2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebişin hayırlı olsun sağlıklı büyüsün inşallah bende bebişimi çok merak ediyorum yüzünü görmek çok istiyorum doğum yapacak bütün arkadaşlar ve ben sağlıkla kuzularımıza kavuşalım inşallahhh buarada sen 35 haftdamı doğum yaptın canım merak ettimde 35 haftadan sonra doğanları genelde küveze koymuyolarda

çokkk geçmiş olsun canım ayrıca hayırlı olsun. maşallah kızın iyiymiş yavas yavas daha da kilo almaya baslar İdil,Allah nazarlardan saklasın Allah ım inşallah tez zamanda şifanı verir sende saglıgına kavusursun.

Gayecım gozun aydın ve gecmıs olsun.. Saglıkla buyusun bebegın Insallah haftaya kadar ıyılesırsn ve ek bır ısleme gerek kalmaz.

yaaaaa benim dudağım uçukladıııııııııııııııııııı( sabah bi kalktım fısss şiştiiiiiiii....sinir sıkıntı işte çıktı bi yerden

Gamze bebısım dun sana msj attım gelmedımı? atamadımmı anlamadm:))

msj yok canım, mesaj kutumda boş ama senin ki mi dolu acep ?

kızımın kendi gibi minik arkadaşı tekrar hoşgelmiş :)

kaçak olayını bir arkadaştan daha duymuştum , fenaymış benimki spinal oldu katater takılmıyor onda direk iğne vuruluyor, bende sonrasındaki 1 hafta az çekmedim, özellikle ayağa kalkmalar işkenceydi ameliyat yerimde sorun yoktu ama spinalin yan etkisi fenaydı, ama sınırı geçmişsin canım, birkaç güne geçer büyük ihtimalle kan vermeye gerek kalmaz umarım.

ben hala hem emzirip hem biberonla veriyorum sütü, sadece emmesi yetmiyor galiba biberondanda baya içiyor, umarım kilo kaybınız olmaz güzel emiyordur inşallah, uykuları ve gaz olayı nasıl ?

yaaaaa benim dudağım uçukladıııııııııııııııııııı( sabah bi kalktım fısss şiştiiiiiiii....sinir sıkıntı işte çıktı bi yerden

Ayca sekerımm bıraz relax annemmmm nıye bukdar sıktın kendını? Oglunu kucagına alcan eve doncenn bunlrı dusun yavrumm sıkma canını.

canım kırmızı rengi erkek bebeklere kullanıldığını çok gördüm dedin gibi unisex bi renk ben beğendim bence uyar herkesin zevki farklı oluyooo tabi

benim de oğlum olacak ve herşeyi kırmızı aldım ben de. zevk meselesi. kimin ne dediği çok da önemli değil:) zevk senin para senin kime ne güle güle kullansın kuzucuk.

canım herşeyi çok güzel olmuş...
güle güle kullansın bebeğin...
çok düzenli yerleştirmişsin eline sağlık...

bence gayet güzel laf olsun torba dolsun diye konuşmuş işte herkimse.....

çok güzeller canm güle güle kullanın.
ne alaka artık kırmızı nerdeyse erkeğe daha çok kullanılıyor. sıkma canını ben çok beğendim.

çok teşekkürler kızlar. beğenmenize çok sevindim. biz de çok beğenerek aldık hepsini. yazan kişi bu topikten değil. profilime koymuştum resimleri albüm yapmıştım. nerden gördüyse resme yorum yapmış. gece gece sıktı canımı. ama çok da önemsemiyorum zevk meselesi. ama erkeğe kırmızı alınmaz mı ki diye bi küçük kurt düştü içime. alırken de siyahla kırmızı arasında kalmıştık zaten satıcı kız karalara boğmayın cocugu deyince eşim de çok beğenince kırmızı da karar kıldık.
hepiniz sağolun daha güzellleri sizin olsun

geçmiş olsun canım cana değil mala gelsin boşver. hem karşılacakmış en azından.. ya kaskosu olmasaydı... daha kötüsünü düşün. ayrıca araba tamirdeyken de kasko şirketleri geçici araba veriyolar bilginiz olsun. canını çok sıkmışsın demek ki. sabah ağrıyla kalkman da ondandır bence. dikkat et kendine kuzunu düşün üzülme hiç bi şeye

aynen benımde dun basladı sısmeye bugun fırtladı... vucuttakı mıkrop atılıyo derler ama ıyıymıs :)

SImdı gıttm baktm kutum dolu degıl gonderılms mesjlrdada sana yazdıgm msj duruo:) anlamadmkı ben ztn bu kkdn bısey anlamıorum:) Neyse saglk olsn bebısım baska zaman yıne msj atarım:))))

e tekrar gönder merak ettim şimdi :)

eee nasıl geçicek buu..koccamann dudağımdaa...yarın doktor görünce dalga geçicek zaten..ne o uçuk atmışsın die...

doktorunu arıyorsun hemen ve linkteki ilacı kullanabilir miyim dye soruyorsun, cumaya kadar tamamen geçirmeyebilir çok büyükse ama çok azaltır, fotoğraflarda daha az belli olur,

ZOVIRAX Krem » ilaç rehberi » İlaçlar isimleri - İlaç Rehberi, ilaç radyo,ilaç nedir,ilaç firmaları,sahte ilaç,eczane,pfizer,novartis,eczacıbaşı,uyku ilaçları,zayıflama ilaçları,ilaç fiyatları,ilaç isimleri,hastalıklar,ilaç resimleri,vitaminler,antib

ve sana yazdığımı okudun mu birkaç sayfa önce...

eee nasıl geçicek buu..koccamann dudağımdaa...yarın doktor görünce dalga geçicek zaten..ne o uçuk atmışsın die...

Sende ona munasıp sekılde kafa atarsın canım:)))) Yada benım adımı verr yeter Bebısım takma kafana bunuuu sen dusundukce orda daha cok yer eder oo ecz gıt ucuk kremı sur gecer oglunu kucagına alana kdr tabı bıde oynama ısırma vs. o mınk kusss heycandn sıkıntıdn ucuk atmıss aycaaaaaaaa gelıooo tosunun kızımm sılkelen kendıne gellll en guzel bısey bu:)))

Ayçaa canım ne güzel kavuscaksın ogluna. eczaneden ucuk kremi al,benmde cıkmıstı kullanmanda sorun yok demişti doktorum. en azından Cuma ya kadar az da olsa gecer. sonra da pudra yda fondoten ile kapatırsın üstünü.

evet bende bunu kullandım ve tamamen 1 haftaya geçiyo. Ayça seninde 2 güne yarısı geçer herhalde. kalanını da gizlersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…