2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese yeniden selam;

Dünden bugüne 55 sayfa ilerleimisşiniz maşaAllah geçmişi okudum, çok şükür çoğunluk iyi,

Gayecim hayırlı olsun, bebeğini sağlıcakla kucağına almışsın, İnşaAllah seninde sıkıntıların bir an önce geçerde bebeğinle daha güzel, uzun,sağlıklı vakitler geçirirsiniz

Mag34 canım moralini bozma, senin için hepimiz dua ediyoruz, ve cuma günüde özel olarak duamızda olacaksın

Gamzecim valla tecrübelerin, tavsiyelerin öyle güzel ve mantıklı ki çoook tşk ederim

Sigara içen arkadaşlarımız varmış, bunu okyunca çoook üzüldüm, ne olur bırakın, kendinizi düşünmüyorsanız bebeğiniz için yapın bunu

Dün normal doğumdan bahsedilmiş, çok hoşuma gitti, inşaAllah bende normal doğum düşünenlerdenim, ne spinal, ne epidural istemiyorum, her anı acısıyla tatlısıyla yaşamak istiyorum, inşaAllah bir aksilik çıkmazda normal doğum yaparım

Son düzenleme:

içimi rahatlattın.bende hamileliğimin başından beri 3. Antibiyotiğimi alıyorum.içimde hiç rahat değil.eşimde dün senin suçun su içmiyorsun iltihap oluyor antibiyotiğe başlıyorsun dedi.canım sıkıldı. Allah korusun bebeğim kötü etkilense suç bendemi olacak.çok kafama taktımda üzüldümde yani.inşallah sağ salim doğururuzda hepimiz.senin bebişde sağlıklıca büyüsün inşallah.sürekli girip yazmaya fırsat vermiyo benim oğluşumda okuyorum hep nasıl olduğunuzu neler yaşadığınızı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Öncelikle geçmiş olsun canım, merak etme doğururuz doğururuz, içerde kalan bebek görülmemeiş, hem zaten senin planlı sezeryan olmayacak mı, ben napim, 36+2 deyim ama hala ağrı sızı yok, üstelik normal olacağı için bilinmezlerdeyim.

Geçmiş olsun canım, ama merak etme doğar doğar, içerde kalan bebek duydun mu hiç, ne güzel işte ağrın sızın yok keyfini çıkar.

Doğururuz tabi yaaaa amann bazen diyorum babannem bile dogurmus evet benm planlı sezeryan ama dktor 39. haftada ameliyat dedigi için tırsıyorum bazen ya gelirse minik diye senin normal en azından annemmm senin miniğin gelcegi zamanı bilir,sanada belli eder merak etme sen. agrın sızın olmasın aman bosverr,inşallahhh dogumunda öyle olur alırsın yavrunu hayırlısı ile kucagına vaktiyle

yaa size bişi daha soriimmmm...benim oğlanın mobilyaları hala kokuyoo...nasıl geçiricem ben onuuuuuu...siliyoruz siliyoruz hala kokuyo..bebeğimin eşyalarına sinicek die korkuyorummmmmm

Ayy çok sevindim ben ya senin adına en azından babana doğumgünü hediyesi almış eminim sana alsaydı bu kadar mutlu olmazdın :) üstelik kocalarımız bizi gerçekten seviyor ben dün kapris yaptım biraz hormonlarım tavan yapmış durumda hayırlısıyla sağasağlim bebişlerimizi kucağımıza alsaydık bi :)

az kalmış canım bebeğini kucağına almana Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize,canım bebeklerin %90 ı sağlıklı doğuyolarmış bence böyle düşünüp kendini strese sokma içinde bulunduğun anın tadını çıkar bak hamilelikte bitiyo artık senin için haftaya salı bebeğini kucağına almış olacaksın,stres sütünü de etkiliyo biliyosun ki onun en çok ihtiyacı olan şey senin sütün

Bence en güzel sevgililer günü hediyesi olmuş beğenmeyeceğin bi hediye almasındansa altın daha iyi en azından gider istediğini alırsın mantıklı yani eşinin düşüncesi :)

bu arada bel ağrım geçti yatınca ama kasık ağrılarım hafif şiddetle devam ediyo adet olmadan bi iki gün öncesindeki ağrı gibi :) sanırım artık iyice yaklaşıyo zaman cumartesi de bi gelemedi gitti ya doktor kontrolu var ama doktorumuz çok rahat yaa daha var diyo başka bişey demiyo :)

yaa size bişi daha soriimmmm...benim oğlanın mobilyaları hala kokuyoo...nasıl geçiricem ben onuuuuuu...siliyoruz siliyoruz hala kokuyo..bebeğimin eşyalarına sinicek die korkuyorummmmmm

Canım benm odam gelmedıgı ıcın bu konuda sana saglıklı bır fıkır veremıcem ama bıldıgım kadaryla sık sık dolabı sıfonyerı acıp havalandırmak en ıyısıyms kapa cocgun kapısını camınıda ac havalansın

yaaa kasık agrın devam demek ben korkuyorum kuzum burda aradın mı sen doktorunu? gerçi agrılar düzenli sıklıkla degilse sorun yok ama işte heyecan yapıyo insan.

Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))

hayırlı olsun..allah analı babalı büyütsün...

Ohhh ohhh maşallahhhhhh geldımı bı bebıs dahaaa:)) harbı subat anaları olduk hee:))) gozun aydın canım ALLAH bagıslasın bebısını sana masallh herseyı gayet ıyı gozukuoo gule oynaya buyut bebegını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…