- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.261
ay evet cok ödlekler yazık ben de 2 haftadır eve kapandım işte öle olunca da v işine sardım benim kociş baktı olmuyo cık gez toz ne istiyosan al ama şu ev işi manyaklıgını bırak dedi bu sefer de benim canım istemiyo:)) sadece işte yürüyüşler oluyo bide eşimle gittiğimiz alışverişler benimki de cok sever alışverişi cok güzel oluyo valla tek eglencemiz oldu ama doğumdan sonra daha cılgınca eğlenceli aktiviteler olucaktır diye umuyorum :))
annemm ben anlamadım ki sende nasıl kasık fıtıgı var dur dur nazar degdircemm Allah korusun
ben 10 dk yürüsem gece agla agla aglaa mızmız kediler gbi oluyorumm. oyüzden yürümüyorum zorda kalmadıkça.araba ile cıkmazsak cıkmıyorum evden bananesen gör minikler bir dogsunn ooo oo ozaman kimse tutamaz beni alışverişin dibine vurucam,birde işe baslayım tekrar tüm maasım minigime gidicek.
Benim başım dönmemişti,kaç ki ölçtüklerinde nabzın senin.Benim hamilelikten önce biraz düşmüş haliyle 138 di,en son hamilelikte gittiğimde yine düşmüş hali 120 çıktıCanım benim de ara ara nabzım yükseldi hamilelikten önce de bir kaç kez olmuştu maalesef çok korkmuştum kalbim hiç durmayacak gibi gelmişti son seferinde,hamilelik öncesinde doktor nabzın yükselirse beloc içebilirsin demişti ama hamilelikte doktoruma sorduğumda sakın içme dedi bana.Normal doğuma da çok ısrar ediyor ben de doğumdan önce bir kardiyaloğa gidip son kontrollerimi yaptırıcam nolur nolmaz.[/B]
ben alıstım sanırım cok etkilemiyor nabzım,basım dönüyor ve carpıntım oluyor ama sık sık basıma geliyor zaten. ilaç kullanmak istemiyorum yaa surda ne kadar kaldı zaten en gec 4 hafta sonra sezeryan olcak,sabretsem az daha. dogum sırasında sorun olmazmıs o sırada bebegi hemen alıp ilaç verebilirlermiş anneye. kullanmamız daha iyi bebegin nabzı için. bencede canım doktor görsün mutlaka madem nabız sorunumuz var,garantiye alalım kendimizi.Dediğin gibi garantiye almamız lazım.
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
ben gece çamaşır değiştirmekten delirdim... hep kaçırdım...
ne çamaşır, ne pijama kalmadı artık ya...
hepinize kocaman öpücük...
biraz geçmişe bakalım...
Dmf cim ben bu nedenle hep ped kullanıyorum,bazen insan hissedemiyor bile kaçtığını o yüzden regl olmadık ped kullanmıcaz derken daha çok kullanır oldum idrar kaçırması nedeniyle:)))
kızlar yaa sabahtan beri geçmeyen bi bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabahta yataktan kalkınca birden akıntı geldi ama nişan değildir heralde diye düşünüyorum yani kanlı falan değildi ama şu anda resmen adet sancısı gibi orta şiddetli ağrıyo ağrı resmen bacaklarıma vuruyo uyuşturuyo bunlar doğum belirtileri falan değildir dimi korktum şimdi
bende geçmişten okuyorum yazıyorum ama ne bileyim bazen o hisse kapılıyorum neyse boşver. :)
ewet her gittiğimde alıyor. ama sanıyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben ondan. yoksa bişiyim yok çok şükür. en azından bildiğim.. bugün sorarım unutmazsam.. çok soru varda sorabilirsem tabi. kadın okadar meşgulki ne ben sorabiliyorum nede o cevap veriyor.
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?
canım mantıklı valla çok pratik bir hatunsun sen ya...
bu huyuna hayranım...
saol kuzummm,dene canım benim pişman olmazsınn,sık sık degiştirmek gerek hijyen için ama zaten çok kalmıyor çamaşırda
kocam cok dalga geçiyo benimle yaaa.sidikli diyoo
Evetttt ben ogluma pıyano caldırcam papyon takıcam:)) Bıde elıne gozlukmu versem yakasınada bı fular ahahaha:)))) Gelmedı cumartesı annemmm gelmedı gıttıı:)) Fıl gıbıde yıorummm tartıya cıkınca napcm bılemedm ama bebgımı gormeye deger moralımn bozlması:)))))ufkunu sevsinler senin :) ii yapmışsınız entel aile sizi:))
Günaydın canımmm.
Yavrucum bence kan ılacını degıstır ılk basta bende 1 ayda gece gunduz onlrdn ıctım sonra onun kan hapını kullandım sonra baska dr dedım ben bu kan ılacını kullanıorum bu daha ıyı emılr bunu kullan dedı kı gercktn ondn sonra degerlerım yukselmeye basladı son gıttıgm doktrda bu kan ılacını recete edıo. Ama gercktn cok dıkkat edıorum ıcme saatıme ondn oncesınde yedıgım ıctıgıme garntı olsun dıye gece yatrken alıorum mısal o gece yatmadn sut kahve cay vs gıbı bısey tukettıysem almadn uyuorum nasılsa muhakkak wc molasına kalktıgımz ıcın:)) Ozaman ıcıorum vıtamınedde devam edıorum boyna ılac ıcıorum cok alıstım nasıl bırakıcm
yaa mantıklı aslında ilk Ferrum verdi sonra 2 aydır Ferplex ama günde 3 tane de agır ya kusucam cidden,sana hangisini verdi annemmm ne kullandın da yükseldi kan degerin? evet ya bu süt içme,1 saat yemek yeme meselesine gıcık oluyorum,sabah kalkıyorum hemen ilacı içiyorum 1 saat beklerken oo ooo nabzım 140 a cıkıyo,basım dönüyo,şekerim de yok anlamadım ki
Özgecim saol canım...
ya sen ne yoğunsun böyle... o şirketi senmi kurtaracaksın...
enerjine maşallah...
izne ne zaman çıkıyorsun...
ne güzel anlatmışsınız ya, heveslendim valla :)
her gittiğinde mi?yoo, bi başında almışlardı, bi de 30. haftada aldılar
günaydın...yok canım, bugün doğuran yok, cumaya AYÇA var en yakın, tabi süpriz yapan olmazsa
güle güle git canım... hayırlı haberlerle gel...
ya nedmek meşgul... özelemi gidiyorsun bilmiyorum ama seninle ilgilenmesi lazım sorabildiğini sor hiç çekinme...
Valla gerçekten çok yoğunum canım.Benim işimi yapabilecek kimse yok o yüzden bitirmeye çalışıyorum.5 marttan sonra dr izne ayıracak ama ben bi sürede öğleye kadar çalışıcam.Ben doğuma iş yerinden gidicem bu gidişleAma evde de hiç durmuyorum daha çok yoruluyorum.Hem evde internet yok canım sıkılır
şimdi gelelim sevgililer günü meselesine...
eşim akşam 8-8.30 gibi geldi... canım çok gezmiş üşümüş...
neyse geldi bu ben sana hiç bişey alamadım senin yüzüne bakamıyorum dedi...
oyy kıyamam neyse sarıldık... sen hep benim yanımda ol ben hediye istemem sen bana en büyük hediyesin dedim...
neyse babamın doğum günüydü... eşim küçük yaşta babasız kalmış ve baba sevgisine hasrettir... şükürler olsun ki babamı çok sever babamda onu... zaten babamlar üst katımızda oturuyor... yemeği yedik hadi gel babama hediyesini verelim dedi...
dedimki sevgililer gününde bana hediye almıyorsun babama alıyorsun... ikimizde gülüyoruz komik ama gerçek bu...
şimdi bu adam bana bu sevgiyi vermiş aileme saygılı daha ne isterim bu da bir hediye değilmi... neyse babamın doğum gününü kutladık gömlek almış... çokta güzel oldu onlarda mutlu oldu... biz eve geldik maç izledik...barcelona maçı...
ama yatana kadar halen hediye alamadım tüh vah... ben sana doğumda alacağım canım dedi... takı fln alacakmış kolye tarzı çok pahalıydı diyo 1-2 milyardan aşağı yok güzel birşey dedi...bize hergün sevgililer günü...
çok fazla konuştum ben...
oyy kıyamam neyse sarıldık... sen hep benim yanımda ol ben hediye istemem sen bana en büyük hediyesin dedim...
neyse babamın doğum günüydü... eşim küçük yaşta babasız kalmış ve baba sevgisine hasrettir... şükürler olsun ki babamı çok sever babamda onu... zaten babamlar üst katımızda oturuyor... yemeği yedik hadi gel babama hediyesini verelim dedi...
dedimki sevgililer gününde bana hediye almıyorsun babama alıyorsun... ikimizde gülüyoruz komik ama gerçek bu...
şimdi bu adam bana bu sevgiyi vermiş aileme saygılı daha ne isterim bu da bir hediye değilmi... neyse babamın doğum gününü kutladık gömlek almış... çokta güzel oldu onlarda mutlu oldu... biz eve geldik maç izledik...barcelona maçı...
ama yatana kadar halen hediye alamadım tüh vah... ben sana doğumda alacağım canım dedi... takı fln alacakmış kolye tarzı çok pahalıydı diyo 1-2 milyardan aşağı yok güzel birşey dedi...bize hergün sevgililer günü...
hımm anladım.gamzenin dediği güvenli yatış yastığından alırım diyodum ben de çıkabilirsem.ya da internete bakarım artık..bu aralar zaten eksikleri netten tamamlamaya başladım..
limangoda babyjem indirimdeydi galiba, onda var güvenli yatış yastığı fiyatıda uygun canım.
:) tiryakiydim hamile kaldıgımda içemedim şimdi 1 2 haftadır içiyorum gene. içime çok çekmiyorum ama içiyorum. sizede ondan sordum.
benim de son zamanlarda sigara içme isteğim eski haline döndü hamileliğin başlarında tiksinmemiştim ama ilginç bi şekilde canım istemiodu hiç,son zamanlarda hepsi geçti 37 haftalık hamileyim şimdi günde 1 taneyle geçiştirmeye çalışıorum ama daha zor olanı sanırım emzirirken olacak ozaman daha kötü..oof oof ne pis bişey bu yaa bide seviorum yani salak gibi şöyle türk kahvesiyle falan yuffff
valla ben bırakamadım yapamadın kent marka dereceleri düşük olan bir sigara var ondan içiyorum allah zaafımla sınamasın beni..
sizlere inanmıyorum, eğer bebeğin doğduktan sonra solunum problemi yaşarsa, allerjik bir bünyesi olursa, bronşit ve zatüreye yakalanırsa, çok sık hasta olursa sakın üzülmeyin SUÇLUSU SENSİN....
hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım, sokakta yürürken önümde yürüyen adamın elinde sigara varsa dumanını solumayayım diye yolumu değiştirdim, eşim yanımda hiç içmedi ve hiç içirmedi, evimizde içilmezdi zaten evlerinin içinde sigara içenlerin evine dahi gitmedik.
canım istemiyormu istiyor, hamileliğim boyuncada istedi , şimdi deli gibi istiyor ama ben içmezsem ölmem, sağlığım bozulmaz ama içersem kızımın sağlığı bozulacak, nasıl kıyarım ona ve nasıl kıyıyorsunuz içinizdeki canlarınıza...
saol canım teşekkür ederim senin yazından sonra baktım bende sipaariş verdim hazır kargoda 1,99 tlmiş onu verirken niveanın setini almıstım pudra yoktu onun içinde pudrada almak istiyordum onuda verdim bide bebedorun göğüs pedi indirimdeymiş 80lisi 13,50 tldi inşallah gseldir bakalım gelince görecz. lansinohun göğüs pedi vardı ama daha pahalıya gel,yordu kıyamadım:)))
canım ve canlarım, toplamda göğüs pedlerine vereceğiniz paraların çok daha azını bir kerede göğüs kalkanına verin diye şiddetle tavsiye ederim, her ikisinide kullandım ve göğüs kalkanının konforunu anlatamam, meme ucuna herşeyin temasını önlediğinden can acıması inanılmaz azalıyor ve ucundaki tahrişler hemen iyileşiyor, birkaç gecedir terleyince emzirme atletimi çıkarıp eşimin atletini giyiyorum daha ferah olsun diye ve mecburen kalkanı koyamıyor emzirme atleti onu tutuyor çünkü ve sabah kalktığımda kumaşın memeye sürtünmesinden dolayı canım yanmış oluyor, hemen kalkanı koyuyorum kendi atletimi giyip ve çok rahalıyorum.
Günaydınnnn canlarımmmmmm günümüz güzel geçsin inşallahhh
dün sadece okuyucu olabildim muhabbetlere,doktor kontrolüm vardı,nabzım yine yüksek yine yüksek ama doktora ilaç istemiyorum dedim 1 hafta daha kontrol edelim dedi yine yüksek seyrederse ilaca baslıcakmısım,oda bebegin nabzını azaltıyor yaa
dün dogumdan bahsedilmiş heppp,ben sanırım takmıyorum,hem sezeryan olcam hem sezeryanda fıtık ameliyatı olcam ama napim,bebegim saglıklı gelsinde dünyaya gerisi dert degil.mecbur kalınca seçim şansı olmuyor malesef.
kızlar buarada sanırım ben doguramıcam yaa ciddi ciddi,hiç sancım kasılmam yok,bebiş hep kıpır kıpır 35+3 oldum anlamadım ben bu işi
dikkatli ol canım, şakaya gelmez nabız işi ve ilaç istemiyorum diye diretme, ilaçtan gelecek zarar emin ol çok daha az, plesenta birçok zararlı maddeyi tutuyor çünkü.
kızlarrr bugün kontrolümüz var inş güzel haberlerle gelirim kasılmam da çıkmaz umarım...özledim yavrumu uykum gelmedi gece kuşu idim gene...şimdi çıkyoruzzz görüşmek üzere...
hadi bakalım güzel haberlerin bizim olsun :)
kızlar bu arada akşamları 5-6 kez kasılma oluyo ben de...nts ye hiç girmedim(35. haftamdayım)...dün bi an geliyo sandım...kasılma ve bel ağrısı oldu,ama geçti sonra....
kızlar yaa sabahtan beri geçmeyen bi bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabahta yataktan kalkınca birden akıntı geldi ama nişan değildir heralde diye düşünüyorum yani kanlı falan değildi ama şu anda resmen adet sancısı gibi orta şiddetli ağrıyo ağrı resmen bacaklarıma vuruyo uyuşturuyo bunlar doğum belirtileri falan değildir dimi korktum şimdi
ikinizde doktorunuzla çok daha sık görüşün kızlar en azından beklenmedik bir sürpriz ile karşılama oranınız azalır, doğumunuz yakınmış gibi geldi...
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
ben gece çamaşır değiştirmekten delirdim... hep kaçırdım...
ne çamaşır, ne pijama kalmadı artık ya...
hepinize kocaman öpücük...
biraz geçmişe bakalım...
enfeksiyon yok dimi canım , bir ara vardı diye hatırlıyorum, bu kadar idrar kaçırmanın bir sorumlusuda gevşeyen kasların yanında idrar yolu enfeksiyonu olabilir, bende enfeksiyon çok ciddi boyuttaydı biliyorsun ve değerin çok arttığını idrar kaçırmaya başladığımda anlayıp tahlil yaptırıyordum.
yaa mantıklı aslında ilk Ferrum verdi sonra 2 aydır Ferplex ama günde 3 tane de agır ya kusucam cidden,sana hangisini verdi annemmm ne kullandın da yükseldi kan degerin? evet ya bu süt içme,1 saat yemek yeme meselesine gıcık oluyorum,sabah kalkıyorum hemen ilacı içiyorum 1 saat beklerken oo ooo nabzım 140 a cıkıyo,basım dönüyo,şekerim de yok anlamadım ki
Canım benım ac karna ıcme gıbı bır luksum yok cunku ben ac karna troıd ılacımı alıorum:)) Ama eger ılacım olmasa yıne almazdım cunku yarım saat bıle beklesen cay ıcıosun sut sut urunlerı tuketıosun kahvaltıda yıne emılımıne zarar en guzelı yatmadn once almak ama tabı sabh aksm olnca arada sıkısıo ınsn en son bana bı kalsym ılacı verdı kadın ılaclrı hangı vakte bolecgıme sasırıorum:)) Gece kalkıp kalkıp ılac ıcıorum:)) Benm kan ılacım gyno ferro sanol kapsul seklnde ıcınde demrfolk asıt b12de var hamıle kaldıgımdn berı bunu kullanıorum degerlerımde yukseldı cok sukrr yeme ıcmeyede dıkkat ettım cok onunda etkısnın oldugunu dusunuorum:) sor baklım doktruna belkı yazar bı denersın
biliyorum canım eşimde grafiker... çok zor iş bende grafik mezunuyum ne stresli bir işiniz var biliyorum...
dikkat isteyen bir iştir... hayırlısı olsun... evet doğru misafirin geldiğinde seni çok özlemiştik biraz daha çalış sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?