2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
bugün 37+3 oldum. artık hamileliğimin sonuna geldim. 16. haftadan beri yatıyorum ama açıkça söylemek gerekirse son bir aydır gezmeye başladım. dışarı çıkıp 1-2 saatliğine kendimi yormadan dolaşabiliyor arkadaşlarıma gidebiliyorum. rahim ağzını sadece dikiş tutmasına rağmen çok şükür bir problemle karşılaşmadım. serklaj işlemi gerçekten iyi yapılmış. şu an tek problemim bebeğim biraz küçükmüş yani ölçüleri 2-3 hafta geriden geliyor. dün bir gece hastanede yattım. bebeğin küçük olmasının gelişim geriliğinden mi kaynaklandığını araştırdılar. ama çok şükür kan akımları ve solunumu normal çıktı. yani bebek minyon tipli olacakmış. ama yinede endişeliyim. acaba sağlığı yerinde mi, doğduğunda bir problem yaşayacak mıyım bilmiyorum.bir de 32. haftaya kadar prof. dr. a gittim o böyle bir durumdan hiç bahsetmedi gelişimi gayet iyi dedi. doğumu üniv hast. de yapmak için polikiliniğe gitmeye başladığımda orada bu durum ortaya çıktı. yani bebeğin gelişimi sonradan mı durdu yaksa benim prof bu işten anlamadı mı. doğumdan sonra nasıl bir durumla karşılaşacağım bilmiyorum. bu arada sezeryan tarihim belli oldu. önümüzdeki hafta salı günü yani 21/02/2012 olarak tarih belirlendi.

Bizim ki de sevgililer gününe bi çeyrek altın almış gelmiş.sünnet çocuğu muyum ben dedim gülerek.=)) ne bileyim dedi istediğini al.istersen biriktir.benim kocam çok ekonomiktir.gidip 3 tane güle 50 lira vereceğine çeyrek almış bana.çok güldüm akşam =)))

Gamzecim haklısın nabız şakaya gelmez,1 hafta kontrol altında tutcak doktor,düşmezse alıcam ilaçları mecbur,bebeğin nabzı düşecek dedi o konuda eger ilaçla alabilecegim bir önlem varsa cok daha iyi olur. bebegime kıyamıyorum,doktor bizim önceligimiz anne diyor.
az daha sabır diyorum surda kaldı 1 ay.

Sağlığı yerinde olsun yeter canım,doğum tarihiniz de belli olmuş ne güzel hayırlısıyla gelsin bebişin:)

maaş. bebişine. heyecan tabiki olur az kaldı hayrlısıyla alırsın kucağına inş.

bayana git haftaya o zaman canm hem kötü hem erkek dr çekilmez :)

ne güzel pollycim herkesi takip ediyorsun ben girmesem farkedilir miyim diye merak ediyorum :)

süpersin melikecim inş. bu hayalin hepimiz için gerçek olur :)

çok güzeller canm güle güle kullanın.

ben de korkuyorum ama sezeryanda korkunç hepsi öyle. normal istiyorum inş.

ne alaka artık kırmızı nerdeyse erkeğe daha çok kullanılıyor. sıkma canını ben çok beğendim.

çok geçmiş olsun canm

geçmiş olsun canm

bence güle para vermek yerine altın alması mantıklı olmuş :) pek şık durmuyo ama olsun..dediği gibi kendin ihtiyacını alırsın.ben de ekonomik düşünürüm böyle günlerde

evet kadın doğumcunun önceliği her zaman anne ama bebeğin hayatınıda hiçbir zaman riske atmıyorlar, birebir yaşadım 1 ay önce...
hamileliğimin 6. haftasından 30. haftasına kadar çok az ara vererek antibiyotik iğne kullandım canım haplar kesmiyordu enfeksiyonu artık, bebeğim ise çok şükür olumsuz etkilenmedi bu durumdan, plesanta öyle mucizevi birşeymiş ki alkol ve sigara içeriği dışındaki hertürlü zararlı artığı sünger gibi emiyormuş, o yüzden ilaç kullanma konusunda tereddütün olmasın, aksi durum bebeği olumsuz etkiler çünkü.

gaye hoşgeldin,

sana çok ulaşmaya çalıştım ama müsait değildin galiba, hayırlı olsun bebişin, ufaklık nasıl neler yapıyor, başladımı kök söktürmeye ? :)

Merhaba kızlar,6 Şubat'ta epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım.cok şükür kizim2400gr doğdu ve kuveze gerek kalmadı.bende ise epiduralin 1000de1gorulen kacak riski olmuş .dogumdan sonra düne kadar gözümü bile açamadım.dun ve bugun biraz daha iyiyim.Halen daha oturmuyorum ve ayağa kalkamiyorum ama yatar pozisyonda gayet iyiyim. Bir haftaya kadar geçmezse kateterin takıldığı yerden kendi kanımı verecekler.
Buarada kizim cok şükür gayet iyi,sanki minyatür bir biblo gibi. Yatarak emziriyorum hastaneden 2200 gr çıkmıştık, sanırım biraz arttı.
Polycim kızımın adı da İdil oldu,eklersen sevinirim.
Gecmisi okuyamadim,dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.dogum yapan arkadaşların gozuaydin.

fıtığı sallamıyorumki artık tatlım o da yazık baktı ben bunu adam yerine koymuyorum ikide bir fırtlamaktan vazgeçti:) aman kuzum sağlıkla hayırlısıyla doğsun minikler de gezer tozarız bol bol :)

oyyy o tipini yerim ben onun yaa minik entel :) amann ye bacım ya zaten surda 1 ay sonra hadiii tekrar başlıcaz kilo verelim fit olalım diye deliler gibi cırpınmaya o yüzden ben so bir haftadır hamileliğimin 9 aydır cıkaramadıgım tadını cıkarmaya calııyorum bu sefer de iştahım kapandı midem falan bulanıyo değişik manyak bi bünyem var yasakken canım deli gibi isterdi şimdi saldım cayıra diyorum canım istemiyo hay ben bu canımın...

ayy maşallah kuzum eşine ya aslında gercekten sahip oldugumuz en büyük nimet ailelerimizin eşlerimizi böle evlat gibi kabullanmesi tabi eşlerimizin de aynı sekilde bizim ailelerimizi kendi ailesi gibi görmeleri Allah agzınızın tadını bozmasın huzurunuz mutluluğunuz daim olsun inşallahh

canım varsın minyon olsun sağlıklı sıhhatli doğsun da sen onu sütünle tombilik bişi yaparsın Allahın izniyle o yüzden şimdiden kafana bişi takma olurmu bak ne güzel tarihiniz e belli olmuş ne güzel sen bu tatlı heyecanını tadını cıkara cıkara yasamaya bak dua et evladın Allaha emanet olsun gerisini düşünme

ay bayıldım cok güzel fikir ya cok ii yapmış valla benim kocacım da bana göğüs kalkanı almış ve ben inanılmaz sevindim hiç beklemezdim böle mutlu olacagımı eskiden olsa birinden duysam romantik diil falan diye gecerdi aklımdan ama beni nasıl düşünüyomuş kuzum bi de erkek haliyle arastırmış sormuş soruşturmuş çok hoşuma gitti ya :))

haklısın canım,mutlaka doktorum kızımı düşünüp verir ilacı. teşekkür ediyorum bilgilendirdigin için. zaten senin verdigin bilgiler sayesinde geldik bu güne,sagol kuzum. Berra da bizim miniklerin ablası oldu maşallah,hepsine en büyük örnek. Allah nazarlardan saklasın

canım öncelikle gözünaydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin adıyla cok yaşasın İdil bebek:)) sana da cok gecmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın umarım bebeğin iyi ve moralin de yerinde ya daha cabuk iileşirsin diye düşünüyorum en kısa zamanda da kzıınla resimlerini bekliyoruz tamammıı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…