- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.321
Merhaba kızlar,6 Şubat'ta epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım.cok şükür kizim2400gr doğdu ve kuveze gerek kalmadı.bende ise epiduralin 1000de1gorulen kacak riski olmuş .dogumdan sonra düne kadar gözümü bile açamadım.dun ve bugun biraz daha iyiyim.Halen daha oturmuyorum ve ayağa kalkamiyorum ama yatar pozisyonda gayet iyiyim. Bir haftaya kadar geçmezse kateterin takıldığı yerden kendi kanımı verecekler.
Buarada kizim cok şükür gayet iyi,sanki minyatür bir biblo gibi. Yatarak emziriyorum hastaneden 2200 gr çıkmıştık, sanırım biraz arttı.
Polycim kızımın adı da İdil oldu,eklersen sevinirim.
Gecmisi okuyamadim,dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.dogum yapan arkadaşların gozuaydin.
Merhaba kızlar,6 Şubat'ta epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım.cok şükür kizim2400gr doğdu ve kuveze gerek kalmadı.bende ise epiduralin 1000de1gorulen kacak riski olmuş .dogumdan sonra düne kadar gözümü bile açamadım.dun ve bugun biraz daha iyiyim.Halen daha oturmuyorum ve ayağa kalkamiyorum ama yatar pozisyonda gayet iyiyim. Bir haftaya kadar geçmezse kateterin takıldığı yerden kendi kanımı verecekler.
Buarada kizim cok şükür gayet iyi,sanki minyatür bir biblo gibi. Yatarak emziriyorum hastaneden 2200 gr çıkmıştık, sanırım biraz arttı.
Gecmisi okuyamadim,dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.dogum yapan arkadaşların gozuaydin.
ayy maşallah kuzum eşine ya aslında gercekten sahip oldugumuz en büyük nimet ailelerimizin eşlerimizi böle evlat gibi kabullanmesi tabi eşlerimizin de aynı sekilde bizim ailelerimizi kendi ailesi gibi görmeleri Allah agzınızın tadını bozmasın huzurunuz mutluluğunuz daim olsun inşallahh
Sende ona munasıp sekılde kafa atarsın canım:)))) Yada benım adımı verr yeterBebısım takma kafana bunuuu sen dusundukce orda daha cok yer eder oo ecz gıt ucuk kremı sur gecer oglunu kucagına alana kdr tabı bıde oynama ısırma vs. o mınk kusss heycandn sıkıntıdn ucuk atmıss aycaaaaaaaa gelıooo tosunun kızımm sılkelen kendıne gellll en guzel bısey bu:)))
Evet oyleler ben cok memnunum bu durumdan ara ara kıskansamda annemı yınede boyle olması cok daha guzel:) Benm beyde oyle yavrum yaa 2 gun ekmegı kesse ınıo hemen gobegı dıorum ona senın kas oranın benden fazla dıye bole erıosun yoksa sana has bısey degıl onu bıle cekemıorum:)))) Gobek yapmıssın dıyenede evet mıneye eslık edıorum karımı yalnz bırkmıorum dıye havasını basıo:))) Lakın evde hıc oyle demıo:)) Dun yatarkendeee bana bakıp gulduu dedım neye guldun dedı yok bısey dedım gobegımemı guluosun hangıı gobegn senın gobegn yokkı dıyee bıyık altndn yıne guluodu dedım hadı len ordannn kımı kandırıosun:))))
bende bir kaç gündür dikkat ediyorum manyak kocamı göbeğime bakarken yakalıyorum,ne uyuz bir durum yaaa ne bakıyorsun dediğimde de hiçç diyo kızıma bakıyorum. sanki ordan bakınca gözüküyor yaaa. apaçık koca karnıma bakıyo adam
ama sen durrrr miniğim bir dogsunnn pilates yapıcammm böle ebru şallı gbi olucamonlar gülsün gülsün bosver annem senn çıtı pıtı olcaz dogumdan sonra. ben kızdırınca al sen taşı diyorum kolaymıymışş
göya saçlarımı yaptırıcaktım makyaj yapcaktım..nazar boncuğu gibi çıktı koccaman..
yaaaaa benim dudağım uçukladıııııııııııııııııııı( sabah bi kalktım fısss şiştiiiiiiii....sinir sıkıntı işte çıktı bi yerden
aynen benımde dun basladı sısmeye bugun fırtladı... vucuttakı mıkrop atılıyo derler ama ıyıymıs :)
adam beni rahatlatıcak die şebek oldu naapsın daha...dün gördü beni hastanede..ne o beni aldatıyomusun diyo..yok dedim odaları görcem..ben akşamları fosur fosur uyuyorum sen naapıyosun diyo..dedim bende maymun gibi oturuyorum..ii ii sen nöbet tut diyo..doğurursun falan gel beni kaldır diyo..
hayırlısıyla bi kucağıma alsam oğlumu..koklasam öpsem..kucağımdan bırakmicam zaten..
eşimin bi arkadaşının karısıda hamileydi..bizden bikaç hafta küçüktü bebek..erkek oda..akşam gitmiş doğurmuş...kızım ne acelen var dedim..benim oğlan büyük seninkinden hafta olarak..ne bilim geldi diyo...dikkat edin artık..heran herşey oluyo..
Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim canim dedigin gibi kasko bize arac verecekmis rahatladim biraz. Nazara geldik galiba iki aydir bebis icin elimiz kolumuz dolu geliyoruz eve. Komsular ne kiymetli cocugunuz varmis gormemisin bebegi olmus ne gerek varmasrafa diye laf konusuyorlardi goze geldik galibabence gayet güzel laf olsun torba dolsun diye konuşmuş işte herkimse.....
cnm öncelikle geçmiş olsun ben uzun bir süre sigorta asisst firmada çalıştım eğer aracı kaskonuzdan yaptırıcaksanız güneşinde dediği gibi asla sizi madur etmezler aracınız servise girdikten sonra hemen eksper ataması yapılır eksperin belirlediği gün süresince max.7 gün arac alma hakkınız var sen doğum ne zaman onu biliyosan arac talebinizi o tarih aralığında yapın aracta hasar coksa mesela 15 gün kadar çünkü kiralık aracı en fazla yine 7 gün kullanabilirsiniz....tekrar geçmiş olsun böyle şeyler için sıkma canını herşeyde vardır bir hayır bunlar halledilicek şeyler ...rabbim başka dert vermesin...
Canim allah bagislasin gozun aydin ne guzel bak kuvoze falan gerek kalmamis masallah kizina. Darisi basimizaMerhaba kızlar,6 Şubat'ta epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım.cok şükür kizim2400gr doğdu ve kuveze gerek kalmadı.bende ise epiduralin 1000de1gorulen kacak riski olmuş .dogumdan sonra düne kadar gözümü bile açamadım.dun ve bugun biraz daha iyiyim.Halen daha oturmuyorum ve ayağa kalkamiyorum ama yatar pozisyonda gayet iyiyim. Bir haftaya kadar geçmezse kateterin takıldığı yerden kendi kanımı verecekler.
bende bir kaç gündür dikkat ediyorum manyak kocamı göbeğime bakarken yakalıyorum,ne uyuz bir durum yaaa ne bakıyorsun dediğimde de hiçç diyo kızıma bakıyorum. sanki ordan bakınca gözüküyor yaaa. apaçık koca karnıma bakıyo adam
ama sen durrrr miniğim bir dogsunnn pilates yapıcammm böle ebru şallı gbi olucamonlar gülsün gülsün bosver annem senn çıtı pıtı olcaz dogumdan sonra. ben kızdırınca al sen taşı diyorum kolaymıymışş
Bende onu dıorum delı gıbı spora gıtmek ve delı dana gıbı ordan orayaa kendımı vurmak ıstıorum oglumu saglkla kucklım sonra bıde 40nı atlayım benı kımse tutamaz dıorum:)) Sana hayranım dıye gaz verıooo:)) Bende dıorum ıster ol ıster olma ben senın ıcın degıl kendım ıcınn yapmak ıstıorum dıorumbakalım cocukla ugrasmaktn bısey yapmaya halımz kalckmı bır Turk atasozu derkı; Bekara karı bosmak kolay:)
e tekrar gönder merak ettim şimdi :)
doktorunu arıyorsun hemen ve linkteki ilacı kullanabilir miyim dye soruyorsun, cumaya kadar tamamen geçirmeyebilir çok büyükse ama çok azaltır, fotoğraflarda daha az belli olur,
ZOVIRAX Krem » ilaç rehberi » İlaçlar isimleri - İlaç Rehberi, ilaç radyo,ilaç nedir,ilaç firmaları,sahte ilaç,eczane,pfizer,novartis,eczacıbaşı,uyku ilaçları,zayıflama ilaçları,ilaç fiyatları,ilaç isimleri,hastalıklar,ilaç resimleri,vitaminler,antib
ve sana yazdığımı okudun mu birkaç sayfa önce...
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız. :26:
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?
e tekrar gönder merak ettim şimdi :)
okudumm şimdi canımmm...biliyorum kesin öyle seyredicez karşısına geçip...şimdiden hayallerini kuruyoruz zaten..yatakta ortamıza alıcaz..saatlerce seyredicez kocamla..sevicez koklicaz..dün melikeylede konuştuk..benim tek korkum..onu daha yolun başındayken hayatta yalnız bırakmak..yoksa kendimle ilgili diill korkularım
Gunaydin kizlar
Cok moralim bozuk dun gece ehliyeti olmayan genc bir cocuga babadi arabasinin anahtarlsrini vermis geldi bizim arabimiza vurdu daha yeni almistik ve borcu bitmemisti simdi ben tam dogum arefesinda arabasiz kaldigimami yanayim canimiza birsey oladiginami sevineyim bilemedim. Bana kalsa polis cagirir cocuguda polise verirdim ya birinin canina birsey olsaydi diye ama esim vermedi cocugun babasiyla konustu adsm olsaydi zaten cicuguna araba vermezdi dedim ama esim dinlemedi beni. Cok canim sikildi valla.
Bu sabahta kadiklarimdaki sanci ile uyandim bu kasilmalar bende yavasyavas basladihadi hayirlisi
Bende onu dıorum delı gıbı spora gıtmek ve delı dana gıbı ordan orayaa kendımı vurmak ıstıorum oglumu saglkla kucklım sonra bıde 40nı atlayım benı kımse tutamaz dıorum:)) Sana hayranım dıye gaz verıooo:)) Bende dıorum ıster ol ıster olma ben senın ıcın degıl kendım ıcınn yapmak ıstıorum dıorumbakalım cocukla ugrasmaktn bısey yapmaya halımz kalckmı bır Turk atasozu derkı; Bekara karı bosmak kolay:)
o Türk atasözü doğru demişannemmm biz bu gazla vallaaa oo oooo sıfır beden bile oluruz. yaa çocukla ugrasma kısmında anneme güveniyorum,ben becerebilir miyim bilmiyorum. Şu dogumda anne oluyorsun sözü dogru mu bilmiyorum. eğer biranda içime annelik becerisi gelmezse benden bi cacık olmaz
Canım niye öyle düşünüyosun,sen güzel şeyleri düşün bak ne kadar az kaldı artık kollarında olucak inş.Güzel şeyler düşün.Uçuk için yazdığım kremi al mutlaka doğuma kadar geçsin:)
okudumm şimdi canımmm...biliyorum kesin öyle seyredicez karşısına geçip...şimdiden hayallerini kuruyoruz zaten..yatakta ortamıza alıcaz..saatlerce seyredicez kocamla..sevicez koklicaz..dün melikeylede konuştuk..benim tek korkum..onu daha yolun başındayken hayatta yalnız bırakmak..yoksa kendimle ilgili diill korkularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?