- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.301
Merhaba kızlar,6 Şubat'ta epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım.cok şükür kizim2400gr doğdu ve kuveze gerek kalmadı.bende ise epiduralin 1000de1gorulen kacak riski olmuş .dogumdan sonra düne kadar gözümü bile açamadım.dun ve bugun biraz daha iyiyim.Halen daha oturmuyorum ve ayağa kalkamiyorum ama yatar pozisyonda gayet iyiyim. Bir haftaya kadar geçmezse kateterin takıldığı yerden kendi kanımı verecekler.
Buarada kizim cok şükür gayet iyi,sanki minyatür bir biblo gibi. Yatarak emziriyorum hastaneden 2200 gr çıkmıştık, sanırım biraz arttı.
Polycim kızımın adı da İdil oldu,eklersen sevinirim.
Gecmisi okuyamadim,dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.dogum yapan arkadaşların gozuaydin.
Merhaba kızlar,6 Şubat'ta epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım.cok şükür kizim2400gr doğdu ve kuveze gerek kalmadı.bende ise epiduralin 1000de1gorulen kacak riski olmuş .dogumdan sonra düne kadar gözümü bile açamadım.dun ve bugun biraz daha iyiyim.Halen daha oturmuyorum ve ayağa kalkamiyorum ama yatar pozisyonda gayet iyiyim. Bir haftaya kadar geçmezse kateterin takıldığı yerden kendi kanımı verecekler.
Buarada kizim cok şükür gayet iyi,sanki minyatür bir biblo gibi. Yatarak emziriyorum hastaneden 2200 gr çıkmıştık, sanırım biraz arttı.
Gecmisi okuyamadim,dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.dogum yapan arkadaşların gozuaydin.
O nedemek beee beklıceksın? Ilkkez boyle bısey duydum:))) Senın doktr zatn cok kıl bısey ahahah sen benm dedıgm gıbı yap annem sabah ac kalınırmı 1 saat canın cekmez yemezsn o ayrı ılac emılsn dıye 1 saat beklemek cok sınr ve tansıyon bozucu:))) bende kırmızı et yemıorum kendım yemedıgm gıbı kocamada yapıp yedırmıyorum:)) Adm gelıo eve elı ayagı buz sanırım onun kan dengesını 4 yılda altust ettım:))) bende pekmezı dayadım onaa napım o benm evımın direki:))))))
benim doktorummm oo kılın önde gideni, uyuzzzz,uzun yıllar okumus ve cok tecrübeli geçmişine saygım sonsuz ama napim biz elektrik alamadık birbirimizdencidden canım çekmiyo ama en sevdigim sey peynir,peynir yemek için 1 saat bekliyorum ona gıcık oluyorum ayy bende eve sokmazdım kırmızı et ama annem ahh annem damadına asık bir anne olarak benim beynimi yiyo,ben almasam da alıyo koyuyo buzluga,hattaaaa kemik almıs kaynatmıs,suyunuda buz torbalarına koymuş,buzlugumda yeriini almıs,corbalara bile katcakmısım böggg annemmm sende kocana yedir et, yazık sen kan ilacı alıyonda zavallı adamcagız napsınn. cidden insanın eli ayagı hiç ısınmıyoo,pekmezide sevmiyoz biz.
benim doktorummm oo kılın önde gideni, uyuzzzz,uzun yıllar okumus ve cok tecrübeli geçmişine saygım sonsuz ama napim biz elektrik alamadık birbirimizdencidden canım çekmiyo ama en sevdigim sey peynir,peynir yemek için 1 saat bekliyorum ona gıcık oluyorum ayy bende eve sokmazdım kırmızı et ama annem ahh annem damadına asık bir anne olarak benim beynimi yiyo,ben almasam da alıyo koyuyo buzluga,hattaaaa kemik almıs kaynatmıs,suyunuda buz torbalarına koymuş,buzlugumda yeriini almıs,corbalara bile katcakmısım böggg annemmm sende kocana yedir et, yazık sen kan ilacı alıyonda zavallı adamcagız napsınn. cidden insanın eli ayagı hiç ısınmıyoo,pekmezide sevmiyoz biz.
Benımde annem sayesınde dolaptan hıc eksık olmaz et ama yaparmısın dersen yok annem gelır yaprsa yapar yada mısafr gelcekse cıkar o et:) Gecen yaptım ama kendıme gore yaptım okdr uzun sure pısırdımkı nerdeyse kavurma oldu et:))) artık vıtamını kaldıysa oyle yedık:)) ALLAH tn benm bey pekmez sever tahn pekmez bayılır ama onunda buaralar gobegı cıktı moralı cok bozuk bende hıc dıkkt etmıorum dıorum hıcc oylee degl cok takıosan 1 ay daha bekle dogmdn sonra dıyete gırerız dıyorum bazn dalga gecıorum senınkı kac aylk oldu dıye:)) yerım onun göbegını ben:)
Gamze bebısım dun sana msj attım gelmedımı? atamadımmı anlamadm:))
yaaaaa benim dudağım uçukladıııııııııııııııııııı( sabah bi kalktım fısss şiştiiiiiiii....sinir sıkıntı işte çıktı bi yerden
canım kırmızı rengi erkek bebeklere kullanıldığını çok gördüm dedin gibi unisex bi renk ben beğendim bence uyar herkesin zevki farklı oluyooo tabi
canım kırmızı bnecede unisex bir renk, yok yani artık günümüzün kocaman adamları bile artık kırmızı pembe pudra rengi gibi kız renklerini giyiyor, eskisi kadar kız rengi erkek rengi diye bir ayrım kalmadı, bizde bebek arabamızı kırmızılı-siyahlı beğendik,onu alacağız ve oyunpark beşiğimizle, onun uyku setide kırmızılı biizm, ve oğlumuz için aldık bu rengi, bence milletin yorumuna pek takılma, kendi içine sineni yap
Canım kim o yaa artık kız erkek mi kaldı ben kızımın odasını pembe mavi yaptım unisex bi oda oldu :)) ayrıca puseti de turuncu aldık çünkü o rengi çok seviyorum pembesi de vardı ama turuncu daha çok hoşumuza gitti.. akşam senin resimlerde de arabasına bayılmıştım.. boşversen beğenmeyen kızına almasın amannn
cnm ben de bebeconfortun loola modelini almıştım ve bizim de otokoltuğu kırmızı. unisex olsun die özellikle öyle seçtik. bence kırmızı kıza da erkeğe de olabilecek bir renk araba konusunda.. bu arada odanızı güle güle kullanın çok tatlı olmuşşşşş
benim de oğlum olacak ve herşeyi kırmızı aldım ben de. zevk meselesi. kimin ne dediği çok da önemli değil:) zevk senin para senin kime negüle güle kullansın kuzucuk.
Bence kırmızı gayet güzel bi renk canım hiç canını sıkma artık bebeklerde renk ayrımı yapılmıyoki çok abartılı olmadığı sürece ama kırmızı turuncu bunları koskoca adamlar bile giyiyo ki minik prensin arabasının kırmızı olmasında bence hiç bir sakınca yok tatlım güle güle kullansın :)
ben oğluma mavi bişi almadım doğru dürüst :) kırmızı turuncu sarı yeşil gibi renkleri aldım. ne diye illa oğlum olcak diye mavi almak zorundamıyım. boşver insanları arkadaşımdan beşik alcam oda lila napıyım kullanmıyım mı? dert etme salla.
Canım hiç moralini bozma bizim de kızımız olacak aynen dediğin gibi unisex bir renk olsun diye arabasını kırmızı aldık.Gayet mantıklı yapmışsınız ikinci çocuk düşündüğümüz için kırk kere para vermek istemedik sonuçta çok ucuz şeyler değil bunlar.Odanız da gayet güzel huzurla uyusun kuzucuk.
canım herkesin dediğine takılma bizimde nasipse kızımız olacak ama bende unisex olsun diye yani daha sonra erkek çocugumuz olabilir diye beşiğini kırmızı aldık. bence kırmızı orta bir renk hem kıza hem erkeğe uyabiliyor. güle gle kullan canım.
canım herşeyi çok güzel olmuş...
güle güle kullansın bebeğin...
çok düzenli yerleştirmişsin eline sağlık...
bence gayet güzel laf olsun torba dolsun diye konuşmuş işte herkimse.....
Canım çok güzel odanız güzel günler geçirsin mışıl mışıl uyusun odasında inş.
Ayy canım hiç öyle şey olur mu kırmızı unisex bi renk.Ben de oğlumun odasını hep turuncu yeşil yaptım mavili bişey yok nerdeyse.Bebek arabasını da kırmızı almayı düşünüyorum ayrıca.Sen takılma öyle şeylere.
kırmızı erkek bebeğe de olur canım,nolcakki.valla benim bebe arabası da laci-kırmızılı,unısex bi renk.ben kıyafetlerinde de kırmızılı aldığım oldu :) güle güle kullansın bebişin inşallah,hatta bi dekızın olsun,o da kullansın :)
çok güzeller canm güle güle kullanın.
ne alaka artık kırmızı nerdeyse erkeğe daha çok kullanılıyor. sıkma canını ben çok beğendim.
aaa olurmu hiç kim demiş onu kaçırdım ben...
canım bizimde bebek arabamız kırmızı ve siyah... özellikle o renk aldım ileride kısmet olur 2. bebeğimiz kız olursa ortak bir renk olmuş olur... zaten bu mantıkla eşya alsam kırmızı, turuncu bu tarz ortal renk bakmak lazım... sakın canını sıkma ben çok olmuş sizin puset ve araba takım... güle güle kullansın bebişin...
Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
yaaaaa benim dudağım uçukladıııııııııııııııııııı( sabah bi kalktım fısss şiştiiiiiiii....sinir sıkıntı işte çıktı bi yerden
SImdı gıttm baktm kutum dolu degıl gonderılms mesjlrdada sana yazdıgm msj duruo:) anlamadmkı ben ztn bu kkdn bısey anlamıorum:) Neyse saglk olsn bebısım baska zaman yıne msj atarım:))))msj yok canım, mesaj kutumda boş ama senin ki mi dolu acep ?
Benımde annem sayesınde dolaptan hıc eksık olmaz et ama yaparmısın dersen yok annem gelır yaprsa yapar yada mısafr gelcekse cıkar o et:) Gecen yaptım ama kendıme gore yaptım okdr uzun sure pısırdımkı nerdeyse kavurma oldu et:))) artık vıtamını kaldıysa oyle yedık:)) ALLAH tn benm bey pekmez sever tahn pekmez bayılır ama onunda buaralar gobegı cıktı moralı cok bozuk bende hıc dıkkt etmıorum dıorum hıcc oylee degl cok takıosan 1 ay daha bekle dogmdn sonra dıyete gırerız dıyorum bazn dalga gecıorum senınkı kac aylk oldu dıye:)) yerım onun göbegını ben:)
bey diince bi komik geldi senn annende benmki gbi mübarekkk varsa yoksa ogulları,benden cok seviyo bile olabilir kocamı,şüphelenmiyo degilim ayy bu erkeklerin hepsi aynımı ben böle koskocamannn bi göbekle gezerken,benm kocam diyor kii az azcık göbegim cıktı diyo, 2 gün yediklerine dikkat ediyo az ekmek tüketiyo göbek yok oluyoo. uyuz ya kendi göbegi bukdr gözüne batıyorsa benm hakkımda ne düşünüyordur kimbilir annem ne güzell ya herkes kocasına aşıkk
Ayca sekerımm bıraz relax annemmmm nıye bukdar sıktın kendını? Oglunu kucagına alcan eve doncenn bunlrı dusun yavrumm sıkma canını.
aynen benımde dun basladı sısmeye bugun fırtladı... vucuttakı mıkrop atılıyo derler ama ıyıymıs :)
SImdı gıttm baktm kutum dolu degıl gonderılms mesjlrdada sana yazdıgm msj duruo:) anlamadmkı ben ztn bu kkdn bısey anlamıorum:) Neyse saglk olsn bebısım baska zaman yıne msj atarım:))))
eee nasıl geçicek buu..koccamann dudağımdaa...yarın doktor görünce dalga geçicek zaten..ne o uçuk atmışsın die...
eee nasıl geçicek buu..koccamann dudağımdaa...yarın doktor görünce dalga geçicek zaten..ne o uçuk atmışsın die...
bey diince bi komik geldi senn annende benmki gbi mübarekkk varsa yoksa ogulları,benden cok seviyo bile olabilir kocamı,şüphelenmiyo degilim ayy bu erkeklerin hepsi aynımı ben böle koskocamannn bi göbekle gezerken,benm kocam diyor kii az azcık göbegim cıktı diyo, 2 gün yediklerine dikkat ediyo az ekmek tüketiyo göbek yok oluyoo. uyuz ya kendi göbegi bukdr gözüne batıyorsa benm hakkımda ne düşünüyordur kimbilir annem ne güzell ya herkes kocasına aşıkk
Evet oyleler ben cok memnunum bu durumdan ara ara kıskansamda annemı yınede boyle olması cok daha guzel:) Benm beyde oyle yavrum yaa 2 gun ekmegı kesse ınıo hemen gobegı dıorum ona senın kas oranın benden fazla dıye bole erıosun yoksa sana has bısey degıl onu bıle cekemıorum:)))) Gobek yapmıssın dıyenede evet mıneye eslık edıorum karımı yalnz bırkmıorum dıye havasını basıo:))) Lakın evde hıc oyle demıo:)) Dun yatarkendeee bana bakıp gulduu dedım neye guldun dedı yok bısey dedım gobegımemı guluosun hangıı gobegn senın gobegn yokkı dıyee bıyık altndn yıne guluodu dedım hadı len ordannn kımı kandırıosun:))))
e
doktorunu arıyorsun hemen ve linkteki ilacı kullanabilir miyim dye soruyorsun, cumaya kadar tamamen geçirmeyebilir çok büyükse ama çok azaltır, fotoğraflarda daha az belli olur,
ZOVIRAX Krem » ilaç rehberi » İlaçlar isimleri - İlaç Rehberi, ilaç radyo,ilaç nedir,ilaç firmaları,sahte ilaç,eczane,pfizer,novartis,eczacıbaşı,uyku ilaçları,zayıflama ilaçları,ilaç fiyatları,ilaç isimleri,hastalıklar,ilaç resimleri,vitaminler,antib
ve sana yazdığımı okudun mu birkaç sayfa önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?