- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.341
biliyorum korkunun bu olduğunu, ama yok böyle birşey pazar günü evde üçünüz beraber olacaksınız
o Türk atasözü doğru demişannemmm biz bu gazla vallaaa oo oooo sıfır beden bile oluruz. yaa çocukla ugrasma kısmında anneme güveniyorum,ben becerebilir miyim bilmiyorum. Şu dogumda anne oluyorsun sözü dogru mu bilmiyorum. eğer biranda içime annelik becerisi gelmezse benden bi cacık olmaz
ıste o mumkunsuz annemmm ben 0 beden olamam fızıkımm musaıt degıl:))) Nekdr zayıflarsam zyıflım ben hep at gıbı olucm:))) Kemıgım kalın benım ve artık gercktn kanaat getrdm kalınlıgının yanında agırda o yuzden takmıorum artık 78 kg basıorum bak hala mutluyumAnne dogurdun an annesındr bencede ben ılk o yıkmasıdr fln onlrı yapamam cesrt edemem ama ele avuca gelsınn ben bakrım cocuguma annemde yardım edecgını soyluo saolsun kı kendısı hep soyle demstr sakın ama sakın bana guvenıp cocuk yapma:))) Hatta bana sorarsan cocuk bıle yapma ben 4 tane yaptımda noldu:) Ama senın kocan okdr ıyı bır ınsankı ona 1 tane cocuk yapılır:)) Annem cok dertlı bı bağyan kızınca ne dedıgnı bılmıo:))))
bendede var o kremden..sürsemmi die düşündüm...bişi olmaz herhalde azıcık sürsem...çok kaşınıyo çünkü...
evet kadın doğumcunun önceliği her zaman anne ama bebeğin hayatınıda hiçbir zaman riske atmıyorlar, birebir yaşadım 1 ay önce...
hamileliğimin 6. haftasından 30. haftasına kadar çok az ara vererek antibiyotik iğne kullandım canım haplar kesmiyordu enfeksiyonu artık, bebeğim ise çok şükür olumsuz etkilenmedi bu durumdan, plesanta öyle mucizevi birşeymiş ki alkol ve sigara içeriği dışındaki hertürlü zararlı artığı sünger gibi emiyormuş, o yüzden ilaç kullanma konusunda tereddütün olmasın, aksi durum bebeği olumsuz etkiler çünkü.
Günaydınnnn canlarımmmmmm günümüz güzel geçsin inşallahhh
dün sadece okuyucu olabildim muhabbetlere,doktor kontrolüm vardı,nabzım yine yüksek yine yüksek ama doktora ilaç istemiyorum dedim 1 hafta daha kontrol edelim dedi yine yüksek seyrederse ilaca baslıcakmısım,oda bebegin nabzını azaltıyor yaa
dün dogumdan bahsedilmiş heppp,ben sanırım takmıyorum,hem sezeryan olcam hem sezeryanda fıtık ameliyatı olcam ama napim,bebegim saglıklı gelsinde dünyaya gerisi dert degil.mecbur kalınca seçim şansı olmuyor malesef.
kızlar buarada sanırım ben doguramıcam yaa ciddi ciddi,hiç sancım kasılmam yok,bebiş hep kıpır kıpır 35+3 oldum anlamadım ben bu işi
ıste o mumkunsuz annemmm ben 0 beden olamam fızıkımm musaıt degıl:))) Nekdr zayıflarsam zyıflım ben hep at gıbı olucm:))) Kemıgım kalın benım ve artık gercktn kanaat getrdm kalınlıgının yanında agırda o yuzden takmıorum artık 78 kg basıorum bak hala mutluyumAnne dogurdun an annesındr bencede ben ılk o yıkmasıdr fln onlrı yapamam cesrt edemem ama ele avuca gelsınn ben bakrım cocuguma annemde yardım edecgını soyluo saolsun kı kendısı hep soyle demstr sakın ama sakın bana guvenıp cocuk yapma:))) Hatta bana sorarsan cocuk bıle yapma ben 4 tane yaptımda noldu:) Ama senın kocan okdr ıyı bır ınsankı ona 1 tane cocuk yapılır:)) Annem cok dertlı bı bağyan kızınca ne dedıgnı bılmıo:))))
at gbi dedigine göre uzun boylusunya ben napim hee ben napimm 1.60 boy 72 kilo anlıcaaannn tam bir topaç böle it yuvarlansın ama yokk kızıma böle çirkin bi anne olmucamm zapzayıf olucam kocamın yanına da yakısıcam,kocamda uzunn zayıf bir insan oldugu için. Annen sana demiş o kocaya cocuk yapılır daha ne dedin valla bana kalsa ben daha 1.5 yıllık evliyim 3 sene cocuk istemem diyordum ama büyük konusmadan tabii. annem de yap bitane yap bitane sanki tamam diince pırt oluyo hemen,kadın nekadar dua ettiyse hiç olmayacagı bi zamanda hamile kaldım ve bugüne kadar geldim. kocamda varikosel var genelde dogurganlıgı etkiler,ama bizde öle olmadı işte. aradan nerden kaçtıysa hamile kalakaldım. canım kocam bu pazartesi Varikosel ameliyatı olcak,cok agrısı oluyor. ilerlerse Allah korusun kısırlık.
Günaydınnnn canlarımmmmmm günümüz güzel geçsin inşallahhh
dün sadece okuyucu olabildim muhabbetlere,doktor kontrolüm vardı,nabzım yine yüksek yine yüksek ama doktora ilaç istemiyorum dedim 1 hafta daha kontrol edelim dedi yine yüksek seyrederse ilaca baslıcakmısım,oda bebegin nabzını azaltıyor yaa
dün dogumdan bahsedilmiş heppp,ben sanırım takmıyorum,hem sezeryan olcam hem sezeryanda fıtık ameliyatı olcam ama napim,bebegim saglıklı gelsinde dünyaya gerisi dert degil.mecbur kalınca seçim şansı olmuyor malesef.
kızlar buarada sanırım ben doguramıcam yaa ciddi ciddi,hiç sancım kasılmam yok,bebiş hep kıpır kıpır 35+3 oldum anlamadım ben bu işi
Öncelikle geçmiş olsun canım, merak etme doğururuz doğururuz, içerde kalan bebek görülmemeiş, hem zaten senin planlı sezeryan olmayacak mı, ben napim, 36+2 deyim ama hala ağrı sızı yok, üstelik normal olacağı için bilinmezlerdeyim.
şimdi gelelim sevgililer günü meselesine...
eşim akşam 8-8.30 gibi geldi... canım çok gezmiş üşümüş...
neyse geldi bu ben sana hiç bişey alamadım senin yüzüne bakamıyorum dedi...
oyy kıyamam neyse sarıldık... sen hep benim yanımda ol ben hediye istemem sen bana en büyük hediyesin dedim...
neyse babamın doğum günüydü... eşim küçük yaşta babasız kalmış ve baba sevgisine hasrettir... şükürler olsun ki babamı çok sever babamda onu... zaten babamlar üst katımızda oturuyor... yemeği yedik hadi gel babama hediyesini verelim dedi...
dedimki sevgililer gününde bana hediye almıyorsun babama alıyorsun... ikimizde gülüyoruz komik ama gerçek bu...
şimdi bu adam bana bu sevgiyi vermiş aileme saygılı daha ne isterim bu da bir hediye değilmi... neyse babamın doğum gününü kutladık gömlek almış... çokta güzel oldu onlarda mutlu oldu... biz eve geldik maç izledik...barcelona maçı...
ama yatana kadar halen hediye alamadım tüh vah... ben sana doğumda alacağım canım dedi... takı fln alacakmış kolye tarzı çok pahalıydı diyo 1-2 milyardan aşağı yok güzel birşey dedi...bize hergün sevgililer günü...
çok fazla konuştum ben...
merhaba arkadaşlar
bugün 37+3 oldum. artık hamileliğimin sonuna geldim. 16. haftadan beri yatıyorum ama açıkça söylemek gerekirse son bir aydır gezmeye başladım. dışarı çıkıp 1-2 saatliğine kendimi yormadan dolaşabiliyor arkadaşlarıma gidebiliyorum. rahim ağzını sadece dikiş tutmasına rağmen çok şükür bir problemle karşılaşmadım. serklaj işlemi gerçekten iyi yapılmış. şu an tek problemim bebeğim biraz küçükmüş yani ölçüleri 2-3 hafta geriden geliyor. dün bir gece hastanede yattım. bebeğin küçük olmasının gelişim geriliğinden mi kaynaklandığını araştırdılar. ama çok şükür kan akımları ve solunumu normal çıktı. yani bebek minyon tipli olacakmış. ama yinede endişeliyim. acaba sağlığı yerinde mi, doğduğunda bir problem yaşayacak mıyım bilmiyorum.bir de 32. haftaya kadar prof. dr. a gittim o böyle bir durumdan hiç bahsetmedi gelişimi gayet iyi dedi. doğumu üniv hast. de yapmak için polikiliniğe gitmeye başladığımda orada bu durum ortaya çıktı. yani bebeğin gelişimi sonradan mı durdu yaksa benim prof bu işten anlamadı mı. doğumdan sonra nasıl bir durumla karşılaşacağım bilmiyorum. bu arada sezeryan tarihim belli oldu. önümüzdeki hafta salı günü yani 21/02/2012 olarak tarih belirlendi.
Bizim ki de sevgililer gününe bi çeyrek altın almış gelmiş.sünnet çocuğu muyum ben dedim gülerek.=)) ne bileyim dedi istediğini al.istersen biriktir.benim kocam çok ekonomiktir.gidip 3 tane güle 50 lira vereceğine çeyrek almış bana.çok güldüm akşam =)))
at gbi dedigine göre uzun boylusunya ben napim hee ben napimm 1.60 boy 72 kilo anlıcaaannn tam bir topaç böle it yuvarlansın ama yokk kızıma böle çirkin bi anne olmucamm zapzayıf olucam kocamın yanına da yakısıcam,kocamda uzunn zayıf bir insan oldugu için. Annen sana demiş o kocaya cocuk yapılır daha ne dedin valla bana kalsa ben daha 1.5 yıllık evliyim 3 sene cocuk istemem diyordum ama büyük konusmadan tabii. annem de yap bitane yap bitane sanki tamam diince pırt oluyo hemen,kadın nekadar dua ettiyse hiç olmayacagı bi zamanda hamile kaldım ve bugüne kadar geldim. kocamda varikosel var genelde dogurganlıgı etkiler,ama bizde öle olmadı işte. aradan nerden kaçtıysa hamile kalakaldım. canım kocam bu pazartesi Varikosel ameliyatı olcak,cok agrısı oluyor. ilerlerse Allah korusun kısırlık.
Yok cok uzun degılm 170 ama daha uzun goruo ınsnlar saolsun:)) Esıne acıl sıfalar dılerım canım ınsallah en ıyı sekılde atlatır. Bende oyle cok dedım annemm ahh evlencm 4 sene cocuk ıstemıorum katıyen bılmem neee yırtndım durdm kocamda ablası her sene 1 tane dogrdugu ıcın okdr ozendıkı bıde onunla evlenen butun arkılerı dogurdu hep baba oldulr oda bızımde olsn dıye dıyeee ıkna ettı benı yoksa benm yasımda evlılıgmde musaıttı bebek yapmamaya neyse karar verdık dr bı gıttım yasayan ölu oldugumu ogrendım kendımı toplamam 1 yıl surdu o 1 yılın sonundada ALLAH nasıp ettı bocegımı bıze:) Ve hamıle kaldıgmı ogrendıgımde neden daha once yapmadım dıye kendıme kızdım kı bunu bana dıyenlere heeee cook dıyıp gecıodum:)) ama gercktn bu cocuk baska bıseymıs ALLAH ısteyen herkese nasıp etsn eksıklıgını vermesın
yaa size bişi daha soriimmmm...benim oğlanın mobilyaları hala kokuyoo...nasıl geçiricem ben onuuuuuu...siliyoruz siliyoruz hala kokuyo..bebeğimin eşyalarına sinicek die korkuyorummmmmm
bu arada bel ağrım geçti yatınca ama kasık ağrılarım hafif şiddetle devam ediyo adet olmadan bi iki gün öncesindeki ağrı gibi :) sanırım artık iyice yaklaşıyo zaman cumartesi de bi gelemedi gitti ya doktor kontrolu var ama doktorumuz çok rahat yaa daha var diyo başka bişey demiyo :)
Canım benm odam gelmedıgı ıcın bu konuda sana saglıklı bır fıkır veremıcem ama bıldıgım kadaryla sık sık dolabı sıfonyerı acıp havalandırmak en ıyısıyms kapa cocgun kapısını camınıda ac havalansın
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?