bence gayet güzel laf olsun torba dolsun diye konuşmuş işte herkimse.....odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?
Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
yazık adamlara da bee.şanslılar bak orası dogru şimdi mütevazi olamam lütfen tansiyonun düşer erken dogurursun demek vayy beee tanıyı da koymuş senin kocişin,korkuyorlar kız valla sonucta bizim karnımızda bebişler,onlar sadece dısarıdan müdahale edebiliyorlar.
ama cok canım sıkılıyo kuzum cidden bak iice eve kapandım ki biz alısverişi bile kocamla yapardık bayılır alısverişe,deli gbi gezerdik. şimdi eylülden beri evdeyim,iştende cıktım böle görmen lazım beni terelelli oldum iice. kızım bi dogsunn oo ooo fink atıcam her yerde görür o kocammmKocan tabiki bıkmaz senden Allah Allah senden iyisini mi bulcak hıhhh
Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi ama anca geldim bugün işlerim vardı:)))
Bende harıka bı sevgılıler gunu gecrdım ahahaha yemek tv ınternet ve guzel dılekler:))) Mac ızlemedık bız kocmlaa bılgı yarsması ızledık ufkumzu genısletıoo:))))
doğru sölüyosun canım sancı çekmek sanki ayrı bi dünyaa o an sadece bebişin gelişi vede dua edişimz oluyo bütün günahlarımız siliniyo doğum sancısı çekerken hele bide bebişin çıktığı an elleriyle yüzünü kapatmış dizlerini bükmüş ayyy bide cıyak cıyak ağlıyo anne ben geldimmm diyo sankiii çok tatttllııııııı
canım normal doğum gibisi varmı yaaa
dünyaya bir can getireceksin sonuçta o kadar sancıya değiyor bence
bana sorarsan zorunlu olmadıkça sezeryan istemem
bir tane doğurdum çatır çatır çok şükür yine doğururum valla
onun çıktığı andaki huzuru anlatamam sana
her gittiğinde mi?yoo, bi başında almışlardı, bi de 30. haftada aldılarbişi daha sorayım.. dün kan vermiştim bugün sonucu alcam göstercem.. sizede her gittiğinde kan alıyorlarmıydı?
günaydın kıslarrrrr herkes iyidir inşallah doğuran yokmu bugünnnn????????????
Benden de her ay kan alınıo ama ben troıd baktrdıgm ıcın verıorum her gıttıgmde hayatta kan vermem zaten zorluklrla ettım bu kanı bıde 2 3 tup kan aldıklrında kanım bıtms gıbı hıssedıorum:))) Ama en son kan degerlerım tavan yapms cıktı demır depolrımı hala dolduramamısım ama kanım cok ıyıydı hatta dr bana dedıkı cok duznlı kullanmmssn ılacı dıkkt ederek hatta bı gebeye gore kanın fazla bıle:)) Iste o an dunyalr benm oldu sonunda dedım 1 senedr kan ılacı ıcıorum artık benımde kanım var
Gunaydın hosgeldınnn Valla ben dogurmadım daha
kan sulandırıcı alıyorsan dogrudur hayatım kontrol altında tutmak için kan alıyorlardır her seferinde. sen yine bi sor aklında kalmasın.benim kollarım mosmor valla bagımlı gbiyim. birde damarlarım incecik,görünnmüyor,bulamıyorlar,delik deşik durumdayım
aranızda sigara içen var mı?
günaydın canımmmm bende de sık sık oluyor kaçırma meselesi,ben bide wc ye kosuyorum kusarken,birde nasıl kusuyorsam bögürüyorum resmen ve kaçıyobende artık ya orkid in uzun geniş günlük pedlerini kullanıyorum yda 2 tane günlük pedi yanyana koyuyorum napimm iç çamasırı yetmiyor yoksa.
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
kızlarrr bugün kontrolümüz var inş güzel haberlerle gelirim kasılmam da çıkmaz umarım...özledim yavrumu uykum gelmedi gece kuşu idim gene...şimdi çıkyoruzzz görüşmek üzere...
kızlar bu arada akşamları 5-6 kez kasılma oluyo ben de...nts ye hiç girmedim(35. haftamdayım)...dün bi an geliyo sandım...kasılma ve bel ağrısı oldu,ama geçti sonra....
kızlar yaa sabahtan beri geçmeyen bi bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabahta yataktan kalkınca birden akıntı geldi ama nişan değildir heralde diye düşünüyorum yani kanlı falan değildi ama şu anda resmen adet sancısı gibi orta şiddetli ağrıyo ağrı resmen bacaklarıma vuruyo uyuşturuyo bunlar doğum belirtileri falan değildir dimi korktum şimdi
merhaba canım. aaa neden öyle düşündün...
kimsenin kimseyi dışlama hakkı yok. buranın sahibi yok sonuçta hepimizin...
bazen şey oluyor bende. mesela örnek veriyorum sen bir soru soruyorsun ama ben sorduğun soru hakkında bilgim yok yada deneyimim yok ben buna laf olsun diye cvp yazmak istemiyorum... mesela şuan 27 sayfa okuyorum geçmişi... birşey kaçırmamak için... yani hepimiz buranın çok iyi takipçisiyiz... bunda hem fikr olalım... öptüm seni... takma kafana birşey...
ne güzel anlatmışsınız ya, heveslendim valla :)
her gittiğinde mi?yoo, bi başında almışlardı, bi de 30. haftada aldılar
günaydın...yok canım, bugün doğuran yok, cumaya AYÇA var en yakın, tabi süpriz yapan olmazsa
heheh banada bakıldı cumartesi tiroit için,çarpıntılar tiroitten de olabilirmiş ama normal cıktı Allaha sukurne güzel sen düzeltmişsin kanını masallahh nazar degmesin kuzummm ,keske benmde düzelse. aslında cok düşük degil 10 ama carpıntım nabzım yüksek oldugu için Ferplexi günde 3 e cıkardı kusucam artık,tamam tadı güzel dedim ilk basta vişneli vişneli ama artık demir kokuyor bee
1 senedir mii sen uzun zaaman kullanmıssın demir ilacını. benim daha 4 ay oldu ama bezdim
Yavrucum bence kan ılacını degıstır ılk basta bende 1 ayda gece gunduz onlrdn ıctım sonra onun kan hapını kullandım sonra baska dr dedım ben bu kan ılacını kullanıorum bu daha ıyı emılr bunu kullan dedı kı gercktn ondn sonra degerlerım yukselmeye basladı son gıttıgm doktrda bu kan ılacını recete edıo. Ama gercktn cok dıkkat edıorum ıcme saatıme ondn oncesınde yedıgım ıctıgıme garntı olsun dıye gece yatrken alıorum mısal o gece yatmadn sut kahve cay vs gıbı bısey tukettıysem almadn uyuorum nasılsa muhakkak wc molasına kalktıgımz ıcın:)) Ozaman ıcıorum vıtamınedde devam edıorum boyna ılac ıcıorum cok alıstım nasıl bırakıcm
ay evet cok ödlekler yazık ben de 2 haftadır eve kapandım işte öle olunca da v işine sardım benim kociş baktı olmuyo cık gez toz ne istiyosan al ama şu ev işi manyaklıgını bırak dedi bu sefer de benim canım istemiyo:)) sadece işte yürüyüşler oluyo bide eşimle gittiğimiz alışverişler benimki de cok sever alışverişi cok güzel oluyo valla tek eglencemiz oldu ama doğumdan sonra daha cılgınca eğlenceli aktiviteler olucaktır diye umuyorum :))
annemm ben anlamadım ki sende nasıl kasık fıtıgı var dur dur nazar degdircemm Allah korusun
ben 10 dk yürüsem gece agla agla aglaa mızmız kediler gbi oluyorumm. oyüzden yürümüyorum zorda kalmadıkça.araba ile cıkmazsak cıkmıyorum evden bananesen gör minikler bir dogsunn ooo oo ozaman kimse tutamaz beni alışverişin dibine vurucam,birde işe baslayım tekrar tüm maasım minigime gidicek.
Canım çok teşekkür ederim.Odanız da hayırlı olsun güzel günler geçirsin.şimdiden bakmakla en iyisini yapmışsın.Herkese merhaba,
Kaç gündür sadece okuyucuyum kayınvalidem pazar akşam gitti dün çarşıda falan işlerim vardı oğluma oda aldık ama taşınınca kendi evimize kurulacak. Halıları aldık perde baktım karar verdik sayılır doğumdan sonra bebekle gezmesi zor olur diye şimdiden karar verelim dedik. Ben sürekli gezmelerde.
Arkadaş rüyasında görmüş beni onun evindeyken sancım tutuyormuş acil üniversite hastanesine yakın diye götürüyorlarmış hemen doğuruyormuşum kendi doktoruma gitmeye vakit kalmıyormuş ay inşallah o kadar kolay olur dedim
Geçimişten alıntı yapamadım aklımda kalanlar var. Doğumları okuyunca şok oldum.
Ceylinmelek, yellow, sütlüçörek bebeklerine sağlıkla kavuşmuş tebrik ediyorum onları.
Sütlüçörek hakkında hayırlısı olur, güzel günler yakında gelir inşallah.
Ağrısı olanlara geçmiş olsun, doğum tarihi belli olanlar iyice heyecen dorukta inşallah sağlıkla bebklerini kucaklarına alsınlar inşallah sonra sırasıyla hepimiz kavuşalım bebeklerimize.
Melike kontrol beklediğin gibi geçmemişTecrübenden yararlanacağız diye sabırsızlıkla mesajını beklemiştim ama olsun artık Maşallah Miraycık iyiymiş yola koyulmuş sağlıkla gelsin inşallah.
Özlem maceralı bir sevgililer günü hediyesi olmuş hatırlanacak bir hediye olacak.
Özge maşallah sana çok emek harcıyorsun eşin de seni düşünmüş hediyen de güzelmiş güle güle tak şekerim.
Selen eşin sana rağmen sürpriz yapmış maşallah güle güle tak yüzüğünü canım.
Ben hiçbir şey yapmadım bizimkine (Gçen gün 2012'nin tüm özel günleri için hediyen karnımda bekleme hediye falan dedim) bizimki dışarıda yiyelim dedi bakalım gereksiz masraf yapmasa bari ev ve çocuk ikisi birden zor. Ben zaten hiç takılmam böyle günlere huzurumuz yerinde olsun beni düşünsün yeter beklenmedik zamanlarda sürprizler de güzel oluyor.
Hatırlayamadıklarım da var herkesi öpüyorum. Güneş ve Işıl size birşey yazmıyorum zaten zırt pırt aradığım için bir de buradan yazmayayım
Canım yaa korkma herşey çok güzel olucak sen zaten tosuncuğu görünce herşeyi unutacaksın merak etme:)demin hastaneye gittim bi belge götürücektim..odaları geziim dedim..içim çok fena oldu..öyle odaydı yataktı falan görünce...hala ağlıyorum..çok korkuyorum ben...((((((((
Canım inş.böyle güzel bi doğum olur süpersin valla ne hayal gücü.Benim de normal olcak inş.Hayırlısı sağlıkla gelsin kuzucuklar.bana aynı bu hayalleri doktor anlattı bugün.. sen normal doğuma uygunsun mızmız değilsin çok sorun çıkarcanı zannetmiyorum dedi... heyttttt açılın ulen epiduralde istemem şimdi çıkıp normal doğuruyorum dedim :))) ben de öle hayal ediyorum sabah kalkcam bi bakcam aaa suyum gelmiş, banyoya gitcem duş alcam saçımı düzleştircem makyaj yapcam beyimi uyandırcam hadi kalk hastaneye gidelim diye.. nooldu dicek önemli değil galiba su geliyo dicem.. ama sen çok güzel olmuşsun dicek evet her zamanki halim ama lütfen kalk gitmeliyiz dicem.. sonra arabaya atlıcaz hastaneye gitcez.. doktorumuz orda tabi saat sabah 9, bakcak çatıdan 4 cm açılman var dicek, aaa hiç sancım yok ama dicem.. tamam biraz daha bekleyelim dicek biz beyimlen hastanenin cafeteryasına gitcez kahvaltı yapmadık ya onun için.. sonra çayımızı çorbamızı içip yukarı çıkcaz tekrar.. doktor bakcak aa 10 cm olmuş bebiş geliyo dicek, hani nerde bakıyım demeye kalmadan ıngaaaaaaaaaaa ciyaaaaaaaaaaaak diye ağlıycak kızım ben salya sümük tabi.... aaaah ah
Canım çok güzel odanız güzel günler geçirsin mışıl mışıl uyusun odasında inş.Eki Görüntüle 347178 Eki Görüntüle 347179 Eki Görüntüle 347180 Eki Görüntüle 347181 Eki Görüntüle 347182 Eki Görüntüle 347183 Eki Görüntüle 347184 Eki Görüntüle 347185 Eki Görüntüle 347186
yaza taşınma durumumuz olduğu için halı ve perdeye dokunamadım. aslında değişmeleri lazım ama idare etces artık
Ayy canım hiç öyle şey olur mu kırmızı unisex bi renk.Ben de oğlumun odasını hep turuncu yeşil yaptım mavili bişey yok nerdeyse.Bebek arabasını da kırmızı almayı düşünüyorum ayrıca.Sen takılma öyle şeylere.odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
Canım Allah korumuş size bişey olmamış.Herşeyde bi hayır vardır üzülme,arabızda en kısa zamanda yapılır inş.Gunaydin kizlar
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
ben gece çamaşır değiştirmekten delirdim... hep kaçırdım...
ne çamaşır, ne pijama kalmadı artık ya...
hepinize kocaman öpücük...
biraz geçmişe bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?