2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geçen gün yaşadım oturdugum yerde agrılar gırmeye basladı ani ani kalkmaya çalıştım kalkamadım yatmaya calıstım yatamadım tarıfı zor bi ağrıydı yani zorla hastaneye gittim ve açılmam vardı 1 cm hastanede yatıp engellendi doğumum

güle güle git canım... hayırlı haberlerle gel...
ya nedmek meşgul... özelemi gidiyorsun bilmiyorum ama seninle ilgilenmesi lazım sorabildiğini sor hiç çekinme...

kırmızı erkek bebeğe de olur canım,nolcakki.valla benim bebe arabası da laci-kırmızılı,unısex bi renk.ben kıyafetlerinde de kırmızılı aldığım oldu :) güle güle kullansın bebişin inşallah,hatta bi dekızın olsun,o da kullansın :)

ufkunu sevsinler senin :) ii yapmışsınız entel aile sizi:))
Evetttt ben ogluma pıyano caldırcam papyon takıcam:)) Bıde elıne gozlukmu versem yakasınada bı fular ahahaha:)))) Gelmedı cumartesı annemmm gelmedı gıttıı:)) Fıl gıbıde yıorummm tartıya cıkınca napcm bılemedm ama bebgımı gormeye deger moralımn bozlması:)))))

şimdi gelelim sevgililer günü meselesine...

eşim akşam 8-8.30 gibi geldi... canım çok gezmiş üşümüş...
neyse geldi bu ben sana hiç bişey alamadım senin yüzüne bakamıyorum dedi...
oyy kıyamam neyse sarıldık... sen hep benim yanımda ol ben hediye istemem sen bana en büyük hediyesin dedim...
neyse babamın doğum günüydü... eşim küçük yaşta babasız kalmış ve baba sevgisine hasrettir... şükürler olsun ki babamı çok sever babamda onu... zaten babamlar üst katımızda oturuyor... yemeği yedik hadi gel babama hediyesini verelim dedi...
dedimki sevgililer gününde bana hediye almıyorsun babama alıyorsun... ikimizde gülüyoruz komik ama gerçek bu...
şimdi bu adam bana bu sevgiyi vermiş aileme saygılı daha ne isterim bu da bir hediye değilmi... neyse babamın doğum gününü kutladık gömlek almış... çokta güzel oldu onlarda mutlu oldu... biz eve geldik maç izledik... barcelona maçı...

ama yatana kadar halen hediye alamadım tüh vah... ben sana doğumda alacağım canım dedi... takı fln alacakmış kolye tarzı çok pahalıydı diyo 1-2 milyardan aşağı yok güzel birşey dedi... bize hergün sevgililer günü...
çok fazla konuştum ben...

Özgecim saol canım...
ya sen ne yoğunsun böyle... o şirketi senmi kurtaracaksın...
enerjine maşallah...
izne ne zaman çıkıyorsun...

Valla gerçekten çok yoğunum canım.Benim işimi yapabilecek kimse yok o yüzden bitirmeye çalışıyorum.5 marttan sonra dr izne ayıracak ama ben bi sürede öğleye kadar çalışıcam.Ben doğuma iş yerinden gidicem bu gidişleAma evde de hiç durmuyorum daha çok yoruluyorum.Hem evde internet yok canım sıkılır

baıkyorumda 38 haftayı doldurcaklar var yakında kimsede faaliyet yok anacım ben meraklıyım doğurayım diyeee ama erken daha

güle güle git canım... hayırlı haberlerle gel...
ya nedmek meşgul... özelemi gidiyorsun bilmiyorum ama seninle ilgilenmesi lazım sorabildiğini sor hiç çekinme...

devlet hastanesine gidiyorum, soruyorumda cevap alıyormuyum tartışılır :) çekiniyorum soru sorarken kızıyor çünkü mantıksız sorulara. ona göre mantıksız mesela ama bana göre mantıklı.. böyle neyse eşim gelir birazdan gideriz. görüşürüz gene.kendinize dikkat edinn.. öptm

biliyorum canım eşimde grafiker... çok zor iş bende grafik mezunuyum ne stresli bir işiniz var biliyorum...
dikkat isteyen bir iştir... hayırlısı olsun... evet doğru misafirin geldiğinde seni çok özlemiştik biraz daha çalış sen...

allah daim etsin mutluluğunuzu...ailene saygı duyması çok güzel bişey,benim eşim de bana ne alırsa anneme de ona uygun bişe almak ister :) bazen ben durdururum hatta alma ona diye dün gece eşlerin çoğu gönül alıp maç izlemiş ,çok hoş yaaa :) aman yanımızda olsunlar,hediye vs şart değil bence de

Maşallah valla eşinle babanın ilişkilerineEn büyük hediye zaten eşlerimiz canım,demek ki çok aramış ne yapsın istediği gibi bulamamıştır.Huzur olsun yeter,en önemlisi o canım:)Allah mutluluğunuzu daim etsin....

Günaydın kızlar,

Ayçam canım, sakin sakin sakin....

işin en kolay kısmından korkuyorsun emin ol, eğer komple uyuturlarsa çok çok daha kolay sonrası, senin endişelerini biliyorum ve hiççç endişe etme, tombalak oğlun pazar günü kendi yatağında yatacak ve babasıyla eve ilk kez alınan çamaşır makinesi edasında karşısına geçip izleyeceksiniz...

berra ile bende en kısa zamanda ziyaretinize gelicez, çikolatamı ayır şimdiden :))))

normal doğumcular :))) normal doğumcular caymayın sakin en güzeli en doğalı enj doğaya uygunu ve en çok anne olma duygusunu yaşayacağınız şey, ben kendime yarım anne diyorum :) hala ben doğurmuşum gibi gelmiyor, ameliyat sırasında uyanık olmama rağmen ... :)))

Maşallah yaa babana nekadar cok deger veriyor baksana,bu cok güzel birşey kocanın ailene saygı duyması. amannn baslarım sevgililer gününe,bu dönemde zaten cok yüklendik hem eşimize hem kendimize maddi yönden,okadar cok maliyet oldu ki bebegi dünyaya getirmek kadar bakımı da cok önemli çünkü. elimizden geldigince uygununu almaya calıstık ama sonucta kendi yavrumuz,kıyamadık yine en iyisi olsun dedik. o yüzden bencede cok önemli degil hediye. bize hergün sevgililer günü. doguma alcaklar zaten.canım kocam bak özledim şimdi onlar başımızda olsun,Allah eksikliklerini göstermesin yeter bize.

Zevkli ama zor bi iş.Senle ve eşinle meslektaşız yani ne güzel.Valla sırf izindeyken sizden haber alamıycam diye düşünüyorum internet konusunu ne yapsam diye:)Bakalım olmadı arada komşuya gider sizden haberleri alırım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…