2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım analı babalı büyüsün,sana da geçmiş olsun inş.bir an önce ayağa kalkarsın.

canım gözün aydın...
Allah analı babalı büyütsün evladına uzun ömür versin...
sanada çok geçmiş olsun...

sağol canım cümlemizin huzuru eksik olmasın...

adam beni rahatlatıcak die şebek oldu naapsın daha...dün gördü beni hastanede..ne o beni aldatıyomusun diyo..yok dedim odaları görcem..ben akşamları fosur fosur uyuyorum sen naapıyosun diyo..dedim bende maymun gibi oturuyorum..ii ii sen nöbet tut diyo..doğurursun falan gel beni kaldır diyo..
hayırlısıyla bi kucağıma alsam oğlumu..koklasam öpsem..kucağımdan bırakmicam zaten..
eşimin bi arkadaşının karısıda hamileydi..bizden bikaç hafta küçüktü bebek..erkek oda..akşam gitmiş doğurmuş...kızım ne acelen var dedim..benim oğlan büyük seninkinden hafta olarak..ne bilim geldi diyo...dikkat edin artık..heran herşey oluyo..

ayçacım bence de uçuk kremi kullan. daha fazla büyümez hiç olmazsa biraz da olsa geçer hem. bende de bi kaç kez çıktı. sadece yaranın üstüne gelcek şekilde sürdüm. doktora hiç sormadım gerçi. sorsam ne derdi bilmiyorum. ama mecburen sürdüm cünkü bende cıktı mı cıktığı gibi kalmıyo büyüyo yanlara atıyo bi de cok fena sızlıyo

göya saçlarımı yaptırıcaktım makyaj yapcaktım..nazar boncuğu gibi çıktı koccaman..

amaaan gercekten nazar boncuğun olmuş işte tatlım takma kafana stresin bi gecsin sönüp gidiverir stres yapma demesi bize kolay tabii şimdi ama gercekten yapmamaya calış güzelim bak ne güzel günün saatin belli ya biz napalım ha geldi ha gelicek diye tetikteyiz anaam bu sancı mıydı bu mu kasılmaydı diye diye dört dönüyorum evin içinde sen şanslısın yani öle düşün emi:))

yaaaaa benim dudağım uçukladıııııııııııııııııııı( sabah bi kalktım fısss şiştiiiiiiii....sinir sıkıntı işte çıktı bi yerden

aynen benımde dun basladı sısmeye bugun fırtladı... vucuttakı mıkrop atılıyo derler ama ıyıymıs :)

Kızlar uçuk için vektavir kullanın hemen geçiriyo.Dr kullanabilirsin demişti bana.Bir ara bende çok çıkıyodu.Minicik bişey ama çok etkili artık sürekli evde bulunduruyorum.

:))) Iyı adam egelncelıymss guzel geccek ınsallah dogumun:) Sunun surasında saatlerın kaldı annem cok heycanlı:)) Alcan oglunu kucagınaa opsen sevcen aglıck cırlıcakkk oyyyy en guzel bısey bunlar:))) Ben sımdı dogurmıyım yaa marta kadr bekler heralde benm böcegım:))) Kafası buyuk bedenı kucuk barı bedenıde aynı duruma gelsınde oyle cıksın yoksa hepten koca kafa dogr cocugum:))))) Ayca bebısımmm valla hava guzel olsaa senı zıyrte gelrdım annem ama benm burası kar yagdıgı zaman uludagdn farksız annem 1 sokak asada oturuoo kahve ıcın ınmeye cesret edemıorum sımdı yemek pısırıoms dedım ben ınemedm bebısım sen yemegı pısr bana getır lutfen:)))

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim canim dedigin gibi kasko bize arac verecekmis rahatladim biraz. Nazara geldik galiba iki aydir bebis icin elimiz kolumuz dolu geliyoruz eve. Komsular ne kiymetli cocugunuz varmis gormemisin bebegi olmus ne gerek varmasrafa diye laf konusuyorlardi goze geldik galiba

Canim allah bagislasin gozun aydin ne guzel bak kuvoze falan gerek kalmamis masallah kizina. Darisi basimiza

okudumm şimdi canımmm...biliyorum kesin öyle seyredicez karşısına geçip...şimdiden hayallerini kuruyoruz zaten..yatakta ortamıza alıcaz..saatlerce seyredicez kocamla..sevicez koklicaz..dün melikeylede konuştuk..benim tek korkum..onu daha yolun başındayken hayatta yalnız bırakmak..yoksa kendimle ilgili diill korkularım

ÖNCELİKLE HERKESE MUTLU GÜNLER.

Yeni gördüm cicilerinizi, hepsi çoook güzel, güle güle kullanın, araba konusunda da isabetli davranmışsın canım, bence çk hoş, mavi ve pembe dışında bütün renkler unisexdir bence, bakma sen o yorumlara.

kızlar kırın totonuzu oturun evinizde..gezinmeyin artık ortalıkta...son anda hasta olmanın üşütmenin anlamı yok...valla hasta hasta doğurmanızda zor olur...yatın yuvarlanın evde...yada bi 15 dk..çıkın kapının önüne bi nefes alın girin gene içeri... kocamda annemde çıkarmıyo beni dışarı...millet hasta senin ne işin var die...geçen sağlık ocağına gittim ordada kızdı doktor..ne geldin herkes hasta burda die...

Canım niye öyle düşünüyosun,sen güzel şeyleri düşün bak ne kadar az kaldı artık kollarında olucak inş.Güzel şeyler düşün.Uçuk için yazdığım kremi al mutlaka doğuma kadar geçsin:)

Geçmiş olsun canım, canınıza bir şey olmadığına sevin bence, sana ve bebeğe bir şey olmamış ya, gerisi gelip geçer.

bendede var o kremden..sürsemmi die düşündüm...bişi olmaz herhalde azıcık sürsem...çok kaşınıyo çünkü...

biliyorum korkunun bu olduğunu, ama yok böyle birşey pazar günü evde üçünüz beraber olacaksınız

CANIM KIRMIZI ARABA ÇOK DOĞRU Bİ SEÇİM.. ben de oğluşuma kırmızı gri karışık bi renkte aldım, seninle aynı sebeple...güle güle kullansın kuzucuğun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…